THE WITCHER (sve o)
Moderator: Benq
- Ironman_88
#276 Re: THE WITCHER (sve o)
Witcher animirani film već u pripremi za Netflix. Volio bih da tu udare malo drugačiji smjer, da prenesu više prljave i mračne atmosfere na film. Ni serija nije šminkeraj ali se da primjetiti da je ipak uglancana za šire mase.
- SanskiBiser
#277 Re: THE WITCHER (sve o)
animirani film ce biti Anime film, radice StudioMIR koji je radio The Legend of Korra serijal.Ironman_88 wrote: ↑23/01/2020 10:21 Witcher animirani film već u pripremi za Netflix. Volio bih da tu udare malo drugačiji smjer, da prenesu više prljave i mračne atmosfere na film. Ni serija nije šminkeraj ali se da primjetiti da je ipak uglancana za šire mase.
- Averus
#279 Re: THE WITCHER (sve o)
SanskiBiser wrote: ↑23/01/2020 21:43animirani film ce biti Anime film, radice StudioMIR koji je radio The Legend of Korra serijal.Ironman_88 wrote: ↑23/01/2020 10:21 Witcher animirani film već u pripremi za Netflix. Volio bih da tu udare malo drugačiji smjer, da prenesu više prljave i mračne atmosfere na film. Ni serija nije šminkeraj ali se da primjetiti da je ipak uglancana za šire mase.
http://www.youtube.com/watch?v=54srZLuYfb0
Auuuu
Avatari su mi među najdražim animiranim serijama koje sam ikad gledao. Baš me raduje taj podatak!
- diablobih
#280 Re: THE WITCHER (sve o)
Steta sto nisu oni sto su castlevaniju radili. Fin crtani pravo i brutalan 
- ferratilis
#281 Re: THE WITCHER (sve o)
Sjetih se da je Vader snimio pjesmu i spot maksuz za Witcher 1, i za razliku od tipicnih pjesama pravljenih za igre, ova razara \m/
- SanskiBiser
#282 Re: THE WITCHER (sve o)
Kastinzi za sezonu 2 su vec u toku, glasine su da je
Kristofer Hivju dobio ulogu Nivelena, nije velika uloga i necemo ga gledati puno po onome sto se pise vjerovatno jedna epizoda.

Druga informacija je da je Graham McTavish dobio ulogu Dijkstre ili da je u uzem krugu glumaca za tu ulogu i vec ima snimak njegove audicije.

Izvor
https://redanianintelligence.com/2020/0 ... -dijkstra/
Kristofer Hivju dobio ulogu Nivelena, nije velika uloga i necemo ga gledati puno po onome sto se pise vjerovatno jedna epizoda.

Druga informacija je da je Graham McTavish dobio ulogu Dijkstre ili da je u uzem krugu glumaca za tu ulogu i vec ima snimak njegove audicije.

Izvor
https://redanianintelligence.com/2020/0 ... -dijkstra/
- REDDEVILS
- Averus
#284 Re: THE WITCHER (sve o)
Aaaa Tormund bi bio savrsen Nivelen!!!!
@REDDEVILS takoeee! Ssmo sutaj
Ja sam nakon godinu dana na nekih 100 sati
@REDDEVILS takoeee! Ssmo sutaj
Ja sam nakon godinu dana na nekih 100 sati
- ferratilis
#285 Re: THE WITCHER (sve o)
La Valette pobuna iz Witchera 2

