De ba 51 nismo od jucer na ovoj temi.The 51st State wrote: ↑01/02/2020 08:19
Sta lupetas o oskarima, ruska kuhinja i prpaganda da opravdaju ratne zlocine, a suvisna ti prica bombardovanje bolnica, civila, sektas i cetnik sklop.
Ko je osnivac i glavni finansiijer bjelih sljemova bio?
Odakle je bio osnivac i sef bjelih sljemova, sta mu je bila profesija prije nego sto je osnovao bjele sljemove... sta se desilo sa njim...jel treba da pobrojavam?
Zasto se sad isti spominju kad se prica o fabrikovanju napada hemijskim oruzjem?
Kako to da se vjerovalo sta god da oni kazu a fino ih vidis da su prisutni kad su revolucionari ubijali nepodobne, bacali ih sa zgrada..vrsili masovne egzekicije..iste te revolucionare protiv kojih se taj isti zapad borio....nema logike jel tako?
Nekazem ja da je SAA nevina, daleko od toga ali daj mani mi te propagande bombarduju bolnice i konvoje sa hranom.
Svaka kuca je ili pekara ili bolnica, kad su rusi dosli i poceli da udaraju po revolucionarima svi se digli da kritikuju napade na humanitarne konvoje...to sto su ti humantarni konvoji prevozili naftu Erdoganu niko nista, najbolje mi je bilo kad su pokazivali napadnuti konvoj i kazu vidi unistili su hranu a municija eksplodira u sesnaest!
Nisam te upratio da si se bunio kad su ameri ravnali Raku, mnogi zvanicinci UN su izrazili zabrinutost zbog neselektivnoh ravnanja grada ...nista o tome....same slike koje su poslate poslie sa te lokacije pokazuku kompletno razaranje grada,...ko zna koliko je civila tu nastradalo al to odjednom nije vazno...