Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
HomeSweetHome

#44876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by HomeSweetHome »

CPT wrote: 04/02/2020 12:08
HomeSweetHome wrote: 04/02/2020 12:00 Iako se slazem da je ovo pitanje Arnaut postavio iz potpuno krivih razloga, moramo konacno shvatiti da je slovo zakona tu da bi se postovalo. Ako zakon kaze da se poklon vrijednosti vece od 200 KM, a kaze, mora prijaviti radi evidencije i ne moze predstavljati licni poklon, onda to treba ispostovati. Kako Arnaut ovo ne pita iz pravih razloga, tako ni Turkovicki ne treba bilo kakva zlatna medalja.
Generalno sam protiv zadrzavalja poklona koje zvanicnici razmjenjuju sa kolegama zvanicnicima iz drugih zemalja bez obzira na materijalnu vrijednost zato sto ce to sve jednog dana predstavljati historiju, nekome ce biti zanimljivo da nesto o tome sazna, da vidi... Ne trebaju takve stvari stajati po necijim vitrinama. Ali jebes nas, mi svakako mislimo samo na sebe i samo na danas, eventualno sutra i prekosutra...
1. to nije medalja ili orden,
2. taj pin nije od neke velike vrijednosti

Al Wajbah Decoration in recognition of her role in contributing to enhance the bilateral relations, wishing her success in her future missions, and the relations between the two countries further progress and prosperity.

Radilo se o "licnom poklonu", u svakom slucaju ne toliko vrijednom da se od toga napravi citava drama :roll:
Pa dobro, nije ni napravljan drama, covjek pita je li uradila ono sto je u skaldu sa zakonom obavezna.
CPT

#44877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by CPT »

HomeSweetHome wrote: 04/02/2020 12:09
HomeSweetHome wrote: 04/02/2020 12:00 Iako se slazem da je ovo pitanje Arnaut postavio iz potpuno krivih razloga, moramo konacno shvatiti da je slovo zakona tu da bi se postovalo. Ako zakon kaze da se poklon vrijednosti vece od 200 KM, a kaze, mora prijaviti radi evidencije i ne moze predstavljati licni poklon, onda to treba ispostovati. Kako Arnaut ovo ne pita iz pravih razloga, tako ni Turkovicki ne treba bilo kakva zlatna medalja.
Generalno sam protiv zadrzavalja poklona koje zvanicnici razmjenjuju sa kolegama zvanicnicima iz drugih zemalja bez obzira na materijalnu vrijednost zato sto ce to sve jednog dana predstavljati historiju, nekome ce biti zanimljivo da nesto o tome sazna, da vidi... Ne trebaju takve stvari stajati po necijim vitrinama. Ali jebes nas, mi svakako mislimo samo na sebe i samo na danas, eventualno sutra i prekosutra...

Al Wajbah Decoration in recognition of her role in contributing to enhance the bilateral relations, wishing her success in her future missions, and the relations between the two countries further progress and prosperity.

Radilo se o "licnom poklonu", u svakom slucaju ne toliko vrijednom da se od toga napravi citava drama :roll:
Pa dobro, nije ni napravljan drama, covjek pita je li uradila ono sto je u skaldu sa zakonom obavezna.
Covjek sa platom od nekoliko hiljada pita nesto u vezi 2cm dekorativnog pina...
Bloo
Globalna šefica

#44878 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Pa ako je od zlata (nadam se da je gricnula) i vrijedi više od 200 KM...pripada državi. :mrgreen:
Akibh

#44879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Akibh »

CPT wrote: 04/02/2020 12:11
HomeSweetHome wrote: 04/02/2020 12:09

Covjek sa platom od nekoliko hiljada pita nesto u vezi 2cm dekorativnog pina...
Nastavak ublehaske politike, samo sad u drugoj stranci
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#44880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: 04/02/2020 11:46 Bolid pita za poklon od katarskog emira kao da se radi o poklonu od nekog vlasnika benzinske pumpe iz Sarajeva..
Kao je emir poklonio nesto da bi korumpirao ministra vanjskih poslova..
Parazit zna samo parazitirat.
Nazalost
Jel imate u centrali info, je li bisera katarskog emira pitala "a gdje je vreca za bakira?"
bunk

#44881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Nemoj nam o vrecama rublja :mrgreen: pocinjat..
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#44882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: 04/02/2020 13:27 Nemoj nam o vrecama rublja :mrgreen: pocinjat..
To joj je odgovorio emir katarski? Dobro joj je i rekao.
bunk

#44883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Ahah,tamo odakle dolazi rublje nisu emiri,mozda knez neki :mrgreen:
zippoo87

#44884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

wewa wrote: 04/02/2020 08:50
zippoo87 wrote: 02/02/2020 00:21

izgleda da su oni arapi ipak pametniji od ostalih,pa ne daju zenama da se puno pitaju...iz iskustva,ima to svoju tezinu :D
nemoj vise, ziv bio.
ma ja,izvuci ti samo jednu recenicu i citiraj me...a i smajli ti je promakao
:run:
Kikibombona

#44885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Hajvan wrote: 03/02/2020 16:06 Vozdra Vasa Stranka,, Nasa vise nije…

trpate se dje treba i dje ne treba….

