Demokratska fronta Željko Komšić
-
zippoo87
#43201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zar stvarno jos ima naivnih koji misle da neko iz tronosca i pomocnih nogica zeli neko dobro drzavi i gradjanima?
e svasta ovdje procitati
pa da to zele,ne bi 30 godina gradili sistem koji je suprotnost ovome
e svasta ovdje procitati
pa da to zele,ne bi 30 godina gradili sistem koji je suprotnost ovome
- BHCluster
- Kaligrafija
#43203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko Komsija, presudila mu carsija, ne razumijes ti to "druze" Bibija....!
Raduje me jedna istina, u kanton vraticu se ja (cetvorka), ali Komsija, nikad vise glasova,
glasove carsija nikad, ne vraca...!

Raduje me jedna istina, u kanton vraticu se ja (cetvorka), ali Komsija, nikad vise glasova,
glasove carsija nikad, ne vraca...!
- bunk
#43204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ali carsija nije samo carsija .....kanton je prepun glasova...

-
deny_s
#43205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
shupak ostaje shupak,hebo glasove..neće ih svakako imati ali ga nije ni briga..važno je bilo dobro se opariti zadnji put prodavajući ovcama priču
o nato...ima ovaca i na ovoj temi,prije bi im nešto u prkno utjero nego u glavu
ako shupku ne smeta što mu svako normalan hebe mater,onda ne znam..
neće ti shupak vjerovatno ni ostati u čaršiji nakon što se još opari..riđa nesreća će ga negdje izmjestiti,neko ambasadorsko mjesto u neku zabit
gdje možeš lokati do mile volje,gdje se neće sastajati ni sa kim..
-
putokaz1
#43206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Druže Predsjedniče Vi Ambasador a mi jedva prag prodjosmo
''Ma Hajte molim vas''
''Ma Hajte molim vas''
-
deny_s
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#43208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vec se uveliko zagovara teza da se sto prije krene prica sa spdom i da na lokalnom izborima zajedno nastupe, jer df uskoro nece postojati je je jako puno clanova izaslo iz te stranke u posljednjih mjesec dana.
valjda je zbog toga i miro lazovic predlozen za ministra.
samo se najiskrenije nadam da taj spd nece gradjanima prodati neku pricu, pa da isti glasuju za njih.
samo se najiskrenije nadam da taj spd nece gradjanima prodati neku pricu, pa da isti glasuju za njih.
-
Patton44
#43209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije ba kifla tako los kakvim ga ti opisujes.deny_s wrote: ↑01/02/2020 20:40shupak ostaje shupak,hebo glasove..neće ih svakako imati ali ga nije ni briga..važno je bilo dobro se opariti zadnji put prodavajući ovcama priču
o nato...ima ovaca i na ovoj temi,prije bi im nešto u prkno utjero nego u glavu![]()
neće ti shupak vjerovatno ni ostati u čaršiji nakon što se još opari..riđa nesreća će ga negdje izmjestiti,neko ambasadorsko mjesto u neku zabit
-
Novak20
#43210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije lako defovcima.
Trudili se i uspjeli da shuknu Hrvatima ali će ih premalo da se time okoristi.
Komšić, nakon što je podmirio GS, sada predlaže "umirovljenika" Miru Lazovića iz stranke koja nije u "trojci" za ministra privrede umjesto da predloži toliko vrijednih i mladih ljudi iz DF koji nisu žalili truda i vremena da gazdu guraju sve ove godine.
Tragikomedija.
Trudili se i uspjeli da shuknu Hrvatima ali će ih premalo da se time okoristi.
Komšić, nakon što je podmirio GS, sada predlaže "umirovljenika" Miru Lazovića iz stranke koja nije u "trojci" za ministra privrede umjesto da predloži toliko vrijednih i mladih ljudi iz DF koji nisu žalili truda i vremena da gazdu guraju sve ove godine.
Tragikomedija.
-
deny_s
#43211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jbg,jarane, pogriješio si temu.Patton44 wrote: ↑01/02/2020 21:16Nije ba kifla tako los kakvim ga ti opisujes.deny_s wrote: ↑01/02/2020 20:40shupak ostaje shupak,hebo glasove..neće ih svakako imati ali ga nije ni briga..važno je bilo dobro se opariti zadnji put prodavajući ovcama priču
o nato...ima ovaca i na ovoj temi,prije bi im nešto u prkno utjero nego u glavu![]()
Ovo je tema: demokratska fronta,ma hajte,molim vas,gdje mi svi dobro znamo ko je shupak
-
Patton44
#43212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znam koja je tema nego me ti zbuni sa ovim o kifli.deny_s wrote: ↑01/02/2020 21:27Jbg,jarane, pogriješio si temu.Patton44 wrote: ↑01/02/2020 21:16Nije ba kifla tako los kakvim ga ti opisujes.deny_s wrote: ↑01/02/2020 20:40
shupak ostaje shupak,hebo glasove..neće ih svakako imati ali ga nije ni briga..važno je bilo dobro se opariti zadnji put prodavajući ovcama priču
Ovo je tema: demokratska fronta,ma hajte,molim vas,gdje mi svi dobro znamo ko je shupak
-
deny_s
#43213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A šta kažeš,kakve kifle,slane ili slatke.
Nema ti bolan oĐeka kifla,ovo je forum..temu sam ti već rekao,tako da
Nema ti bolan oĐeka kifla,ovo je forum..temu sam ti već rekao,tako da
- drug_profi
#43214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ono kad ti Bakir ispadne moralna vertikala...kritikos wrote: ↑01/02/2020 07:35 Interesantno je da sve što Željkec kaže javno Bakir ga pusti da se šepuri a onda nakon 7 dana to pomnoži da nulom, pa da krenemo hronološki:
Ž: svi su znali da blefiramo u tužbi protiv Srbije, šta se sada prave da nisu znali, prvi sam ja znao.
B: nije niko znao, držali smo to u tajnosti, nisam trebao slušati savjetnike, trebao sam svima reći kakva je situacija.
Ž: Dogovorili smo se na Petak 13, ovako više ne ide. Zukorlić sistem vrijednosti? Jel to? A neće moći. Biće novi premijer Mario Nenadić, hrvat i nestranački.
B: Sve smo dogovorili još u maju mjesecu, biće SBB-ov premijer hrvat.
Ž: Dobio sam ANP, al' to nije ANP to je Program reformi što je ustvari ANP ali nije ANP al neka bude ANP. NATO udovoljen, njima dovoljno. NATO granica je Drina.
B: ma jok, to je samo saradnja i kretanje ka NATO putu, nećemo u NATO ako Srbi to ne žele.
Željkec Nulomnožnik.![]()
- drug_profi
#43215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko je glup toliko da tu pricu kupi, kupio bi je i od DF-a i od SDA... tako da nije neki gubitak.malakh wrote: ↑01/02/2020 21:06 vec se uveliko zagovara teza da se sto prije krene prica sa spdom i da na lokalnom izborima zajedno nastupe, jer df uskoro nece postojati je je jako puno clanova izaslo iz te stranke u posljednjih mjesec dana.
- drug_profi
#43216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa zar nije Zeljko ovo sve zavrsio? Zar mi necemo u pravo i nezaustavljivo u NATO?Govoreći o NATO integracijama Dodik je istakao da je BiH još 2010. godine u Talinnu dobila MAP, ali da je to bilo uslovljeno knjiženjem vojnih lokacija na državu, prije svega u RS-u.
"Mi te pregovore vodimo. Ja ne mogu da obezbijedim da se povučemo iz MAP-a, ali nemamo ono što je potrebno za njegovo aktiviranje. Plan reformi nije to, iako neko hoće da to podvali. Mnogi zvaničnici NATO-a su rekli da Program reformi ne može poslužiti za integraciju, već za saradnju. Nemam ništa protiv da se zakaže sjednica NSRS-a", rekao je član Predsjedništva BiH.
- bunk
#43217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel vjerujes govedu koje negira i ponizava genocid u Srebrenici?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- bingov buraz
#43219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne treba vjerovati govedu slažem se.
Sa druge strane sumnjati u ovako principijelnog insana mogu samo zlonamjerni
Sa druge strane sumnjati u ovako principijelnog insana mogu samo zlonamjerni
- bunk
#43220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otprilike si sa ovim poredjenjem patriote i Zlatnog ljiljana sa otovorenim neprijateljem Bosne i Hercegovine za mene zavrsio sa forumskim dopisivanjima.
Molim te nemoj me vise citirati.Da ponovim ,molim te nemoj me citirati a ja niposto necu citirati tvoje postove.
Zivio i sretno.
Molim te nemoj me vise citirati.Da ponovim ,molim te nemoj me citirati a ja niposto necu citirati tvoje postove.
Zivio i sretno.
- bingov buraz
#43221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
On za mene nije patriota,patriota je onaj koji je sa završetkom rata našao posao,otvorio firmu,onaj koji plaća porez,čeka u redu sa ostalima i ne baca papiriće na ulici.
Ovaj je samo jedan u nizu uhljeba.Džabojed.
Ovaj je samo jedan u nizu uhljeba.Džabojed.
- ultima_palabra
#43222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bunk wrote: ↑03/02/2020 18:48 Otprilike si sa ovim poredjenjem patriote i Zlatnog ljiljana sa otovorenim neprijateljem Bosne i Hercegovine za mene zavrsio sa forumskim dopisivanjima.
Zivio i sretno.

