Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Styling

#4826 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

malakh wrote: 06/02/2020 12:59
Styling wrote: 06/02/2020 12:41 Sto li, Boze? Da nije zbog Turisticke zajednice od koje je dobio 10 000 za Jazz fest i nikada nije opravdao novac i sa kojom nije htio saradjivati osim ako nije pod njegovim uslovima i stalno se zalio kako ne zele da podrze njegov Jazz fest?
zar je moguće da baš u svemu i za sve braniš konakovića i stranku mu i zar je moguće da u rekordno kratkom roku citiraš sve i jedan post, manje ili više negativne konotacije, usmjeren ka konakoviću?

sada ne valja ni edin zubčević koji je isprozivao baš sve i malo se dotakao i konakovića i odmah ste mu zalijepili etiketu pronevjeritelja javnog novca.

:lol: :lol:
Ako ti smetaju odgovori, onda nemoj pisati po forumu.
HomeSweetHome

#4827 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HomeSweetHome »

intelektualac neki ovaj Vrazalica, vidi mu se na cehri
sahara1428

#4828 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sahara1428 »

HomeSweetHome wrote: 06/02/2020 14:08 intelektualac neki ovaj Vrazalica, vidi mu se na cehri
Rekao mi je da zapamtim, ja ga zapamtio :izet: :izet: :izet:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#4829 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Styling wrote: 06/02/2020 14:06
Styling wrote: 06/02/2020 12:41 Sto li, Boze? Da nije zbog Turisticke zajednice od koje je dobio 10 000 za Jazz fest i nikada nije opravdao novac i sa kojom nije htio saradjivati osim ako nije pod njegovim uslovima i stalno se zalio kako ne zele da podrze njegov Jazz fest?
zar je moguće da baš u svemu i za sve braniš konakovića i stranku mu i zar je moguće da u rekordno kratkom roku citiraš sve i jedan post, manje ili više negativne konotacije, usmjeren ka konakoviću?

sada ne valja ni edin zubčević koji je isprozivao baš sve i malo se dotakao i konakovića i odmah ste mu zalijepili etiketu pronevjeritelja javnog novca.

jednostavno zapažam botovanje. da li je za tebe kifla prosvjetitelj uma, nedodirljivi?

šalim se, nemoj zamjeriti. ali sam malo razočaran zbog tebe, jer smo vodili lijepe diskusije, a ispostavilo se da si još jedan u nizu forumaša u stranačkoj službi, sa ciljem da pokušaš neutralizirati svaki napad na kiflu.
Styling

#4830 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

malakh wrote: 06/02/2020 14:14
Styling wrote: 06/02/2020 14:06

jednostavno zapažam botovanje. da li je za tebe kifla prosvjetitelj uma, nedodirljivi?

šalim se, nemoj zamjeriti. ali sam malo razočaran zbog tebe, jer smo vodili lijepe diskusije, a ispostavilo se da si još jedan u nizu forumaša u stranačkoj službi, sa ciljem da pokušaš neutralizirati svaki napad na kiflu.
Nisam ja ni u cijoj sluzbi, meni ne daju da pripadam nikome :sad: O Zubcevicu san malo vise, pa sam zato i reagovala. Inace, znam da na dunjaluku ne postoji bezgrijesna osoba, samo sto niej svaciji grijeh isti. :D
MUNAFIK

#4831 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Evo nemam nikakve veze sa politikom ni strankama, posmatrac sa strane ali dodje mi itekako da branim Kiflu kad vidim ko i kako ga napada...

Posebno kad znam da se pokusan naci bar 1 losa stvar da bi se sve relativiziralo i da bi se oprala druga strana koja ima milion i jednu dokazanu losu stvar...

Zato meni licno dodje da branim kiflu, on je realno nada da se stvari ovdje promjene i meni kao gradjaninu koji politicki postuje Aliju Izetbegovica ne da mi se gledat ovo spinovanje... Ovo je vose kao otvoreni rat izmedju onih koji zele promjene i onih koji zele talove.
Akibh

#4832 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

dadoka84 wrote: 05/02/2020 19:21 Zar može gore od ovoga? Uništen gras sa nenormalnim gubitkom, vodovod i dugogodišnje redukcije. Bespravna gradnja uz protekciju lokalnih moćnika. Cestovna infrastruktura nikakva. Zapadni prilaz u raspadnom stanju, južna longitudinala samo što ne sleti ispod bosmala, semafora milion (step d.o.o.). Lopovi sa pala sa fantomkama i dugim cijevima kradu auta i ubijaju policajce.

