Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar Lazio, nista pretjerano lijepo ali vazno je da nauce dobijati utakmice u kojima ne igraju bogzna sta. Inter ispuca Milaneze, Lukaku je igracina jak, zagradi se ko stoper, a zna lopte, ko nas Dzekson
manijak1 wrote: ↑09/02/2020 21:54Biće da sam ja levat ali može li neko pitati Contea zašto Slovenca ostavi na klupi u ovako važnoj utakmici
Slomio je prst na ruci u pretprošlom kolu. Sve su pokušali da ga vrate, ali izgleda da Conte nije htio rizikovati veću povredu.
Ovaj večeras im je treći golman.
manijak1 wrote: ↑09/02/2020 21:54Biće da sam ja levat ali može li neko pitati Contea zašto Slovenca ostavi na klupi u ovako važnoj utakmici
Slomio je prst na ruci u pretprošlom kolu. Sve su pokušali da ga vrate, ali izgleda da Conte nije htio rizikovati veću povredu.
Ovaj večeras im je treći golman.
Nije treći, drugi je golman, Berni legenda je treći. Ali u svakom slučaju Padelli nije u takmičarskoj formi, dosta tromo i nesigurno je izgledao. Važna pobjeda i za moral, jer slijede krucijalne utakmice, polufinale kupa, gostovanje Laciju i 1. marta gostovanje Juventusu. Ja ostajem optimista.
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/02/2020 23:15
Dobar Lazio, nista pretjerano lijepo ali vazno je da nauce dobijati utakmice u kojima ne igraju bogzna sta. Inter ispuca Milaneze, Lukaku je igracina jak, zagradi se ko stoper, a zna lopte, ko nas Dzekson
Au, koje svetogrđe...porediti panja Lukakua sa našim virtuozom