ŽESTOKE KRITIKE
|
Naša stranka protiv novih nebodera: Kvadrant C1 je SDA-ov pucanj u pluća Sarajeva

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-st ... /200201029

kaki ste vi idioti.
SDA sekta planira sve Bosance naseliti u Sarajevo i konacno proglasiti Republiku Sarajevo. Nakon favela idu neboderi.

Uz masovno iseljavanje, nikakav natalitet, gomilanje ljudi u Sarajevu, BiH ce biti ociscena od ljudi.

A Sarajevo najzagadjeniji glavni grad u svijetu. :thumbup:
bunk

#44886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

A Hercegovce?
Bosanski_kralj

#44887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bosanski_kralj »

bunk wrote: 04/02/2020 20:05 A Hercegovce?
Hercegovci će u Zagreb.
Kikibombona

#44888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

bunk wrote: 04/02/2020 20:05A Hercegovce?
Hercegovci ce izumrijeti kao hipici. Svakako ih ima malo, a u Hercegovini nema nikakve perspektive.

...

Ne znam kako vam nije zao unistavati svoj narod. Ozbiljno pitam, bez mrvice patetike. I ja sticajem okolnosti, mimo stranaka, imam finu platu i lijepo zivim. To me ne cini sebicnim, opet se strasno frustriram jer svjedocim kako nezaustavljivo propadamo. Ispratih sve drugove za Njemacku, Svedsku, Svicarsku itd. Prije 15-20 godina ljudi su imali nadu. Vise niko nema.

Posto si ti Bosnjak, sigurno znas da u BiH ima manje od 1.5 miliona Bosnjaka. Veoma star narod, nikakvog nateliteta + masovna iseljavanja. Sabijen u dvije-tri tesko zagadjene kotline. Narod bez ikakve nade i energije. Ne znam da li vi u SDA viditi da je dugorocno bosnjacki narod suocen sa bioloskim nestankom?

...

SDA nema nikakvu viziju i nema nikakav plan. Odrzavanje na vlasti, to je jedino na cemu rade. Usadili su u narod viruse kriminala, korupcije i nepotizma. Kriminalizovali sistem i kompletan narod.

...

I nije mi jasno kako ljudi sjede u kancelariji za 1 i kusur plate i svejedno im sto sve oko njih propada. Stvarno mi nije jasno.

...

Stanje je bolesno.
Hajvan

#44889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

Kikibombona wrote: 04/02/2020 19:58
Hajvan wrote: 03/02/2020 16:06 Vozdra Vasa Stranka,, Nasa vise nije…

trpate se dje treba i dje ne treba….

ŽESTOKE KRITIKE
|
Naša stranka protiv novih nebodera: Kvadrant C1 je SDA-ov pucanj u pluća Sarajeva

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-st ... /200201029

kaki ste vi idioti.
SDA sekta planira sve Bosance naseliti u Sarajevo i konacno proglasiti Republiku Sarajevo. Nakon favela idu neboderi.

Uz masovno iseljavanje, nikakav natalitet, gomilanje ljudi u Sarajevu, BiH ce biti ociscena od ljudi.

oke, u pravu si.

kakav elitisticki negativizam

samo mi daj taj dokaz da je Sa najzagadjeniji grad na svijetu
Kikibombona

#44890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Hajvan wrote: 04/02/2020 21:11oke, u prvu si.

fuj

Sarajevo danas najzagađeniji glavni grad u svijetu

https://bhrt.ba/sarajevo-danas-najzagad ... u-svijetu/

A nemate skoro nikakve industrije. Kotlina koja ne moze podnijeti tako veliki broj ljudi.

...

Zaista ne vidim cemu neboderi kada imamo:

1. Masovno iseljavanje
2. Uzasno los natalitet

Jedino ako je cilj ugasiti sve male gradove, nakrcati sve ljude u Sarajevo, Tuzlu i Zenicu. Nema nikakvog smisla da se grade neboderi dok narod iseljavanja i dok je natalitet najgori u historiji.

...

