Apelaciju je blokirao Mladen Ivanic. Nema nikakve veze sa Bakirom, timingom... Sud je to cak i vrlo jasno napisao...piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:18Nije Sud ništa 'sve vrijeme govorio da neće biti', nego su se Agent i zamjenik Agenta, kad su se sjetili u pet do dvanaest da podnose žalbu, kockali i 'iskreno vjerovali' da će Sud prihvatiti legitimnost, uprkos tome što su već imali dopis iz maja 2016. u kojim im je Sud tražio potvrdu legitimnosti. I to su uradili s Bakirovim znanjem. Je li tako? Dakle, manipulacija.CPT wrote: ↑11/02/2020 23:02On je zajebao* jer su racunali da ce nesto biti iako je Sud citavo vrijeme govorio da nece biti. Drugi i nije mogao jer je to bilo misljenje citave pravne ekipe kojeg imas u linku. A neko drugi je zajebao tako sto je sabotirao aplikaciju. Bakir je tu u najgorem slucaju bio naivan, a neko drugi ...MorningStar wrote: ↑11/02/2020 22:58 Veci bakiri od bakira - on licno kaze za***o sam ovdje jurisnici kazu nije![]()
![]()
Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
- CPT
#3626 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
- piupiu
#3627 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Momak, usrdno te molim da me prestaneš za*ebavati.CPT wrote: ↑11/02/2020 23:18Ok. Znaci ono 20 miljardi brisemo, sad pricamo o miljardi?! Onako, da ne sirimo gluposti....piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:17To je OHR-ova cifra. U kešu. Nestajale pare. Konkretni donori, konkretni slučajevi. Piše ti u tekstu. Zovi Incka.CPT wrote: ↑11/02/2020 23:12
1 miljarda od rata nije nemoguca ili velika cifra, 20 miljardi "poslije rata" jeste nemoguca i glupa cifra. Cak i ta miljarda je od oka. I nigdje nisam tvrdio da nema korupcija jer je to skoro obavezen dio takvog procesa. Osnovni problem obnove nije bila ta kradja vec nacin sam nacin obnove. Zbog toga je stvar funkcionisalo dok se ulagalo u obnovu. I kad je novca za obnovu nestalo...
CPT wrote: ↑11/02/2020 21:29znas koliko je miljarda i sta je sve potrebno da nekome kapne miljarda cak i u SAD? znas da je takav novac nemoguce sakriti? moze neki konkretan podatak koji drzava i kome?
- MorningStar
#3628 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
@piupiu neka nemoj djaba duziti osim ako nisi don kihot - evo u kasno doba me uspio iznervirati , pa sad kontam sto mi to treba 
- CPT
#3629 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Dobro... sad smo se objesili na miljardu 4 godine poslije rata (pored onih fantomskih 20 miljardi) zbog kojih je BIH sad u problem. To je ta prica...
- piupiu
#3630 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Zuji mi u ušima, ali redovno kad dodjem na ovu temu, klasični mazohizam, majke mi.MorningStar wrote: ↑11/02/2020 23:26 @piupiu neka nemoj djaba duziti osim ako nisi don kihot - evo u kasno doba me uspio iznervirati , pa sad kontam sto mi to treba![]()
- CPT
#3631 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
In his letter, H.E. Mr. Mladen Ivanić, Chairman of the Presidency of Bosnia and
Herzegovina, stated, inter alia, that “[n]o official institution of Bosnia and Herzegovina made a
decision to initiate the revision of the Judgment of the International Court of Justice.”
H.E. Mr. Dragan Čović, Member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina, explained in his
letter that “the issues [referred to in the Registrar’s] letter . . . have not been discussed nor decided
on by the Presidency of Bosnia and Herzegovina, as a collective head of State of Bosnia and
Herzegovina”. H.E. Mr. Bakir Izetbegović, Member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina,
stated that the Decision taken on 4 October 2002 to appoint Mr. Softić as the Agent of Bosnia and
Herzegovina in the case of Bosnia and Herzegovina v. Yugoslavia “remains valid and in force” and
that “the Application for Revision, which was delivered . . . on 23 February 2017, squarely falls
within the mandate granted to Mr. Softić as . . . Agent”.
