Demokratska fronta Željko Komšić
- dječak sa šibicama
#43476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni je ta cijela sarada tragikomicna, jaka onako, pazi sad SDA ide u koaliciju sa DF koja imenuje za ministra zdravstva covjeka kojeg je ta ista SDA citaj Seka Izetbegovic vise puta prozivala da je glavni krivac za uzasno stanje na KCUS koje je ona, ko biva, zatekla.
Sad ce se uslikavati zajedno dok se rukuju, i smjeskaju.
Ne znam sta jos imaju za uraditi, jedino da se bukvalno poseru po glavama njihovih glasaca, a ovi da onako usrani sa govnima koja se slijevaju niz obraze i kosu blazenog izraza lica kazu hvala Vam gospodaru.
Ne znam sta jos imaju za uraditi, jedino da se bukvalno poseru po glavama njihovih glasaca, a ovi da onako usrani sa govnima koja se slijevaju niz obraze i kosu blazenog izraza lica kazu hvala Vam gospodaru.
- Styling
#43477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cudo je neobjasnjeno sta nas narod sebi moze dozvoliti.dječak sa šibicama wrote: ↑07/02/2020 13:09 Meni je ta cijela sarada tragikomicna, jaka onako, pazi sad SDA ide u koaliciju sa DF koja imenuje za ministra zdravstva covjeka kojeg je ta ista SDA citaj Seka Izetbegovic vise puta prozivala da je glavni krivac za uzasno stanje na KCUS koje je ona, ko biva, zatekla.
- Roccohljup
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#43479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ono kad nista ne znas
-
zippoo87
#43480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
neobrazovani smo i bukvalno i statisticki
mislim da smo najnepismenija drzava u Evropi...a dokaza ima na svakom koraku
i to koriste raznorazne seoske lole,koji su isto tako neobrazovani ali sto bi nas narod rekao,snalazljivi...a posljedica nema i onda imamo seriju "dva smo svijeta razlicita" i razne Ruzdije,Pipune,Fadile (Emire) u realnom zivotu
mislim da smo najnepismenija drzava u Evropi...a dokaza ima na svakom koraku
i to koriste raznorazne seoske lole,koji su isto tako neobrazovani ali sto bi nas narod rekao,snalazljivi...a posljedica nema i onda imamo seriju "dva smo svijeta razlicita" i razne Ruzdije,Pipune,Fadile (Emire) u realnom zivotu
-
putokaz1
#43481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa emir i u Seriji i u Stvarnosti Direktor Pozorišća 
-
sahara1428
#43482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Styling wrote: ↑07/02/2020 09:18 http://dfsarajevo.ba/2019/01/29/kanton- ... opozicija/
Da se ne zaboravi....
-
sahara1428
#43483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pozdrav zadrugari, pardon forumaši....![]()
- Styling
#43484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slazem se, karma je cudo. Zato bi iz DF-a trebali da se pogledaju u ogledalo.
- HomeSweetHome
#43485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da li je dobri i preposteni viruality narikac, koji vjeruje u ultimativni karnicki usud, svjestan da je upravo napravio reklamu ovim stranicama na cije vozanje kroz blato njegovog ljubljenog parazitskog domacina kuka? Da li je svjestan da je upravo predstavio oko 200k biraca kao poluretardine majmune, bezmozgase i lezihljebovice sumnjivog morala i skromnog intelektualnog kapaciteta? Nada se da ih je time postido?
Bem ti, kakav kapacitet u rasudjivanju...
Odoh sad da pogledam ove stranice, neke od njih nisam pratila do sada
Bem ti, kakav kapacitet u rasudjivanju...
Odoh sad da pogledam ove stranice, neke od njih nisam pratila do sada
-
sahara1428
#43486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
HomeSweetHome wrote: ↑07/02/2020 21:27 Da li je dobri i preposteni viruality narikac, koji vjeruje u ultimativni karnicki usud, svjestan da je upravo napravio reklamu ovim stranicama na cije vozanje kroz blato njegovog ljubljenog parazitskog domacina kuka? Da li je svjestan da je upravo predstavio oko 200k biraca kao poluretardine majmune, bezmozgase i lezihljebovice sumnjivog morala i skromnog intelektualnog kapaciteta? Nada se da ih je time postido?
Bem ti, kakav kapacitet u rasudjivanju...![]()
Odoh sad da pogledam ove stranice, neke od njih nisam pratila do sada![]()
- pici
#43487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jebote ovi ko staljinisti, jebo vas smuČko u dupe isto ko i bOkir ko i fOhra... ako ljudima se gadi ovakva politika onda imaju to pravo da i kazu... ako ih je neko pokkrao, izdao, prevario, imaju pravo ne od jebavanja majki nego femilije do desetog koljena... ono bi da uzima IP adrese i da hapsi ljude koji su prevareni, izdani i pokradeni ma mrshhh te se u tri piČke materine ili modernije MP3... tobejarabi
- pici
#43488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jasam onom pederČini smuČku na njegov facebook stranici imenom i prezimenom rekao sta mislim o njemu i njegovom djelovanju, nikad vise glasa neces dobiti niti od mene niti od blizeg moga koje sam za rukav vukao i nagovarao da glasa za ove ublehase.... a ovom pederČini koji pise nek se javi u PP dacu mu ime i prezime i naci na sred titove i rec mu u facu da mi se napusi qurca... mrrsshhhhhhhhhhhHomeSweetHome wrote: ↑07/02/2020 21:27 Da li je dobri i preposteni viruality narikac, koji vjeruje u ultimativni karnicki usud, svjestan da je upravo napravio reklamu ovim stranicama na cije vozanje kroz blato njegovog ljubljenog parazitskog domacina kuka? Da li je svjestan da je upravo predstavio oko 200k biraca kao poluretardine majmune, bezmozgase i lezihljebovice sumnjivog morala i skromnog intelektualnog kapaciteta? Nada se da ih je time postido?
