SDP
- drug_profi
#59126 Re: SDP
SBB je vec dva puta predizbornu pricu temeljio na borbi protiv SDA, kao i DF.
Jednom su usli u koalicije sa istim i hajmo rec jedan dio biraca im je povjerovao da je to radi viseg interesa,
Drugi put uradis isto. Koga ti zajebavas?
I garantujem da svaka buduca pretpostavljena koaliciaj sa SBB-om znaci pustanje lopova u kucu.
Jednom su usli u koalicije sa istim i hajmo rec jedan dio biraca im je povjerovao da je to radi viseg interesa,
Drugi put uradis isto. Koga ti zajebavas?
I garantujem da svaka buduca pretpostavljena koaliciaj sa SBB-om znaci pustanje lopova u kucu.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
-
invincible1921
#59128 Re: SDP
Mislim da bi SDPu bilo pametnije da pokusa motivirat raju koja ne glasa, da glasa za njih...jer ti sto ne glasaju su sigurno blize ljevici nego li SDA jer da su bliski sa SDA nije moguce, posto njihovi svi izadju i glasaju.
Dakle prije svega prestat se busat u prsa da si neka mega giga stranka, a da nije bilo Damira niksica imo bi dvije ruke u KS(max 3), zatim ponudit kvalitetan kadar, a ne prodavat ublehu pod parolm " Mozda smo nesposobni, al smo makar mladi i lijepi"
Dakle prije svega prestat se busat u prsa da si neka mega giga stranka, a da nije bilo Damira niksica imo bi dvije ruke u KS(max 3), zatim ponudit kvalitetan kadar, a ne prodavat ublehu pod parolm " Mozda smo nesposobni, al smo makar mladi i lijepi"
-
putokaz1
#59129 Re: SDP
Nemože SDP privući nove al može zadržati stare
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#59130 Re: SDP
sdp radi to punih dvadeset godina i ništa nisu uspjeli u tom pogledu. onaj tko ne izlazi na izbore, jednostavno ne želi i nitko ga na to ne može natjerati. sve što je valjalo u sdpu je izgubljeno, svi koji su mogli podučiti mlade kadrove ideologiji sdpa, su ili pokojni ili izbačeni iz partije ili su se sami povukli i sdp je osuđen na potkapacitirane kadrove kao što su damir mašić, irfan čengić, saša magazinović ili u gorem slučaju enver zornić, samir suljović, igor stojanović, damir filipović...invincible1921 wrote: ↑03/02/2020 20:36 Mislim da bi SDPu bilo pametnije da pokusa motivirat raju koja ne glasa, da glasa za njih...jer ti sto ne glasaju su sigurno blize ljevici nego li SDA jer da su bliski sa SDA nije moguce, posto njihovi svi izadju i glasaju.
Dakle prije svega prestat se busat u prsa da si neka mega giga stranka, a da nije bilo Damira niksica imo bi dvije ruke u KS(max 3), zatim ponudit kvalitetan kadar, a ne prodavat ublehu pod parolm " Mozda smo nesposobni, al smo makar mladi i lijepi"![]()
poltronski df napravi prijedlog izbornog zakona kojeg prezentiraju dvojica doktora nauka, begić i đonlagić, dok sdp napravi isto to i prezentira ga damir mašić ili irfan čengić. valjda je to jasna poruka svima koji vjeruju u kadrove i kadrovsku politiku sdpa.
i ovaj moj post će mnogi shvatiti kao zlonamjeran, ali on je i više nego dobronamjeran, ali samo za one koji žele objektivno pogledati širu sliku.