The Court duly examined the various communications described above. The Court
considered that their content demonstrates that no decision has been taken by the competent
authorities, on behalf of Bosnia and Herzegovina as a State, to request the revision of the Judgment
of 26 February 2007 in the case concerning the Application of the Convention on the Prevention
and Punishment of the Crime of Genocide (Bosnia and Herzegovina v. Serbia), and that it is
therefore not properly seised of the matter. Accordingly, no action can be taken with regard to the
document entitled “Application for revision of the Judgment of 26 February 2007 in the case
concerning the Application of the Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of
Genocide (Bosnia and Herzegovina v. Serbia)”.
Znaci, aplikacija zbog pisma Mladena Ivanica. Jer je bilo u interesu jedinstvene nacije...
Herzegovina, stated, inter alia, that “[n]o official institution of Bosnia and Herzegovina made a
decision to initiate the revision of the Judgment of the International Court of Justice.”
H.E. Mr. Dragan Čović, Member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina, explained in his
letter that “the issues [referred to in the Registrar’s] letter . . . have not been discussed nor decided
on by the Presidency of Bosnia and Herzegovina, as a collective head of State of Bosnia and
Herzegovina”. H.E. Mr. Bakir Izetbegović, Member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina,
stated that the Decision taken on 4 October 2002 to appoint Mr. Softić as the Agent of Bosnia and
Herzegovina in the case of Bosnia and Herzegovina v. Yugoslavia “remains valid and in force” and
that “the Application for Revision, which was delivered . . . on 23 February 2017, squarely falls
considered that their content demonstrates that no decision has been taken by the competent
authorities, on behalf of Bosnia and Herzegovina as a State, to request the revision of the Judgment
of 26 February 2007 in the case concerning the Application of the Convention on the Prevention
and Punishment of the Crime of Genocide (Bosnia and Herzegovina v. Serbia), and that it is
therefore not properly seised of the matter. Accordingly, no action can be taken with regard to the
document entitled “Application for revision of the Judgment of 26 February 2007 in the case
concerning the Application of the Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of
Znaci, aplikacija zbog pisma Mladena Ivanica. Jer je bilo u interesu jedinstvene nacije...
- MorningStar
#3632 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
CPT wrote: ↑11/02/2020 23:30 In his letter, H.E. Mr. Mladen Ivanić, Chairman of the Presidency of Bosnia and
- Dozer
#3633 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Ti fakat nisi u vinklu, matere mi... To sto ti nesto ne mozes zamisliti u tom svom mozgicu, ne znaci da se zaista nije desilo, kontas?CPT wrote: ↑11/02/2020 23:12 1 miljarda od rata nije nemoguca ili velika cifra, 20 miljardi "poslije rata" jeste nemoguca i glupa cifra. Cak i ta miljarda je od oka. I nigdje nisam tvrdio da nema korupcija jer je to skoro obavezen dio takvog procesa. Osnovni problem obnove nije bila ta kradja vec nacin sam nacin obnove. Zbog toga je stvar funkcionisalo dok se ulagalo u obnovu. I kad je novca za obnovu nestalo...
https://** No links **. ba/clanak/21643/u-federaciji-nestale-milijarde (ovaj link je na depou)
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donacij ... /090420058
A ovo iznad je - 2010.
po ovome sam ja jos i potcijenio domacu gospodu...
https://www.tacno. net/dosije/gdje-je-nestalo-40-milijardi-maraka-donacija/
Imas li jos kakvih "genijalnih doksocica"? Gornj izvori i ljudi koji se navode u njima, te institucije, nisu ti dovoljno relevantni jer ti, ipak, znas bolje?
