BHTelecom All About
Moderator: Benq
- pepeljara
#68926 Re: BHTelecom All About
Telemach 6x poskupio u zadnje dvije godine
ca 15 maraka 
-
jarobot
#68927 Re: BHTelecom All About
Neće za marku mjesečnoturbofolk wrote: ↑02/02/2020 13:10 Hoće li se ikada proširiti lista kanala na moja web tv-u tipa da se dodaju Sport klubovi, za neki mjesečni iznos kao što to mogu pinkovi. Hoće li se ikad u okviru moja web tv-a moći kupiti HBO OD i da li u ponudi regularnih paketa moja tv-a postoji mogućnost kupnje HBO OD.
Ja sam recimo telemachov korisnik kad je u pitanju televizija, a imam bh telecomov ADSL i fiksni telefon. Moja web TV je servis koji mnogo koristim i baš bih volio da mi neko ko zna, odgovori na ova pitanja. Hvala.
-
jarobot
#68928 Re: BHTelecom All About
I konkurencija izbacila grupaciju kanala dyscavery pa nije pojeftinila usluguKiki_Musampa wrote: ↑02/02/2020 13:09 Bez ljutnje, ali je ovo drzava debila. Kada narodu ne smeta poskupljenje benzina,komunalnih usluga,telekomunikacijskih usluga itd, nego sta nego su debili. Uveli su sad sk,pa poskupljuju, a gdje je bilo pojeftinjenje kad je izbacen viasat set, i ostali kanali sa pocetka ,kada sam se prikljucio.
I kao sto je neko napisao,trebali su izostaviti barem moja tv phone paket,jer to penzioneri koriste.
-
Flex10
#68929 Re: BHTelecom All About
Ne kontam ovo u vezi moja tv flix.
Automatska aktivacija ovaj besplatni period ili moraš sam aktivirati.
Jer kad odem na aktivaciju stoji da je 2.5 km mjesečno..
Automatska aktivacija ovaj besplatni period ili moraš sam aktivirati.
Jer kad odem na aktivaciju stoji da je 2.5 km mjesečno..
-
jarobot
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#68931 Re: BHTelecom All About
Imate posebnu temu za usporedbu davatelja usluga. 7 dana out je u buduce . Odnosi se na sve teme!!
-
orbita12
#68932 Re: BHTelecom All About
Ni meni to nije jasno , pitao sam jučer isto pitanje , nije niko odgovorio
Pa ako je besplatno 6 mjeseci zašto piše 2,5 marke aktivacija
-
jarobot
#68933 Re: BHTelecom All About
Moja TV Flix besplatni period je od 1.februara do kraja jula; Moja TV HD besplatni period je od 1.februara do kraja januara 2021.; Moja Web TV besplatni perod je od 1.februara do kraja aprila ove godine.
Ovo gore piše na stranici BH Telekom.
I ja sam danas ušo i vidim da piše da se plaća i stoji stara promotivna akcija. Aktivirao sam pa šta bude
-
orbita12
#68934 Re: BHTelecom All About
vidio sam i ja da im ispod stoji ta stara promotivna akcijajarobot wrote: ↑02/02/2020 17:34Moja TV Flix besplatni period je od 1.februara do kraja jula; Moja TV HD besplatni period je od 1.februara do kraja januara 2021.; Moja Web TV besplatni perod je od 1.februara do kraja aprila ove godine.
I ja sam danas ušo i vidim da piše da se plaća i stoji stara promotivna akcija. Aktivirao sam pa šta bude
nista cekacu jos koji dan ,valjda ce se sjetiti promjeniti to
-
kakaljin
#68935 Re: BHTelecom All About
Sve ovdje piseorbita12 wrote: ↑02/02/2020 17:38vidio sam i ja da im ispod stoji ta stara promotivna akcijajarobot wrote: ↑02/02/2020 17:34Moja TV Flix besplatni period je od 1.februara do kraja jula; Moja TV HD besplatni period je od 1.februara do kraja januara 2021.; Moja Web TV besplatni perod je od 1.februara do kraja aprila ove godine.
https://bhtelecom.ba/vijest+M53b0eb925a4.html
Detaljne informacije:
Svi korisnici Moja TV Basic, Moja TV Phone, Moja TV Net i Moja TV Full paketa ostvaruju pravo na besplatno korištenje Moja TV HD, Moja TV Flix i Moja Web TV usluge tokom besplatnog perioda.
Moja TV Flix besplatni period je od 1.februara do kraja jula; Moja TV HD besplatni period je od 1.februara do kraja januara 2021.; Moja Web TV besplatni perod je od 1.februara do kraja aprila ove godine.
