Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- aditon
#30301 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne shvatam zašto jednostavno ne igrate forzu 3...nema nikakvih problema s igrom, praktično su iste igre, ista grafika, pojedini detalji čak i bolji nego na četvorci, gameplay identičan, optimizacija...ja nikad nisam ni pokušao da instaliram FH4 upravo zbog svih problema koje navodite. S druge strane, FH3 radi perfektno...Na prvu nije moguće uopšte razlikovati koja je igra trojka a koja četvorka...
- Averus
#30302 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dosta mi auta u Rocket League-u
Ne znam kad ću opet uopšte pokušati igrati neku racing igru
Ne znam kad ću opet uopšte pokušati igrati neku racing igru
- _coRey_
#30303 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ako kresuje na customization to je krekovana verzija i za taj bug se zna odavno, to je do krekahopi wrote: ↑09/02/2020 17:20 sjetih se da je neko ovdje na forumu se mučio
eno drug pokušava forzu 4 pati se, ma smiješno šta je više sve probao, od antivirusa, nekih drivera, ikopčavao neke usbeove,update, kill procese ma ne znam ni ja šta više nije, i evo upio je dovesti u neko polu-fukncionalno stanje, radi ne izbacuje ga osim kada nešto customize radi valjda, ali se valjda desi tek svaki sat-dva. Fala bogu pa sam ja na 8.1 pa ne mogu ni pokušati to, probao bi onda bi se i ja patio dok ne bi riješio, i onda bi mi dojadila![]()
ima neki stariji Nvidia driver koji to rijesi
i nema sanse da je FH3 bolje optimizovana od FH4
najveća glupost u FH4 je ovaj wall slow down, shvatam ja svrhu zbog wall ridera ali zasto ja dobijam slow down ni kriv ni dužan jer me debil zakucao u zid
da ne pričam o tome kad promasis checkpoint, jer te debil namjerno gurne, zakuca te na dno i zaostajes 10 sekundi
- amar1994
#30304 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne valjaju u horizonu 4 zvukovi,odvratni su kod nekih auta,recimo skyline ima zvuk izmedju wankela i v8 a redni sestak,a rx7 wankel zvuk ko v8
ja sam zadovoljan motosportom 7
ja sam zadovoljan motosportom 7
-
Tabakmalac
#30305 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FH4 deset puta bolje optimizovan od FH3. Na konfi staroj 8 godina vuče Ultra bez trzanja.
Last edited by Tabakmalac on 10/02/2020 19:23, edited 1 time in total.
- ferratilis
#30306 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U auta se razumijem ko i u nuklearnu fiziku, tako da mi mogu podvalit zvuk golfa dvice na mclarenu, ne bi znao
Igra je zabavna, sto je najbitnije. Uostalom, Forza nije nesto sto se igra svaki dan. Kad zelis pustit mozak na pasu, igras malo Forzu ili ETS, opustis se i to je to. I kao sto kolega gore napisa, FH4 je dosta dosta bolje optimizirana od FH3. Kod mene se trojka vrti izmedju 40 i 60fps, a cetvorka nikad ne pada ispod 60.
- amar1994
#30307 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni 3 nece nikako sa 4460 i 8gb rama,trza stalno,juce me jeba i motosport 7 na monzi,pojede sav ram i morao sam reset hladni odradit da izadjem

-
caseytron
- amar1994
#30309 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i sad je dual channel 2x4GB al mora se izgleda jos toliko dodat
- typeOnegative
#30310 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hmm al opet ne bi rekao da je to zbog RAM-a .. 8 gb je jos uvijek dovoljno za vecinu igara , pogotovo za FH3 . ( igrao je na 8 giga bez problema )
prije da je neki memory leak bug .
Ali , u svakom slucaju gledaj ubost jos 8 , ili bar 4
prije da je neki memory leak bug .
Ali , u svakom slucaju gledaj ubost jos 8 , ili bar 4
- House
#30311 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FH3 jede procesor. optimizacija nula bodova.
- _coRey_
#30312 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
DonieBrasco
#30313 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako me raduje cinjenica da je Need For Speed proapao samo iz razloga sto su od legendarne igre o automobilima napavili arkadu utrkivanja svemirskih brodova sa RGB lampicama i ogromnim spojlerima. Veze nema sa automobilima, premasuje granice arkade, nekava ludila od utrkivanja i modifikacije, jos samo da Fortnight spoje u igru neki bettle royal oruzija na autima, sa ludimo od sarenih boja likova, pa da sami sebe zakopaju a duboka im je rupa u koju su pali. Ovaj zadnji nastavak umro doslovno cetri mjeseca od izlaska i nesto se fanovi kao bune se hoce update i vise sadrazaja, ovi im dali neke gluposti i izgleda to je to do naredne igre.