Zidovi i Palestinci se gombaju radi malog komadica pustinje, a mi, pored ovako OGROMNE i lijepe zemlje, sabijamo se u tri smrdljive kotline.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#44891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

Kikibombona wrote: 04/02/2020 21:21

fuj

A nemate skoro nikakve industrije. Kotlina koja ne moze podnijeti tako veliki broj ljudi.

...

Zaista ne vidim cemu neboderi kada imamo:

1. Masovno iseljavanje
2. Uzasno los natalitet

Jedino ako je cilj ugasiti sve male gradove, nakrcati sve ljude u Sarajevo, Tuzlu i Zenicu. Nema nikakvog smisla da se grade neboderi dok narod iseljavanja i dok je natalitet najgori u historiji.

...

Zidovi i Palestinci se gombaju radi malog komadica pustinje, a mi, pored ovako OGROMNE i lijepe zemlje, sabijamo se u tri smrdljive kotline.
jebga poćeli smo kasno prićat o odlivu mozaka...prekasno
Hajvan

#44892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

Kikibombona wrote: 04/02/2020 21:21

fuj

ovo sto sam obriso me ne zanima niti sam citao

to je vas licni stav, i to je ok
no mene on ne zanima

no, ono sto me zanima je to da vi tvrdite da je Sarajevo najzageadjeniji grad na svijetu

ja smatram da vi lazere.

jel na ovom linku kaze da je Sarajevo najzagadjeniji grad na svijetu ili da je za tamo neki dan izmjereno najvece zagadjenje od svih gradova dje se mjeri

daj te mi dokaz za ovu vasu tvrdnju, pardon laz.
Hajvan

#44893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

eo 500 najzagadjenijh gradova prema prosjecnom ucescu PM 2.5 cestica…i to za period od preko 10 godina mjerenja.

imaju 3 grada iz Bosne… Sarajva nejma.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... centration

eo ovdje samo 2018.

sarajvo na dvjesta-trista mjestu

https://www.airvisual.com/world-most-po ... 50&cities=

lazovcine.
Kikibombona

#44894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Hajvan wrote: 04/02/2020 21:47daj te mi dokaz za ovu vasu tvrdnju, pardon laz.
Vise od mjesec dana svakodnevno gledamo kako je Sarajevo u samom vrhu, obicno u TOP 5, te se zestoko bori da bude najzagadjeniji glavni grad.

A nema nikakve industrije, samo SDA favele i automobili. :lol:

Zamisli kada ostavis Kineze i Indijce iza sebe, koji imaju silnu industriju. :shock: :shock:

...

Al' dajte jos nebodera i favela, naselite sve Bosance i Hercegovce u Sarajevo, a ovo ostalo neka ide u Njemacku. :thumbup: :thumbup:

...

SDA seljacine znaju samo zgradu i soping centar napraviti.
Hajvan

#44895 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

dokaz za vasu laz, zelim
ne zelim citati vasa misljenja.
Kikibombona

#44896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Hajvan wrote: 04/02/2020 22:02 dokaz za vasu laz, zelim
ne zelim citati vasa misljenja.
Evo ovdje, solidno trece mjesto, valjda niste nezadovoljni

http://ba.n1info.com/Vijesti/a403335/Sa ... ijetu.html

I jos jedno skromno trece mjesto

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sa ... na-svijetu

Odlicno drugo mjesto

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ada-513170

Cijelu godinu pratimo vasu zestoku bitku za tron. Australska Kanbera je potpomognuta pozarima, sto nije fer...
Hajvan

#44897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

elitisticki negativizam
opet mi dajete jednodnevna ocitanja, umjesto neke analize od barem godinu ili desetljeca ko sto ja vama postavih linkove u prethodnim postovima.

dakle, nemate potvrdu Vase ocigledne lazi?

thx.

(pritom, ja ne umanjujem probem koji imamo sa aero-zagadjenje..to se moze vidjeti iz mojih starijih postova…ali ne mogu ovog “cetnistva” i nazor dokazivanja da je Sa za qurac)

“cetnistvo” op.a - nazor dokazivanje da je sarajevo kanahar, djzlalabad, pasevar, kurcovar, guzno crevo
Last edited by Hajvan on 04/02/2020 22:18, edited 1 time in total.
nikad_vise

#44898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nikad_vise »

Kikibombona wrote: 04/02/2020 21:07
bunk wrote: 04/02/2020 20:05A Hercegovce?
Hercegovci ce izumrijeti kao hipici. Svakako ih ima malo, a u Hercegovini nema nikakve perspektive.

...