-
last mohicans
#59131 Re: SDP
Od te dvojice, nazovi eksperata, pogotovo Đonlagića ublehaša, samoprozvanog eksperta (upitaj studente ekonomije kakav je to kapacitet i "ekspert") Mašić i Čengić su spremniji i bolji parlamentarci. Uprati malo broj incijativa, prijedloga zakona i amandmana u PS FBiH, posebno Čengića u prvom mandatu. Znamo mi da su tebi kadrovi zlatnog lazova kompetentniji. Da, jesu da budu privjesak Bakiru i Seki. A zašto ne uporediš jednog Stojanovica, Srbina iz SA, pripadnika Armije BiH i jednu spodobu, poput Kerle ili ovog vam novog pivara, kandidata za ministra. Sve je jasno koga ti favorizuješ. SDP ima pogrešaka i na njih treba ukazati, ali kritizirati članove na vrhu, a spinom poturati ove gore kao najbrojane ja za kategoriju vjerovali ili ne.malakh wrote: ↑06/02/2020 12:55sdp radi to punih dvadeset godina i ništa nisu uspjeli u tom pogledu. onaj tko ne izlazi na izbore, jednostavno ne želi i nitko ga na to ne može natjerati. sve što je valjalo u sdpu je izgubljeno, svi koji su mogli podučiti mlade kadrove ideologiji sdpa, su ili pokojni ili izbačeni iz partije ili su se sami povukli i sdp je osuđen na potkapacitirane kadrove kao što su damir mašić, irfan čengić, saša magazinović ili u gorem slučaju enver zornić, samir suljović, igor stojanović, damir filipović...invincible1921 wrote: ↑03/02/2020 20:36 Mislim da bi SDPu bilo pametnije da pokusa motivirat raju koja ne glasa, da glasa za njih...jer ti sto ne glasaju su sigurno blize ljevici nego li SDA jer da su bliski sa SDA nije moguce, posto njihovi svi izadju i glasaju.
Dakle prije svega prestat se busat u prsa da si neka mega giga stranka, a da nije bilo Damira niksica imo bi dvije ruke u KS(max 3), zatim ponudit kvalitetan kadar, a ne prodavat ublehu pod parolm " Mozda smo nesposobni, al smo makar mladi i lijepi"![]()
poltronski df napravi prijedlog izbornog zakona kojeg prezentiraju dvojica doktora nauka, begić i đonlagić, dok sdp napravi isto to i prezentira ga damir mašić ili irfan čengić. valjda je to jasna poruka svima koji vjeruju u kadrove i kadrovsku politiku sdpa.
i ovaj moj post će mnogi shvatiti kao zlonamjeran, ali on je i više nego dobronamjeran, ali samo za one koji žele objektivno pogledati širu sliku.
- malakh
#59132 Re: SDP
već sam komentirao o tome kada su čengić i đonlagić učestvovali u jednoj emisiji u izbornoj kampanji. kratko rečeno, na čengićevom licu se vidjelo da ga je bilo stid i sram koliko je uvidio da ne zna o monternom i financijskom sistemu bosne i hercegovine i sistemu preraspodjele javnog novca i da ne nabrajam. svaku ispravku mu je udijelio đonlagić. valjda je tada shvatio što znači škola i visoko obrazovanje i što znači voditi debatu sa obrazovanim i akademskim građanima.last mohicans wrote: ↑06/02/2020 13:06Od te dvojice, nazovi eksperata, pogotovo Đonlagića ublehaša, samoprozvanog eksperta (upitaj studente ekonomije kakav je to kapacitet i "ekspert") Mašić i Čengić su spremniji i bolji parlamentarci. Uprati malo broj incijativa, prijedloga zakona i amandmana u PS FBiH, posebno Čengića u prvom mandatu. Znamo mi da su tebi kadrovi zlatnog lazova kompetentniji. Da, jesu da budu privjesak Bakiru i Seki.malakh wrote: ↑06/02/2020 12:55sdp radi to punih dvadeset godina i ništa nisu uspjeli u tom pogledu. onaj tko ne izlazi na izbore, jednostavno ne želi i nitko ga na to ne može natjerati. sve što je valjalo u sdpu je izgubljeno, svi koji su mogli podučiti mlade kadrove ideologiji sdpa, su ili pokojni ili izbačeni iz partije ili su se sami povukli i sdp je osuđen na potkapacitirane kadrove kao što su damir mašić, irfan čengić, saša magazinović ili u gorem slučaju enver zornić, samir suljović, igor stojanović, damir filipović...invincible1921 wrote: ↑03/02/2020 20:36 Mislim da bi SDPu bilo pametnije da pokusa motivirat raju koja ne glasa, da glasa za njih...jer ti sto ne glasaju su sigurno blize ljevici nego li SDA jer da su bliski sa SDA nije moguce, posto njihovi svi izadju i glasaju.