- Better Man
#43489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko Komšić, lažni ljevičar, alkoholičar i ubleha, u KS na vlast vratio kriminalnu SDA i da stvar bude još gora, za ministre ispred DF-a predložio notorne kriminalce. I da ne zaboravimo da je na državnom nivou postavio za ministra odbrane lika koji je u Parlamentarnoj skupštini BiH u prošlom savezu glasao za Četničkog Vojvodu Nikolu Polašena.
- HomeSweetHome
#43490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo da vam kazem da su stranice koje je preporucio df uvlakac pravo dobre 
-
sahara1428
#43491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
HomeSweetHome wrote: ↑07/02/2020 22:25 Samo da vam kazem da su stranice koje je preporucio df uvlakac pravo dobre![]()
- drug_profi
#43492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Potvrđujem. 
-
kritikos
#43493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajde što je korodirani ljiljan džon obraz i što se prodao, već što je i gnjida. Fakat moraš biti gnjida od čovjeka pa da poturaš djecu/klince da ti peru obraz i brane izdaju. De ti sine istrči, ti si naša budućnost, brani me kao precenika bespoštedno. Trpi sine uvrede, jed i gadosti koju sam navukao na sebe. Valjda neće smjeti po tebi rafalat svim sredstvima kao na mene, ipak si dijete. A ja sam mudar pa ću javnost zadeverati djecom i dječijim izjavama kako bi komunikaciju i reakcije srozao na nivo dječurlije koje niko ozbiljno ne shvata. Ovako se on kao igrao i sa ljevicom, nekakvi golobradi DFovci odgovaraju Nikšiću i Kojoviću na njihove reakcije u javnosti , kao dovodeći njihov rad na nivo balavaca. Aufffff jesmo prepotentni 
- 512MB
#43494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Piconi popij jedan apaurin i biće sve u durepici wrote: ↑07/02/2020 21:44jasam onom pederČini smuČku na njegov facebook stranici imenom i prezimenom rekao sta mislim o njemu i njegovom djelovanju, nikad vise glasa neces dobiti niti od mene niti od blizeg moga koje sam za rukav vukao i nagovarao da glasa za ove ublehase.... a ovom pederČini koji pise nek se javi u PP dacu mu ime i prezime i naci na sred titove i rec mu u facu da mi se napusi qurca... mrrsshhhhhhhhhhhHomeSweetHome wrote: ↑07/02/2020 21:27 Da li je dobri i preposteni viruality narikac, koji vjeruje u ultimativni karnicki usud, svjestan da je upravo napravio reklamu ovim stranicama na cije vozanje kroz blato njegovog ljubljenog parazitskog domacina kuka? Da li je svjestan da je upravo predstavio oko 200k biraca kao poluretardine majmune, bezmozgase i lezihljebovice sumnjivog morala i skromnog intelektualnog kapaciteta? Nada se da ih je time postido?
- 512MB
#43495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stvarno šteta što je trenerkin plan propo da postavi Čovića u predsjedništvo za Dodikom, evo suza mi na obrazBetter Man wrote: ↑07/02/2020 22:20 Željko Komšić, lažni ljevičar, alkoholičar i ubleha, u KS na vlast vratio kriminalnu SDA i da stvar bude još gora, za ministre ispred DF-a predložio notorne kriminalce. I da ne zaboravimo da je na državnom nivou postavio za ministra odbrane lika koji je u Parlamentarnoj skupštini BiH u prošlom savezu glasao za Četničkog Vojvodu Nikolu Polašena.
- pici
#43496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dijasporo doste naljeto... kupite si zastava i bedjeva i pred prdCenistvo... selam512MB wrote: ↑08/02/2020 10:54Piconi popij jedan apaurin i biće sve u durepici wrote: ↑07/02/2020 21:44jasam onom pederČini smuČku na njegov facebook stranici imenom i prezimenom rekao sta mislim o njemu i njegovom djelovanju, nikad vise glasa neces dobiti niti od mene niti od blizeg moga koje sam za rukav vukao i nagovarao da glasa za ove ublehase.... a ovom pederČini koji pise nek se javi u PP dacu mu ime i prezime i naci na sred titove i rec mu u facu da mi se napusi qurca... mrrsshhhhhhhhhhhHomeSweetHome wrote: ↑07/02/2020 21:27 Da li je dobri i preposteni viruality narikac, koji vjeruje u ultimativni karnicki usud, svjestan da je upravo napravio reklamu ovim stranicama na cije vozanje kroz blato njegovog ljubljenog parazitskog domacina kuka? Da li je svjestan da je upravo predstavio oko 200k biraca kao poluretardine majmune, bezmozgase i lezihljebovice sumnjivog morala i skromnog intelektualnog kapaciteta? Nada se da ih je time postido?
![]()
- 512MB
#43497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stižemo, ali samo usput ka moru 
- pici
- pici
#43500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
burek, cevap, janjetina, klempe, rakija, soda bikar bona...skocila cijena i hodzinih zapisa... treba napojit smučkove. bokirove i fOhrine uhljebljenike... selam