Last edited by Dozer on 11/02/2020 23:42, edited 2 times in total.
- BHCluster
#3634 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Hvala na ovome video nisam ga pogledao do sada. Bez zezancije ovo je jedan od najstrasnijih posljeratni video zapisa sto sam vidio. Prema ovome sto profesor Boyle kaze ispada da je bila zavjera od strane USA, UK, i EU da se obustavi slucaj protiv UK sto su i uradili pod prijetnjom da ce obustaviti dostavu hrane u zimu 1993, kasnije su nastavili i preko Softica i Izetbegovica Jr pod pritiskom vec navedenih izbacili Crnu Goru iz slucaju jer je zele u NATO-u i Eu a onda zajedno sa predsjednicom Suda su oborili reviziju tuzbe. Dalje nastavlja i kaze da je Aprilski paket da nije srusen razjebo drzavu.
- piupiu
#3635 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
I ja sam se sledila.BHCluster wrote: ↑11/02/2020 23:35Hvala na ovome video nisam ga pogledao do sada. Bez zezancije ovo je jedan od najstrasnijih posljeratni video zapisa sto sam vidio. Prema ovome sto profesor Boyle kaze ispada da je bila zavjera od strane USA, UK, i EU da se obustavi slucaj protiv UK sto su i uradili pod prijetnjom da ce obustaviti dostavu hrane u zimu 1993, kasnije su nastavili i preko Softica i Izetbegovica Jr pod pritiskom vec navedenih izbacili Crnu Goru iz slucaju jer je zele u NATO-u i Eu a onda zajedno sa predsjednicom Suda su oborili reviziju tuzbe. Dalje nastavlja i kaze da je Aprilski paket da nije srusen razjebo drzavu.piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:03BHCluster wrote:Da li je tacno ono sto je sud odlucio ili sta pise u ovome sto si postavila? Ako je ovo drugo onda te demantuje u vezi bOkire zar ne?Zapelo je, zapelo. 7:45, konkretno, ali čitav intervju.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kKh3xDWOBZk[youtube]
- CPT
#3636 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Ulimativni dokaz...Dozer wrote: ↑11/02/2020 23:35Ti fakat nisi u vinklu, matere mi... To sto ti nesto ne mozes zamisliti u tom svom mozgicu, ne znaci da se zaista nije desilo, kontas?CPT wrote: ↑11/02/2020 23:12 1 miljarda od rata nije nemoguca ili velika cifra, 20 miljardi "poslije rata" jeste nemoguca i glupa cifra. Cak i ta miljarda je od oka. I nigdje nisam tvrdio da nema korupcija jer je to skoro obavezen dio takvog procesa. Osnovni problem obnove nije bila ta kradja vec nacin sam nacin obnove. Zbog toga je stvar funkcionisalo dok se ulagalo u obnovu. I kad je novca za obnovu nestalo...
https://** No links **.ba/clanak/21643/u-federaciji-nestale-milijarde
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donacij ... /090420058
A ovo iznad je - 2010.
po ovome sam ja jos i potcijenio domacu gospodu...
https://www.tacno.net/dosije/gdje-je-ne ... -donacija/
Imas li jos kakvih "genijalnih doksocica"? Gornj izvori i ljudi koji se navode u njima, te institucije, nisu ti dovoljno relevantni jer ti, ipak, znas bolje?
Istraga o utvrđivanju trošenja donatorskih sredstava koju je vodila komisija parlamenta BiH, doživela je pravi fijasko.
Za 18 meseci rada, koliko je postojala komisija parlamenta BiH, nije urađeno ništa u vezi sa ovim problemom i nije otkrivena ni jedna jedina marka pokradenih donacija.
