premali font... i nije crne boje...
ne pika
Ne vidim ti bracu cetnike, moze li objasnjenje kako ih raspoznajes?oaza85 wrote: ↑27/01/2020 20:37Ne vidis ni bracu cetnike?General War wrote: ↑27/01/2020 20:33Cetnik eliminator, a sta je tacno cetnicko na slici? ne vidim kokarde, crne zastave...
obicno je "mi smo braca četnici" dovoljno al ok...General War wrote: ↑27/01/2020 20:40Ne vidim ti bracu cetnike, moze li objasnjenje kako ih raspoznajes?

Potpisala se djeca,General War wrote: ↑27/01/2020 20:40Ne vidim ti bracu cetnike, moze li objasnjenje kako ih raspoznajes?oaza85 wrote: ↑27/01/2020 20:37Ne vidis ni bracu cetnike?General War wrote: ↑27/01/2020 20:33
Cetnik eliminator, a sta je tacno cetnicko na slici? ne vidim kokarde, crne zastave...
General War wrote: ↑27/01/2020 20:27
Zavisi ko opasne male klanjace uci:
@ mealim_fi_tarik » 24/01/2020 15:05 Uzimanje zarobljenika muškaraca i žena u ratnim sukobima nije nikakva propaganda nego pravo dato i dozvoljeno od Allaha izvorom šerijata Allahova zakona - Kur'anom.
Samo ti mozes biti u stanju u roku od par minuta braniti promoviranje cetnistva (vijest sa klix-a) i podsjetiti na opasne male klanjace.General War wrote: ↑27/01/2020 20:33Cetnik eliminator, a sta je tacno cetnicko na slici? ne vidim kokarde, crne zastave...
Duhovito.General War wrote: ↑27/01/2020 20:45Pa vidim da je neko na profilu objavio ali nejma na slici prigodne ikonografije![]()
Ahha, a to je ta poveznica subara ili sajkaca pa cetnik?
Ma ne, u naslovu pise, braca brankokockice.General War wrote: ↑27/01/2020 20:51Ahha, a to je ta poveznica subara ili sajkaca pa cetnik?oaza85 wrote: ↑27/01/2020 20:43Potpisala se djeca,General War wrote: ↑27/01/2020 20:40
Ne vidim ti bracu cetnike, moze li objasnjenje kako ih raspoznajes?
Fino pise, braca cetnici.
Inace, ono su vaterpolo kapice.
![]()
I onda kad vas tempo nazove ljakseima onda dreka i skaka![]()
opet te pogodiloGeneral War wrote: ↑27/01/2020 20:33Cetnik eliminator, a sta je tacno cetnicko na slici? ne vidim kokarde, crne zastave...
Valjda je to njegova licna dvolicnost, a ne nekakva kolektivna? Ne izjasnjava se on za mene, a ni ja za njega. Ni u cemu. Sreca pa generalizacija nije in danas...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 16:47 Nikakvo brojanje krvnih zrnaca nego otkrivanje dvoličnosti FGRovaca koji tepaju sebi da su za građansku državu tipa Lejla Čolak " zgražavam se nad SAFFovcima i SDA ali nemam problem za Dodikovu RTRS dati intervju.
Kada napišete "Mi smo Bosanci a ne Bošnjaci jer smo za građansku državu i ne želimo u torove" a ja vas podsjetim da je predsjednik stranke se izjasnio kao Srbin a ne Bosanac to nije brojanje krvnih zrnaca nego ukazujem na vašu dvoličnost.
Rat se vodio protiv BiH, ako cemo biti realni i skreni. Bosnjaci su u tom ratu, kao i Bosanci, ali i ne bas tako mali broj Srba i Hrvata - bili na ispravnoj, odbrambenoj strani. S druge strane su bili ogromnom vecinom Srbi, pa se onda sve svelo na rat Srba protiv Bosnjaka. Srpska mitomanija je tu igrala veliku ulogu, naravno. Ali, cinjenica je da se rat vodio prvenstveno radi podjele BiH i aneksiranja njenih dijelova komsijama. Ili ti susjedima, kako ko voli.Kada napišete da se nije vodio rat protiv Bošnjaka nego je rat bio protiv svih Bosanaca a ja napišem da je to tako onda bi Srbijanci: Srbi, Sandžaklije i Kosovari išli po BH selima i klali sve narode redom, samo neka su Bosanci onda to nije brojanje krvnih zrnaca nego dokaz da je vaša izjava glupost.
U ovome je sustina. Niko tog aprila '92 nije krenuo da se bori u ime Allaha protiv Vlaha, nego su svi krenuli braniti svoju drzavu i ono za sta su glasali na referendumu, a istovremeno i svoje kuce i porodice.To što ste suočeni sa vlastitom dvoličnošću pa kao odbranu koristite uvijek "fa fa fašista" nije moj problem. A to da zvučim kao kreten "Boo me all you want. I've seen what makes you cheer".