Besplatno korištenje usluge Moja TV HD paket, tokom navedenog perioda, omogućeno je svim postojećim i novim pretplatnicima navedenih paketa uz automatsku aktivaciju;
Besplatno korištenje Moja TV Flix i Moja Web TV usluge, u navedenim periodima, omogućeno je pretplatnicima koji su izvršili aktivaciju ovih dodatnih usluga prije početka besplatnog promotivnog perioda ili u periodu od 1. februara do 31. marta 2020.
U slučaju da pretplatnik ne izvrši deaktivaciju Moja Web TV i Moja TV Flix usluge prije isteka perioda besplatnog korištenja, nastavlja koristiti uslugu/e po uslovima definisanim Cjenovnikom BH Telecoma.
Dodatna usluga MojaTV HD paket će po isteku promotivnog perioda biti deaktivirana svim pretplatnicima, izuzev onim pretplatnicima koji su ovu uslugu koristili i prije početka ove promotivne akcije (prije 1.februara).
-
jarobot
#68936 Re: BHTelecom All About
Po svemo ovom moja tv NET 4 postaje sad moja tv NET 2.kakaljin wrote: ↑02/02/2020 17:45Sve ovdje piseorbita12 wrote: ↑02/02/2020 17:38vidio sam i ja da im ispod stoji ta stara promotivna akcijajarobot wrote: ↑02/02/2020 17:34
https://bhtelecom.ba/vijest+M53b0eb925a4.html
Detaljne informacije:
Svi korisnici Moja TV Basic, Moja TV Phone, Moja TV Net i Moja TV Full paketa ostvaruju pravo na besplatno korištenje Moja TV HD, Moja TV Flix i Moja Web TV usluge tokom besplatnog perioda.
Besplatno korištenje usluge Moja TV HD paket, tokom navedenog perioda, omogućeno je svim postojećim i novim pretplatnicima navedenih paketa uz automatsku aktivaciju;
Besplatno korištenje Moja TV Flix i Moja Web TV usluge, u navedenim periodima, omogućeno je pretplatnicima koji su izvršili aktivaciju ovih dodatnih usluga prije početka besplatnog promotivnog perioda ili u periodu od 1. februara do 31. marta 2020.
U slučaju da pretplatnik ne izvrši deaktivaciju Moja Web TV i Moja TV Flix usluge prije isteka perioda besplatnog korištenja, nastavlja koristiti uslugu/e po uslovima definisanim Cjenovnikom BH Telecoma.
Dodatna usluga MojaTV HD paket će po isteku promotivnog perioda biti deaktivirana svim pretplatnicima, izuzev onim pretplatnicima koji su ovu uslugu koristili i prije početka ove promotivne akcije (prije 1.februara).
- REDDEVILS
#68937 Re: BHTelecom All About
Ja nista necu aktivirati nego cu otici u poslovnicu i trazit cu treci STB free bez mjesecne naknade 
- crnivrag
#68938 Re: BHTelecom All About
Imao sam priliku da u četvrtak dobar dio dana koristim LTE+ BH Mobile mrežu u Mostaru, i mogu reći da je mreža sada puno stabilnija nego na početku.
Signal sam imao na cijelom području Mostara, a prilikom pozivanja i primanja poziva mreža me je automatski prebacivala na 3G i ni u jednom trenutku nisam bio nedostupan.
Čak sam i 95% vremena imao LTE+ signal, samo me je povremeno znalo prebaciti na LTE mrežu, ali se vrlo brzo vraćalo na LTE+.
Signal sam imao na cijelom području Mostara, a prilikom pozivanja i primanja poziva mreža me je automatski prebacivala na 3G i ni u jednom trenutku nisam bio nedostupan.
Čak sam i 95% vremena imao LTE+ signal, samo me je povremeno znalo prebaciti na LTE mrežu, ali se vrlo brzo vraćalo na LTE+.
-
encony
#68939 Re: BHTelecom All About
Dva puta u skorije vrijeme reklamirao sam brzinu interneta i nista nisu napravili.
Moze li se na osnovu ovih parametara vidjeti da li je linija dobra i kolika brzina je pustena.
U pitanju je Moja tv Full1 paket. Trenutna brzina je oko 4 Mbit, a imam jedan STB.

Moze li se na osnovu ovih parametara vidjeti da li je linija dobra i kolika brzina je pustena.
U pitanju je Moja tv Full1 paket. Trenutna brzina je oko 4 Mbit, a imam jedan STB.

