Proteste na kojem nose desetine transparenata sa likom predsjednikaThe 51st State wrote: ↑06/02/2020 15:48 Cuj fail, pa normalno da je fejl kad metkom rusis protese, lakav si to covjek?
Hoce li to brojanje?
Proteste na kojem nose desetine transparenata sa likom predsjednikaThe 51st State wrote: ↑06/02/2020 15:48 Cuj fail, pa normalno da je fejl kad metkom rusis protese, lakav si to covjek?
drug osovina otpora je dosad u medjumuslimanskom sukobu izmedju se izgubila brat bratu jedno sto dvjestohiljada ljudi...zajedno sve sto ih ima dole vih frakcija i vjerskih pravaca sekti kako god.salik79 wrote: ↑06/02/2020 15:47sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:45![]()
jedino gdje je izrael pogrijesio sa ove tacke, sto nisu odmah 67me rijesili pitanje granicA,sto ce se na kraju htjeli il ne i dogodit..
ovako su posluzili samo kao izgovor arapskim diktatorima za vlastiti opstanak na racu jadnih palestinaca![]()
![]()
![]()
Nemoj sad i ti banalizirati činjenice niti meni pripisivati amnestiranje Asadove krivice. Naravno da se ne radi o par majmuna jer kad kažem "majmuni" mislim na množinu, u protivnom bih napisao dva-tri ili par.The 51st State wrote: ↑06/02/2020 15:42Znaci par majmuna uspjelo napraviti od visemilioske revolucije sve to, nista asad i gengovi i njegove represalije, dubiozna postavka.
stisni pa ne izadji na takve skupove...salik79 wrote: ↑06/02/2020 15:49Proteste na kojem nose desetine transparenata sa likom predsjednikaThe 51st State wrote: ↑06/02/2020 15:48 Cuj fail, pa normalno da je fejl kad metkom rusis protese, lakav si to covjek?![]()
Hoce li to brojanje?
reci jedan grad koji su rebeli srusili ko asad homs daraju kusair gutu dumu marat numan kan sejkun arihu sarakib idlib..dragma wrote: ↑06/02/2020 15:51Nemoj sad i ti banalizirati činjenice niti meni pripisivati amnestiranje Asadove krivice. Naravno da se ne radi o par majmuna jer kad kažem "majmuni" mislim na množinu, u protivnom bih napisao dva-tri ili par.The 51st State wrote: ↑06/02/2020 15:42Znaci par majmuna uspjelo napraviti od visemilioske revolucije sve to, nista asad i gengovi i njegove represalije, dubiozna postavka.
Zato sto imaju svoje proxyje u liku retardiranih vehabinjosa. Najvazniji i najblizi partneri Izraela, na tom dijelu svijeta, zu zaljevske monarhije, koje opet, po nalogu amerike, finansiraju ispiranje mozgova i pripremu tekfirdzijskih koljaca za proxy vojsku Izraela. Pa, barem ti bi trebao najvise cijeniti misljenje i stav jednog Wesley Clarka po ovom pitanju:sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:50drug osovina otpora je dosad u medjumuslimanskom sukobu izmedju se izgubila brat bratu jedno sto dvjestohiljada ljudi...zajedno sve sto ih ima dole vih frakcija i vjerskih pravaca sekti kako god.salik79 wrote: ↑06/02/2020 15:47sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:45
![]()
jedino gdje je izrael pogrijesio sa ove tacke, sto nisu odmah 67me rijesili pitanje granicA,sto ce se na kraju htjeli il ne i dogodit..
ovako su posluzili samo kao izgovor arapskim diktatorima za vlastiti opstanak na racu jadnih palestinaca![]()
![]()
![]()
imaju brigada koje se zovu po jerusalemu a medjusobno se mlate, to nema nidje![]()
![]()
Aha, to idu po kucama i provjeravaju jesi li izasao? I, opet izadju, a tvoji vele da su izasli protestvovati protiv Asada.sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:52stisni pa ne izadji na takve skupove...salik79 wrote: ↑06/02/2020 15:49Proteste na kojem nose desetine transparenata sa likom predsjednikaThe 51st State wrote: ↑06/02/2020 15:48 Cuj fail, pa normalno da je fejl kad metkom rusis protese, lakav si to covjek?![]()
Hoce li to brojanje?
fakat herojski cin i cin zbog kojeg mozes izgubit glavu ko i da izadjes protiv lika i djela kulta licnosti..
po tome su svi dole zaostali i zaostaju za ostatkom svijeta i pitaju se sta su bogu skrivili, skoro nesto slicno ko i mi ovde samo ovde neces rizikovat glavu ko dole bas toliko![]()
![]()
Haj kad si mi tako lijepo pobrojao srušene gradove zašto nisi spomenuo Raku koja je ono baš humano i demokratski oslobođena?sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:54reci jedan grad koji su rebeli srusili ko asad homs daraju kusair gutu dumu marat numan kan sejkun arihu sarakib idlib..
sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:58 smijali sei bijelim sljemovima ljudima koji zivtoma placaju cijenu da ljudima iz rusevina iskopaju najmilije...
nikad niste culi za civilnu zastitu?