Foltest matori perverznjak

Foltest matori perverznjak

- SanskiBiser
- SanskiBiser
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Averus
#289 Re: THE WITCHER (sve o)
A jbg imam previše stvari koje se dešavaju u isto vrijeme, pa ne mogu uvijek odvojiti 4-5 sati u danu da igram Witchera
Onda često zovu online da igramo Rocket League - i tu vrijeme gubim
btw Kaer Morhen očišćen, očišćen Velen, Novigrad, Skellige, White Orchard. Sad gulim one Treasure Hunts, ostalo mi samo Skellige da očistim po to pitanju, poslije toga ide main quest i nadam se kraj prve igre (W3:TWH), nakon čega šetam prema ekspanzijama
Level sam 50 ja msm
Onda često zovu online da igramo Rocket League - i tu vrijeme gubim
btw Kaer Morhen očišćen, očišćen Velen, Novigrad, Skellige, White Orchard. Sad gulim one Treasure Hunts, ostalo mi samo Skellige da očistim po to pitanju, poslije toga ide main quest i nadam se kraj prve igre (W3:TWH), nakon čega šetam prema ekspanzijama
Level sam 50 ja msm
- Chmoljo
#290 Re: THE WITCHER (sve o)
Ima preporučeno kada je najbolje odigrati prvu ekspanziju.
Blood & wine poslije main questa definitivno.
Blood & wine poslije main questa definitivno.
- Averus
#291 Re: THE WITCHER (sve o)
Čekaj - znači ovo sad što radim, čistim regije iz prve igre. Kad to sve završim, hoću da završim main quest (trenutno trebam da se uvučem na brod od onog levata, uzeo sam Sunstone)
Poslije toga sam mislio ići dalje tj nastaviti ekspanzije
Jel to ispravno?
Poslije toga sam mislio ići dalje tj nastaviti ekspanzije
Jel to ispravno?
- Chmoljo
#292 Re: THE WITCHER (sve o)
Nije. U neka doba, usred main questa odradiš Heart of stone ( koja je odlična priča sama po sebi), završiš main quest, i onda blood & wine koji je odlično zaokružio priču i nemaš osjećaj da je nešto ostalo nedovršeno.
Ono stigneš se oprostiti od likova.
Izguglaj u kojem momentu krećeš sa Heart of stone.
Ono stigneš se oprostiti od likova.
Izguglaj u kojem momentu krećeš sa Heart of stone.
- Averus
#293 Re: THE WITCHER (sve o)
Joj moram guglati onda, da se ne zajebem i šta preskočim 
- Ironman_88
#294 Re: THE WITCHER (sve o)
Kako god da okreneš, ako igraš sporedne misije i istražuješ svijet, vrlo brzo postaneš overpowered za glavni story line pa tako i za ekspanzije, čak i na najtežoj razini.
Ali balance je itako neizlječiva bolest u open world igricama (sa rpg elementima), na prvu nemam igricu u glavi koja je taj problem uspjela barem kontrolisati.
Ali balance je itako neizlječiva bolest u open world igricama (sa rpg elementima), na prvu nemam igricu u glavi koja je taj problem uspjela barem kontrolisati.
- SanskiBiser
#295 Re: THE WITCHER (sve o)
U praksi ako si vec prekucao igru pa igras ponovo nije bitan redoslijed ali ako igras prvi put najbolje iskustvo je igrati Wild Hunt sve dok se ne aktivira glavni kvest Brothers in Arms. Kad se taj kvest aktivira treba preci na Heart of Stone ekspanziju i kad se ta ekspanzija zavrsi vratis se na glavni kvest i zavrsis ga i nakon toga igras Blood & Wine ekspanziju...
- SanskiBiser
#296 Re: THE WITCHER (sve o)
Tu su konzole kumovale da TW3 bude prelak za igrati na PC nakon sto provedes neko vrijeme u igri i skontas sta i kako ide, koja oprema je OP, ali imas mod na Nexus sajtu sto je uradio game developer CDPR, Andrzej Kwiatkowski, radio je na TW3 i obe ekspanzije, mod koji znatno otezava igru tj. progres kroz igru i sama tezina bude onako kako je i trebalo na PC od pocetka. Ja sam sa ovim modom morao biti oprezan i u Game Plus modu sa full Ursine setom, sa vise protivnika si morao dobro planirati borbe a ponekad i uteciIronman_88 wrote: ↑29/01/2020 15:14 Kako god da okreneš, ako igraš sporedne misije i istražuješ svijet, vrlo brzo postaneš overpowered za glavni story line pa tako i za ekspanzije, čak i na najtežoj razini.