Jos kad citiras Slavku Jovičića

“Koliko smo god puta tražili podatke, kako od Islamske zajednice, tako i od bošnjačkih političara iz Sarajeva, jer se, ipak, u Sarajevo slilo 98 odsto stranih donacija. Nismo dobili ni jedan jedini podatak. I sad je sve jasno – vile koje su sagrađene od stranog novca, namenjenog sirotinji u izbeglištvu, ostaće u rukama bošnjačke političke elite”, tvrdi Jovičić.
Znamo da nista ne znamo... hebo dokumente, kredibilne izvore, itd, itd...
Last edited by CPT on 11/02/2020 23:40, edited 1 time in total.
- Dozer
#3637 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
@Bloooooooo! Pliiiiiz... :smajli koji kleci: ...zabrani ovom trolu CPT-u komentarisanje na temi.... 
HOces kredibilne dokumente i dokaze o pokradenim milijardama? Jel' se ti to zajebavas...? Ne, ne zajebavas se, mrtav si ozbiljan...
Znas kako ti je to s tim dokumentima... Otprilike isto kao kada bih ja sad tebi trazio da se potpises ispod izjave "Ja sam glup.". Hoces se potpisati?
Ah, da... Go figure
HOces kredibilne dokumente i dokaze o pokradenim milijardama? Jel' se ti to zajebavas...? Ne, ne zajebavas se, mrtav si ozbiljan...
Znas kako ti je to s tim dokumentima... Otprilike isto kao kada bih ja sad tebi trazio da se potpises ispod izjave "Ja sam glup.". Hoces se potpisati?
Ah, da... Go figure
Last edited by Dozer on 11/02/2020 23:49, edited 2 times in total.
- piupiu
#3638 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Pročitaj šta gore piše. Oni su znali da će sud tražiti od Ivanića i Čovića da se izjasne. Znali su da Agenti više nemaju legitimitet u očima Suda. Znali su da će zahtjev pasti. Zašto se nije podnio zahtjev za revizijom mjesec dana nakon presude? Godinu nakon presude? Dvije godine nakon presude? Tri godine nakon presude? Nastavi niz...CPT wrote: ↑11/02/2020 23:22Apelaciju je blokirao Mladen Ivanic. Nema nikakve veze sa Bakirom, timingom... Sud je to cak i vrlo jasno napisao...piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:18Nije Sud ništa 'sve vrijeme govorio da neće biti', nego su se Agent i zamjenik Agenta, kad su se sjetili u pet do dvanaest da podnose žalbu, kockali i 'iskreno vjerovali' da će Sud prihvatiti legitimnost, uprkos tome što su već imali dopis iz maja 2016. u kojim im je Sud tražio potvrdu legitimnosti. I to su uradili s Bakirovim znanjem. Je li tako? Dakle, manipulacija.CPT wrote: ↑11/02/2020 23:02
On je zajebao* jer su racunali da ce nesto biti iako je Sud citavo vrijeme govorio da nece biti. Drugi i nije mogao jer je to bilo misljenje citave pravne ekipe kojeg imas u linku. A neko drugi je zajebao tako sto je sabotirao aplikaciju. Bakir je tu u najgorem slucaju bio naivan, a neko drugi ...![]()
-
Bodkin
#3639 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Prekratak je zivot za to vjerujMorningStar wrote: ↑11/02/2020 23:22To ti je isto crna rupa , uvuce te i ponavlja tolike gluposti da boli - uzrokuje revolt - zamisljam kako bi mu elokventno predstavio podatke![]()
- CPT
#3640 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Ne, oni nisu znali. Oni su "vjerovali" da ce proci. Tako i pise u onom tvom linku. Da nece proci saznali nakon pisma Mladena Ivanica. Sud je (zbog pisma) trazio zajednicki stav kojeg nisu dobili zbog Ivanica i apelacija je propala. Sve to pise u odluci Suda btw. Datum u citavoj prici nema nikakve veze.piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:40Pročitaj šta gore piše. Oni su znali da će sud tražiti od Ivanića i Čovića da se izjasne. Znali su da Agenti više nemaju legitimitet u očima Suda. Znali su da će zahtjev pasti. Zašto se nije podnio zahtjev za revizijom mjesec dana nakon presude? Godinu nakon presude? Dvije godine nakon presude? Tri godine nakon presude? Nastavi niz...CPT wrote: ↑11/02/2020 23:22Apelaciju je blokirao Mladen Ivanic. Nema nikakve veze sa Bakirom, timingom... Sud je to cak i vrlo jasno napisao...piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:18
Nije Sud ništa 'sve vrijeme govorio da neće biti', nego su se Agent i zamjenik Agenta, kad su se sjetili u pet do dvanaest da podnose žalbu, kockali i 'iskreno vjerovali' da će Sud prihvatiti legitimnost, uprkos tome što su već imali dopis iz maja 2016. u kojim im je Sud tražio potvrdu legitimnosti. I to su uradili s Bakirovim znanjem. Je li tako? Dakle, manipulacija.