ono što je najjasniji znak da sdpu doista nema pomoći jeste tvoja usporedba ljudi koji su fakultet završili u tridesetim i čovjeka koji je još uvijek, sa svojih 28 godina, student druge godine pravnog fakulteta, sa čovjekom koji je po zanimanju profesor doktor ekonomije i pazite sada, kažeš mi da se raspitam po ekonomiji, da pitam studente što misle o profesoru. ja dok sam studirao, svakom profesoru koji mi nije davao prolazne sam želio sve najgore u životu i o njemu sam mislio sve najgore, jer nisam polagao ispite, a ispostavilo se da nisam polagao što nisam dovoljno naučio.
ti od mene tražiš da ja pitam momčiće i djevojčice koji imaju cca 20 ili 21 godinu i koji tek uče o ekonomiji, kakav je đonlagić kapacitet i ekspert i da na bazi njihovog mišljenja kreiram stav?
hajde što su kadrovi potkapacitirani, već što su i botovi još više potkapacitirani. to je sdp i jedno sa drugim ide. pretpostavljam da se velika većina i stidi tvog posta, kao što bih se i ja stidio da sam simpatizer i član sdpa.
a treba stojanovića prečešljati. da vidimo malo njegovu ulogu u haračenju firme zoi 84, kk bosne, košarkaškog saveza. da konačno saznamo zašto stojanović jedini nije unesen u registar podataka o imovini nosioca javnih funkcija u kantonu sarajevo.A zašto ne uporediš jednog Stojanovica, Srbina iz SA, pripadnika Armije BiH i jednu spodobu, poput Kerle ili ovog vam novog pivara, kandidata za ministra. Sve je jasno koga ti favorizuješ. SDP ima pogrešaka i na njih treba ukazati, ali kritizirati članove na vrhu, a spinom poturati ove gore kao najbrojane ja za kategoriju vjerovali ili ne.
-
last mohicans
#59133 Re: SDP
Jesi sam pisao ili su ti diktirali iz staba? Čovječe, taj Đonlagić i treba da zna više o monetarnoj politici vise od svih sagovornika, jer mu je to struka. Tu emisiju sam gledao i uopce nisam stekao takav dojam o tom nazovi ekspertu, kako to ti tvrdiš. Ako je to emisija u kojoj je gostovala Alma Čolić, a mislim da jeste, uglavnom je fokus bio na njoj, jer se prosipala i valjala gluposti. Đonlagić, čak i kad priča o ekonomiji, svaka rečenica mu isto počinje ili završava, tipa, prateci svjetske ekonomske trendove, rast...bla,bla.. Kao preslikana, naučene, otrcane fraze napamet. Masu prijatelja, blize rodbine, pa i poznanika koji su nastavni kadar na tom fakultetu poznajem i niko nije upoznat tom akademskom veličinom o kojoj ti zboris. Niti imaju visoko mišljenje o dotičnom. Prof.Stojanov, Grabovac, pa i Čičić, donekle, to su akademske veličine za ovog ublehaša, ako si dovoljno star da ih se sjećaš. Tako kad sam spomenuo studente, nisam siguran da li ga fizicki i viđaju ti studenti, buduci da ne izlazi iz guze šefa i parlamenta, nisam na njih samo mislio, vec bilo koga ko je imao ili ima neku vezu sa EF u Sarajevu. Nikakav je političar, obični klimoglavac i moralna karikatura kao i tvoj šef, a i njegov.malakh wrote: ↑06/02/2020 13:21već sam komentirao o tome kada su čengić i đonlagić učestvovali u jednoj emisiji u izbornoj kampanji. kratko rečeno, na čengićevom licu se vidjelo da ga je bilo stid i sram koliko je uvidio da ne zna o monternom i financijskom sistemu bosne i hercegovine i sistemu