- Del_Boy1
#68940 Re: BHTelecom All About
Ja imam slične parametre linije i imam 10-11 Mbps sa uključenim STB-ovima a sa isključenim oko 17.

Last edited by Del_Boy1 on 02/02/2020 21:52, edited 1 time in total.
-
nidjeveze1
#68941 Re: BHTelecom All About
Na dslamu ti je puštena brzina za jedan stb i 10 Mb/s interneta.Ako imaš samo toliko koliko kažeš onda je problem sa userom na BRAS-u.Mislim da sam ti već pisao vezano za ovaj problem.Jedino što možeš je da ih zoveš da ti konačno rjese problem.Ponekad promjena šifre za internet rjesi problem.To možeš sam preko bhtelecom portala.
-
probook
#68942 Re: BHTelecom All About
Samo si potvrdio ovo sto je covjek napisao!sencobih wrote: ↑02/02/2020 12:58I onda je svizac zamotao čokoladuIamPajaELdin wrote: ↑02/02/2020 12:32 Ovdije izgleda cim se pise nesto protiv Telecoma ili si trol, ili si korisnik Telemacha. Pa ovako nikad nisam bio korisnik Telemacha, a sad ozbiljno razmisljam da budem, korisnik sam Moje TV od njenog samog pocetka, kao i svih ostalih usluga BH Telecoma i ne samo ja nego i svi ukucani. Sad ja vas pitam imam li se ja pravo buniti nakon toliko godina? Misa mu naravno da imam, mislim da bi ljudi puno lakse presli preko poskupljenja da se poradilo na usluzi. Evo ponavljam se po ko zna koji put: Zasto nema trazene aplikacije za IOS? Cemu milon paketa kada se to moze svesti na tri paketa? Zasto sa povecanjem cijene se nije povecala i brzina interneta? Ubjedljivo najgora ponuda kanala u BiH, a svakako i u regiji, o HD ponudi vise i na Marsu znaju. Uveli su kanale UG koji mene licno ne zanimaju, a vidim i dosta ljudi djeli isto misljenje, brate hoces te kanale napravi dodatni paket i cao. Gdje su tu penzioneri da ne zaboravim koji jos siguran sam nemaju veze za ovo poskupljenje, a Boga mi kad im dodje racun sigurno im nece biti svejedno. Zasto se godinama ne radi nista na apdejtu VI Moje TV? Ubjedljivo najgora oprema, konkurencija uvodi android boxove, mi koristimo kinesko ZTE smece, daljinski nakon mjesec dana jedva radi, a zamjenski sada naplacuju. Jedina pozitivna stvar zadnjih godina je bilo uvidjenje 4G mreze koja ni dan danas ne funkcionise kako treba i sad ljudi se zale kako su ne dostupni, al hajde valjda vremenom bude uredu. I dalo bi se to jos nabrajati, i onda BUM pretplata skoci za 5km i zovnem 1444 kako bi se uvjerio, jer nisam mogao vjerovati kad lik iz call centra pa nije kaze gospodine 5km nego 4 i 90 sa PDV-om, ajde reko druze ubi se i prekinuo. I jos da ne zaboravim od kad su najavljene ove promjene meni konstantno internet stop, spor, slika ledi, u neka doba nestane svega. I ti dodjes ovdije jer je tema BH Telecom i cim se izrazis kako nisi zadovoljan necim evo sad i skakanjem cijene odmah si trol, spamer, korisnik nekog drugog operatera posebno Telemacha, jer je taj operater vama trn u oko. Zasto? Zato jer vas je natjerao da radite nesto, kao sto sam naveo u predhodnim postovima i sad bi mi imali limit i Bog zna sta sve ne da vas konkurencija ne podera. Kada ovaj Telemach krene sa mobilnom, a krenut ce jer je u ovoj drzavi sve moguce, tu je definitivno vas kraj. LP svima na forumu!![]()
-
sencobih
#68943 Re: BHTelecom All About