Ma ne divno nam je...
:thumbup: Upravo, I onda neko dodje I kaze glasajte za kiflu. Pa fuj
Akibh

#4833 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

MUNAFIK wrote: 06/02/2020 15:10

Zato meni licno dodje da branim kiflu, on je realno nada da se stvari ovdje promjene i meni kao gradjaninu koji politicki postuje Aliju Izetbegovica ne da mi se gledat ovo spinovanje... Ovo je vose kao otvoreni rat izmedju onih koji zele promjene i onih koji zele talove.
ahaha, kifla u talovima do guse, samo se o tome I prica, kradja na svakom koraku.
E cuj oni koji zele promjene, pa lako je tako kad od 2011. potkradas javna preduzeca pa sada si kao za promjene, tezak ko brod
Eh ko vas ne zna,...
HomeSweetHome

#4834 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HomeSweetHome »

E pogledaj ti te argumentacije, majke ti mile :-?
I onda dodjete i hladno opruzite nekoga da je bot :lol:
Last edited by HomeSweetHome on 06/02/2020 15:41, edited 1 time in total.
I naravno Dzej

#4835 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

Akibh wrote: 06/02/2020 15:12
dadoka84 wrote: 05/02/2020 19:21 Zar može gore od ovoga? Uništen gras sa nenormalnim gubitkom, vodovod i dugogodišnje redukcije. Bespravna gradnja uz protekciju lokalnih moćnika. Cestovna infrastruktura nikakva. Zapadni prilaz u raspadnom stanju, južna longitudinala samo što ne sleti ispod bosmala, semafora milion (step d.o.o.). Lopovi sa pala sa fantomkama i dugim cijevima kradu auta i ubijaju policajce.

Ma ne divno nam je...
:thumbup: Sve uredu,kvota je za danas ispunjena.Možeš lagano prema Centrali,Seka je pripremila topao i slastan sendvič.
Akibh

#4836 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

I naravno Dzej wrote: 06/02/2020 15:33

Ma ne divno nam je...
:thumbup: Sve uredu,kvota je za danas ispunjena.Možeš lagano prema Centrali,Seka je pripremila topao i slastan sendvič.
:lol: , pa ne znate gdje udarate, Seka je smrad ko i ovaj vas 'nosilac promjena'
madner

#4837 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by madner »

Nije ti lako, ali mora se priznati istrajan covjek. Nista ne brani, samo napada Kiflu. :D
bingov buraz

#4838 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bingov buraz »

sahara1428 wrote: 06/02/2020 13:57
SAHRUDIN VRAŽALICA u "pogrešnom skretanju na raskrsnici"
Vozač GRAS-a vrijeđao bivšu predsjedavajuću Danijelu Kristić Pejčinović

Image

Image

Image
Glavato govedo.
JThomas

#4839 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

e baš je sahrudin.
Styling

#4840 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Selfi iz autobusa :D
MUNAFIK

#4841 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Akibh wrote: 06/02/2020 15:22

ahaha, kifla u talovima do guse, samo se o tome I prica, kradja na svakom koraku.
E cuj oni koji zele promjene, pa lako je tako kad od 2011. potkradas javna preduzeca pa sada si kao za promjene, tezak ko brod
Eh ko vas ne zna,...
Ovo sto ti pises ne vjeruje niko...

Kifla je radi toga sto je SDA branila one koji kradu preduzeca napustio SDA i premjersku poziciju u KS!!! Naravno to nenradi neko ko je do guše u talovima i ko krade na svakom koraku!!!

Uzalud ti pokusaji.
Styling

#4842 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Akibh wrote: 06/02/2020 15:38

:lol: , pa ne znate gdje udarate, Seka je smrad ko i ovaj vas 'nosilac promjena'
Znaci i ti si jedan od onih "niko ne valja" "svi su isti". Takvi su mi najdrazi.
Akibh

#4843 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

Styling wrote: 06/02/2020 16:41
Znaci i ti si jedan od onih "niko ne valja" "svi su isti". Takvi su mi najdrazi.
normalno, izmedju klana izetbegovic i taldzije kleptomana kifle ne biram nikog.
I zalim vas koji odaberete bilo koga od njih
Akibh

#4844 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

MUNAFIK wrote: 06/02/2020 16:39

Eh ko vas ne zna,...

Kifla je radi toga sto je SDA branila one koji kradu preduzeca napustio SDA i premjersku poziciju u KS!!! Naravno to nenradi neko ko je do guše u talovima i ko krade na svakom koraku!!!

Uzalud ti pokusaji.
Znam , sasvim slucajno se utalio sa Lutrijom, sasvim slucajno ojadio Zetru, Skenderiju, pokopao ZOI, uzeo milione i onda digao sidro inapusrtio davljenika.
Sto je najgore, nastavio istim putem i u ovoj novoj koaliciji...
djubre 1/1
MUNAFIK

#4845 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Akibh wrote: 06/02/2020 16:50

Strategija je jasna...

Dok raste popularnost KIFLI direktiva je HITNO blatiti kiflu na sve strane da se to zaustavi, a recenice KLAN IZETBEGOVIC i malo pljuvanja po njima su dopustene jer oni imaju svakako svoje glasace koje zabolo briga da su crni djavoli...

Bitno je samo zaustaviti rast NIPa i popularnost Kifle, ali slabo ide... Puno je onih koji nikakve veze sa strankama imaju koji vide i cuju i znaju...

Kifla vas dere...
Styling

#4846 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Akibh wrote: 06/02/2020 16:53
MUNAFIK wrote: 06/02/2020 16:39

Eh ko vas ne zna,...

