soha96 wrote:
brijesnica ćao
soha96 wrote:
Gledao sam. Nije los.Jimmy McNulty wrote:Evo jedna neloša zaebancija![]()
Koliko sam skonto neki lik, automehaničar sa područja TK, pretvara se da je neki švercer i zaebava se.
Ništa posebno, ali nije naporan i ne sere, sviđa mi se što su klipovi prilično kratki![]()
tipična evridej bh zaebancija
ima još sličnih videa na kanalu
Pa.... onako... Simpatična jeste. Ali ništa što ću upratiti.pustopoljina wrote:Svako malo mi iskakalo kao prijedlog, bas mi je super cura
Abšlegen multikontrol šejtan kontrol, Opel Insomnia i ne zna đe se sipa gorivo...Jimmy McNulty wrote: ↑18/08/2019 12:56 Evo jedna neloša zaebancija![]()
Koliko sam skonto neki lik, automehaničar sa područja TK, pretvara se da je neki švercer i zaebava se.
Ništa posebno, ali nije naporan i ne sere, sviđa mi se što su klipovi prilično kratki![]()
tipična evridej bh zaebancija
ima još sličnih videa na kanalu
burekodsira wrote: ↑27/01/2020 23:43 a gledaj ovog debila umnoamputiranog
imaju snimci, imaju automobili, tablice, lokacija, face, pa da vidimo kako policija i tužilaštvo rade svoj posao
pokenjam se ja na ovakve "idole" i jutubere
bar godinu dana nemoj uopste razmisljati o "probijanju"Mrvice_ba wrote: ↑28/01/2020 08:45 Pozdrav,
Skoro sam otvorila svoj kanal na kojim kuham različita jela. Malo se teško danas probiti, zbog stvari koje je postavio youtube. Pa se obracam cijenjenom forumskom društvu da poguraju![]()
Svaki savjet, kritika, a posebno subscribe bi dobro došao. Unaprijed hvala, pišite utiske.
Pa eto ovo mi dođe kao hobi, ali zahtijeva jako dosta vremena. Fazon je da ganjam kvalitet nauštrb kvantiteta. Nije broj 1 sad odmah, ali naravno da se dugoročno gleda ka tom cilju.muhafuca wrote: ↑28/01/2020 10:53bar godinu dana nemoj uopste razmisljati o "probijanju"Mrvice_ba wrote: ↑28/01/2020 08:45 Pozdrav,
Skoro sam otvorila svoj kanal na kojim kuham različita jela. Malo se teško danas probiti, zbog stvari koje je postavio youtube. Pa se obracam cijenjenom forumskom društvu da poguraju![]()
Svaki savjet, kritika, a posebno subscribe bi dobro došao. Unaprijed hvala, pišite utiske.
radi ono sto volis i to snimaj i nabacuj. vremenom ces skontati sta ide a sta ne - i ostale sitnice.
ako ti je pod broj 1 probijanje i zarada batali sve u startu.