ovakav stroj napraviti..
nakon 30 godina titula..
ala ce da slave..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
1. Pobjeda Liverpoola
- U slučaju pobjede Liverpoola, što će naravno biti čest slučaj, za igrača utakmice ćemo glasati po sljedećem sistemu:
1) Ime i prezime igrača - 5b (najbolji igrač utakmice)
2) Ime i prezime igrača - 3b
3) Ime i prezime igrača - 1b
Najlošijeg igrača utakmice ćemo birati po sistemu:
FLOP UTAKMICE - Ime i prezime igrača - 1b
*Flopa utakmice u slučaju pobjede Liverpoola nije obavezno birati!
x2
hvala
mislim da je Napoli prije dvije sezone bio prvi, trebalo je vremena da Englezi prekopiraju recept.no_sekirli wrote: ↑29/01/2020 23:19 Kriminalno se branimo na ona paralelna ubacivanja iz prekida, ne znam ko nas je prvi provalio da smo tu slabi, ali kako vidim na zadnjih par utakmica svi pokušavaju to. Sreća pa lopta najčešće proleti, ali ono izgleda opasno.
Ono se mora podhitno popraviti, i ona puštanja protivnika da se došeta s loptom u 16erac.zomri wrote: ↑29/01/2020 23:29mislim da je Napoli prije dvije sezone bio prvi, trebalo je vremena da Englezi prekopiraju recept.no_sekirli wrote: ↑29/01/2020 23:19 Kriminalno se branimo na ona paralelna ubacivanja iz prekida, ne znam ko nas je prvi provalio da smo tu slabi, ali kako vidim na zadnjih par utakmica svi pokušavaju to. Sreća pa lopta najčešće proleti, ali ono izgleda opasno.
Jasta, zato iz slobodnjaka umjesto trent, ovaj opali jednom, fuli. drugi put fuli, treci put, fuli...BHF_Manijak wrote: ↑29/01/2020 22:17 Ocito je Klopp jebo mater Salahu, dodaje k'o nikad u zivotu. I vakat je bio...
naumpade mi nešto pa da pitam: jesam li ja jedini kome Maddock liči na jednog velikog fudbalskog gospodina?zomri wrote: ↑29/01/2020 14:04dobar je i ostatak intervjua, preporukaAmiĐa_Idriz wrote: ↑29/01/2020 12:50I jes' mi bila suluda priča o njegovom odlasku.According to Dave Maddock, Liverpool will offer Wijnaldum a new deal. He suggests that the length of the contract is what the discussions will be over, not money.