Zelin dati jos jednu priliku witcheru 3 pa znam u pocetku da pita igra da li zelim da simulira prethodne dijelove, jer ih nisam igrao, pa je li bolje da odaberem da odradi tu simulaciju ili ne?
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- arnes_king
#30251 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pitat cu ovdje umjesto u ps4 temi jer vas vise ima koji ste igrali
Zelin dati jos jednu priliku witcheru 3 pa znam u pocetku da pita igra da li zelim da simulira prethodne dijelove, jer ih nisam igrao, pa je li bolje da odaberem da odradi tu simulaciju ili ne?
- House
- SanskiBiser
#30253 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemas potrebe to raditi samo kreni bez simulacije i igraj na najlaksoj tezini i prati pricu jos jednom ti kazem kao i prijearnes_king wrote: ↑06/02/2020 20:15 Pitat cu ovdje umjesto u ps4 temi jer vas vise ima koji ste igrali![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30254 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
witcher 3 igrao presao onog grifina u pocetku, dosao u neki dvor trazio neke kljuceve i ziiikkk riknu hdd i svi sejvovi na njemu... treba se nakanit ponovo sve... EVE malo dojadio, ekipa se raspala slabo ko igra... ostao u WH i zaskoce me par puta izgubim brodova i vratim se u HS i tamo sa Golemom misije kad me bubnu pirati izgubim taj skupi brod i skuckam para za novi al nema se vise volje skilla nabio preko 70 miliona... caldari brodove mogu sve vozat i sve najace rakete i torpeda koristiti al kcemu kad sam sam 
- House
#30255 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da mi je nekako izbrisati pamćenje i opet odigrati vice city, red dead redemption, gta3, the witcher 3... 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Chmoljo
#30257 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Assassin's creed Revelations npr... Moment "susreta" Ezia i Altaira.
Dosta prostituisana franšiza, ali to je bio jedan od najdirljivijih trenutaka u gamingu uopšte...
- House
#30258 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- House
#30259 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
toliko epskih igara jbt.
- House
#30260 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- House
#30261 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
svaka čast epic. skidam kapu
batman i ovo je najjači giveaway ikad.
batman i ovo je najjači giveaway ikad.
- Averus
#30262 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Chmoljo @House
Jooooooj da mogu zaboraviti, šta bih sve odigrao ispočetka!!!
TES: Morrowind, Final Fantasy 7&8, Mass Effect 1, 2, 3 i Andromeda, Assassin's Creed sve do trice, Beyond Good and Evil, Psychonauts, Dragon Age Origins, dvicu i Inquisition, Broken Sword igre, Dishonored, Need For Speed 2 SE, Underground 1&2, Most Wanted stari i noviji, Vice City (jedini GTA koji sam ikad prešao), Doom 1&2, Blood, Soldier of Fortune 1&2, Duke Nukem 3d, Wolfenstein 3d, Vampire Bloodlines, ove nove Tomb Raider igre, Spider-Man 1, 2 i Web of Shadows, Last Remnant, onu neku košarku u MS-Dos što sam igrao aaaaa
TES: Morrowind, Final Fantasy 7&8, Mass Effect 1, 2, 3 i Andromeda, Assassin's Creed sve do trice, Beyond Good and Evil, Psychonauts, Dragon Age Origins, dvicu i Inquisition, Broken Sword igre, Dishonored, Need For Speed 2 SE, Underground 1&2, Most Wanted stari i noviji, Vice City (jedini GTA koji sam ikad prešao), Doom 1&2, Blood, Soldier of Fortune 1&2, Duke Nukem 3d, Wolfenstein 3d, Vampire Bloodlines, ove nove Tomb Raider igre, Spider-Man 1, 2 i Web of Shadows, Last Remnant, onu neku košarku u MS-Dos što sam igrao aaaaa
- aditon
#30263 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
joj kad se sjetim SOF-a, koja je to revolucija u gamingu bila...Sjećam se koliko je igra bila napadana zbog scena krvi i otkinutih udova...odmah na početku si morao prihvatiti +18 scene, prije same insatlacije igre, što do tada, ako se dobro sjećam, nije niti jedna igra imala prije toga. Poslije toga ovo je postao standard i u gamingu i u filmskoj industriji...graphic contetnt. Prešao sam SOF 1 nekoliko puta, prva misija subway...znao sam stati iznad leša i dodatno ga sakatiti, prvo malo nogicu, pa mu opalim u stomak da crijeva izlate, pa onda malo otkinem rukicu itd...omiljeni "side questovi".Averus wrote: ↑07/02/2020 08:31 @Chmoljo @House
TES: Morrowind, Final Fantasy 7&8, Mass Effect 1, 2, 3 i Andromeda, Assassin's Creed sve do trice, Beyond Good and Evil, Psychonauts, Dragon Age Origins, dvicu i Inquisition, Broken Sword igre, Dishonored, Need For Speed 2 SE, Underground 1&2, Most Wanted stari i noviji, Vice City (jedini GTA koji sam ikad prešao), Doom 1&2, Blood, Soldier of Fortune 1&2, Duke Nukem 3d, Wolfenstein 3d, Vampire Bloodlines, ove nove Tomb Raider igre, Spider-Man 1, 2 i Web of Shadows, Last Remnant, onu neku košarku u MS-Dos što sam igrao aaaaa![]()
- Averus
#30264 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Okej, imaš nekih neriješenih problema
Ja sam obožavao misiju na vozu, kad žuriš da atomsku bombu "spasiš", a helikopter leta okolo i roka te
I da dodam na spisak gore, iako je nikad nisam završio - Clive Barker's: Undying. Kad sam u to doba vidio da se meci odbijaju od zidove, ali i generalno kako je igra tehnički bila sređena - zaljubio se!