- Dozer
#3641 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
U nauku se mora uvesti novi termin "Logika by CPT"... Cuj "Datum u citavoj prici nema nikakve veze" 
- piupiu
#3642 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Znali, znali, dobili od Suda pismo u maju 2016. da se traži nova saglasnost Predsjedništva. Predali Apelaciju bez saglasnosti. Mogli su je predati 2007. u roku od mjesec dana, kao nastavak procesa. Tačka.CPT wrote: ↑11/02/2020 23:45Ne, oni nisu znali. Oni su "vjerovali" da ce proci. Tako i pise u onom tvom linku. Da nece proci saznali nakon pisma Mladena Ivanica. Sud je (zbog pisma) trazio zajednicki stav kojeg nisu dobili zbog Ivanica i apelacija je propala. Sve to pise u odluci Suda btw. Datum u citavoj prici nema nikakve veze.piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:40Pročitaj šta gore piše. Oni su znali da će sud tražiti od Ivanića i Čovića da se izjasne. Znali su da Agenti više nemaju legitimitet u očima Suda. Znali su da će zahtjev pasti. Zašto se nije podnio zahtjev za revizijom mjesec dana nakon presude? Godinu nakon presude? Dvije godine nakon presude? Tri godine nakon presude? Nastavi niz...
Sve je onako kako napisah.Previously, however, the Registry had received a letter from Mr. Softić, dated 25 May 2016, in which he enquired whether his appointment as the Agent of Bosnia and Herzegovina in the case concerning the Application of the Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (Bosnia and Herzegovina v. Serbia) was valid for the initiation of proceedings for revision of the Judgment of 26 February 2007 in that case. By letter dated 26 May 2016, the Registrar informed Mr. Softić that a new appointment would be required. No document attesting to the appointment of Mr. Softić for the purposes of proceedings for the revision of the 2007 Judgment has been received by the Court. The Registry had also received a letter dated 13 July 2016 from H.E. Mr. Mladen Ivanić, Member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina, and a letter dated 3 February 2017 from H.E. Mr. Igor Crnadak, Minister for Foreign Affairs of Bosnia and Herzegovina. In their communications, Mr. Ivanić and Mr. Crnadak gave their views on the possible filing of an Application for revision of the Court’s Judgment of 26 February 2007. In particular, they both noted that “there is no decision adopted by the Presidency of Bosnia and
Herzegovina” regarding the institution of new proceedings before the Court, or a decision to provide new authorization to Mr. Sakib Softić, the former Agent in the Bosnia and Herzegovina v. Serbia and Montenegro case, “or anybody else to act as an Agent of [Bosnia and Herzegovina]
before the International Court of Justice”.
https://republic-bosnia-herzegovina.com ... Itemid=518
- piupiu
#3643 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Gud najt.
Last edited by piupiu on 11/02/2020 23:59, edited 2 times in total.
- CPT
#3644 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Da, nema veze... Sud je to vrlo jasno zapisao...
