Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bruce lee wrote: ↑30/01/2020 13:52
Pa kazem, imam za sada trojicu. Grealisha cu prodati do tada, Lundstrama se isto kontam rijesiti do tada. Ostaje KDB koga cu staviti na klupu
Ali nije to glavna tema danasnje emisije, nego trazim odbrambenog igraca za sljedece/sljedeca kola
Gomez je jeftin a izgleda zakucan do sada. Laporte se vraca, Stephens iz Sou je dobra opcija za duzi period.
todd_smith wrote: ↑30/01/2020 13:57
Gomez je jeftin a izgleda zakucan do sada. Laporte se vraca, Stephens iz Sou je dobra opcija za duzi period.
Takodjer Aurier je dobar jer igra ofanzivno
Par opcija
Thx. Auriera imam vec. Stephensa bih uzeo da ne igra sljedecu protiv Liverpoola, mozda ga uzmem poslije toga. Gomez mi nije opcije jer trenutno imam vec trojicu i LIV.
Kontam ovog Ritchija uzeti, jest kocka poslije toliko vremena, al ko ne riskira, taj ne profitira
todd_smith wrote: ↑30/01/2020 13:57
Takodjer Aurier je dobar jer igra ofanzivno
Par opcija
Thx. Auriera imam vec. Stephensa bih uzeo da ne igra sljedecu protiv Liverpoola, mozda ga uzmem poslije toga. Gomez mi nije opcije jer trenutno imam vec trojicu i LIV.
Kontam ovog Ritchija uzeti, jest kocka poslije toliko vremena, al ko ne riskira, taj ne profitira
Doduse pametan potez, jer im lik izvodi slobodnjake i kornere, vece sanse za asistenciju
Da mislim da će Sheffield imati dosta clean sheetova svakako mi ne bi 28.kolo postavljalo kriterije oko toga da li da dovedem odbrambenog. to je samo jedno kolo, a odbrambene poene je inače teško predvidjeti pa ne bi bio big deal staviti ih na klupu ili nemati 11 igrača za 28. Svakako će imati u budućnosti duplo kolo.
Jebiga, nismo svi jednako ambiciozni Meni je draže dić 10 poena na igraču kojeg niko drugi nema, nego 30 na nekome koga svi imaju... Što će reći - i nisam baš predodređen za neke visoke pozicije u ovoj igri Al važno je učestvovat
A trenutno jesam u top tri miliona, i to se polako učvršćujem tu
Ma moraš malo gledati u komšijino, takva je igra. Evo ovaj momak što je prvi u BiH ima sličnu taktiku i jako, jako agresivne poteze pa opet malo i pazi na ownership u ekipama. Ne može se bez toga.
Jel' vakat da se većina nas halali od Lorda Lundstrama? Čini se da dolaskom Bergea gubi mjesto u prvih 11. A izgleda da se treba i Kellya otarasit budući da povratkom Warda i on je ispao iz prvi 11 Palacea. Zamjena za Lundstrama će svakako neko biti opet iz odbrane Šefilda. Umjest Kellya sam razmišljao Tangangu iz Totača budući da košta 4 miliona ako se ne varam ali čitam na redditu od navijača Tottenhama da se u tim vratio Davies poslije povrede i da se očekuje da će Davies zauzet to mjesto lijevog beka tako da bi i Tanganga mogao na klupu.
I za kraj, da li bi bila ludost dovesti Ighala umjesto Abrahama? Abraham u posljednjih 12-13 utakmica ima samo 3 data gola. A kontam nekog napadača umjesto njega dovesti da je differential jer svi imaju već Vardya, Jimeneza, Ingsa itd. , a ja svakako nemam šta izgubit jer mi prvo mjesto u ligi sve više izmiče.
Jel' vakat da se većina nas halali od Lorda Lundstrama? Čini se da dolaskom Bergea gubi mjesto u prvih 11. A izgleda da se treba i Kellya otarasit budući da povratkom Warda i on je ispao iz prvi 11 Palacea. Zamjena za Lundstrama će svakako neko biti opet iz odbrane Šefilda. Umjest Kellya sam razmišljao Tangangu iz Totača budući da košta 4 miliona ako se ne varam ali čitam na redditu od navijača Tottenhama da se u tim vratio Davies poslije povrede i da se očekuje da će Davies zauzet to mjesto lijevog beka tako da bi i Tanganga mogao na klupu.
I za kraj, da li bi bila ludost dovesti Ighala umjesto Abrahama? Abraham u posljednjih 12-13 utakmica ima samo 3 data gola. A kontam nekog napadača umjesto njega dovesti da je differential jer svi imaju već Vardya, Jimeneza, Ingsa itd. , a ja svakako nemam šta izgubit jer mi prvo mjesto u ligi sve više izmiče.
Umjesto Kellyja može Stephens iz Sotona, Lundstram za nekog iz Sheffielda, ne treba se pravit pametan.
Što se drugog pitanja tiče imaš logičku grešku. Naime, to što oni imaju već te igrače ne znači da ih i ti ne trebaš imati ako ih želiš prestići. Cilj igre je da uzmeš igrača za koga misliš da će donijeti najviše bodova a ne onog kojeg tvoji suparnici imaju. Mislim da su Jimenez i Ings uz Firmina sada najbolje opcije, a Abrahama bih se svakako riješio.
Vakat je. Uzeo bih Endu Stevensa na tvom mjestu. Ima najbolje sanse da ce dati gol od svih defanzivaca Sheffielda.
Takodjer bih se rijesio Abrahama, uzeo bi Jimeneza. Cisto jer je najbolji igrac ekipe, u formi je i nije mu bitno protiv koga igraju
Tanganga je ok kao neki peti defanzivac, ali i tu bih prije uzeo Williamsa iz Uniteda.
Kako namjeravate koristiti Free hit ? Ako Liverpool prodje Chelsea u FA kupu, postoji mogucnost da ce se odigrat samo 3 utakmice u 31 kolu lige i po meni se ne isplati igrati free hit na igrače Norvicha, Evertona i slicno. Bolje mi je imati 6-7 igraca u tom kolu a free hit cuvat za jedno od dva dupla koja dolaze i imati 22 igrača iz jacih ekipa