drug, nastup poput dozerovog je upravo takav, ta nisam ja kriv sto nastupa ko slon u staklari, svi su isti, bosanci su jedini kul i ispravni, navodnici su striktno u kontekstu kritike na njegov stil i pricu.pemanapemani wrote: ↑07/02/2020 12:31Jebi ga, ovo je bukvalno velikosrpska priča.The 51st State wrote: ↑07/02/2020 12:16
objektivno govoreci talibanski najise nastupate vi koji agresivno furate "bosansku" pricu.
Čuj ti molim te, oni u Bosni i Hercegovini agresivno furaju bosansku priču.![]()
Još staviš bosanski pod navodnike da bi se kasnije mogao pravdati kako nisi mislio na onu pravu bosansku, nego na onu podmetnutu bosansku priču.
Ne shvatam kako pojedinci ne razumiju da bukvalno pričaju iste stvari kao velikosrbi i velikohrvati. Do prije deset godina si ovakve nebuloze mogao pročitati isključivo na poskoku i krstarici, ili kako se već zovu ti forumi.
Prije sam sumnjao, a danas sam definitivno siguran da je jedan dio Bošnjaka za podjelu BiH. Dobro je rekao neki dan Senad Pećanin - SDA traži modalitet kako građanima predstaviti da je podjela BiH neminovnost.
Sad mi je jasno zašto se niko od "patriota" nije bunio kada je na Popisu 2013. izjednačena narodna i nacionalna pripadnost. Ne bih se čudio da je neko od njih i inzistirao da se to izjednači.
Žalosno da žalosnije ne može biti.
a evo vidis upravo dozer to velikohrbatsku i velikosrpsku pricu forsira da su svi isti, tako da ti to sa njim vidi.
sto se tice podjele, ne znam koji je to dio u pitanju ali i ako postoji mogu razumjeti, umorni ljudi od dokazivanja i ukazivanja pa ono haj jebite se vise.
insistiralo se ko biva formalno jer se znalo da ce to biti odbijeno od srba i hrvata,
uglavnom cijeli koncept je pogresan cekajuci da stvari nadodju i ne bi li neko doso tobe.