Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maraschino wrote: ↑30/01/2020 19:26
Sada sam tek shvatio da je MZ digla ruke od nas.
Pohvalili su onu vladu i rekli kako bi ona trebala da bude uzor mnogima a na kraju je srusise a da se ovi nisu ni oglasili.
Mislio sam da oni jos uvijek vode tajnu diplomatiju medjutim sada sam se uvjerio da njih zabole djon za nama. Kako sebi naprvimo tako cemo i imati.
To je ničim potkrijepljen defetizam. Utjecaji i želje sigurno postoje, ali ne postoji način da bilo ko, pa i MZ, zaustavi procese i odluke pojedinačnih stranaka kod nas.
Tek onog trenutka kad su skupili ruke, vlada je oborena. Da su ih imali ranije, desilo bi se ranije. MZ nema baš ništa s tim.
Kako sam ''malo'' pratio, bivsa vlada i nije bila tako losa da je se rusi nego je to megalomanska zelja SDA da vlada kantonom Sarajevo po svaku cijenu.
Metode su im slicne Dodikovim, daj partnerima sta traze samo da vladaju zajedno.
Vidjet cemo kako ce ovi vladati a na kraju sta imamo od toga kako ce vladati kada nikome ne polazu racune. Bilo dobro ili lose oni imaju opravdanje unaprijed.
sandoz11 wrote: ↑30/01/2020 18:05
Eno dosadasnji i buduci na N! ministar ISMIR JUSKO pljuje po svojim kolegama samo 1 dan nakon njegovog sjajnog govora u Skupstini,
sitnosicardzijski naucio od svog sefa
Šta kaže?
dobro modza ima nesto potpisano pa mora i on sad reterirati malo
sandoz11 wrote: ↑30/01/2020 18:05
Eno dosadasnji i buduci na N! ministar ISMIR JUSKO pljuje po svojim kolegama samo 1 dan nakon njegovog sjajnog govora u Skupstini,
sitnosicardzijski naucio od svog sefa
Šta kaže?
dobro modza ima nesto potpisano pa mora i on sad reterirati malo
Kaze Zvonko Maric da ce se vidjeti hoce li biti sankcionisan, a ako postane ponovo ministar onda ce se vidjeti da li je njegova izjava bila ishitrena.
Bancho wrote: ↑30/01/2020 19:55
Popisa se Jusko po svemu onome sto rece juce...rekoh vec, prije ce Maric opet promjeniti ime nego sto ce Jusko izaci iz SBB...
Ljigav je on, to je raji koja ga zna poznato. Nece onotici dok ga Fahro ne otjera.
Maraschino wrote: ↑30/01/2020 19:46
Vidjet cemo kako ce ovi vladati a na kraju sta imamo od toga kako ce vladati kada nikome ne polazu racune. Bilo dobro ili lose oni imaju opravdanje unaprijed.
Samo ako im mediji pomognu u tome. Nadajmo se i da su standardi malo podignuti i da ovaj put no pasaran.
Realno Jusko je podkapacitiran lik, on osim sbb baze i kokainske koalicije nema boljeg poslodavca. Da ide kontra Slikara, mog'o bi možda u Walteru biti bouncer. Ako mu Kifla ponudi dobro mjesto i garanciju, milion posto bi napustio sbb.
Maraschino wrote: ↑30/01/2020 19:46
Samo ako im mediji pomognu u tome. Nadajmo se i da su standardi malo podignuti i da ovaj put no pasaran.
sve medije su poklopili, to je evidentno, nazalost
isprat ce oni narodu glavusu do 2022. konsolidovat ce se, izaci sa zajednickim listama jer ce se "ljubavi" ucvrstiti medju ovo troje ljubavnika
ocekujmo mnogo " raskrinkanih" iz "kriminalne cetvorke" pred ove oktobarske izbore, bojim se da racunaju na dosadasnju kratku pamet iliti zatucanost biracke mase
Jusko je na sve strane poceo da daje izjave,nije mu jasno da ne ide bila super vlada, a onda njegovi iz stranke tu vladu ruse..
to je licemjerstvo moj Jusko, sto bi jedan nas rekao lopov je ko krade ali i onaj sto mu nosi ljestve
Popisa se Jusko po svemu onome sto rece juce...rekoh vec, prije ce Maric opet promjeniti ime nego sto ce Jusko izaci iz SBB...
Politika je kurva. Mene sramota za njega svega mi... Ovo isao kod Fahre jucer na popravni ispit, da nauci sta ce reci od sada pa nadalje...
Politika je kurva. Mene sramota za njega svega mi... Ovo isao kod Fahre jucer na popravni ispit, da nauci sta ce reci od sada pa nadalje...
nije politika kurva nego ljudi koji se kurvaju ovako... rekoh ja za svabu samo melje u prazno a onda sjedaj ponovo u ministarsku fotelju...
Danas je ministrica Bogunić kao penzionerka koja je već jednom uzela otpremninu u OŠ Čengić Vila pitala da li bi ona imala pravo da uzme otpremninu obzirom da je u školi već uzela
Mozda ljudi zaborave sve nakon nekog vremena, ali garantujem svima ovima koji racunaju na to, da oni koji vas licno poznaju NE ZABORAVLJAJU gadosti koje ste pocnili. Jednostavno tako nam je koncipirana memorija.
Zaboravicu sta je neki politicar uradio, ali necu gadost koju je komsija, rođak, prijatelj uradio.
Pa nazdravlje, nastavite zivjeti.