Ja sam obožavao misiju na vozu, kad žuriš da atomsku bombu "spasiš", a helikopter leta okolo i roka te
I da dodam na spisak gore, iako je nikad nisam završio - Clive Barker's: Undying. Kad sam u to doba vidio da se meci odbijaju od zidove, ali i generalno kako je igra tehnički bila sređena - zaljubio se!
- aditon
#30265 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
voz je druga misija...onaj snajper dobiješ i lagano...(iako je atomska u vozu)
moj je problem što ja priznajem da volim graphic content..kad bi vidio šta gledam na dnevnoj bazi, tek onda bi me pitao za probleme
ali da se ne lažemo, sex i krv je jedino što danas čovjeka uzbuđuje, neki to priznaju, neki ne, ali na kraju dana svi to gledaju
Ovu undying nisam igrao, ali kad spominješ takvu fiziku u igri, već mi djeluje interesantno
Ovu undying nisam igrao, ali kad spominješ takvu fiziku u igri, već mi djeluje interesantno
Last edited by aditon on 07/02/2020 09:56, edited 1 time in total.
- Averus
#30266 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma zezam se ja malo, ima nas svakakvih 
A Undying je must-play, makar prvi dio igre - samo da doživiš atmosferu i vidiš fiziku. Baš je bila nešto posebno tad, kad je izašla.
Inače nisam fan horor žanra, ali Undying sam volio. Čak me bacio sa stolice jednom
A Undying je must-play, makar prvi dio igre - samo da doživiš atmosferu i vidiš fiziku. Baš je bila nešto posebno tad, kad je izašla.
Inače nisam fan horor žanra, ali Undying sam volio. Čak me bacio sa stolice jednom
- Chmoljo
#30267 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam pička. Ne volim horore, traumiraju me. Nikad nisam igrao te igre: alan wake, soma, silent hill, resident evil.
Neka hvala. Živjeli simulatori.

Neka hvala. Živjeli simulatori.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Averus
#30269 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ne volim horore iz istog razloga kao i horor žanr u flimovima isl.
Jer se 99% oslanjaju na prepade i trzanje. Mene to nervira i brzo mi dosadi.
A i malo sam i ja pička
Clive Barker's Undying je nekako mješavina horora, akcije, zanimljive priče i mračne atmosfere. Nije baš skroz horor-horor. Barem meni nije bio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30270 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pogledah malo gameplay...malo drugačiji RE.
- ferratilis
#30271 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Clive Barker's Undying
Kakva legendarna igra. Nisam je igrao "onomad" nego tek prije par godina i bio sam odusevljen. Steta sto Clive Barker nije vise radio na igrama, ideje je bila odlicna.
Chmoljo, moras odigrat Alien Isolation od pocetka do kraja, sa slusalicama i u zamracenoj sobi
Chmoljo, moras odigrat Alien Isolation od pocetka do kraja, sa slusalicama i u zamracenoj sobi
- Averus
#30272 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Tomahawk11 E usra ga brate
Undying i RE dva različita svijeta
Koga zanima, neka pogleda na youtube walkthrough prvih recimo sat-dva igre.
Sam dolazak u onu kuću i početk priče mi je možda i najbolji segment
Koga zanima, neka pogleda na youtube walkthrough prvih recimo sat-dva igre.
Sam dolazak u onu kuću i početk priče mi je možda i najbolji segment
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30273 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mislio sam prvenstveno na ovo
Sve to ima i u RE.mješavina horora, akcije, zanimljive priče i mračne atmosfere
Dobro, vjerovatno je priča drugačija i onda je logično da su dva različita svijeta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30274 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da završi ko ovajferratilis wrote: ↑07/02/2020 11:26
Chmoljo, moras odigrat Alien Isolation od pocetka do kraja, sa slusalicama i u zamracenoj sobi![]()
Nemoj, živ bio.
- Chmoljo
#30275 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
neka fala. what remains of edith finch mi je stvarala nelagodu u nekoliko dijelova.
onda ona fakin kripta u return to castle wolfenstein... brrrr...
a za stvarnu jezu, nije potreban mrak. umotan plaćenik, u pozadini zastava ISIL-a, narandžasto odijelo i handžar. a lijep dan, sunce upeklo... bježi ba, dosta mi je tih sranja za šesto života.
ma, ko se sjeća MOHAA pa ona misija nakon Omahe čini mi se, sa sakrivenim snajperistima. e oca im jebem jes me prepo Švabo koji je izletio iz ormara.Averus wrote: ↑07/02/2020 11:16Ja ne volim horore iz istog razloga kao i horor žanr u flimovima isl.
Jer se 99% oslanjaju na prepade i trzanje. Mene to nervira i brzo mi dosadi.
A i malo sam i ja pička
Clive Barker's Undying je nekako mješavina horora, akcije, zanimljive priče i mračne atmosfere. Nije baš skroz horor-horor. Barem meni nije bio.
onda ona fakin kripta u return to castle wolfenstein... brrrr...
a za stvarnu jezu, nije potreban mrak. umotan plaćenik, u pozadini zastava ISIL-a, narandžasto odijelo i handžar. a lijep dan, sunce upeklo... bježi ba, dosta mi je tih sranja za šesto života.