FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sultanahmed

#82801 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

zipoo wrote: 22/01/2020 14:11 "Ja sam obećao da ću pomoći da se dovede velika kompanija za tehničko sponzorstvo i potpše milionski ugovor. Da ćemo napraviti iskorak u svakom pogledu. Ovaj dio je uspješno završen, a ja ostajem na raspolaganju i dalje, te nije u redu da nekome uzimam mjesto. Naravno, uskoro će i nova Skupština kluba, gdje očekujemo dodatnu energiju i da se Upravni odbor dodatno osnaži", kazao je Ustamujić za naš portal.

Ja ne vidim da spominje Amara kao razlog. Sto je obeco uradio, vise nema sta pruziti i ode dalje. Posteno, ne znam sto lazete
Pa sta je trebo javno reci :"nisam htio raditi sve sto mi amar kaze" :lol: :lol:
Jesi naivan,naravno da to nece reci javno.
Jos malo ce dobiti otkaz i cistacice koje amaru ne odgovaraju :roll:
Burdus

#82802 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

zipoo wrote: 22/01/2020 14:41
Burdus wrote: 22/01/2020 14:36
zipoo wrote: 22/01/2020 14:11 "Ja sam obećao da ću pomoći da se dovede velika kompanija za tehničko sponzorstvo i potpše milionski ugovor. Da ćemo napraviti iskorak u svakom pogledu. Ovaj dio je uspješno završen, a ja ostajem na raspolaganju i dalje, te nije u redu da nekome uzimam mjesto. Naravno, uskoro će i nova Skupština kluba, gdje očekujemo dodatnu energiju i da se Upravni odbor dodatno osnaži", kazao je Ustamujić za naš portal.

Ja ne vidim da spominje Amara kao razlog. Sto je obeco uradio, vise nema sta pruziti i ode dalje. Posteno, ne znam sto lazete
Bas ce reci necu zbog Amara jer mi upada na UO, formira skupstinu kako njemu odgovara.... Taj isti Ustamujic danima prica da je glavni razlog njegovog odlaska Amarovo formiranje skupstine i uvaljivanje njegovih ljudi, prije svega Mustafe Durakovica. Po svoj prici Ustamujica se vidi da je Mustafa povod za ovakvu odluku. Kao sto gledam Mustafa ce nasljediti Dzindu na mjestu predsjednika skupstine. Sve je vec poklopljeno. Ostaje jedino otvoreno pitanje sta ce napraviti Badzak.

Da se razumijemo, ne volim Ustamujica ni na slici vidjeti ali sada je u pravu. Pokusao je ocuvati makar malo kluba. Neuspjesno. Sada postajemo DJL.
Lazes
Mustafa jes to ti? :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#82803 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Burdus

#82804 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Fina jaranska pomoc :lol:
Sada ce se nakititi prica do svrsavanja kako babuka zna. :D
Doveli Nestu a nemamo pojma o tome. Pored toga smo puni ko brod, nece kineski Nesta igrati za klikere. Hoce malo spustiti cijenu zbog babuke :D i djeda ali nece za klikere igrati.
Jadno novinarsko pomaganje ali jos jadniji oni koji u ovo vjeruju.
hrasno38

#82805 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Burdus wrote: 22/01/2020 15:21
Fina jaranska pomoc :lol:
Sada ce se nakititi prica do svrsavanja kako babuka zna. :D
Doveli Nestu a nemamo pojma o tome. Pored toga smo puni ko brod, nece kineski Nesta igrati za klikere. Hoce malo spustiti cijenu zbog babuke :D i djeda ali nece za klikere igrati.
Jadno novinarsko pomaganje ali jos jadniji oni koji u ovo vjeruju.
Sad i Okuka sere i laze. Imas li ti kakvih problema momcino stvarno??? Evo ti pa sam ppgledaj jel Okuka laze ili se po obicaju ti ovdje blamiras. Iako nisam sa tobom nikada ulazio u neke vece konverzacije niti ti ista ikada lose rekao meni se cini da fakat ponekad to i zasluzujues.....