Frajer se nalupao gluposti malo je reći, mogao bi sad pojedinačno da nabrajam, ali ko god koristi moja TV zna o čemu pričam , on ne koristi nego samo trola od dosade ili iz samo njemu znanih razlogaprobook wrote: ↑02/02/2020 22:12Samo si potvrdio ovo sto je covjek napisao!sencobih wrote: ↑02/02/2020 12:58I onda je svizac zamotao čokoladuIamPajaELdin wrote: ↑02/02/2020 12:32 Ovdije izgleda cim se pise nesto protiv Telecoma ili si trol, ili si korisnik Telemacha. Pa ovako nikad nisam bio korisnik Telemacha, a sad ozbiljno razmisljam da budem, korisnik sam Moje TV od njenog samog pocetka, kao i svih ostalih usluga BH Telecoma i ne samo ja nego i svi ukucani. Sad ja vas pitam imam li se ja pravo buniti nakon toliko godina? Misa mu naravno da imam, mislim da bi ljudi puno lakse presli preko poskupljenja da se poradilo na usluzi. Evo ponavljam se po ko zna koji put: Zasto nema trazene aplikacije za IOS? Cemu milon paketa kada se to moze svesti na tri paketa? Zasto sa povecanjem cijene se nije povecala i brzina interneta? Ubjedljivo najgora ponuda kanala u BiH, a svakako i u regiji, o HD ponudi vise i na Marsu znaju. Uveli su kanale UG koji mene licno ne zanimaju, a vidim i dosta ljudi djeli isto misljenje, brate hoces te kanale napravi dodatni paket i cao. Gdje su tu penzioneri da ne zaboravim koji jos siguran sam nemaju veze za ovo poskupljenje, a Boga mi kad im dodje racun sigurno im nece biti svejedno. Zasto se godinama ne radi nista na apdejtu VI Moje TV? Ubjedljivo najgora oprema, konkurencija uvodi android boxove, mi koristimo kinesko ZTE smece, daljinski nakon mjesec dana jedva radi, a zamjenski sada naplacuju. Jedina pozitivna stvar zadnjih godina je bilo uvidjenje 4G mreze koja ni dan danas ne funkcionise kako treba i sad ljudi se zale kako su ne dostupni, al hajde valjda vremenom bude uredu. I dalo bi se to jos nabrajati, i onda BUM pretplata skoci za 5km i zovnem 1444 kako bi se uvjerio, jer nisam mogao vjerovati kad lik iz call centra pa nije kaze gospodine 5km nego 4 i 90 sa PDV-om, ajde reko druze ubi se i prekinuo. I jos da ne zaboravim od kad su najavljene ove promjene meni konstantno internet stop, spor, slika ledi, u neka doba nestane svega. I ti dodjes ovdije jer je tema BH Telecom i cim se izrazis kako nisi zadovoljan necim evo sad i skakanjem cijene odmah si trol, spamer, korisnik nekog drugog operatera posebno Telemacha, jer je taj operater vama trn u oko. Zasto? Zato jer vas je natjerao da radite nesto, kao sto sam naveo u predhodnim postovima i sad bi mi imali limit i Bog zna sta sve ne da vas konkurencija ne podera. Kada ovaj Telemach krene sa mobilnom, a krenut ce jer je u ovoj drzavi sve moguce, tu je definitivno vas kraj. LP svima na forumu!![]()
- Dosadno mii
#68944 Re: BHTelecom All About
Koristim ja i lik je u pravu

-
duffy_duck
#68945 Re: BHTelecom All About
Ova tema pocinje liciti na debilanu.
- He1972
#68946 Re: BHTelecom All About
ovdIJEsencobih wrote: ↑02/02/2020 22:40 Gdje su tu penzioneri da ne zaboravim koji jos siguran sam nemaju veze za ovo poskupljenje, a Boga mi kad im dodje racun sigurno im nece biti svejedno. Zasto se godinama ne radi nista na apdejtu VI Moje TV? Ubjedljivo najgora oprema, konkurencija uvodi android boxove, mi koristimo kinesko ZTE smece, daljinski nakon mjesec dana jedva radi, a zamjenski sada naplacuju. Jedina pozitivna stvar zadnjih godina je bilo uvidjenje 4G mreze koja ni dan danas ne funkcionise kako treba i sad ljudi se zale kako su ne dostupni, al hajde valjda vremenom bude uredu. I dalo bi se to jos nabrajati, i onda BUM pretplata skoci za 5km i zovnem 1444 kako bi se uvjerio, jer nisam mogao vjerovati kad lik iz call centra pa nije kaze gospodine 5km nego 4 i 90 sa PDV-om, ajde reko druze ubi se i prekinuo. I jos da ne zaboravim od kad su najavljene ove promjene meni konstantno internet stop, spor, slika ledi, u neka doba nestane svega. I ti dodjes ovdije
- Cossack
#68947 Re: BHTelecom All About
Produžili smo akcijsku ponudu "Više neta, više radosti!"

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M50f1a2e82af.html

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M50f1a2e82af.html
- Cossack
#68948 Re: BHTelecom All About
Zamijeni karticu i doživi ekstra brzine!