preraspodjele javnog novca i da ne nabrajam. svaku ispravku mu je udijelio đonlagić. valjda je tada shvatio što znači škola i visoko obrazovanje i što znači voditi debatu sa obrazovanim i akademskim građanima.last mohicans wrote: ↑06/02/2020 13:06Od te dvojice, nazovi eksperata, pogotovo Đonlagića ublehaša, samoprozvanog eksperta (upitaj studente ekonomije kakav je to kapacitet i "ekspert") Mašić i Čengić su spremniji i bolji parlamentarci. Uprati malo broj incijativa, prijedloga zakona i amandmana u PS FBiH, posebno Čengića u prvom mandatu. Znamo mi da su tebi kadrovi zlatnog lazova kompetentniji. Da, jesu da budu privjesak Bakiru i Seki.malakh wrote: ↑06/02/2020 12:55
sdp radi to punih dvadeset godina i ništa nisu uspjeli u tom pogledu. onaj tko ne izlazi na izbore, jednostavno ne želi i nitko ga na to ne može natjerati. sve što je valjalo u sdpu je izgubljeno, svi koji su mogli podučiti mlade kadrove ideologiji sdpa, su ili pokojni ili izbačeni iz partije ili su se sami povukli i sdp je osuđen na potkapacitirane kadrove kao što su damir mašić, irfan čengić, saša magazinović ili u gorem slučaju enver zornić, samir suljović, igor stojanović, damir filipović...
ono što je najjasniji znak da sdpu doista nema pomoći jeste tvoja usporedba ljudi koji su fakultet završili u tridesetim i čovjeka koji je još uvijek, sa svojih 28 godina, student druge godine pravnog fakulteta, sa čovjekom koji je po zanimanju profesor doktor ekonomije i pazite sada, kažeš mi da se raspitam po ekonomiji, da pitam studente što misle o profesoru. ja dok sam studirao, svakom profesoru koji mi nije davao prolazne sam želio sve najgore u životu i o njemu sam mislio sve najgore, jer nisam polagao ispite, a ispostavilo se da nisam polagao što nisam dovoljno naučio.
ti od mene tražiš da ja pitam momčiće i djevojčice koji imaju cca 20 ili 21 godinu i koji tek uče o ekonomiji, kakav je đonlagić kapacitet i ekspert i da na bazi njihovog mišljenja kreiram stav?
hajde što su kadrovi potkapacitirani, već što su i botovi još više potkapacitirani. to je sdp i jedno sa drugim ide. pretpostavljam da se velika većina i stidi tvog posta, kao što bih se i ja stidio da sam simpatizer i član sdpa.
a treba stojanovića prečešljati. da vidimo malo njegovu ulogu u haračenju firme zoi 84, kk bosne, košarkaškog saveza. da konačno saznamo zašto stojanović jedini nije unesen u registar podataka o imovini nosioca javnih funkcija u kantonu sarajevo.A zašto ne uporediš jednog Stojanovica, Srbina iz SA, pripadnika Armije BiH i jednu spodobu, poput Kerle ili ovog vam novog pivara, kandidata za ministra. Sve je jasno koga ti favorizuješ. SDP ima pogrešaka i na njih treba ukazati, ali kritizirati članove na vrhu, a spinom poturati ove gore kao najbrojane ja za kategoriju vjerovali ili ne.
U vezi Stojanovića, priča kao i za Dinu. Vječiti kriminalac, po peru Avde Avdica i sličnih ljigavaca, a nikad niša dokazano na sudu. Nek su Milavica, medicinski tehničar kalibar, Biba koja je postala sinonim za sprdancije na forumima i društvenim mrezama, pa i onaj što je također napamet mlatio par naučenih rečenica u emisiji na TV SA prije par noci sposobni parlamentarci.