Image

Ajde sad idi i par puta si zvekni samarcinu jer jednostavno to zasluzjues.
Burdus

#82806 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Sta bi tek Okuka mogao reci za ovog Japanca :lol:
E svasta :lol: TM relevantan
BHF_Manijak

#82807 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Sultanahmed wrote: 22/01/2020 14:51
Sta sad moras ici na grbavicu da budes navijac Zelje? :?
Amaru kao treneru svaka cast,ali njegovo je trebalo da bude da trenira ekipu a ne da bira predsjednika clanove upravnog odbora itd

Jok eto ne moras, nego je lakse pametovat i srat iz daleka i biti upoznat sa svim desavanjima, al´ zato Grbavicu na razglednici gledat.
To kad je dijaspora ovdje raji prepricavala rat i ratna desavanja, ne znate vi, mi cemo vam kazat kako je i sta je bilo... :oops: :zzzz:

Doduse vecina tamo sa lobotomije ili tako iz drugih gradova pametuje i sve zna oko Zeljeznicara ili stari kenjci i ljigavci poput Avlamija drtine koji godinama ne idu na Grbavicu vec okolo samo kenjaju i truju.
hrasno38

#82808 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Burdus wrote: 22/01/2020 15:48 Sta bi tek Okuka mogao reci za ovog Japanca :lol:
E svasta :lol: TM relevantan
Jok nego je relevantno to sto ti tvrdis!!!!
hrasno38

#82809 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote: 22/01/2020 15:50
Amaru kao treneru svaka cast,ali njegovo je trebalo da bude da trenira ekipu a ne da bira predsjednika clanove upravnog odbora itd

Jok eto ne moras, nego je lakse pametovat i srat iz daleka i biti upoznat sa svim desavanjima, al´ zato Grbavicu na razglednici gledat.
To kad je dijaspora ovdje raji prepricavala rat i ratna desavanja, ne znate vi, mi cemo vam kazat kako je i sta je bilo... :oops: :zzzz:

Doduse vecina tamo sa lobotomije ili tako iz drugih gradova pametuje i sve zna oko Zeljeznicara ili stari kenjci i ljigavci poput Avlamija drtine koji godinama ne idu na Grbavicu vec okolo samo kenjaju i truju.
Napokon da se slozimo !!! U sridu! :D
hrasno38

#82810 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Sultanahmed

#82811 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

BHF_Manijak wrote: 22/01/2020 15:50

"Upoznat sa svim desavanjima"
Eto moras ziviti u sarajevu da znas da amar svima komanduje u zelji :lol: :lol:
manijak1

#82812 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

hrasno38 wrote: 22/01/2020 16:23 https://sportsport.ba/fudbal/jamak-i-mi ... obu/348920

Evo nam i Li-muna :)
Ovaj samuraj :D ako ga ostave , biće kamikaza na terenu , đe ih nalaze :? :D
Garant neko iz UO :oops:
Smeta što Amar traži svoje zarađene pare .
Smeta što ne dozvoljava da mu se poltroni puno petljaju oko igrača i igračkog kadra .
Ko radi taj i griješi , al da ga se proziva da je baš on diktator i nevolja i razbijač kluba i da radi njega se daju ostavke , to samo može žešća mahala .
I misketovi dupelisci :oops: kad je klub bio DJL .
BHF_Manijak

#82813 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Sultanahmed wrote: 22/01/2020 16:33
Jok eto pitat ce se takvi k'o ti. Sto ste se pitali, pitali ste se. Sad ste na margini, da ne kazem u pizdicima, gdje vam je i mjesto.
Cuj ono bi da se pita, stadiona na razglednici ne vidi...