Karticu koju koristiš zamijeni za 4G+ karticu i doživi 10 puta veći streaming, download i upload!
Za sve koje u akcijskom periodu do 2. aprila izvrše zamjenu kartice pripremili smo:
BESPLATNU 4G+/USIM karticu za:
postojeće prepaid i postpaid korisnike mobilne mreže BH Telecoma, te korisnike postojećih Moj Combo i studentskih paketa, koji tokom akcije pređu na jedan od novih pretplatničkih extra mobilnih paketa BH Telecoma/ili na neki od novih paketa sa kombinovanim načinom plaćanja: Student NET, Student NET+ Combo NET, Teen i Assistant
nove pretplatnike mobilne mreže BH Telecoma koji zasnuju pretplatnički odnos tokom akcije
korisnike drugih mobilnih operatera koji prenesu broj u mrežu BH Telecoma tokom akcije
korisnike Moj izbor/Top Tim/Biz izbor usluga koji podnesu zahtjev za zamjenu na USIM kartice
5GB (48h) mobilnog interneta na poklon za sve Ultra korisnike.
Promjenite stvari na bolje!
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5b005abaab8.html

Karticu koju koristiš zamijeni za 4G+ karticu i doživi 10 puta veći streaming, download i upload!
Za sve koje u akcijskom periodu do 2. aprila izvrše zamjenu kartice pripremili smo:
BESPLATNU 4G+/USIM karticu za:
postojeće prepaid i postpaid korisnike mobilne mreže BH Telecoma, te korisnike postojećih Moj Combo i studentskih paketa, koji tokom akcije pređu na jedan od novih pretplatničkih extra mobilnih paketa BH Telecoma/ili na neki od novih paketa sa kombinovanim načinom plaćanja: Student NET, Student NET+ Combo NET, Teen i Assistant
nove pretplatnike mobilne mreže BH Telecoma koji zasnuju pretplatnički odnos tokom akcije
korisnike drugih mobilnih operatera koji prenesu broj u mrežu BH Telecoma tokom akcije
korisnike Moj izbor/Top Tim/Biz izbor usluga koji podnesu zahtjev za zamjenu na USIM kartice
5GB (48h) mobilnog interneta na poklon za sve Ultra korisnike.
Promjenite stvari na bolje!
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5b005abaab8.html
-
prelivoda
#68949 Re: BHTelecom All About
Evo kratak osvrt na MojaTV GO uslugu. Juče sam malo pregledao kako to radi kod punca. On je na fantastičnoj poziciji i ima jako dobre dolazne brzine. Internet sa uključenim STB-om je oko 95/35 Mbita.
TV radi stabilno, po riječima punca, samo jednom je slika trznula u nekoliko dana gledanja.
Malo sam listao kanale, slika je dobra, ne mogu baš napraviti poređenje sa MojaTV preko bakra, jer imamo različite TV uređaje.
Jedino što sam primjetio da je drugačije, i što bi nekome moglo smetati je, da priliko šaltanje kanala (ide jako brzo), prvih par sekundi slika bude slaba (niska rezolucija), ali se nakon par sekundi popravi, i poslije toga je sve ispeglano.
Ne znam da li je to specifično za ovu uslugu, ili samo reciver tako radi.
4G router je dosta velik i izgleda moćno, nadam se da se neće grijati tokom vremena.
TV radi stabilno, po riječima punca, samo jednom je slika trznula u nekoliko dana gledanja.
Malo sam listao kanale, slika je dobra, ne mogu baš napraviti poređenje sa MojaTV preko bakra, jer imamo različite TV uređaje.
Jedino što sam primjetio da je drugačije, i što bi nekome moglo smetati je, da priliko šaltanje kanala (ide jako brzo), prvih par sekundi slika bude slaba (niska rezolucija), ali se nakon par sekundi popravi, i poslije toga je sve ispeglano.
4G router je dosta velik i izgleda moćno, nadam se da se neće grijati tokom vremena.
- arnes_king
#68950 Re: BHTelecom All About
Nedavno sam koristio onaj Netflix besplatni period od mjesec dana i tako je bilo i na njemu. Kada tek pokrene bude mozda 360p i onda postepeno povecava dok ne dodje na 4K. Treba malo vremena dok "povuce" konekcija maksimalni bitrate.prelivoda wrote: ↑03/02/2020 09:31 Evo kratak osvrt na MojaTV GO uslugu. Juče sam malo pregledao kako to radi kod punca. On je na fantastičnoj poziciji i ima jako dobre dolazne brzine. Internet sa uključenim STB-om je oko 95/35 Mbita.