- bunk
#43223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ili upustvo kako se stavlja na foe

- shbc
#43224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeste vala. Nasao da uporedjuje otvorenog i prikrivenog neprijatelja Bosne i Hercegovine. Nikako nije istobunk wrote: ↑03/02/2020 18:48 Otprilike si sa ovim poredjenjem patriote i Zlatnog ljiljana sa otovorenim neprijateljem Bosne i Hercegovine za mene zavrsio sa forumskim dopisivanjima.
Zivio i sretno.
-
Hafis
#43225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stvarno ste pretjerali. Nije se red tako ostrviti na ono govno od čovjeka.
A jeste ga dizali u nebesa do prije koju godinu. A i onda je bio ovakav, samo što je Zlatko tada mislio za njega, a i nije mogao puno nešto zajebati k'o sad, sve i da je htio.
Po belaju napravi strančicu i zajeba sad baš kad nije trebao zajebati ni u snu.
Ništa, za dvije godine ga gurajte po četvrti put u predsjedništvo (treba održavati rahat patnju dok se boje ne rastope), a ni u ludilu glasati za one hapce iz njegove privatne stranke.
A jeste ga dizali u nebesa do prije koju godinu. A i onda je bio ovakav, samo što je Zlatko tada mislio za njega, a i nije mogao puno nešto zajebati k'o sad, sve i da je htio.
Po belaju napravi strančicu i zajeba sad baš kad nije trebao zajebati ni u snu.
Ništa, za dvije godine ga gurajte po četvrti put u predsjedništvo (treba održavati rahat patnju dok se boje ne rastope), a ni u ludilu glasati za one hapce iz njegove privatne stranke.