N.N. wrote: ↑23/01/2020 13:12
Nema od ovog grada nista. Hatma.
Nase ogledalo su ovi vijecnici. Pogledaj face, skolovanje i sve ce ti biti jasno.
Onaj Brko u Kacunima skolu zavrsavao, onaj Ramin do 23 godine dva fakulteta zavrsio (jaci od Seselja svojevremeno)

Ispred SDA nemas pismene osobe...ali bukvalno.
Nastavnika Dracu ne racunam, jer je hafiz skontao u kakvo je kolo uletio i samo gleda kako da pobjegne.
Katastrofa majke mi.
Ali eto izbora uskoro, pa ne sumnjam da cemo opet neke Edheme Fejzice izabrati...hahahahaah
Kada covjek razmisli, cijeli zivot prodje pod vodstvom SDA nepismene seljadije. Ko je rodjen 1990., cijeli zivot zivi pod vlascu SDA.

Ja sam makar malo uhvatio Jugoslavije, kao dijete.

Plasim se da cu u penzionerskim danima gledati Zahiragica kako obecava da ce do kraja mjeseca isplatiti tri zaostale penzije, kako SDA nece dozvoliti da penzioneri umiru od gladi.
Goli olos, primitivac i kriminalac. Gledam danasnju sjednicu i zalim sebe. Ne mogu rijecima opisati osjecaj pomjesanog prezira, gadjenja, beznadja...
Ovi ljudi, sve da silno zele, nisu sposobni nista znacajno uraditi. A ne zele, zanima ih samo licni interes. Prave seljacine, pakosne i zavidne, spremne na svaku gadost zarad licne koristi. Definicija jedne takve seljacine je Ekrem Cosic. Jad i tuga.
...
Fuke je isto ljaks, manipulator i beskrupulozan tip. Politicki, u svakom mogucem pogledu, ni priblizno onome sto bi me moglo zadovoljiti. I opet cu za njega definitivno glasati. Nema drugog izbora u ovom gradu: Kasumovic ili SDA. Niko drugi nema ni promil sanse. U takvoj situaciji dileme nema, od SDA nema veceg zla.
...
Za vijece Meliha Salcinovic i Almir Babajic su solidni. Mislim da su dobronamjerni.
Nekog ozbiljnog kvaliteta jednostavno nema. Ljudi koji imaju znanje i energiju ne zele vrijeme gubiti u politici.