DOMOD-mogucnost kupovine na rate
- Abate Fetel
#26 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Jel neko uzimao televizore ovde i kakva su iskustva?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- bunk
#28 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
...
Last edited by bunk on 06/02/2020 11:26, edited 1 time in total.
- bunk
#29 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Kupio samsung serije 6,dobio i onu garanciju na 5 godina....sve super,ljubazni,usluzni ..gigant ko gigant
-
nastavnikhe
#30 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Negativno iskustvo sa Domod online prodavnicom.
Dana 29.11.2020.godine naručio sam TV preko direktne narudžbe na stranici Domod.ba. U ponedjeljak 30.11.sam dobio potvrdu o narudžbi sa predviđenim rokom dostave u srijedu 02.12. Srijeda prođe telvizor ne dođe. Nisam dobio nikakvu obavijest o eventualnom prolongiranju dostave niti bilo kakvu drugu informaciju i ako na stranici firme stoji da je rok dostave u roku od 3 dana,najbolja korisnička podrška. U četvrtak sam nazvao podršku i razgovarao sa jako ljubaznom gospođom koja mi je rekla da na žalost u ponudi nemaju naručeni TV po toj cijeni,te da mi isti neće biti isporučen. Također se izvinila u ime firme i ponudila neki drugi TV iz njihove ponude. Lično smatram da se radi o potpuno neprihvatljivom i neprofesionalnom odnosu prema kupcima.
Dana 29.11.2020.godine naručio sam TV preko direktne narudžbe na stranici Domod.ba. U ponedjeljak 30.11.sam dobio potvrdu o narudžbi sa predviđenim rokom dostave u srijedu 02.12. Srijeda prođe telvizor ne dođe. Nisam dobio nikakvu obavijest o eventualnom prolongiranju dostave niti bilo kakvu drugu informaciju i ako na stranici firme stoji da je rok dostave u roku od 3 dana,najbolja korisnička podrška. U četvrtak sam nazvao podršku i razgovarao sa jako ljubaznom gospođom koja mi je rekla da na žalost u ponudi nemaju naručeni TV po toj cijeni,te da mi isti neće biti isporučen. Također se izvinila u ime firme i ponudila neki drugi TV iz njihove ponude. Lično smatram da se radi o potpuno neprihvatljivom i neprofesionalnom odnosu prema kupcima.
- nivla
#31 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
ako si platio imas mogucnost inspekcije, ako di narucio i dobio potvrde i fakturu mislim da i u tom slucaju imas pravo na tu cijenu jer tamo stoji nesto sto se zove opcija ponude i ona bi trebala da vrijedi odredjeni broj dana
-
bogata_sirotinja
#32 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Iskopah ovu temu...
Moje pitanje nije vezano uz kupovinu na rate ali jeste za kupovinu karticama u Domod-u, popustima i garanciji?
Da li oni daju garanciju ovlaštenog servisa?
Zna li neko za neke dodatne mogućnosti ostvarivanja popusta u Domod-u, osim srijedom 15% za korisnike kartica ASA banke i petkom 15-20% popusta za plaćanje American Expres karticama?
Naime, pikujem RN 13 Pro 5G kod njih a pokušao bih da izganjam dodatni popust ako se već može...
Inače sam iz RS i nemam niti jednu od gore pomenutih kartica... Imam samo kartice NLB Banke.
Moje pitanje nije vezano uz kupovinu na rate ali jeste za kupovinu karticama u Domod-u, popustima i garanciji?
Zna li neko za neke dodatne mogućnosti ostvarivanja popusta u Domod-u, osim srijedom 15% za korisnike kartica ASA banke i petkom 15-20% popusta za plaćanje American Expres karticama?
Naime, pikujem RN 13 Pro 5G kod njih a pokušao bih da izganjam dodatni popust ako se već može...
Inače sam iz RS i nemam niti jednu od gore pomenutih kartica... Imam samo kartice NLB Banke.
- problemnatravunu
#33 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
evo baš gledam , nema ti druge nego mijenjati banku

-
Naslovnica
#34 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Prati ekupi, bude sniženja na NLB počestobogata_sirotinja wrote: ↑19/10/2024 00:14 Iskopah ovu temu...
-
bogata_sirotinja
#35 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
@problemnatravunu @Naslovnica Hvala na odgovorima.
eKupi ima trenutno dobre akcije koje oni vode pod Black Friday ALI kod njih nema RN 13 Pro 5G.
Nadam se da će u Domodu biti nekih akcija za Black Friday ili akcija za korisnike NLB Banke.
eKupi ima trenutno dobre akcije koje oni vode pod Black Friday ALI kod njih nema RN 13 Pro 5G.
Nadam se da će u Domodu biti nekih akcija za Black Friday ili akcija za korisnike NLB Banke.
- vjeshalica
#36 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Koliko para ti je to?bogata_sirotinja wrote: ↑19/10/2024 00:14 Iskopah ovu temu...
-
akcija007
#37 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
@bogata_sirotinja da li ti imas kartice NLB Banke a. d. Banja Luka ili NLB Banke d.d. Sarajevo ?
-
bogata_sirotinja
-
akcija007
#39 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
Da tako je , pravi se razlika izmedju banaka .
Npr u Planici kada je bila Sberbank pa si s njihovim karticama mogao srijedom kupovati uz popust i vrijesile su samo kartice Sberbank Sarajevo a od Sberbank Banja Luka nisu.
Ako bude akcija s karticom NlB to ce ti biti s sarajevakom jer Domod nista ne radi s banjaluckim NLB
Npr u Planici kada je bila Sberbank pa si s njihovim karticama mogao srijedom kupovati uz popust i vrijesile su samo kartice Sberbank Sarajevo a od Sberbank Banja Luka nisu.
Ako bude akcija s karticom NlB to ce ti biti s sarajevakom jer Domod nista ne radi s banjaluckim NLB
- nepass1
#40 Re: DOMOD-mogucnost kupovine na rate
To su dvije razlicite firme nlb u rs i nlb u fbihbogata_sirotinja wrote: ↑19/10/2024 23:41Ja imam kartice NLB Banke a. d. Banja Luka. Pa zar i tu prave razliku kad naprave akciju?
@vjeshalica
RN 13 Pro 5G je u Domodu 619KM bez bilo kakvog popusta.