Ne znam kako vam nije zao unistavati svoj narod. Ozbiljno pitam, bez mrvice patetike. I ja sticajem okolnosti, mimo stranaka, imam finu platu i lijepo zivim. To me ne cini sebicnim, opet se strasno frustriram jer svjedocim kako nezaustavljivo propadamo. Ispratih sve drugove za Njemacku, Svedsku, Svicarsku itd. Prije 15-20 godina ljudi su imali nadu. Vise niko nema.

Posto si ti Bosnjak, sigurno znas da u BiH ima manje od 1.5 miliona Bosnjaka. Veoma star narod, nikakvog nateliteta + masovna iseljavanja. Sabijen u dvije-tri tesko zagadjene kotline. Narod bez ikakve nade i energije. Ne znam da li vi u SDA viditi da je dugorocno bosnjacki narod suocen sa bioloskim nestankom?

...

SDA nema nikakvu viziju i nema nikakav plan. Odrzavanje na vlasti, to je jedino na cemu rade. Usadili su u narod viruse kriminala, korupcije i nepotizma. Kriminalizovali sistem i kompletan narod.

...

I nije mi jasno kako ljudi sjede u kancelariji za 1 i kusur plate i svejedno im sto sve oko njih propada. Stvarno mi nije jasno.

...

Stanje je bolesno.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#44899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

De ba ne trolaj....Odavno nisam napisao nešto, zlo mi je, a iebe mi se što nisam moderator. Opraste mozak smogom i koronom. Dosadni ste.

Бајдвеј... Iz heretičke ćelije antiliberalnohomofobnog krila NS, samo da javim da nas živo vrlo boli briga za SDA. Naime, odlično se u malome prostoru znaju odnosi. Ovo je teatar apsurda, gdje je nekdasnji Grad postao poligon za prepucavanje gomile frustriranih i vrlo pohlepnih ljudi, kojima rukovode osrednji manipulanti. Izgleda bolesno.
Zato, prvi odjeb ide obozavaocima Stjepana Kepija Kljuica. Jebite se. Sa svim njegovim i njemu sličnim hejtanjima .
Drugo, SDP je zombi na kojem rastu mali crveni buržuji. Dinastija prezimena i "finih potomaka",prikladno pobožnih Maršalu, alergičnih na Busuladzica, i tradicionalno pizdi kad treba stat na crtu anahronoj Čaršiji i "schutzstaffelu" SDA. Očajni ste. Jebite se. Sa sve stajlingom Damira Mašića.
SBB?... Strah me još.. Taj apsurd zahtjeva mozak Johna Cleesea, a ja imam bolnicarski. Najbolja loša kovanica za njih bi bio turbofolk-pink-druzina bošnjačkog Zeljka Mitrovića .Palma Bosnjaka sa Sauronovom kulom i pamfletom za instant odstrel. I hrpa mladih robova koji tipkaju za male pare. Ej, jebite se i VI. Od Seje Urednika, preko 31 og sprata do prvog, gdje cekate najnovije Hadise svog Vizionara.

DF?... Odjebi majore Komšiću .Molim te, pothitno isti odjeb u kafani pokaži Rusmiru Mesihovicu Šanki. Nadam se da nije dzaba tol'ke pare, kako vele zli jezici, skrsio na tvoju izbornu kampanju, levatino.U zdravstvo ga ubacite, samo da ga kolege, a jedva čekaju, još jednom pošalju u isti krah. Dosta vas je više.
SDA?... eh, mali je topic phpBB foruma... Uglavnom, ne jebite se. Čuvajte se, jer ne treba strahovati da ce vas jebati onaj pederčina Nelson ili austrijski anemičar. Jebat ćemo vas na izborima, ako se iz mase anesteziranih Bosnja dovoljno udostoji da izadju na izbore umjesto kukanja i naguzivanja. Jedino ćemo to, fakat, čuvati za rat sa kriminalom, pa da ne smaramo ljude pričama. Nismo futavi Žurnal ili kretenski NAP.

I naravno, svim svojim stranačkim drugovima, ako mute- Jebite se. Ne može dugo, drugari... Valja raditi. Grad je u sranju...
Toliko&гудбај :mrgreen:
paleoconservative

#44900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by paleoconservative »

Hajvan wrote: 04/02/2020 22:14 (pritom, ja ne umanjujem probem koji imamo sa aero-zagadjenje..to se moze vidjeti iz mojih starijih postova…ali ne mogu ovog “cetnistva” i nazor dokazivanja da je Sa za qurac)

“cetnistvo” op.a - nazor dokazivanje da je sarajevo kanahar, djzlalabad, pasevar, kurcovar, guzno crevo
Oj covjece, kakva verbalna akrobatika. u najmanju ruku haiku.

Nick ti tako prirodno ide uz rukopis, samo nastavi tuci rado te citam :D
Locked