Demokratska fronta Željko Komšić

malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#42701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

zippoo87 wrote: 25/01/2020 16:36 neka vam ovo bude skola
nemojte se vise nikada primati na stranke koje su d.j.l. tj.drustvo jednog lica
cim vidis da jedan covjek vodi sve konce a neistomisljenike pomete,nema od toga nista

primjer stranke koja nije d.j.l. je Nasa Stranka
za 11-12 godina postojanja,promijenila se mislim 4 predsjednika
u pravu si, naša stranka nije društvo jednog lica, već je društvo tri lica, predraga kojovića, sabine ćudić i edina forte. tko god nije slušao i tko god ne sluša, biva sklonjen sa funkcije ili odstranjen iz svih stranačkih organa. malo tko zna da su pregovore u kantonu sarajevo vodili forto, marjanović i kojović, dok je handžić bio predsjednik kantonalnog odbora. u međuvremenu, zbog pobune što se ništa ne pita i to kao predsjednik kantonalnog odbora, biva sklonjen sa te funkcije i peđa uvodi povjereništvo. to se isto dogodilo i u svim općinama koje su mahom podržale marjanovića na unutarstranačkim izborima. slučaj dennis gratz i ponašanje prema njemu, zbog nekih njegovih ličnih stavova koji se nisu poklapali sa stavovima peđe i sabine.

ali, ruku na srce, oni doista jesu čista stranka, bez mešetara i bez seljačke politike da se sve završava u kafani, uz muzikicu. pokazali su stav i karakter i ostali dosljedni nekim ranijim obećanjima. i ono što je najbitnije, laganje i obmanu su sveli na minimum.
bunk

#42702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Sa izrazitom sklonoscu ka vjeri u jednog lika :D koji to obavlja za njih..
cvrčak_na_hedonizmu

#42703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

bunk wrote: 27/01/2020 12:45 Sa izrazitom sklonoscu ka vjeri u jednog lika :D koji to obavlja za njih..
Bolji bi ti bili da im su im kadrovi Ajnadzic i kompanija, lakse se onda dogovoriti oko raspodjele plijen....ovaj.....borbe za drzavu i NATO :D
drug_profi

#42704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

I borbi za sistem vrijednosti.
zippoo87

#42705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

malakh wrote: 27/01/2020 12:30
cim vidis da jedan covjek vodi sve konce a neistomisljenike pomete,nema od toga nista

u pravu si, naša stranka nije društvo jednog lica, već je društvo tri lica, predraga kojovića, sabine ćudić i edina forte. tko god nije slušao i tko god ne sluša, biva sklonjen sa funkcije ili odstranjen iz svih stranačkih organa. malo tko zna da su pregovore u kantonu sarajevo vodili forto, marjanović i kojović, dok je handžić bio predsjednik kantonalnog odbora. u međuvremenu, zbog pobune što se ništa ne pita i to kao predsjednik kantonalnog odbora, biva sklonjen sa te funkcije i peđa uvodi povjereništvo. to se isto dogodilo i u svim općinama koje su mahom podržale marjanovića na unutarstranačkim izborima. slučaj dennis gratz i ponašanje prema njemu, zbog nekih njegovih ličnih stavova koji se nisu poklapali sa stavovima peđe i sabine.

ali, ruku na srce, oni doista jesu čista stranka, bez mešetara i bez seljačke politike da se sve završava u kafani, uz muzikicu. pokazali su stav i karakter i ostali dosljedni nekim ranijim obećanjima. i ono što je najbitnije, laganje i obmanu su sveli na minimum.
znam sta govoris ali bolje i tri mislje ja nego samo jedno
a plus,u stranci svake 4 godine budu izbori,bude vise kandidata i clanstvo bira ko ce voditi stranku,ne jedan kao u nacionalnih stranaka
stranka nije zatvorena i moze se uticati na promjene unutar stranke

sto se Gratza tice,on je fakticki sam otisao iz stranke nakon "sukoba" sa PK a ustvari nije se radilo o sukobu,nego o potpuno suprotnim mislj3njima u kojem smjeru treba da ide stranka
Gratz je htio da stranka udje sa SDA u koaliciju na svim nivoima vlasti i da se bori iznutra a PK i ekipa oko njega nije i sada vidimo ciji je izbor bio bolji
Sabina (ah te zene) je po meni jedini problematicni faktor u rukovodstvu,pomalo i Nasiha ali opet ne bi volio da odu iz stranke,nego bi licno volio samo da im se smanji uticaj u odlucivanju ali sada su izabrane u rukovodstvo i to je legitimno
Styling