Jednom mi je dosta bilo doprinosa u odbrani bošnjačkog naroda i jedine nam domovine, dosta za ovaj život. A i ako bude, ja se ne moram boriti u ime Alaha, bit će neki novi Sratko što će mi automatski odrediti borbu.
svacija glupost me duboko pogodiMaraschino wrote: ↑27/01/2020 21:00opet te pogodiloGeneral War wrote: ↑27/01/2020 20:33Cetnik eliminator, a sta je tacno cetnicko na slici? ne vidim kokarde, crne zastave...
Opusti se ba, nije problem biti Srbin ali cetnik, to vec stvara odredjene probleme.General War wrote: ↑27/01/2020 21:02svacija glupost me duboko pogodiMaraschino wrote: ↑27/01/2020 21:00opet te pogodiloGeneral War wrote: ↑27/01/2020 20:33
Cetnik eliminator, a sta je tacno cetnicko na slici? ne vidim kokarde, crne zastave...![]()
Da su anam njima (samo) bosanjci smetali i da je to bio cilj rata, prvo bi sa njima zavrsili u sandjaku sto im je u avliji.Dozer wrote: ↑27/01/2020 21:02Valjda je to njegova licna dvolicnost, a ne nekakva kolektivna? Ne izjasnjava se on za mene, a ni ja za njega. Ni u cemu. Sreca pa generazliacija nije in danas...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 16:47 Nikakvo brojanje krvnih zrnaca nego otkrivanje dvoličnosti FGRovaca koji tepaju sebi da su za građansku državu tipa Lejla Čolak " zgražavam se nad SAFFovcima i SDA ali nemam problem za Dodikovu RTRS dati intervju.
Kada napišete "Mi smo Bosanci a ne Bošnjaci jer smo za građansku državu i ne želimo u torove" a ja vas podsjetim da je predsjednik stranke se izjasnio kao Srbin a ne Bosanac to nije brojanje krvnih zrnaca nego ukazujem na vašu dvoličnost.
Rat se vodio protiv BiH, ako cemo biti realni i skreni. Bosnjaci su u tom ratu, kao i Bosanci, ali i ne bas tako mali broj Srba i Hrvata - bili na ispravnoj, odbrambenoj strani. S druge strane su bili ogromnom vecinom Srbi, pa se onda sve svelo na rat Srba protiv Bosnjaka. Srpska mitomanija je tu igrala veliku ulogu, naravno. Ali, cinjenica je da se rat vodio prevenstveno radi podjele BiH i ankesiranja njenih dijelova komsijama. Ili ti susjedima, kako ko voli.Kada napišete da se nije vodio rat protiv Bošnjaka nego je rat bio protiv svih Bosanaca a ja napišem da je to tako onda bi Srbijanci: Srbi, Sandžaklije i Kosovari išli po BH selima i klali sve narode redom, samo neka su Bosanci onda to nije brojanje krvnih zrnaca nego dokaz da je vaša izjava glupost.
U ovome je sustina. Niko tog aprila '92 nije krenuo da se bori u ime Allaha protiv Vlaha, nego su svi krenuli braniti svoju drzavu i ono za sta su glasali na referendumu, a istovremeno i svoje kuce i porodice.To što ste suočeni sa vlastitom dvoličnošću pa kao odbranu koristite uvijek "fa fa fašista" nije moj problem. A to da zvučim kao kreten "Boo me all you want. I've seen what makes you cheer".
Jednom mi je dosta bilo doprinosa u odbrani bošnjačkog naroda i jedine nam domovine, dosta za ovaj život. A i ako bude, ja se ne moram boriti u ime Alaha, bit će neki novi Sratko što će mi automatski odrediti borbu.
Tek nekad kasnije je to postalo "u ime Allaha protiv Vlaha". Ali niposto zaslugom Bosanaca. Ako si e zista borio, onda vrlo dobro znas da ovo jeste ovako. Sve ostalo je suplja.
Ni oni tamo nisu u startu krenuli s idejom napada na Bosnjake, nego su isli s namjerom stvaranja velike Srbije na racun Bosne, a onda se u hodu, i opet pod kapom njihove mitomanije koja ima malo vise od jednog pravca, to pretvorilo u rat protiv Turaka. Cinjenica je da se to pretvaranje desilo puno brze nego ovo ovamo, ali krajnji rezultat djelovanja se na kraju sveo na isto.
