EDIT

Moderators: Charuga, Tomahawk11

I nije mu prvi put u karijeri.Raigor Stonehoof wrote: ↑21/01/2020 11:37 To je planne mora znaciti da ce uspjeti, naravno. Ali Lebrick i Davis su tu sigurno, ako kao sto rekoh ne iskrsne stagod
EDIT
![]()
Kemba djeluje prilično normalan, mogao je birati gdje će, a i Hayward i Horford prije toga, a i Thomas bi opet jedva dočekao i molio je Aingia da ga vrati, (ne) znam odakle te priče, a Giannisa samo neka se nadaju, ionako nikad nisu zanli stvoriti igrača nego krali od drugih, sad bi opet ponovili histori, kao sa Karemom...vidi se kako igrači čim odu iz LA proigraju, dk ovi što odu iz Celticsa , nešto ih nigdje ne vidim kasnijeRaigor Stonehoof wrote: ↑21/01/2020 10:28
Sreća pa se ne pitašSta mislis kad su Lakersi nastelili da opet imaju prostora za treci max....tacno kad Giannis bude FA
sta mislis sto mu burazera drze u timu, sigurno nije jer je dobar
A niko normalan ne bi u Boston nakon onog sto su uradili Thomasu
Prije da je harao sa lebronovom mamom, ali etoTomahawk11 wrote: ↑21/01/2020 12:57 Puko levat skroz
https://sport1.oslobodjenje.ba/nba/vide ... gom/179223

prošle sezone je cini mi se negdje u zadnjim tekmama upisao prvu blokadubalks wrote: ↑21/01/2020 12:10I nije mu prvi put u karijeri.Raigor Stonehoof wrote: ↑21/01/2020 11:37 To je planne mora znaciti da ce uspjeti, naravno. Ali Lebrick i Davis su tu sigurno, ako kao sto rekoh ne iskrsne stagod
EDIT
![]()
Sacramentu je u dresu Indiane prije dvije godine zabio 25 poena, a sve ostale kategorije imao nule.
seraĆ klasicniIronman_88 wrote: ↑21/01/2020 16:14 Šta stalno hoće ovaj čovjek?
Valjda se liderom postaje i liderom te proglašavaju drugi na osnovu tvojih zasluga i liderskih sposobnosti.
Otišao je od Jamesa jer je na silu htio negdje drugo biti lider, pa Celticsi igrali dosta bolje bez njega nego s njim.
Netsi šaraju ove sezone, ali nije se nešto pretjerano osjetilo da je baš on taj ko im fali, čak su fin dio njegovog izostanka izgurali veoma dobro.
Odličan ofanzivni igrač, streetballer, show man, nazovite ga kako hoćete - ali lider ekipe nije nikad bio a izgleda neće nikad ni postati, pogotovo ne na ovaj način gdje forsira da bude viđen i shvaćen kao lider bez neke naročite pozadine u tom smislu.
![]()
karna veceras prava
To uvijek tako bude. Cim ja nesto napisem pocne suprotno da se desava. Ali generalno, vjerovatno je u osnovnoj, srednjoj i na dukeu mogo tijelom i guzicom dominirat. Nba je drugacija. Promjenila se od 90-ih i velikih tijela u vise fizicki spremne igrace. Zion ima barem 20 a vjerovatno i vise kila viska i ja ne znam ko mu je trener i nutrcionista ali ako je bio van terena 3 mjeseca ne znaci da nije malo mogo poraditi na smanjenju prikolice, ponajvise jer ce ga tezina odvesti u nove povrede i to mu je najveca opasnost za karijeru, da igra mjesec a pauzira tri.90minut wrote: ↑23/01/2020 05:32karna veceras prava
E'o šta se desilo nakon što sam napisao ovo iznad
https://www.youtube.com/watch?v=tV4OVJd ... =emb_title