Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote: ↑05/02/2020 11:25Idi do poslovnice i zamjeni to Amino smece za Arris STB, ja sam cekao zamjenu STB-a nekih 10 dana, al sam prije toga dosadjivao pozivima
Evo dosao momak, zamijenio, ma ne mogu da vjerujem kako brzo radi u odnosu na onaj odron.
FaceTV već pratim par sedmica čim počne centralni dnevnik slika puca i lomi se. Znači u trenutku kad lik najavi dnevnik i dok ga ne odjavi slika puca, ton zaglavljuje itd itd. Na drugom IPTV od 12 KM sa pika slika em bolja em nema nikakvih smetnji.......
Također FTV koji je 640x480 rezolucija im trza, opet pomenuti IPTV em slika bolja em nema problema nikakvih.
Smijurija od provajdera iz dana u dan
chemix wrote: ↑11/02/2020 19:35
Konačno i kod mene zamijenjen Amino za Arres... koje olakšanje.
Sad mi ni novi interface toliko ne smeta kad sve reaguje na daljinski kako treba.
Evo ja čekam već 6 dana nakon što sam im poslao email i nakon što su me pozvali 30min nakon primitka e-maila.
Obećali mi zamijeniti Amino sa Arris-om...
Očito je da mijenjaju svima koji se žale jer su i oni skontali da je Amino uber govno.
chemix wrote: ↑11/02/2020 19:35
Konačno i kod mene zamijenjen Amino za Arres... koje olakšanje.
Sad mi ni novi interface toliko ne smeta kad sve reaguje na daljinski kako treba.
Evo ja čekam već 6 dana nakon što sam im poslao email i nakon što su me pozvali 30min nakon primitka e-maila.
Obećali mi zamijeniti Amino sa Arris-om...
Očito je da mijenjaju svima koji se žale jer su i oni skontali da je Amino uber govno.
aj, kad se svi izmjenjate i skontate sve kerefeke dobre i one druge, manje dobre, i ja cu trazit' drugi, a dotle ni ovaj ne palim skoro pa nikako
kake sam srece dobicu neki usrati UHD i jopet bit' zamorac
semirsar wrote: ↑11/02/2020 21:46
aj, kad se svi izmjenjate i skontate sve kerefeke dobre i one druge, manje dobre, i ja cu trazit' drugi, a dotle ni ovaj ne palim skoro pa nikako
kake sam srece dobicu neki usrati UHD i jopet bit' zamorac
Jedini minus kod arresa za sada je što mu daljinskim ne možeš upravljati tv-om, pa makar i samo jačinom zvuka, nego pojačavaš i smanjuješ zvuk samog STB-a.
Sa druge strane daljinski nije infrared nego wifi, što je plus, ne moraš ga okretati prema tv-u.
HDMI-CEC radi kod paljenja/gašenja TV-a pa su i volume mogli napraviti da ide preko CEC-a, ili da se daljinskim od TV-a mogu šaltati kanali, ali to ne radi na žalost...
semirsar wrote: ↑10/02/2020 18:51
odjavi ti oto i sretan bidni kod drugog
Mudar li si, neopevano mudar...epskih proporcija
aj, drago mi je da sam ti pomog'o
Ma nemaš ti njemu šta pomagat, čoek u po rata imo ISDN i to 128k ... Na šta li ga je skopćo možda na akumulator... ili ako je bio negdje tamo ne znam što se vraćao...
SUPER TV uslugu smo obogatili za dva nova kanala, DOX TV i Klasik TV. Klasik TV je jedinstven kanal koji emitira domaće igrane, duge, kratke, animirane, dokumentarne filmove i serije 24/7 s ciljem promocije i popularizacije domaćeg, regionalnog filma. DOX TV je kanal specijalizovan za najkvalitetnije dokumentarce iz svjetske produkcije s naglaskom na autorske filmove.
Kanali su dostupni u Osnovnom paketu naše SUPER TV usluge.