Ima li ne iskraban profil, da vidimo da su to DEca, DEte, ili neko DIjete koje ih je nazvalo cetnicima...jer se razumije u tematiku kao i ti?Maraschino wrote: ↑27/01/2020 21:05DEca se fino potpisala a general se pita gdje su, sta su i kako su.
Krajnji rezultat djelovanja se sveo na isto?Dozer wrote: ↑27/01/2020 21:02Valjda je to njegova licna dvolicnost, a ne nekakva kolektivna? Ne izjasnjava se on za mene, a ni ja za njega. Ni u cemu. Sreca pa generazliacija nije in danas...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 16:47 Nikakvo brojanje krvnih zrnaca nego otkrivanje dvoličnosti FGRovaca koji tepaju sebi da su za građansku državu tipa Lejla Čolak " zgražavam se nad SAFFovcima i SDA ali nemam problem za Dodikovu RTRS dati intervju.
Rat se vodio protiv BiH, ako cemo biti realni i skreni. Bosnjaci su u tom ratu, kao i Bosanci, ali i ne bas tako mali broj Srba i Hrvata - bili na ispravnoj, odbrambenoj strani. S druge strane su bili ogromnom vecinom Srbi, pa se onda sve svelo na rat Srba protiv Bosnjaka. Srpska mitomanija je tu igrala veliku ulogu, naravno. Ali, cinjenica je da se rat vodio prevenstveno radi podjele BiH i ankesiranja njenih dijelova komsijama. Ili ti susjedima, kako ko voli.Kada napišete da se nije vodio rat protiv Bošnjaka nego je rat bio protiv svih Bosanaca a ja napišem da je to tako onda bi Srbijanci: Srbi, Sandžaklije i Kosovari išli po BH selima i klali sve narode redom, samo neka su Bosanci onda to nije brojanje krvnih zrnaca nego dokaz da je vaša izjava glupost.
Tek nekad kasnije je to postalo "u ime Allaha protiv Vlaha". Ali niposto zaslugom Bosanaca. Ako si e zista borio, onda vrlo dobro znas da ovo jeste ovako. Sve ostalo je suplja.
Ni oni tamo nisu u startu krenuli s idejom napada na Bosnjake, nego su isli s namjerom stvaranja velike Srbije na racun Bosne, a onda se u hodu, i opet pod kapom njihove mitomanije koja ima malo vise od jednog pravca, to pretvorilo u rat protiv Turaka. Cinjenica je da se to pretvaranje desilo puno brze nego ovo ovamo, ali krajnji rezultat djelovanja se na kraju sveo na isto.
Mislim da svi ovdje mogu vidjeti koliki je ciji IQ ovdje
Takoe, srbi i hrvati bas to pricaju...do istog su zakljucka dosli ko i ti.oaza85 wrote: ↑27/01/2020 21:14Krajnji rezultat djelovanja se sveo na isto?Dozer wrote: ↑27/01/2020 21:02Valjda je to njegova licna dvolicnost, a ne nekakva kolektivna? Ne izjasnjava se on za mene, a ni ja za njega. Ni u cemu. Sreca pa generazliacija nije in danas...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 16:47 Nikakvo brojanje krvnih zrnaca nego otkrivanje dvoličnosti FGRovaca koji tepaju sebi da su za građansku državu tipa Lejla Čolak " zgražavam se nad SAFFovcima i SDA ali nemam problem za Dodikovu RTRS dati intervju.
Bogtejebo sta ti meni nudis u taj gradjanski koncept, pa to ni pas s maslom ne bi pojeo.
Eh...da ti znas kako ja u RL reagujem na kojekakva postrojavanja i sta bih ja tamo uradio...Ali nije to bas za javne priceLBVIEW wrote: ↑27/01/2020 20:45 Ispada tako.
Isti likovi su nalazilli raznorazna opravdanja za napad onog cetnickog mongoliida na povratnika u Prijedoru (zbog grba BiH na kamionu), dok na ispoljavanje najcrnjeg srpskog sovinizna i divljastva uglavnom ostaju nijemi. I onda se cude sto ih posprdno nazivaju FGR.
Je li to ista ona grupa Tuzlaka što je aplaudirala srbijanskoj himni?MarlboroGold wrote: ↑27/01/2020 17:12 Kako te bolan nije sramota izjaviti nešto ovog tipa? Daj da te vide u Tuzli da pričaš ove gluposti... ne bi dobro prošao.

Ma kakva djeca,... to su Snjezana i sedam patuljaka. Plus jedan.General War wrote: ↑27/01/2020 21:09Ima li ne iskraban profil, da vidimo da su to DEca, DEte, ili neko DIjete koje ih je nazvalo cetnicima...jer se razumije u tematiku kao i ti?Maraschino wrote: ↑27/01/2020 21:05DEca se fino potpisala a general se pita gdje su, sta su i kako su.