imo original. nekome sam sa foruma prodao čini mi seferratilis wrote: ↑07/02/2020 11:26 Clive Barker's UndyingKakva legendarna igra. Nisam je igrao "onomad" nego tek prije par godina i bio sam odusevljen. Steta sto Clive Barker nije vise radio na igrama, ideje je bila odlicna.
Chmoljo, moras odigrat Alien Isolation od pocetka do kraja, sa slusalicama i u zamracenoj sobi![]()
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30276 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- ferratilis
#30277 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jos mi je u glavi muzika iz te misije 
- Averus
#30278 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Chmoljo hahahah Sniper Town
Izgubio sam pola života od frustracije, nisam ih mogao naći
A i ja odustao od Wolfenstein-a kad sam došao do one kripte, istrzalo me
Kakve smo mi muškarčine

Izgubio sam pola života od frustracije, nisam ih mogao naći
A i ja odustao od Wolfenstein-a kad sam došao do one kripte, istrzalo me
Kakve smo mi muškarčine
-
caseytron
#30279 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je ova atmosfera nenadjebiva, igralo se po PS klubovima u 16.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- House
- ferratilis
#30283 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ovo bi trebao biti zvanicni trailer 
- amar1994
#30284 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
joj misije,jel ono i kisa pada u njoj
mic po mic
- REDDEVILS
#30285 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Netflix je slučajno otkrio radnju njihove Resident Evil serije
https://www.hcl.hr/vijest/netflix-sluca ... je-151214/

