Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bloo wrote: ↑28/01/2020 10:05
Zapravo imam potajnu zelju da se provozam sa @bitanga_sa_otesa
ja vozim, on vrisci i nervira se...
naravno da se ovo desi dok ja imam menstruaciju ili PMS ili se nisam nasminkala ili sam gladna ili mi se jede slatko...cisto da upotpunimo dozivljaj
Ja mislim da je moguća jedino obrnuta situacija...
Da @bitanga_sa_otesa provoza tebe u svom pezejcu, a da ti vrištiš i da do kraja vožnje osijediš još više.
Bloo wrote: ↑28/01/2020 10:05
Zapravo imam potajnu zelju da se provozam sa @bitanga_sa_otesa
ja vozim, on vrisci i nervira se...
naravno da se ovo desi dok ja imam menstruaciju ili PMS ili se nisam nasminkala ili sam gladna ili mi se jede slatko...cisto da upotpunimo dozivljaj
Ja mislim da je moguća jedino obrnuta situacija...
Da @bitanga_sa_otesa provoza tebe u svom pezejcu, a da ti vrištiš i da do kraja vožnje osijediš još više.
ja dovucem tamić....i hocu ja da vozim jebogaja
Ja sam oguglala na svasta, on jos nije
Bakir1 wrote: ↑28/01/2020 10:21
cuj imas C, dok vozis tamica nije ni cudo sto si oguglala.
mada za mene si vise tip vozaca forda ka, koji sa semafora krece u poskakujucim pokretima
zapravo jedno vrijeme i razmisljah da kupim Ka ali nije bilo dizela
Sunculish wrote: ↑27/01/2020 20:16
Nerviraju me sline na semaforima koje misle da je semafor namijenjen samo za njih pa se vuku, tri auta bi prošla dok se on jedan promakne. Mogu mislit kako se to slini kroz život ksd onako vozi. Zaspo jaran na semaforu, iza njega doslovno 20.automobila čeka- on zna da ce proći, za druge ga boli
Rade to i namjerno, valjda vrhunac mangupluka koji mogu dostici
Pa eto, drago mi je da su konačno i oni našli smisao života i lične egzistencije.
Bakir1 wrote: ↑28/01/2020 10:43
pregorio
nego opravdanost koristenja sva4
eno sankas palio sva4, jel mu oprosteno?
btw dobar ti je broj, posebno ova 3 zadnja ista
Naravno da mu je oprošteno. Platiće kaznu (garant 50 KM za nepoštovanje vertikalne signalizacije, 25 KM ako plati u roku od sedam dana).
Bakir1 wrote: ↑28/01/2020 11:38
pa ja, u skladu sa logikom sva4
Zbog sva četiri će i platiti kaznu. Gdje si vidio da voziš autoputem sa uključenim stealth modom? Pitam se kako su ga uopšte vidjeli, pa čak i snimili.
Znaci u 23 godine za volanom po magli sam dva puta vozio pod zmigavcima. Jednom u zivinicama jer se nije moglo voziti ni 30 km/h. A drugi put ista situacija kod ilijasa. I to iz razloga sto sam svaki cas trebao skrenuti sa puta pa sam morao kod svakog skretanja za neciju bastu ili neku mahalu stati i provjeriti.
Ako se to radi da bi te neko vidio, nema svrhe. Ukoliko je signalizacija ok, vidjeti ce te i bez zmigavaca. Ako nekoga "upozoravas" da je magla i ti vozis sporo radi iste, onda je taj neko debil koji ne vidi da je i oko njega ista magla i da bi trebao prilagoditi voznju uslovima na putu.
U tom slucaju mozda molitve pomognu da te ne spuca. Meni kad neko na putu iz magle se ukaze za 4 zmigavca, instinktivno mi noga leti na kocinicu jer mislim da stoji, kvar, udes....a onda ugrozavam i onoga iza sebe kome neko u magli krkne po kocinici.
Civilizujes se, uskladis voznju sa situacijom, fokusiras se i jednostavno "hope for the best". 12 zmigavaca ti nece pomoci ako je iza tebe kreten koji u magli vozi preko svake logicne brzine za situaciju, nije fokusiran na voznju, ili jos gore ako je pijan za volanom.