Uzalud ti pokusaji.
Znam , sasvim slucajno se utalio sa Lutrijom, sasvim slucajno ojadio Zetru, Skenderiju, pokopao ZOI, uzeo milione i onda digao sidro inapusrtio davljenika.
Sto je najgore, nastavio istim putem i u ovoj novoj koaliciji...
djubre 1/1
Kada vec toliko znas, mozes li reci gdje su ti milioni? Proslijedi u Tuzilastvo, a i SDA PR sluzba bi ti bila zahvalna.
Akibh

#4847 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

MUNAFIK wrote: 06/02/2020 16:56

Strategija je jasna...

Dok raste popularnost KIFLI direktiva je HITNO blatiti kiflu na sve strane da se to zaustavi, a recenice KLAN IZETBEGOVIC i malo pljuvanja po njima su dopustene jer oni imaju svakako svoje glasace koje zabolo briga da su crni djavoli...

Bitno je samo zaustaviti rast NIPa i popularnost Kifle, ali slabo ide... Puno je onih koji nikakve veze sa strankama imaju koji vide i cuju i znaju...

Kifla vas dere...
joj teorija bolesnih, ovo vec postaje zalosno, ne znam sta reci.
Lopovi izetbegovic
Taldzije izetbogovic
Nesposobnjakovici izetbegovic
Nikad glas od mene ne dobise niti ce

A kifla nas dere, milion po million godinama... Desetak godina na vlasti, jos samo kozu da nam skine
MUNAFIK

#4848 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Akibh wrote: 06/02/2020 17:06

Strategija je jasna...

Kifla vas dere...
Lopovi izetbegovic
Taldzije izetbogovic

A kifla nas dere, milion po million godinama... Desetak godina na vlasti, jos samo kozu da nam skine
Cuj teorija bolesnih... Hahahaha dobar si...

Teorija je da je kifla napustio SDA i premjersku poziciju u KS na vrhuncu slave, a razlog je bilo pozivanje na odgovornost nesposovnih SDA direktora koje je postavila STRANKA, koja je onda od kifle zahtjevla da štiti te neradnike, a on to dobio...

Da da baš je to logican korak nekoga ko je do guse u talovima i kriminalu... Da je kifla to sto kazes rastalio bi se sa njima (kao sto to rade svi do sad) i svi bi bili sretni...

Umjesto toga kifla napustio SDA drzeci se principa, i krenuo u neizvjesnost sa metom na svojoj glavi za cijelu SDA mašineriju...

Uz to taj po tebi kriminalac za svoje kadrove u velikom broju postavlja nestranacke ljude cijenjene, dokazane u svojim poljima i predlaze i izgkasava zakone za transparentnost
I kontrolu potrosnje javnog novca...

Sve klasicni koraci kriminalca hahahha da daaaa ali mozda u nekom paralelnom univerzumu.
Akibh

#4849 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

MUNAFIK wrote: 06/02/2020 17:22
Akibh wrote: 06/02/2020 17:06

Strategija je jasna...

Kifla vas dere...
Lopovi izetbegovic
Taldzije izetbogovic

Cuj teorija bolesnih... Hahahaha dobar si...

Teorija je da je kifla napustio SDA i premjersku poziciju u KS na vrhuncu slave, a razlog je bilo pozivanje na odgovornost nesposovnih SDA direktora koje je postavila STRANKA, koja je onda od kifle zahtjevla da štiti te neradnike, a on to dobio...

Da da baš je to logican korak nekoga ko je do guse u talovima i kriminalu... Da je kifla to sto kazes rastalio bi se sa njima (kao sto to rade svi do sad) i svi bi bili sretni...

Umjesto toga kifla napustio SDA drzeci se principa, i krenuo u neizvjesnost sa metom na svojoj glavi za cijelu SDA mašineriju...

Uz to taj po tebi kriminalac za svoje kadrove u velikom broju postavlja nestranacke ljude cijenjene, dokazane u svojim poljima i predlaze i izgkasava zakone za transparentnost
I kontrolu potrosnje javnog novca...

Sve klasicni koraci kriminalca hahahha da daaaa ali mozda u nekom paralelnom univerzumu.
Pa on je sve te direktore postavio, haha. Bilo sto puta do sada I o VIK-u I o ZOI-ju I o GRAS-u, I TZ-u.. o cemu ti pricas, to su mu sve jarani. Azra I Nermin Muzur, hello, mama u VIK a sin u TZ

Kontrola potrosnje javnog novca? Jesi ti uopste normalan? ko kontrolise, kako, ko je kontrolisao onih 600.000? Ko je dao odobrenje?
E svasta
HomeSweetHome

#4850 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HomeSweetHome »

Najgore je pokušavati voditi dijalog s nekim ko vodi monolog, samo gleda u tebe :D

Dobro, dje su te silne kradje procesuirane? Ima li kakvih tužbi? Imaš li uopšte ikakvog smisla za logiku, čovječe? Meni nije jasno gdje proizvode ove mandjurijske kandidate...
Post Reply