neko mora i to radit. svaka im cast na herojskom djelu
na svaki oblik proasadovske i ruske propagande ste nasjeli i ovde je sirili i ismijavali..
pa oni salonski termini zohari, deratizacija i slicno..
sramota brate
na kraju krajeva jbo siriju treba bit covjek
"U pet deka" su takfiristički elementi "umjerene" nazovi-opozicije (MB) i radikalnih takfirističkih frakcija AQ do ISILa, i NJIHOVI VANJSKI SPONZORI, bilo da je riječ o pojedinim zemljama Zaliva, bilo da je riječ o Izraelu i pojedinim američkim strukturama.MorningStar wrote: ↑06/02/2020 16:02 Ja bi rekao da su u 5 deka i jedni i drugi sto se tice rata - znaci ne biraju se sredstva (sto se tice zivota normalnih ljudi sigurno bolje asad nego shamovi isili i slicni neandretalnci), sad sto navijaci jednih kukaju jer dobijaju im favoriti po usima (a ekstaze su bile kad su pobjedjivali) je navijacka tuga/radost.
Najobičniji propagandistički šljam kome nije strano bilo ni dijete zaklati.salik79 wrote: ↑06/02/2020 16:04Pricas o Bijelim sljAmovima, oformljenim od strane britanskog obavjestajca, finansiranim od strane poreskih obveznika USA, GB i jos par zapadnoevropskih zemalja,Muhejsinovim haverima - koji prisustvuju smaknucima u reziji al-Kaide, da bi vrijedno uklanjali leseve? Je l' ti?!
Nauci da citas - ili si prevazisao taj level jer si izvrsio ascenziju na oblake geopolitikeChallenger_ wrote: ↑06/02/2020 16:06"U pet deka" su takfiristički elementi "umjerene" nazovi-opozicije (MB) i radikalnih takfirističkih frakcija AQ do ISILa, i NJIHOVI VANJSKI SPONZORI, bilo da je riječ o pojedinim zemljama Zaliva, bilo da je riječ o Izraelu i pojedinim američkim strukturama.MorningStar wrote: ↑06/02/2020 16:02 Ja bi rekao da su u 5 deka i jedni i drugi sto se tice rata - znaci ne biraju se sredstva (sto se tice zivota normalnih ljudi sigurno bolje asad nego shamovi isili i slicni neandretalnci), sad sto navijaci jednih kukaju jer dobijaju im favoriti po usima (a ekstaze su bile kad su pobjedjivali) je navijacka tuga/radost.
Oni su, definitivno, "u pet deka".
Cista laz.propaganda.spin.dokazi ovo il banChallenger_ wrote: ↑06/02/2020 16:07Najobičniji propagandistički šljam kome nije strano bilo ni dijete zaklati.salik79 wrote: ↑06/02/2020 16:04Pricas o Bijelim sljAmovima, oformljenim od strane britanskog obavjestajca, finansiranim od strane poreskih obveznika USA, GB i jos par zapadnoevropskih zemalja,Muhejsinovim haverima - koji prisustvuju smaknucima u reziji al-Kaide, da bi vrijedno uklanjali leseve? Je l' ti?!
Neki dan supruga Hamze el-Kataeba, u pratnji Hamze, preuze nagradu za oropagandni film. To sto je Hamza ahbab zinkijevih koljaca, koji pred kamerama zaklase dvanaestogodisnjaka, a s kojima se redovno slikao - to je manje bitno.Challenger_ wrote: ↑06/02/2020 16:07Najobičniji propagandistički šljam kome nije strano bilo ni dijete zaklati.salik79 wrote: ↑06/02/2020 16:04Pricas o Bijelim sljAmovima, oformljenim od strane britanskog obavjestajca, finansiranim od strane poreskih obveznika USA, GB i jos par zapadnoevropskih zemalja,Muhejsinovim haverima - koji prisustvuju smaknucima u reziji al-Kaide, da bi vrijedno uklanjali leseve? Je l' ti?!
Meni nikad neće bit jasne te zabrane za čuj barel bombe ili primitivne bombe,sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 15:56 ko i barel bombe dobro se sjecam kad stese smijali barel bombama cuj kaze barel bombe
Je li tacno sto sam naveo o njihovom osnivanju i finansiranju? Je li tacno da su Muhejsinovi sticenici, koje na sva usta hvali?sumirprimus wrote: ↑06/02/2020 16:12 Sljamovi su jer zivotima placaju i rukama iskopavaju raskomadanu djecu ispd rusevina asadovih zlocinaca i ruskih avio napada..
Jer iskopavaju istinu bolje da ostane zatrpana.ionako su sve terori.
Stara propaganda dehumanozacije protivnika.
Aferim imal ista da niste od te asadove i ruske propagande progutali?
Bijeli sljemovi svijetla tacka sramnog i krvavog rata
Mislis hiljade onih iranaca afganostanaca iracana pakistanaca?Challenger_ wrote: ↑06/02/2020 16:14 Poslati notorne ekstremiste na šaroliku Siriju je isto kao puštati gladne i bijesne pse na goloruke ljude. Oni koji stoje iza te i takve politike su najgori ljudi ikad.