Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#44027 Re: Liverpool FC
Kako to da izvedu?
Liverpool inace moze fasovati po usima do kraja u sest utakmica. da pobijedi ostale i opet ce biti prvaci.
- no_sekirli
#44028 Re: Liverpool FC
S kim bre više da igramo? Sa vasioncima jedino?
Malo sam s mirom pogledao neke dijelove utakmice, i mogu se složiti sa prethodnicima, Gomez je odigrao stvarno odlično. Šteta što je Ox morao zamijeniti Manea na krilu, jer je nekako u zadnjim utakmicima malo tromiji nego se od njega očekuje, pa nas je onaj njihov Bolt handrio cijelo vrijeme. Robo bez obzira na njegove trkačke i obrambene sposobnosti, bio je u podređenom položaju.
Inače, ne znam kakva je cijena Adami, ali onaj bi imao mjesta kod Kloppa u svako doba.
Mino je jadan bio većinu utakmice zbunjen, iako je odigrao korektno, naročito onaj centaršut pri kraju izvuče dobro sa kornera. Bilo bi prekrasno da mu je Mr.NedamLoptuNikome dao šansu da zabije.
Hendo na extaziju, nemam drugog objašnjenja za njega
Malo sam s mirom pogledao neke dijelove utakmice, i mogu se složiti sa prethodnicima, Gomez je odigrao stvarno odlično. Šteta što je Ox morao zamijeniti Manea na krilu, jer je nekako u zadnjim utakmicima malo tromiji nego se od njega očekuje, pa nas je onaj njihov Bolt handrio cijelo vrijeme. Robo bez obzira na njegove trkačke i obrambene sposobnosti, bio je u podređenom položaju.
Inače, ne znam kakva je cijena Adami, ali onaj bi imao mjesta kod Kloppa u svako doba.
Mino je jadan bio većinu utakmice zbunjen, iako je odigrao korektno, naročito onaj centaršut pri kraju izvuče dobro sa kornera. Bilo bi prekrasno da mu je Mr.NedamLoptuNikome dao šansu da zabije.
Hendo na extaziju, nemam drugog objašnjenja za njega
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#44029 Re: Liverpool FC
Liverpool 6/6 ide, nema ovdje od koga izgubiti bod(ove).
-
Nadzorna_ploca
#44030 Re: Liverpool FC
Ove godine im se sve vraca.
A i bilo je vrijeme da osvoje titulu, City je postao naporan jer su jedino jos oni sposobni biti sampioni.
A i bilo je vrijeme da osvoje titulu, City je postao naporan jer su jedino jos oni sposobni biti sampioni.
- AmiĐa_Idriz
#44031 Re: Liverpool FC
Dobro jutro od engleskog Virgila 
Samo Bože zdravlja
Samo Bože zdravlja
-
todd_smith
#44032 Re: Liverpool FC
pa i prosle sezone u ova doba jedva bod protiv West Hama, da je bilo VARa izgubili bi cak
da je na Anfieldu pa hajde, ali u gostima je WH cudna ekipa Liverpoolu
I onda dolazi nabrijani Southampton koji je bas odlican u zadnja 2 mjeseca
Mislim ne bi trebalo biti problema, ali kada nemas Manea koji je izuzetno vazan za Liverpoolov nacin igranja, onda ide malo teze
- AmiĐa_Idriz
#44033 Re: Liverpool FC
Liverpool have watched Timo Werner extensively, but haven't gone any further yet currently [to my knowledge.] (James Pearce)
- drug_profi
#44034 Re: Liverpool FC
Pominje se Isco iz Reala za 59 miliona funti.
- East_side
#44035 Re: Liverpool FC
Mogla bi biti zeznuta tekma protiv Southamptona. U dobroj su seriji i docekat ce odmorniji utakmicu za 3-4 dana. Mada, opet, pretpostavljam da ce ipak na kraju ove mini serije biti ucinak 6/6.