- Revolucionar ★
#59134 Re: SDP
Pa smijesno je govoriti ko iz cijeg bazena treba uzimati glasove kad se uzme u obzir da SDP u posljednjih godinu, dvije zivi kao bosnjacka reprezentacija, kao i da se redovito skriva iza NS-a i NiP-a. Upravo ce ih takvo vazalstvo i smjestit iza navedenih stranaka po izbornom rezultatu, vjerovatno i iza nekih drugih
- Kejn
#59135 Re: SDP
Nakon opštine Novi Grad u Sarajevu, i Tuzle, ovaj topic na klix forumu je ostao poslijednje uporište SDP-a i njihovih botova
-
statixx
#59136 Re: SDP
Stojanov i Djonlagic ne mogu u istu recenicu.
Lik dodje i diktira na predavanjima, kaze pisite.
Prilicno los predavac i profesor.
Lik dodje i diktira na predavanjima, kaze pisite.
Prilicno los predavac i profesor.
-
putokaz1
#59137 Re: SDP
NIP I NS nemogu okrenut Papuča SDP izvan Grada SarajevaRevolucionar ★ wrote: ↑06/02/2020 16:33 Pa smijesno je govoriti ko iz cijeg bazena treba uzimati glasove kad se uzme u obzir da SDP u posljednjih godinu, dvije zivi kao bosnjacka reprezentacija, kao i da se redovito skriva iza NS-a i NiP-a. Upravo ce ih takvo vazalstvo i smjestit iza navedenih stranaka po izbornom rezultatu, vjerovatno i iza nekih drugih
-
invincible1921
#59138 Re: SDP
putokaz1 wrote: ↑06/02/2020 17:29NIP I NS nemogu okrenut Papuča SDP izvan Grada SarajevaRevolucionar ★ wrote: ↑06/02/2020 16:33 Pa smijesno je govoriti ko iz cijeg bazena treba uzimati glasove kad se uzme u obzir da SDP u posljednjih godinu, dvije zivi kao bosnjacka reprezentacija, kao i da se redovito skriva iza NS-a i NiP-a. Upravo ce ih takvo vazalstvo i smjestit iza navedenih stranaka po izbornom rezultatu, vjerovatno i iza nekih drugih
Ne moze ni Konakovic prismrdit SDA van sarajeva niti ce dugo moci i sta sad to znaci da je SDA bolja stranka ?
Isto ko sto psotoje ljudi koji glasaju za SDA samo zato sto su "nasi" ili jer su SDA isto tako postoje ljudi koji glasaju za SDP samo zato jer su "crveni" ili "komunjare" ili zato sto su SDP.
U prevodu moze svjet prestati oni ce glasat za iste i jedni i drugi..
Recimo NS, NiP itd nemaju takvu bazu glasaca
Sto se rasprave oko kadrova, recenice poput "mi smo govna, al oni su proljev" nisu nikakv argument...
- malakh
#59139 Re: SDP
ti očito ne razumiješ da ponižavate nečije obrazovanje, a uzdižete nečije neobrazovanje i potkapacitiranost. pričamo o čovjeku koji ne mora ovisiti o politici i koji se ostvario i bez politike i koji se iz oblasti jednog segmenta ekonomije doveo do vrhunca, da dalje ne može. autor knjiga, naučnih radova i što već ne, kao i svaki drugi prof dr sa eminentijih fakulteta, gdje prvenstveno mislim na sarajevski univerzitet. malo razmišljaj glavom prije nego li kreneš lupati gluposti i govoriti kako trebamo pitati studente da daju mišljenje o đonlagićevom znanju iz oblasti ekonomije. o tome kako on predaje, na koji način drži predavanja i koliko poznaje ekonomiju, nismo kompetentni ni ja, ni ti, a oni koji su kompetentni o tome da pričaju, nisam ih čuo da su komentirali bilo što, iako su politički suparnici. nadalje, pominješ murisa čičića koji je profesor marketinga, a đonlagić se bavi monetarnom politikom, što je suprotnost i ekonomske grane su toliko razvrstane da je nečiju stručnost iz oblasti neke grane ekonomije teško i komentirati, jer gle čuda, da bi komentirao, moraš biti stručan i znati dovoljno da