The Court considered that their content demonstrates that no decision has been taken by the competent authorities, on behalf of Bosnia and Herzegovina as a State, to request the revision of the Judgment.
Sto i ima neku logiku jer ne moze drzava pokrenuti nesto ako je sam vrh te drzave protiv. A Sud je drzavni vrh BiH eksplicitno pitao sta misle tome. Tako je tako kad "imas" jedinstvenu naciju, jelte... Sve sto je trebalo da aplikacija prodje je da Ivanic kaze DA jer je to u interesu nacije. Al sipak...
Uostalom, nisam znao da su Nacionalni Bosanaci za preglasavanje (Srba)?!
- CPT
#3645 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Daleko od toga...piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:57Znali, znali, dobili od Suda pismo u maju 2016. da se traži nova saglasnost Predsjedništva. Predali Apelaciju bez saglasnosti. Mogli su je predati 2007. u roku od mjesec dana, kao nastavak procesa. Tačka.CPT wrote: ↑11/02/2020 23:45Ne, oni nisu znali. Oni su "vjerovali" da ce proci. Tako i pise u onom tvom linku. Da nece proci saznali nakon pisma Mladena Ivanica. Sud je (zbog pisma) trazio zajednicki stav kojeg nisu dobili zbog Ivanica i apelacija je propala. Sve to pise u odluci Suda btw. Datum u citavoj prici nema nikakve veze.piupiu wrote: ↑11/02/2020 23:40
Pročitaj šta gore piše. Oni su znali da će sud tražiti od Ivanića i Čovića da se izjasne. Znali su da Agenti više nemaju legitimitet u očima Suda. Znali su da će zahtjev pasti. Zašto se nije podnio zahtjev za revizijom mjesec dana nakon presude? Godinu nakon presude? Dvije godine nakon presude? Tri godine nakon presude? Nastavi niz...
Sve je onako kako napisah.Previously, however, the Registry had received a letter from Mr. Softić, dated 25 May 2016, in which he enquired whether his appointment as the Agent of Bosnia and Herzegovina in the case concerning the Application of the Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (Bosnia and Herzegovina v. Serbia) was valid for the initiation of proceedings for revision of the Judgment of 26 February 2007 in that case. By letter dated 26 May 2016, the Registrar informed Mr. Softić that a new appointment would be required. No document attesting to the appointment of Mr. Softić for the purposes of proceedings for the revision of the 2007 Judgment has been received by the Court. The Registry had also received a letter dated 13 July 2016 from H.E. Mr. Mladen Ivanić, Member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina, and a letter dated 3 February 2017 from H.E. Mr. Igor Crnadak, Minister for Foreign Affairs of Bosnia and Herzegovina. In their communications, Mr. Ivanić and Mr. Crnadak gave their views on the possible filing of an Application for revision of the Court’s Judgment of 26 February 2007. In particular, they both noted that “there is no decision adopted by the Presidency of Bosnia and
Herzegovina” regarding the institution of new proceedings before the Court, or a decision to provide new authorization to Mr. Sakib Softić, the former Agent in the Bosnia and Herzegovina v. Serbia and Montenegro case, “or anybody else to act as an Agent of [Bosnia and Herzegovina]
before the International Court of Justice”.
https://republic-bosnia-herzegovina.com ... Itemid=518
1. postala si copy-paste teksta koji postan vise puta, kao nesto novo i relevantno?!
2. bas zbog toga sto se "znalo" ostalo je jedino da se "vjeruje" (mogu misliti kakva bi bila reakcija da se odustalo odma)
3. Nigdje ne pise da se moglo predati u roku od mjesec dana, to je cak u suprotnosti sa logikom zadnje odluke
Ne mozete traziti jer niste svi za tuzbu, al mozete ako je u roku od mjesec dana. U tom roku ignorisemo cinjenicu da niste svi za tuzbu i aplikacija u ime drzave se nastavlja iako je 2/3 drzavnog vrha protiv toga. Ima smisla!