#42706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

zippoo87 wrote: 27/01/2020 16:45

a plus,u stranci svake 4 godine budu izbori,bude vise kandidata i clanstvo bira ko ce voditi stranku,ne jedan kao u nacionalnih stranaka

sto se Gratza tice,on je fakticki sam otisao iz stranke nakon "sukoba" sa PK a ustvari nije se radilo o sukobu,nego o potpuno suprotnim mislj3njima u kojem smjeru treba da ide stranka
Gratz je htio da stranka udje sa SDA u koaliciju na svim nivoima vlasti i da se bori iznutra a PK i ekipa oko njega nije i sada vidimo ciji je izbor bio bolji
Sabina (ah te zene) je po meni jedini problematicni faktor u rukovodstvu,pomalo i Nasiha ali opet ne bi volio da odu iz stranke,nego bi licno volio samo da im se smanji uticaj u odlucivanju ali sada su izabrane u rukovodstvo i to je legitimno
Obzirom da je Grtzov punac bivsi visokopozicionirani SDA-ovac, ovakav njegov stav me ne iznenadjuje.
putokaz1

#42707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

A koja stranka je poznati stariji Gracić Šef FK OLIMPIC :?:
grozdana

#42708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by grozdana »

Nije tema Naša stranka ,TEMA je DF
Komšić odgovorio Izetbegoviću: Ja ću da ginem,a ti opet u trezor! VIDEO
https://youtu.be/nx2kLxTdd5Y
Imam osjećaj da je Željko ucjenjen.
Gradio karijeru na Zlatnom Ljiljanu .
Nikad nije objasnio za koji ga je podvig dobio
Očito je da izetbegović zna zašto ga je dobio
Da li Narod zna upitno je.
putokaz1

#42709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Narod zna čim je glasao za DF nakon afera Stojnić :mrgreen:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#42710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

grozdana wrote: 27/01/2020 17:28 Nije tema Naša stranka ,TEMA je DF
Komšić odgovorio Izetbegoviću: Ja ću da ginem,a ti opet u trezor! VIDEO
https://youtu.be/nx2kLxTdd5Y
Imam osjećaj da je Željko ucjenjen.
Gradio karijeru na Zlatnom Ljiljanu .
Nikad nije objasnio za koji ga je podvig dobio
Očito je da izetbegović zna zašto ga je dobio
Da li Narod zna upitno je.
mislim da sam osobno vise puta napisao kako i zbog cega je dobio zlatnog ljiljana. akcija u varesu, zapravo opcini vares, zarobljavanje maturica, specijalne postrojbe hvoa. to je bilo mislim kraj 93. ili pocetak 94., netom nakon sto su maturice i apostoli napravili zlocin u stupnom dolu. kompletan izvidjacko diverzantski vod koji je tada ucestvovao u akciji je nagradjem zlatnim ljiljanima i nije komsic jedini koji je tada dobio orden. jedan general je tada rekao "dok je dosla druga ekipa u ispomoc, momci vec zavrsili posao".

sada druga strana medalje. buduci da je sifet podzic bio taj koji je imao mogucnost predloziti tko ce dobiti zlatnog ljiljana i zargonski receno pogurati, a isti je i predlozio komsica, odatle se povlace i sve te price, a ovaj mu se, koliko vidimo i 25 godina poslije, oduzuje.

objektivno govoreci, zanemarujuci komsicevo podanistvo spram sda i izdajnistvo, ti momci, tada i jesu zasluzili zlatne ljiljane, jer su vrhunski odradili akciju u varesu, a i razbacivali su ih po linijama. koliko je kosmic zasluzan kao pojedinac, to neka njegovi saborci kazu.
Patton44

#42711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

zippoo87 wrote: 27/01/2020 16:45

Svasta od tebe covjek moze saznat. :thumbup:
kritikos

#42712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kritikos »

Image
Banksy

#42713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Otkad je on član...
drug_profi

#42714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Ima tome bar 10 godina....
elk

#42715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by elk »

Sa lagumdzijom zajedno ima i vise od 10
itekako

#42716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by itekako »

cestitam Zeljki i DFu na izborenoj pobjedi na putu za NATO

Izetbegović: Nema članstva u NATO dok se svi ne usaglasimo

https://www.face.ba/vijesti/bih/izetbeg ... wjMLf13U9g

SMRADOVI RASPALI!!!
Styling

#42717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

To je ono o cemu sam trubila danima pa sam od nekih kolega forumasa bila napadana.
Škobo Habu

#42718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

itekako wrote: 28/01/2020 11:25 cestitam Zeljki i DFu na izborenoj pobjedi na putu za NATO

SMRADOVI RASPALI!!!
Što bi rek'o Bakir - Željko vuće državničke poteze.

Ne znam koga ovo više iznenađuje!?

Pokojeg hard-core DF-ovca i SDA-ovca sa ovoga foruma?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#42719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

Sta bi tek bilo sa nato da je umjesto komsica covic u predshednistvu.
Mislim da u tom slucaju ne bi usli u nato dok ovi iz rs ne pristanu.
Sreca pa je komsic tu..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#42720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

ja ipak vjerujem zlatnom kitljanu i velikom patriJoti... :lol: :lol: :lol: pisHe moj jaran iz frankfurta na smuČkovoj stranici, to predsjednice, samo nas vodite, ponesi zastavu... ja mu privatnom porukom doklena si moj bumbi stigo sa cinovima u minKenskoj brigadi :mrgreen: ovoj dijaspori treba zabranit da glasa il da se mjenjamo, pa bi za po godine bilo pomagaj brate ko boga te molim sta je ovo ovdje :mrgreen:
Styling

#42721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

pici wrote: 28/01/2020 11:42 ja ipak vjerujem zlatnom kitljanu i velikom patriJoti... :lol: :lol: :lol: pisHe moj jaran iz frankfurta na smuČkovoj stranici, to predsjednice, samo nas vodite, ponesi zastavu... ja mu privatnom porukom doklena si moj bumbi stigo sa cinovima u minKenskoj brigadi :mrgreen: ovoj dijaspori treba zabranit da glasa il da se mjenjamo, pa bi za po godine bilo pomagaj brate ko boga te molim sta je ovo ovdje :mrgreen:
Nekada sticem dojam da nas ova dijsapora svojim glasovima namjerno strovaljuje. Kao da su otisli iz Luksemburga a ne ove mracne vukojebine i kao da ne znaju ko je kriv za sve.
Adriatic

#42722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Adriatic »

Ma to je samo Komšina taktika.
Sad će on njima, s leđa :D
shbc

#42723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

itekako wrote: 28/01/2020 11:25 cestitam Zeljki i DFu na izborenoj pobjedi na putu za NATO

SMRADOVI RASPALI!!!
Gdje li su svi oni sto su ovdje trubili kako je granica NATO-a na Drini?
cadburry

#42724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

Styling wrote: 28/01/2020 11:45
pici wrote: 28/01/2020 11:42 ja ipak vjerujem zlatnom kitljanu i velikom patriJoti... :lol: :lol: :lol: pisHe moj jaran iz frankfurta na smuČkovoj stranici, to predsjednice, samo nas vodite, ponesi zastavu... ja mu privatnom porukom doklena si moj bumbi stigo sa cinovima u minKenskoj brigadi :mrgreen: ovoj dijaspori treba zabranit da glasa il da se mjenjamo, pa bi za po godine bilo pomagaj brate ko boga te molim sta je ovo ovdje :mrgreen:
Nekada sticem dojam da nas ova dijsapora svojim glasovima namjerno strovaljuje. Kao da su otisli iz Luksemburga a ne ove mracne vukojebine i kao da ne znaju ko je kriv za sve.
Pa ja da odem u Luksemburg, ja bih glasao za SDA. Zamisli BiH na svim nivoima dobije vlast tipa trenutna Vlada KS, sve krene na bolje i ja ispadnem levat što sam otiš'o.
Banksy

#42725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

"Saradnja i kretanje BiH ka članstvu u NATO su aktivirani. Ali, takođe, tačno je da neće biti članstva u NATO dok se o tome svi ne saglasimo", istakao je Izetbegović za "Glas Srpske".

Po prstima ga, Ljiljane!
Post Reply