komentiraš. ali ne možeš ti botu objasniti kako stvari stoje, već je on čuo priče i onda će ih plasirati samo zbog razloga što netko ne pripada stranci u čije ime botuje. i još napravi poređenja sa stručnjacima iz drugih grana ekonomije. nepoznavanje elementarnog znanja, nepoznavanje osnovnih stručnih stvari, je izgleda glavna karakteristika sdp botova i po tome su, nažalost, postali isti sa sda botovima.last mohicans wrote: ↑06/02/2020 16:17Jesi sam pisao ili su ti diktirali iz staba? Čovječe, taj Đonlagić i treba da zna više o monetarnoj politici vise od svih sagovornika, jer mu je to struka. Tu emisiju sam gledao i uopce nisam stekao takav dojam o tom nazovi ekspertu, kako to ti tvrdiš. Ako je to emisija u kojoj je gostovala Alma Čolić, a mislim da jeste, uglavnom je fokus bio na njoj, jer se prosipala i valjala gluposti. Đonlagić, čak i kad priča o ekonomiji, svaka rečenica mu isto počinje ili završava, tipa, prateci svjetske ekonomske trendove, rast...bla,bla.. Kao preslikana, naučene, otrcane fraze napamet. Masu prijatelja, blize rodbine, pa i poznanika koji su nastavni kadar na tom fakultetu poznajem i niko nije upoznat tom akademskom veličinom o kojoj ti zboris. Niti imaju visoko mišljenje o dotičnom. Prof.Stojanov, Grabovac, pa i Čičić, donekle, to su akademske veličine za ovog ublehaša, ako si dovoljno star da ih se sjećaš. Tako kad sam spomenuo studente, nisam siguran da li ga fizicki i viđaju ti studenti, buduci da ne izlazi iz guze šefa i parlamenta, nisam na njih samo mislio, vec bilo koga ko je imao ili ima neku vezu sa EF u Sarajevu. Nikakav je političar, obični klimoglavac i moralna karikatura kao i tvoj šef, a i njegov.malakh wrote: ↑06/02/2020 13:21već sam komentirao o tome kada su čengić i đonlagić učestvovali u jednoj emisiji u izbornoj kampanji. kratko rečeno, na čengićevom licu se vidjelo da ga je bilo stid i sram koliko je uvidio da ne zna o monternom i financijskom sistemu bosne i hercegovine i sistemu preraspodjele javnog novca i da ne nabrajam. svaku ispravku mu je udijelio đonlagić. valjda je tada shvatio što znači škola i visoko obrazovanje i što znači voditi debatu sa obrazovanim i akademskim građanima.last mohicans wrote: ↑06/02/2020 13:06
Od te dvojice, nazovi eksperata, pogotovo Đonlagića ublehaša, samoprozvanog eksperta (upitaj studente ekonomije kakav je to kapacitet i "ekspert") Mašić i Čengić su spremniji i bolji parlamentarci. Uprati malo broj incijativa, prijedloga zakona i amandmana u PS FBiH, posebno Čengića u prvom mandatu. Znamo mi da su tebi kadrovi zlatnog lazova kompetentniji. Da, jesu da budu privjesak Bakiru i Seki.
U vezi Stojanovića, priča kao i za Dinu. Vječiti kriminalac, po peru Avde Avdica i sličnih ljigavaca, a nikad niša dokazano na sudu. Nek su Milavica, medicinski tehničar kalibar, Biba koja je postala sinonim za sprdancije na forumima i društvenim mrezama, pa i onaj što je također napamet mlatio par naučenih rečenica u emisiji na TV SA prije par noci sposobni parlamentarci.
kakav je kao osoba, kao političar, to ne umanjuje njegove stručnosti iz oblasti koju je doktorirao. osobno, hebe mi se za đonlagića i za njegovu stranku, ali ponižavanje nečijeg obrazovanja u vremenu kada nam omladina masovno upisuje divlje fakultete i kada je povišen trend završavanja divljih fakulteta, baš i ne dopuštam.
