Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edit: jeste to ta prostorija.. tu sam ih vidio, ali su bili neki momci taj dan. Garant su oni to sve pripremili, a ovi dosli da odnesu.
Mislim da ono nije njegova garaza, nego ono pripada zajednickim prostorijama tog ulaza. Samo poslati inspekciju da utvrdi da li tu nesto fali , pa neka ljakana gOnjaju...
Last edited by channel10 on 05/02/2020 23:13, edited 2 times in total.
notsure wrote: ↑05/02/2020 15:26
Šta su ono navalili na Kelešturu (brku)... snimili ga kako čisti podrum i odmah hajka da krade cijevi od grijanja?!?!?
Kila željeza 10 feninga, ne isplati se ni vozati (skupkje te gorivo dođe), čak ni Romi više ne kradu željezo, a salivenci opleli po brki da krade.
c_g wrote: ↑05/02/2020 17:07
Brko ce ih tuzit, zato je i sliko osobu koja ga je snimala. Salyven na pocetku bio zanimljiv, sad postaje dosadan i naporan.
naucio od Fude kako se stvari u civilizovanom svjetu rjesavaju izgleda.
I kazu ono "ne mozes starog psa naucit novim trikovima"
notsure wrote: ↑05/02/2020 15:26
Šta su ono navalili na Kelešturu (brku)... snimili ga kako čisti podrum i odmah hajka da krade cijevi od grijanja?!?!?
Kila željeza 10 feninga, ne isplati se ni vozati (skupkje te gorivo dođe), čak ni Romi više ne kradu željezo, a salivenci opleli po brki da krade.
c_g wrote: ↑05/02/2020 17:07
Brko ce ih tuzit, zato je i sliko osobu koja ga je snimala. Salyven na pocetku bio zanimljiv, sad postaje dosadan i naporan.
naucio od Fude kako se stvari u civilizovanom svjetu rjesavaju izgleda.
I kazu ono "ne mozes starog psa naucit novim trikovima"
Moze moze - kad te opali po djepu - nauci se sve
juče vidim brku u centru za mentalno zdravlje,stres jadan valjda odmah dozivio
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑07/02/2020 15:28
aha,sto li meni ona pade na pamet,ne znam ni sam,jebo sve ovo kad je takav na slobodi
ja baš prije par dana proalzim tuda i govorim kolegi koji je vozio da usporti, da ne bi pješak neki se našao, bil ono kišovito vrijeme i kontam dokle li je došla istraga i suđenje tom liku a ispade on nije ni u ćuzi... vjerovatno će se razvlačiti maksimalno
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑07/02/2020 15:28
aha,sto li meni ona pade na pamet,ne znam ni sam,jebo sve ovo kad je takav na slobodi
ja baš prije par dana proalzim tuda i govorim kolegi koji je vozio da usporti, da ne bi pješak neki se našao, bil ono kišovito vrijeme i kontam dokle li je došla istraga i suđenje tom liku a ispade on nije ni u ćuzi... vjerovatno će se razvlačiti maksimalno
U Donjoj Vraci stacionarni radar slika na 60?
Prolazio sam i vozio max 50 jer se ispred mene auto iskljucivalo sa magistrale i kad sad dosao do radara on je zablinkao crveno. Jel mene slikao ili nekog iza mene (jer sam bio bas pravo blizu radara i sumnjam da bi mogao tablicu uslikati, a bilo je jos auta iza).
Prvi put se srecem sa radarom, da vidim da blinka, pa da znam hocu li finansijski pogurati nas MUP Hvala.
phillie wrote: ↑08/02/2020 19:22
Treba mi info u vezi radara
U Donjoj Vraci stacionarni radar slika na 60?
Prolazio sam i vozio max 50 jer se ispred mene auto iskljucivalo sa magistrale i kad sad dosao do radara on je zablinkao crveno. Jel mene slikao ili nekog iza mene (jer sam bio bas pravo blizu radara i sumnjam da bi mogao tablicu uslikati, a bilo je jos auta iza).
Prvi put se srecem sa radarom, da vidim da blinka, pa da znam hocu li finansijski pogurati nas MUP Hvala.