Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote: ↑05/02/2020 14:48
okej, refreshala sam babylon berlin i veceras ide nova sezona. moram priznati da se bas radujem.
karanana, jesi ti poceo?
Nisam jos. Zabavio se strangerom, to sam svrsio, potanko. Moram pogledat prvu epizodu ive mcmillions dokumentarne i onda za vikend refresh babylona i gledanje novih. Kako se ti refreshash?
pogledala tri zadnje epizode druge sezone, vise-manje mi se vratilo sta treba.
Gerro wrote: ↑07/02/2020 20:54
Kakva je ta Gomorra ? Dugo je imam na watchlisti ali uvijek nešta preče. Drug mi je jedan preporucio, ali on nije pogledao 5 serija u zivotu mislim
Kakva je ta Gomorra ? Dugo je imam na watchlisti ali uvijek nešta preče. Drug mi je jedan preporucio, ali on nije pogledao 5 serija u zivotu mislim
Sta da ocekujem i slicno.. ?
Ocekuj neocekivano...
Vrijeme da predje na watched listu...
Odgledao pilot sinoć...solidno. Kombinacija horora i fantazije. Kome se sviđa The Haunting of Hill House ili Stranger Things mogao
bi se pronaći i u ovoj seriji.
Odgledao pilot sinoć...solidno. Kombinacija horora i fantazije. Kome se sviđa The Haunting of Hill House ili Stranger Things mogao
bi se pronaći i u ovoj seriji.
Zavrsio danas, sveden je horor na minimum bas su ga ono "tone down" i vise otisli u triler pravcu - vise je fantasy zanr ali zabavno od pocetka do kraja.
The outsider...znao sam. Prva beton, zakuha se, i onda ga king razvodni i uspava tako da te kraj, koji ce ionako biti razocarenje, fakticki vise ni ne interesuje. Cudi me da je hbo popusio ovu foru. Oni da izbace live stream case vode na stolu, napravili bi ga zanimljivijim od ovog.