već sam govorio, ni za brankovića nikada nije dokazano na sudu, a sam pomen na istog daje sinonim za kriminal. ta glupa presumpcija nevinosti, i tko je izmisli, a ne stignu objasniti sdpovim botovima, jer izgleda da oni u stranci nemaju kadar koji je sposoban da im to objasni.
a igor stojanović je čovjek koji je čitav život na nečijoj grbači i na budžetu i koji čitav život ovisi o stranci. neoženjen, neostvaren, budžetski parazit, koji je samo letio sa funkcije na funkciju, u pravoj formi i definiciji, stranačkog uhljeba i krpelja koji građanima sisa krv. sve što je ostvario je kroz stranku i zahvaljujući stranci i onda se nađe netko tko će reći da je čestit i pošten i da je sve zaradio svojim krvavim radom i trudom.
ali, ako laže koza, ne laže rog.

i nitko da priupita kako je zoi 84 poslovao za ovih par godina dok je stojanović vedrio i oblačio istim.
-
invincible1921
#59140 Re: SDP
pa ti sto imaju staz iskljucivo u parlementima i parzitiskim funkcijama su model SDP kadrova 
- malakh
#59141 Re: SDP
klasičan primjer, pored igora stojanovića, naravno je i damir mašić.invincible1921 wrote: ↑07/02/2020 00:58 pa ti sto imaju staz iskljucivo u parlementima i parzitiskim funkcijama su model SDP kadrova![]()

jedini posao koji je radio i u kojeg je ulagao radno vrijeme je bio posao sitnog voditeljčića na hayatu, kod švrakića. jadnik, mučio se u ulozi voditelja, dok ga lagum nije zagotivio.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#59142 Re: SDP
Bio covjek savjetnik direktora, df-ovac za takvog kaze "on je tamo vedrio i oblaci"
Savjetnik direktora vedri i oblaci, direktor je marioneta
Savjetnik direktora vedri i oblaci, direktor je marioneta
-
putokaz1
#59143 Re: SDP
Kako god da okreneš u Lukavcu imaš SDA i Satelite te SDP
tako da nemaš izbora
SDP do Popbjede
Lako je vama u Sarajevu
tako da nemaš izbora
SDP do Popbjede
Lako je vama u Sarajevu
- malakh
#59144 Re: SDP
pazite sada biografija dvojice iz najužeg rukovodstva sdpa.

magazinović u 32 godini života diplomirao na mašinskom fakultetu, a irfan čengić nije naveo ni srednju školu koju je završio, niti u biografiji navodi stručnu spremu, niti stepen obrazovnanja. prvo zaposlenje saše magazonovića je bio federalni dom naroda, a čengića sekretar u partiji.
iskren da budem, dok mi ovaj njihov bot nije skrenuo pažnju na njih, ja ovo nikada ne bih ni pogledao, a reko kada sam već pogledao, da se malo nasmijemo svi kolektivno. i ovakvi kadrovi meni da pričaju o socijaldemokraciji i da vode državu?

ima ih još ovakvih, pa kada budem imao volje i njih ću ovako objaviti.

magazinović u 32 godini života diplomirao na mašinskom fakultetu, a irfan čengić nije naveo ni srednju školu koju je završio, niti u biografiji navodi stručnu spremu, niti stepen obrazovnanja. prvo zaposlenje saše magazonovića je bio federalni dom naroda, a čengića sekretar u partiji.
iskren da budem, dok mi ovaj njihov bot nije skrenuo pažnju na njih, ja ovo nikada ne bih ni pogledao, a reko kada sam već pogledao, da se malo nasmijemo svi kolektivno. i ovakvi kadrovi meni da pričaju o socijaldemokraciji i da vode državu?