Kako bi to izgledalo, financiralo ili zavrsilo cak i da je aplikacija prosla neki drugi put.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3646 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
ne bi bolan ono priznalo da mu doneseš original vreću za bakira sa serijskim brojem.Dozer wrote: ↑11/02/2020 23:40 @Bloooooooo! Pliiiiiz... :smajli koji kleci: ...zabrani ovom trolu CPT-u komentarisanje na temi....
Ah, da... Go figure![]()
- CPT
#3647 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Miljarde ne padaju sa neba... Koja ja to drzava (ili vise njih) imala visak 20 ili koliko vec miljardi? Pokusaj sa vise dokumenata i manje lovackih prica.Dozer wrote: ↑11/02/2020 23:40 @Bloooooooo! Pliiiiiz... :smajli koji kleci: ...zabrani ovom trolu CPT-u komentarisanje na temi....
Ah, da... Go figure![]()
Onako poredjenja radi. Provjeri koliko vrijedi imperije najbogatijih ljudi na Balkanu, mozes vise njih spojiti.
-
Bodkin
#3648 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
CPT wrote: ↑12/02/2020 00:39Miljarde ne padaju sa neba... Koja ja to drzava (ili vise njih) imala visak 20 ili koliko vec miljardi? Pokusaj sa vise dokumenata i manje lovackih prica.Dozer wrote: ↑11/02/2020 23:40 @Bloooooooo! Pliiiiiz... :smajli koji kleci: ...zabrani ovom trolu CPT-u komentarisanje na temi....
Ah, da... Go figure![]()
Onako poredjenja radi. Provjeri koliko vrijedi imperije najbogatijih ljudi na Balkanu, mozes vise njih spojiti.Agrokor u najboljim vremenima 0.5miljarde EUR.
Samo grasov dug par stotina miliona ovaj kaze gdje su pare
Sa dva klika vidis da je agrokor pravio promet od 30-40 milijardi kuna
- CPT
#3649 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Amerika godisnje podijeli? Kome, sta, kako? Znas koliki je budzet BiH? Kakve veze ima Grasov dug sa citavom pricom znas samo ti.Bodkin wrote: ↑12/02/2020 08:23CPT wrote: ↑12/02/2020 00:39Miljarde ne padaju sa neba... Koja ja to drzava (ili vise njih) imala visak 20 ili koliko vec miljardi? Pokusaj sa vise dokumenata i manje lovackih prica.Dozer wrote: ↑11/02/2020 23:40 @Bloooooooo! Pliiiiiz... :smajli koji kleci: ...zabrani ovom trolu CPT-u komentarisanje na temi....
Ah, da... Go figure![]()
Onako poredjenja radi. Provjeri koliko vrijedi imperije najbogatijih ljudi na Balkanu, mozes vise njih spojiti.Agrokor u najboljim vremenima 0.5miljarde EUR.
![]()
![]()
i cudimo se kakva nam je vlast
samo amerika GODISNJE podijeli preko 20 milijardi i ovaj pita odakle pare
Samo grasov dug par stotina miliona ovaj kaze gdje su pare
Sa dva klika vidis da je agrokor pravio promet od 30-40 milijardi kuna
Sa dva klika vidis imovinu, promet nema nikakve veze sa imovinom... Mozes praviti miljardu biljardi prometa sto ne znaci da imas 5€ na kraju. Mozes praviti cak i konkretan minus. Prodajom nekih industrijskih surovina pravis ogroman promet i vrlo malo dobiti.
Ako spojis imovinu svih balkanskih tajkuna (Todoric, Mislovic, ...), u najboljim vremenima nisu prisli toj cifri. To su imperije koje rade u vise republika, pod pokroviteljstvom drzava, itd, itd...
- madner
#3650 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina
Moze li neka tema za dosadnog ali upornog covjeka skromnih mogucnosti.