Naravno da ce se najtrofejniji covjek pitat, ja ko ce...
Sultanahmed

#82814 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

BHF_Manijak wrote: 22/01/2020 17:44
Sultanahmed wrote: 22/01/2020 16:33
Jok eto pitat ce se takvi k'o ti. Sto ste se pitali, pitali ste se. Sad ste na margini, da ne kazem u pizdicima, gdje vam je i mjesto.
Cuj ono bi da se pita, stadiona na razglednici ne vidi...

Naravno da ce se najtrofejniji covjek pitat, ja ko ce...
Gdje sam ja napisao da se ja trebam pitati?
Ako nisi znao ovo je forum i ovdje se komentarisu stvari :D
Toliko je to "dobro" sto se amar pita,da su nam jamak od 34 godine i kosoric od 33 velika pojacanja :mrgreen:
Mozda bi on doveo i bolje igrace,ali sta ces draze mu je da klub daje pare za njegove kamate :lol:
ganjeta

#82815 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Jeko Sultan, od kada pišeš ovdje?

A upućen je lik relano :lol:
manijak1

#82816 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

:oops: Shuto Kono :arrow: :lol: Šutaće Kone :D
Pa šta ti imaš s tim kamatama , ti ne bi tražio svoje pare :?
Treba imat oko za igrača , pored para.
I šta je problem s godinama , mogu odigrat ostatak sezone pošteno.
Ipak , Jamak je vazda dobro igro protiv pitara , da je bio uzdržljiviji od nekih poroka , bio bi vani odavno .
Niko nije rekao da su velika pojačanja , nego da mogu začepit dobro propuh koji očigledno imamo.
Sultanahmed

#82817 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

manijak1 wrote: 22/01/2020 18:08 :oops: Shuto Kono :arrow: :lol: Šutaće Kone :D
Pa šta ti imaš s tim kamatama , ti ne bi tražio svoje pare :?
Treba imat oko za igrača , pored para.
I šta je problem s godinama , mogu odigrat ostatak sezone pošteno.
Ipak , Jamak je vazda dobro igro protiv pitara , da je bio uzdržljiviji od nekih poroka , bio bi vani odavno .
Niko nije rekao da su velika pojačanja , nego da mogu začepit dobro propuh koji očigledno imamo.
Amar je tuzio klub za pare koje su mu duzni-ok,al cemu kamate?jel to potrebno bilo?
Pa da nemoramo amaru kamate placati mozda bi doso i Zakaric a ne Jamak :thumbup:
ganjeta

#82818 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Ono zna ko bi došo :lol:
Sultanahmed

#82819 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

Ono kad nemaju nikakvih protuargumenata da odbrane amara kamatara pa izvlace rijeci iz konteksta :mrgreen:
ganjeta

#82820 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Znači došo Štila mogo je Cutinjo...Pu jebem ti kamate :zjev:
Sultanahmed

#82821 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

Naravno ne spominje se to sto je otisao krpic koji je u fenomenalnoj formi,a zamjenio ga lendric koji pola godine gola nije dao
'ta ce zna amar :lol:
ganjeta

#82822 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Naravno da zna balavac :thumbup: :izet:

Kad je on osvajao trofeje ti ni u planu nisi bio. Više poštovanja za najtrofejnijeg trenera u BiH :zzzz:
Burdus

#82823 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

manijak1 wrote: 22/01/2020 16:54
hrasno38 wrote: 22/01/2020 16:23 https://sportsport.ba/fudbal/jamak-i-mi ... obu/348920

Evo nam i Li-muna :)
Ovaj samuraj :D ako ga ostave , biće kamikaza na terenu , đe ih nalaze :? :D
Garant neko iz UO :oops:
Smeta što Amar traži svoje zarađene pare .
Smeta što ne dozvoljava da mu se poltroni puno petljaju oko igrača i igračkog kadra .
Ko radi taj i griješi , al da ga se proziva da je baš on diktator i nevolja i razbijač kluba i da radi njega se daju ostavke , to samo može žešća mahala .
I misketovi dupelisci :oops: kad je klub bio DJL .
Nista on nije zaradio vec proba ukrasti. