Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑27/01/2020 12:59
Eksperimentisanje sa lijevim bekom.
Eno objasnio je, Pidro jos nije u formi pa da ne rizikuje. Uz to kaze nije bilo lose. Da je bila ozbiljnija sigurno bi tu bio Sabanovic ili Djokanovic.
I kao sto vidimo nije bilo 352 niti vjerujem da ima sanse da bude. To je bilo samo nagadjanje.
Za naš portal je potvrđeno da put Turske neće krenuti napadač Gedeon Guzina, koji je na Koševo stiglo tokom prošlog ljeta iz ekipe Mladosti.
Mjesto u avionu će se ipak naći za Anela Hebibovića, koji će putovati sa ekipom na pripreme. On se nalazi u rehabilitacijskom procesu nakon teške povrede zadobijene u gradskom derbiju protiv Željezničara.
todd_smith wrote: ↑28/01/2020 00:48
Zar nece u Velez?
Cudo da se Anel tako brzo oporavio od operacije da je sposoban da ide na pripreme pa makar i poseban plan pratio
Ma pojma nemam, Mladost mi pade prva napamet, pa kontam mozda se vrati.
Nije se Anel oporavio, putuje sa ekipom da bude sa njima tokom priprema i tamo ce se oporavljati.
budzetlija wrote: ↑28/01/2020 00:04
5 postova poslije utakmice
Pa niko nije gledao utakmicu sta ces komentarisat? Ali eto ova raja sto je dole bila kazu da je to bilo dosta tanko, nista specijalno, te da je zinedin dobar igrac sa viska kg.
A heba ide vjerovatno vise zbog atmosfere jer je bitan za svlacionicu.
Pa niko nije gledao utakmicu sta ces komentarisat? Ali eto ova raja sto je dole bila kazu da je to bilo dosta tanko, nista specijalno, te da je zinedin dobar igrac sa viska kg.
Ja opet cuo i procito obratno jbg to je ono sto svako vidi utakmicu na drugi nacin.
Nije poenta to, vec je poenta da smo izgubili bilo bi da su svi gledali i svi bi imali nesto reci o istoj
Klub odao pocast Kobiju debili ispod stavljaju Uprava napolje, kakav je to mentalni sklop mene sramota
Ja opet cuo i procito obratno jbg to je ono sto svako vidi utakmicu na drugi nacin.
Nije poenta to, vec je poenta da smo izgubili bilo bi da su svi gledali i svi bi imali nesto reci o istoj
Klub odao pocast Kobiju debili ispod stavljaju Uprava napolje, kakav je to mentalni sklop mene sramota
Ne znam, ali na ovim nasim forumima svi pisu ovako kako prenesoh. Kao sto rekoh i za proslu rezultat ko rezultat za sada je nebitan. Gledat cemo u turskoj kako to izgleda, valjda cete vi muhanati na pobjede od 1:0 uz cvrstu igru nastaviti kritikovati kao i do sada.
ma nije lose toliko izgledalo uopste.meni ekipa u drugom sto je izasla nekako bolje djelovala.zinedin dobar centarsut ima, mozda par kila viska, ali bice nesto od njega.heba se motao okolo i fino hoda.ostali su svi na nekom svom nivou bili, ali s obzirom da su tek poceli igrati, ponavljam, nije lose.samo sto kurdic na terenu djeluje ko stijena
todd_smith wrote: ↑28/01/2020 10:20
Debila je vazda bilo, ali ovdje odgovornost pada na Upravu koja je nakon duple krune uspjela da uvede nemir i podijeli navijace.
Cime je uprava podijelila navijace ja koji sam svaku utakmicu na istoku sam cuo i vidio da je Husref taj oko kojeg je podjela nastala, za i protiv. Mozda da je ta podjela pocela time sto su ga ostavili, ne kontam fakat
Upravo sam razgovarao sa g Namom i on se slaze oko podjele navijaca, ali obecao je da se trude na tome da to poprave. Otkaz su Emi dali kao prvi korak da se smire tenzije.
todd_smith wrote: ↑28/01/2020 10:20
Debila je vazda bilo, ali ovdje odgovornost pada na Upravu koja je nakon duple krune uspjela da uvede nemir i podijeli navijace.
Cime je uprava podijelila navijace ja koji sam svaku utakmicu na istoku sam cuo i vidio da je Husref taj oko kojeg je podjela nastala, za i protiv. Mozda da je ta podjela pocela time sto su ga ostavili, ne kontam fakat
jesil ozbiljan, svega ti?
Podijelila je otkazom tom istom Husrefu, koji je, ako ne 100%, onda imao minimum 90% podrsku navijaca. Sad je stanje kakvo jeste, i bice dok debili ne odu.