Kad se samo sjetim 1999. dok je EA bio nesto i nastavak "Road Challange" ("Hight Stakes" u Americi), nikad vise takav nastavak nece izaci, sa tadasnjom grafikom, fizikom i mogucnostima tehnike vise nego super igre, realnost donekle sa automobilima i utrkivanjem. Da danas nesto tako naprave i vrate nostalgiju super bi prosli.
Porsche unleashed, Hot Pursuit 2, Underground 1 i 2, Carbon su mi OK, a nakon toga katastrofa sve i jedan nastavak.
Kad se samo sjetim 1999. dok je EA bio nesto i nastavak "Road Challange" ("Hight Stakes" u Americi), nikad vise takav nastavak nece izaci, sa tadasnjom grafikom, fizikom i mogucnostima tehnike vise nego super igre, realnost donekle sa automobilima i utrkivanjem. Da danas nesto tako naprave i vrate nostalgiju super bi prosli.
Porsche unleashed, Hot Pursuit 2, Underground 1 i 2, Carbon su mi OK, a nakon toga katastrofa sve i jedan nastavak.
-
caseytron
#30314 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Soundtrack "High Stakes-a" je top, sama igra da ne govorim. Bukvalno sam je gulio dan i noc i iskreno kad kazes NFS prvo mi ona naumpadne. U i U2 su klasici i biti ce, MW takodjer, Carbon je prosao ali vec je tu pocelo da ide strmoglavoDonieBrasco wrote: ↑10/02/2020 20:18 Kako me raduje cinjenica da je Need For Speed proapao samo iz razloga sto su od legendarne igre o automobilima napavili arkadu utrkivanja svemirskih brodova sa RGB lampicama i ogromnim spojlerima. Veze nema sa automobilima, premasuje granice arkade, nekava ludila od utrkivanja i modifikacije, jos samo da Fortnight spoje u igru neki bettle royal oruzija na autima, sa ludimo od sarenih boja likova, pa da sami sebe zakopaju a duboka im je rupa u koju su pali. Ovaj zadnji nastavak umro doslovno cetri mjeseca od izlaska i nesto se fanovi kao bune se hoce update i vise sadrazaja, ovi im dali neke gluposti i izgleda to je to do naredne igre.![]()
- amar1994
#30315 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma jebite se obojicacaseytron wrote: ↑10/02/2020 20:57Soundtrack "High Stakes-a" je top, sama igra da ne govorim. Bukvalno sam je gulio dan i noc i iskreno kad kazes NFS prvo mi ona naumpadne. U i U2 su klasici i biti ce, MW takodjer, Carbon je prosao ali vec je tu pocelo da ide strmoglavoDonieBrasco wrote: ↑10/02/2020 20:18 Kako me raduje cinjenica da je Need For Speed proapao samo iz razloga sto su od legendarne igre o automobilima napavili arkadu utrkivanja svemirskih brodova sa RGB lampicama i ogromnim spojlerima. Veze nema sa automobilima, premasuje granice arkade, nekava ludila od utrkivanja i modifikacije, jos samo da Fortnight spoje u igru neki bettle royal oruzija na autima, sa ludimo od sarenih boja likova, pa da sami sebe zakopaju a duboka im je rupa u koju su pali. Ovaj zadnji nastavak umro doslovno cetri mjeseca od izlaska i nesto se fanovi kao bune se hoce update i vise sadrazaja, ovi im dali neke gluposti i izgleda to je to do naredne igre.![]()
od novijih UND 1 i 2,MW i The Run,ostalo Boze sacuvaj,imama osjecaj da se previse trude da udovolje svima i da je finalni proizvod buckuris
ovaj novi NFS,jebes igru koja ti dosadi nakon 2 dana
PS.sto se tice spojlera i tjuniranja u NFS,high stakes je imao to
meni melodija zvona quantum singularity sa ovog nfsa svira jedno 15god,to dovoljno govori o soundtracku
-
nedims
#30316 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mozda nekoga zanima...
https://www.saznajnovo.com/2020/02/flas ... aj+Novo%29
38.000 Flash igrica arhivirano i dostupno za igranje offline
https://www.saznajnovo.com/2020/02/flas ... aj+Novo%29
38.000 Flash igrica arhivirano i dostupno za igranje offline
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30317 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Most Wanted ti ovdje fali. sasvim dobar NFS.DonieBrasco wrote: ↑10/02/2020 20:18
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#30318 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Onaj prvi Most Wanted je najbolji NFS ikad

- aditon
#30319 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e jbg ljudi, svi tvrdite da je FH3 ne optimizovana...mislim, vjerujem vam ali se pitam čemu sam se ja onda divio?
