Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
je li SunYou Post u pitanju? Format trackinga 4 slova pa brojevi?
jeste, u posti vele da to nije tracking broj.
SunYou je prevara, lazna posta i lazni tracking preko bota, nece ti nikad stici posiljka a ni aliexpress ti vjerovatno nikad nece vratiti pare jer je posiljka ili u tranzitu ili ce posiljatelj poslati jednako fake dokaz o dostavi sa tvojim laznim potpisom.
SunYou je prevara, lazna posta i lazni tracking preko bota, nece ti nikad stici posiljka a ni aliexpress ti vjerovatno nikad nece vratiti pare jer je posiljka ili u tranzitu ili ce posiljatelj poslati jednako fake dokaz o dostavi sa tvojim laznim potpisom.
de kakve su to gluposti da ali neće vratiti pare? ako nakon 60dana nije stiglo, vraća pare, desila mi se hrpa takvih pošiljka i uvijek vratili bez pitanja. jedini broj koji se gleda, je onaj međunarodni koji radi na tvojoj pošti, ove bezvezne brojeve Ali ne gleda, to nije registrirana pošiljka.
Ja narucio narukvicu neku 28.01. i kazu mi da posiljke ce biti poslane tek od 01.02. radi kineske nove godine.. Nakon 01.02. ništa, ja pisao seller-u i ništa.. 10.02. otkazem posiljku a danas refund izdan.. Tako da ce novac biti vraćen, i preko aliexpress i ebay-a.
Mislim da je netko napisao da ce biti obustava posiljki do kraja 2 mjeseca.Jer evo nitko od mojih sellera nije poceo raditi,kazu oni mozes ti naruciti ali ne moze se poslati ASAP.Kazu mozda ce poceti 20.2. E sad kad ce tko to zna
Ja naručio polovinom prošlog mjeseca još mi nisu poslali, ne znaju ni na poruke odgovoriti. Sve hoću otkaza pa mi dođe hajd sad će valjda poslat, pa zaboravim na to pa onda opet isto.
Sve sto sam imala u “saved items” od jednog sellera.Sve mu je “not available”.E sad jel sklonio on namjerno radi nemogucnosti slanja? Ili se Kinezi gase lagano
Avio transport je prolongiran do 15.03.
16.03. ide odluka ili o nastavku obustave ili laganom uvodjenju linija.
Mislim da se ne isplati nista narucivati do aprila.
Meni ovaj jedan paket koji je navodno stigao jos 21.01. na adresu nikad nije dosao.. u medjuvremenu seller zatvorio radnju i nema vise nikako proizvoda, a ovo sto sam ja uzeo ne moze se vise naci. Otvorio sam dispute medjutim nista, dobio sam info da se seller nije javio na vrijeme i to je to. I ja sam nasjeo jer je stvar bila jeftinija nego kod drugih radnji, a shipping free sad mi je djaba sve..ode cvaja prevarantu