https://www.hcl.hr/vijest/netflix-sluca ... je-151214/

-
Alles-Tamam
#30286 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Roka li neko Dayz ili Escape from Tarkov 
- aditon
#30287 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
taj esape from tarkov sam dugo čekao, i danas vidim (bio sam potpuno zaboravio na tu igru) da je igra dr. disrespect. Kontam odkud ovo..kako se igra pojavila na tržištu a da ja to nisam upratio...Uglavnom iznenađen sam da je igra završena, da se o njoj uopšte ne priča. Zvuk u igri bi trebalo da je na nekom drugom levelu...do sada je tu titulu po meni držaop Bad Company 2 ali ako je zvuk ostao kao iz nekih ranijih teasera igre, onda je i BC 2 mala maca
-
Alles-Tamam
#30288 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije igra još završena još je Beta.aditon wrote: ↑09/02/2020 13:42taj esape from tarkov sam dugo čekao, i danas vidim (bio sam potpuno zaboravio na tu igru) da je igra dr. disrespect. Kontam odkud ovo..kako se igra pojavila na tržištu a da ja to nisam upratio...Uglavnom iznenađen sam da je igra završena, da se o njoj uopšte ne priča. Zvuk u igri bi trebalo da je na nekom drugom levelu...do sada je tu titulu po meni držaop Bad Company 2 ali ako je zvuk ostao kao iz nekih ranijih teasera igre, onda je i BC 2 mala maca![]()
Zvuk kakav je sad će se u potpunosti izmjeniti u Maju ako nisam fulio mjesec, jer nisu još zadovoljni sa istim.
Uglavnom smatram da je ovo nešto najbliže što se može u igrici priči realnosti
A slabo se priča jer nije na steamu i jer lik koji stoji iza igrice ne žuri da je u ranoj fazi plasira kroz reklame jer bi je kritičari razjebali do kraja.
Čim je postala malo popularnija počeli da mu prigovaraju što nema ženskih karaktera za odabrati
- ferratilis
#30289 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvi put sam podrzao igru na Kickstarteru. Pathfinder Kingmaker me odusevio kvalitetom, tako da ovo smatram sigurnom investicijom
Za ljubitelje single player cRPG zanra, preporuka
- hopi
#30290 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sjetih se da je neko ovdje na forumu se mučio
eno drug pokušava forzu 4 pati se, ma smiješno šta je više sve probao, od antivirusa, nekih drivera, ikopčavao neke usbeove,update, kill procese ma ne znam ni ja šta više nije, i evo upio je dovesti u neko polu-fukncionalno stanje, radi ne izbacuje ga osim kada nešto customize radi valjda, ali se valjda desi tek svaki sat-dva. Fala bogu pa sam ja na 8.1 pa ne mogu ni pokušati to, probao bi onda bi se i ja patio dok ne bi riješio, i onda bi mi dojadila
eno drug pokušava forzu 4 pati se, ma smiješno šta je više sve probao, od antivirusa, nekih drivera, ikopčavao neke usbeove,update, kill procese ma ne znam ni ja šta više nije, i evo upio je dovesti u neko polu-fukncionalno stanje, radi ne izbacuje ga osim kada nešto customize radi valjda, ali se valjda desi tek svaki sat-dva. Fala bogu pa sam ja na 8.1 pa ne mogu ni pokušati to, probao bi onda bi se i ja patio dok ne bi riješio, i onda bi mi dojadila
- typeOnegative
#30291 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sve si rekao osim najvaznije stvari , sta je napravio da je dovede u polufunkcionalno stanje
? Ja sam probao sve osim reinstalacije sistema sto mi ne pada na pamet da radim zbog jedne igre , a sve ostalo radi perfektno 
- aditon
#30292 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel beta otvorena za sve? ako jeste, daj nam linkAlles-Tamam wrote: ↑09/02/2020 14:11Nije igra još završena još je Beta.aditon wrote: ↑09/02/2020 13:42taj esape from tarkov sam dugo čekao, i danas vidim (bio sam potpuno zaboravio na tu igru) da je igra dr. disrespect. Kontam odkud ovo..kako se igra pojavila na tržištu a da ja to nisam upratio...Uglavnom iznenađen sam da je igra završena, da se o njoj uopšte ne priča. Zvuk u igri bi trebalo da je na nekom drugom levelu...do sada je tu titulu po meni držaop Bad Company 2 ali ako je zvuk ostao kao iz nekih ranijih teasera igre, onda je i BC 2 mala maca![]()
Zvuk kakav je sad će se u potpunosti izmjeniti u Maju ako nisam fulio mjesec, jer nisu još zadovoljni sa istim.
Uglavnom smatram da je ovo nešto najbliže što se može u igrici priči realnosti
A slabo se priča jer nije na steamu i jer lik koji stoji iza igrice ne žuri da je u ranoj fazi plasira kroz reklame jer bi je kritičari razjebali do kraja.
Čim je postala malo popularnija počeli da mu prigovaraju što nema ženskih karaktera za odabrati
- hopi
#30293 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam tačno ša je zadnje uradilo pa je pomoglo, možda je samo to pomoglo možda i to sve zajedno što je ranije radio, eto pitam gatypeOnegative wrote: ↑09/02/2020 19:36 sve si rekao osim najvaznije stvari , sta je napravio da je dovede u polufunkcionalno stanje? Ja sam probao sve osim reinstalacije sistema sto mi ne pada na pamet da radim zbog jedne igre , a sve ostalo radi perfektno
![]()
- Averus
#30294 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@hopi @typeOnegative
I ja sam sve moguće probao i na kraju je isla na preko 100fps, ali nije radio online play
Do te tačke me zajebavalo sto nije koristila gpu nego cpu za rendering (wtttfffff)
Elem najsladji uninstall koji sam uradio u posljednjih deset godina
I ja sam sve moguće probao i na kraju je isla na preko 100fps, ali nije radio online play
Do te tačke me zajebavalo sto nije koristila gpu nego cpu za rendering (wtttfffff)
Elem najsladji uninstall koji sam uradio u posljednjih deset godina
- hopi
#30295 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesi ti taj što je baš napatio sa igrom, znam ono lista je bila taksativno sve navedeno, smiješno je izgledalo?
i jesi li to kupio oriđinale, drug nije tek bi tada poludio ali ne mislim da bi mu original riješio problem
i jesi li to kupio oriđinale, drug nije tek bi tada poludio ali ne mislim da bi mu original riješio problem
- ferratilis
#30296 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Microsoftov DRM je jaci od Denuva, jer je direktno vezan za verziju Windowsa. Zato ljudi imaju problema sa Forzom. Meni se desavalo sa originalom da moram skinuti neki mali update za Windows samo da pokrenem igru. Ali nisam nikad imao problem sa performansama.
- zlo zlo
#30297 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja zadnje dane saMo kradem po Skyrimu 
- typeOnegative
#30298 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sve probao , zadnja azuriranja su uvijek , licenciran windows al ni da čuje . samo odjednom se ne moze pokrenut , splash screen i paffferratilis wrote: ↑09/02/2020 23:25 Microsoftov DRM je jaci od Denuva, jer je direktno vezan za verziju Windowsa. Zato ljudi imaju problema sa Forzom. Meni se desavalo sa originalom da moram skinuti neki mali update za Windows samo da pokrenem igru. Ali nisam nikad imao problem sa performansama.
A s performansama nisam imao problema , isla je na ultra na 75-80 fps prosjecno na 2K. ebat je , proradit ce kad reinstaliram windowse jednog dana
- Averus
#30299 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesam
Kod mene je original Windows, office i sve što imam na računaru osim Photoshop-a
Dakle doslovno sve na zadnjoj verziji i original
Kupio preko druga iz slovačke ovaj xbox pass na jedan mjesec, da zaigram Sea of Thieves. Igra je bila super zabavna jedno dva-tri dana i onda dosadila jer je sve jedno te isto.
Već sam bio na granici i zbog jebenog game pass-a. Hoću da ti dam novac, ti mi ne dozvoljavaš? MRŠ! Ali eto, radi jarana istrpim, da igramo SoT i Forzu zajedno.
Onda probam Forzu. Igra mi se drama svidjela po grafici, autima, zadacima i cestama.
Međutim, vidim ja meni nešto ne štima. Upalim overlay, vidim CPU poludio, a GPU 0% load
FPS pada na 20ak, neće preko 30 nema boga. Skontam, radi software/CPU rendering, umjesto da šalje igru na grafičku.
Tu je sve počelo.
Nakon tri-četiri dana peglanja, brisanja, instaliranja, deinstaliranja, kojekakvih workaround-a, zajebancija - jednostavno sam im jeb'o mater.
Iako sam uspio natjerati igru da koristi GPU i da ide preko 120FPS, izgubio sam volju kad sam vidio da ni online play više ne radi, da ima nagle padove FPS-a itd.
Uninstall forzu, odjavim se sa game-pass i dobijem $1 nazad
Samo da još dodam da online-play nije radio nikako.
- ferratilis
#30300 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mislim da ti online play nije radio zbog postavki Xbox accounta. Ja sam imao problem sa custom tuninzima za auta, morao sam omoguciti neku privacy opciju na Xbox accountu. Nije da branim Microsoft, Xbox Game Pass ima dosta problema, ali Forza Horizon 4 ima tako dobru optimizaciju da sam bio iznenadjen. Isto sa Gears 5.