-
todd_smith
#44036 Re: Liverpool FC
previse je spor Isco za ovaj Liverpool
igracina je Isco, ali ne uklapa se u ovaj sistem
Adama bi im trebao biti meta. Mlad, ekspolzivan, ima iskustva, zna igrati na kontre/pressing/protiv niskog bloka.. sto je ove sezone dokazao.
igracina je Isco, ali ne uklapa se u ovaj sistem
Adama bi im trebao biti meta. Mlad, ekspolzivan, ima iskustva, zna igrati na kontre/pressing/protiv niskog bloka.. sto je ove sezone dokazao.
- AmiĐa_Idriz
#44037 Re: Liverpool FC
Na Anfieldu se ekipe poput Southamptona moraju rutinski završavati, sve osim toga veliko razočarenje. Ali prvo West Ham.
- drug_profi
-
todd_smith
#44040 Re: Liverpool FC
Protiv Spursa i sinoc Wolvsa, golovi dosli nakon ubacivanja iz auta
mislim da ce ovo postati trend da svaka ekipa ima posebne trenere za ubacivanje iz auta/kornera ili slicno, kao sto to u NFLu imaju
mislim da ce ovo postati trend da svaka ekipa ima posebne trenere za ubacivanje iz auta/kornera ili slicno, kao sto to u NFLu imaju
- AmiĐa_Idriz
#44042 Re: Liverpool FC
Klopp on Sadio Mane: He's having a scan at the moment. Fingers crossed.
Klopp on FA Cup plans being like v Everton: Yes. We will have a team with fresh legs, players coming back or who have come back from injury. It makes sense to play them, they are pretty good. We want to go through.
Klopp on Minamino: We have to think about what we do now because he played last night more than we thought. It was a big step for him. To come into that game in that kind of battle and showing up not with skills but with mentality, fighting like crazy, that was a superstar.
We have to see how he reacted to the intensity of the game, don't know if it's long enough (rest). We'll have to see.
Klopp: For Shaq and Millie, it's too early. For Naby we will see. He will be part of training today. Other boys who didn't play longer than a half will be important with an intense session.
- no_sekirli
#44043 Re: Liverpool FC
Ufali Klopp opet Adamu.
Je li ovo pocetak jedne velike ljubavi ili...?
Je li ovo pocetak jedne velike ljubavi ili...?
- Gandalf
#44044 Re: Liverpool FC
Nadam se prodaji egipatskog mrzitelja dodavanja, cime bi se mogao finansirati dolazak i Wernera i Traorea, kada se doda na to Mane, Firmino, Origi, to je ubitacan napad. Na sredini vec imaju dosta igraca koji mogu pratiti taktike Kloppa, tako da bi bilo pozeljno naci zamjenu jos za Robbu.
Klopp je napravio izuzetno jaku ekipu, koju bukvalno moze svaki prelazni rok samo se nadopunjavati sa 1 maximalno 2 igraca. Od sljedece sezone preimenovati KOP u KLOPP.
Klopp je napravio izuzetno jaku ekipu, koju bukvalno moze svaki prelazni rok samo se nadopunjavati sa 1 maximalno 2 igraca. Od sljedece sezone preimenovati KOP u KLOPP.
- zomri
#44046 Re: Liverpool FC
Oslobodio se covjek
- Gandalf
#44047 Re: Liverpool FC
Sto vise objeda i lazi,gospodin Achterberg nam je drazi i drazi 
-
todd_smith
#44049 Re: Liverpool FC
Javise za Sadija
Nista ozbiljno max 1-2 utakmice, trebao bi biti spreman za Southampton
Nista ozbiljno max 1-2 utakmice, trebao bi biti spreman za Southampton
- AmiĐa_Idriz
#44050 Re: Liverpool FC
Kloppu kad se nešto svidi i nešto želi FSG je uvijek izlazio u susret iako su odštete velike (Virgil i Alisson), tako da...James Pearce (on Sancho rumours when asked about it during one of TheAthletic's Q&A sessions): Size of the fee could be an issue but the fact is Klopp really likes him.