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2788Hey, I'm a senior gameplay designer and I worked on The Witcher3 and both expansion packs. This mod used to be a personal set of tweaks and fixes meant to spice up my first The Witcher 3 playthrough after releasing the game. Being in creation for more than half a year and enjoyed during >300h playthrough I thought that I might share it with witcher community. Mod doesn't aim for any deep and intrusive changes, instead it is meant to maintain original feeling of the game, sometimes going closer to original intention behind the designs. It focuses mainly on fixing immersion breakers, buffing underperforming skills and items, cosmetic changes and bugfixing. It also fixes few instances of items and abilities that made Geralt (nearly) immortal and removed all the challenge from the game.
- Ironman_88
#297 Re: THE WITCHER (sve o)
@SanskiBiser hvala, nisam znao za ovo. Inače sam konzoljero ali bi se uskoro trebao i na PC hardverski obnoviti zbog posla, od čega će profitirati i Geralt zajedno sa ovim modom 
- Averus
#298 Re: THE WITCHER (sve o)
@SanskiBiser @Chmoljo
Igram prvi put, ali igram laganini i hoću što više da vidim i istražim
Greškom sam nekad tamo oko Isle of Mists naletio na neke francuze, pomogao im da pobiju neke bandite i oni me odvukli u Tussaint. Tamo sam odradio par kvestova,, pa se vratio u main igru i nastavio Wild Hunt do sad.
Eh fazon je što neću da završim Wild Hunt, ako mi je pametnije uraditi npr Hearts of Stone prije kraja ovog glavnog storyline-a.
Čitam na netu, većinom preporučuju da se uradi kako sam prvobitno htio - završim Wild Hunt, pa onda Heart of Stone, pa Blood and Wine.
Međutim tu i tamo se pojavi neko ko kaže da sam trebao Heart of Stone završiti prije Isle of Mists?
Čini mi se da ću nastaviti sa Wild Hunt do kraja, pa HoS, pa B&W
Greškom sam nekad tamo oko Isle of Mists naletio na neke francuze, pomogao im da pobiju neke bandite i oni me odvukli u Tussaint. Tamo sam odradio par kvestova,
Spoiler
Show
upoznao vampira
Eh fazon je što neću da završim Wild Hunt, ako mi je pametnije uraditi npr Hearts of Stone prije kraja ovog glavnog storyline-a.
Čitam na netu, većinom preporučuju da se uradi kako sam prvobitno htio - završim Wild Hunt, pa onda Heart of Stone, pa Blood and Wine.
Međutim tu i tamo se pojavi neko ko kaže da sam trebao Heart of Stone završiti prije Isle of Mists?
- SanskiBiser
#299 Re: THE WITCHER (sve o)
Kad prekucas igru onda ces znati zasto je preporuka vecine igraca Wild Hunt do Brothers in Arms pa Hearts of Stone pa B&W. B&W ti nudi sansu za epilog igre koji ima puni smisao samo ako se igra tim redom inace sve prolazi samo nemoj B&W ekspanziju igrati do kraja tj. nemoj je zavrstiti prije Wild Hunt i Heart of Stone jer ces se zaj. samo tako.Averus wrote: ↑29/01/2020 16:06 @SanskiBiser @Chmoljo
Greškom sam nekad tamo oko Isle of Mists naletio na neke francuze, pomogao im da pobiju neke bandite i oni me odvukli u Tussaint. Tamo sam odradio par kvestova,, pa se vratio u main igru i nastavio Wild Hunt do sad.SpoilerShowupoznao vampira
Međutim tu i tamo se pojavi neko ko kaže da sam trebao Heart of Stone završiti prije Isle of Mists?![]()
Ovaj klip je CDPR s razlogom stavio u Tussaint
- SanskiBiser