Meni stvarno haos dobro igde igra, 140 fps manje više uvijek imam, a udar na hardware (od procesora do grafike) uopšte nije tako značajan...ustvari djelovalo mi je da mogu 5 FH3 uporedo upaliti 
- aditon
#30320 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
htio sam o tome da pišem i ja..ali vdim niko ne spominje novi HEAT pa sam odustao..kontam jedini je igram...uglavnom, katastrofa..ne znam kako ih nije stid izbaciti onakvu igru nakon što na tržištu imamo igre popu forze horizon ili npr GRID-a. Optimizacija igre, prije svega, je katastrofa...ne sjećam se da li sam ranije igrao neku igru gdje dolazi do trzanja igre iako pri tome fps je konstatntan...dakle nema fps dropova, ali neobjašnjivih trzaja ima, naročito kad se igra pokrene tek.DonieBrasco wrote: ↑10/02/2020 20:18 Kako me raduje cinjenica da je Need For Speed proapao samo iz razloga sto su od legendarne igre o automobilima napavili arkadu utrkivanja svemirskih brodova sa RGB lampicama i ogromnim spojlerima. Veze nema sa automobilima, premasuje granice arkade, nekava ludila od utrkivanja i modifikacije, jos samo da Fortnight spoje u igru neki bettle royal oruzija na autima, sa ludimo od sarenih boja likova, pa da sami sebe zakopaju a duboka im je rupa u koju su pali. Ovaj zadnji nastavak umro doslovno cetri mjeseca od izlaska i nesto se fanovi kao bune se hoce update i vise sadrazaja, ovi im dali neke gluposti i izgleda to je to do naredne igre.![]()
A gameplay...pa to je zajebancija...niđe veze. Ovaj heat samo nekad upalim da odvezem koju utrku, čisto relaksacije ali zaista nemam volju da ga igram. Potpuno se slažem s tobom glede gore pobrojanih dijelova ove franšize...ujedno i posljednji naslovi da su valjali..u srcu su mi posebno tri, hot pursuit 2, high stakes, porsche unleashed i underground 2 the run...
- JThomas
#30321 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a sjeća li se iko kakav je bio 2 special edition za svoje doba, ili sam ja baš prestario?
-
Tabakmalac
#30322 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja Heat odigrao na PS4. 10 sati trial verzija igre. Jeste da je 30 fps ali barem ne trzna abnormalno kao na PC-u mi što je neoprostivo za Ghost Games i njihov PC port.
Iskreno nisam nešto Heat-om impresioniran ali ako ništa, bolji je od Paybacka koji je bio katastrofa u samom startu.
Možda je do mene, ali sama pomisao na "ćunere" (mislim na ove što misle da što veći bodykit čini auto bržim i da brendirane naljepnice daju po +1 KS po naljepnici) u 2020 je ono.. ne znam. Nije to to, osim ako brojimo engine tuning.
Nije to više kao npr. 2004 gdje je budženje Hummera H2 ili nekog 206 bilo vau faktor gdje smo se kao klinci (neki) palili na bodykitove i to. A možda i ja previše ganjam simulatore pa mi je track racing postao mnogo više draži.
Iskreno nisam nešto Heat-om impresioniran ali ako ništa, bolji je od Paybacka koji je bio katastrofa u samom startu.
Možda je do mene, ali sama pomisao na "ćunere" (mislim na ove što misle da što veći bodykit čini auto bržim i da brendirane naljepnice daju po +1 KS po naljepnici) u 2020 je ono.. ne znam. Nije to to, osim ako brojimo engine tuning.
Nije to više kao npr. 2004 gdje je budženje Hummera H2 ili nekog 206 bilo vau faktor gdje smo se kao klinci (neki) palili na bodykitove i to. A možda i ja previše ganjam simulatore pa mi je track racing postao mnogo više draži.
- aditon
- aditon
#30324 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
još da dodam u vezi HEAT-a...frostbite engine mi je drag ali me ovaj NFS podsjeća na battlefield koji je na frostbite-u rađen...naročito kad kiša krene...samo još kontam kad će tenk izletiti na cestu
Ali također, pojedine teksture se gube, tipa zgrada u pozadini ima samo pravougani oblik, ostali detalji zamazani kao na grafici iz 1997...sve u svemu, igra je katastrofa..
- amar1994
#30325 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cesta mokra stalno kao i auta,wtf

Da dodam da brzes ides ako driftas a ne preciznom voznjom

Da dodam da brzes ides ako driftas a ne preciznom voznjom