- Styling
#59145 Re: SDP
Nekako su mi drazi i oni ovakvi nego provjereni falsifikatori diploma iz vikend fakulteta Travnika, Gradiske i inih gdje se diploma stice na kafe pauzi.malakh wrote: ↑07/02/2020 13:04 pazite sada biografija dvojice iz najužeg rukovodstva sdpa.
magazinović u 32 godini života diplomirao na mašinskom fakultetu, a irfan čengić nije naveo ni srednju školu koju je završio, niti u biografiji navodi stručnu spremu, niti stepen obrazovnanja. prvo zaposlenje saše magazonovića je bio federalni dom naroda, a čengića sekretar u partiji.![]()
![]()
![]()
![]()
iskren da budem, dok mi ovaj njihov bot nije skrenuo pažnju na njih, ja ovo nikada ne bih ni pogledao, a reko kada sam već pogledao, da se malo nasmijemo svi kolektivno. i ovakvi kadrovi meni da pričaju o socijaldemokraciji i da vode državu?![]()
![]()
- malakh
#59146 Re: SDP
misliš na ovakve, ili?
Danijela Kristić odbranila magistarski rad na Pravnom fakultetu Univerziteta u Travniku s posebnom odlikom
- Styling
#59147 Re: SDP
-
invincible1921
#59148 Re: SDP
Pa eo imas ministre kojima je prvo radno mjesto ministarmalakh wrote: ↑07/02/2020 13:04 pazite sada biografija dvojice iz najužeg rukovodstva sdpa.
magazinović u 32 godini života diplomirao na mašinskom fakultetu, a irfan čengić nije naveo ni srednju školu koju je završio, niti u biografiji navodi stručnu spremu, niti stepen obrazovnanja. prvo zaposlenje saše magazonovića je bio federalni dom naroda, a čengića sekretar u partiji.![]()
![]()
![]()
![]()
iskren da budem, dok mi ovaj njihov bot nije skrenuo pažnju na njih, ja ovo nikada ne bih ni pogledao, a reko kada sam već pogledao, da se malo nasmijemo svi kolektivno. i ovakvi kadrovi meni da pričaju o socijaldemokraciji i da vode državu?![]()
Mislim da takticki nema srednje u opisu, posto je Bosnjacka , pa ono ne ide sa SDP u revenicu taj epitet
- malakh
#59149 Re: SDP
obrazovanje je broj jedan svakog društva, nacije, države, sistema. bez obrazovanja nema države!
uhljeb je uhljeb, parazit je parazit, a gore pobrojani, ugledni članovi sdpa su čitav život uhljebi i paraziti i bez sdpa i politike ništa nikada nisu radili, niti privređivali, niti stvarali proizvod. prvi posao i prvo radno iskustvo im je bio parlament i valjda je jasno da njima ovo stanje, ovakvo kakvo jeste i odgovara, jer da je bolje, ljudi garantirano nikada ne bi glasovali za potkapacitirane kadrove i neostvarene ljude, već obratno.
- Styling
#59150 Re: SDP
Slazem se ja s tobom. ali, u svom odgovoru ja se nisam refereirala na njihov trenutni status u parlamentu ili gdje vec, vec na status njihovog obrazovanja. Po mom misljenju, kvalitetniji je kadar koji ce zavrsiti drzavni univerzitet sa pravim profesorima, pa makar i obnovio godinu ako treba, nego neko ko ce dobiti diplomu u Travniku uz pocasti. Kada se samo sjetim RAdeljasa koji kaze da je uBL diplomirao s desetkom u pohvale. Covjek ne zna da li bi se smijao ili plakao.malakh wrote: ↑07/02/2020 13:43obrazovanje je broj jedan svakog društva, nacije, države, sistema. bez obrazovanja nema države!
uhljeb je uhljeb, parazit je parazit, a gore pobrojani, ugledni članovi sdpa su čitav život uhljebi i paraziti i bez sdpa i politike ništa nikada nisu radili, niti privređivali, niti stvarali proizvod. prvi posao i prvo radno iskustvo im je bio parlament i valjda je jasno da njima ovo stanje, ovakvo kakvo jeste i odgovara, jer da je bolje, ljudi garantirano nikada ne bi glasovali za potkapacitirane kadrove i neostvarene ljude, već obratno.