Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
najcesci odgovor na nepismenost je ma boli me qujac... uveli akcize... boli me qujac, pokrali izbore... boli me qujac, namestaju tendere... boli me qujac, jes vidiJo safetu digli platu 30KM... jebem li mu pleme, u komsinice novi zagondjija... joj drolje, vid hadzije doso s baustele voza dzipa novog... smrdo lopovski... itd itd
kakva vlast takav narod, kakav narod takva vlast... nije za nas demokratija vec plemenske zajednice.
pici wrote: ↑03/02/2020 13:31
najcesci odgovor na nepismenost je ma boli me qujac... uveli akcize... boli me qujac, pokrali izbore... boli me qujac, namestaju tendere... boli me qujac, jes vidiJo safetu digli platu 30KM... jebem li mu pleme, u komsinice novi zagondjija... joj drolje, vid hadzije doso s baustele voza dzipa novog... smrdo lopovski... itd itd
kakva vlast takav narod, kakav narod takva vlast... nije za nas demokratija vec plemenske zajednice.
Plus sto od svega napravimo ”zajebanciju” jer mi smo ti zaboga najduhovitiji narod na planeti!
Zagadjenje zraka u Sarajevu, protesti pred vladom i najvise se prica o transparentu ”jebo pecat ne vidis ga mecat!”
pici wrote: ↑03/02/2020 13:31
Plus sto od svega napravimo ”zajebanciju” jer mi smo ti zaboga najduhovitiji narod na planeti!
Zagadjenje zraka u Sarajevu, protesti pred vladom i najvise se prica o transparentu ”jebo pecat ne vidis ga mecat!”
I milion takvih primjera
Nije Njemačka napravila Nijemce, nego su Nijemci napravili Njemačku(isto je i sa Šveđanima,Dancima,Fincima itd)
I sve zivotinje koje ucetvuju u borbama se navece vrate u svoje stale za razliku od naprimjer ovog seljakluka i divljastva u Spaniji ali eto bitno je popljuvat Bosnju..
I sve zivotinje koje ucetvuju u borbama se navece vrate u svoje stale za razliku od naprimjer ovog seljakluka i divljastva u Spaniji ali eto bitno je popljuvat Bosnju..
Pa bolan, je li ti stvarno stavljas znak jednakosti izmedju ovo dvoje??? Pa bolan nije problem u borbama ovih hudih zivotinja, nego je problem u pratecem folkloru. U Madridu Hose ode da gleda borbu radi borbe i poslije ode kuci. U Cevljanovice se ide da se loce, pipa polugole pjevaljke dok igraju na hastalu i igra kolo.
Pa bolan, je li ti stvarno stavljas znak jednakosti izmedju ovo dvoje??? Pa bolan nije problem u borbama ovih hudih zivotinja, nego je problem u pratecem folkloru. U Madridu Hose ode da gleda borbu radi borbe i poslije ode kuci. U Cevljanovice se ide da se loce, pipa polugole pjevaljke dok igraju na hastalu i igra kolo.
Samo da dodam, pipaju se pjevaljke, ali izričito masnim rukama.
I Vreto namirisao lovu. Skontao čovjek da je Ruka najskuplja roba u SKS.
Pleho dobija žestoku konkurenciju te mu sukladno pada i cijena.
I nije više pitanje da li će ih još biti već ko sljedeći napušta matični klub i prelazi u "nezavisne"
SDA majstorski igra, što jest jest. Kapa dole...
Kad uzmemo u obzir ukupnu atmosferu, izbornu godinu, sve sto se desavalo protelu godinu, nekako kontam da je pravo vrijeme da svi zavisno-nezavisni otkriju karte. Pa da brate znamo cime raspolazemo.
bunk wrote: ↑03/02/2020 19:15
Mislis da izvan stadiona u vrijeme ferije nema standova sa prodajom churosa ili tacosa i istih onakvih plasacica kao u Cevljanovicima?
Uozbilji se.
Ovdje se s tobom slažem, u nas se nekad kritikuje samo da biu se kritikovalo, a tuđe govno je ljepše od vlastitog cvijeća.
Mislis da izvan stadiona u vrijeme ferije nema standova sa prodajom churosa ili tacosa i istih onakvih plasacica kao u Cevljanovicima?
Uozbilji se.
Ovdje se s tobom slažem, u nas se nekad kritikuje samo da biu se kritikovalo, a tuđe govno je ljepše od vlastitog cvijeća.
a jel ima pjevaljki da ih pipamo prstima masnm od churosa?
i ubacujem sitne novce u sise...
Uozbilji se.
a jel ima pjevaljki da ih pipamo prstima masnm od churosa?
i ubacujem sitne novce u sise...
Jedino je to razlika, ima toga i tamo ali je to samo za 18+, i to se unaprijed najavi kao 18+, nemoj misliti da nema nikako. Kod nas to još nažalost nije regulisano pa onda viđamo one nemile fotografije djece za stolom na kojem je dotična egzotična plesačica.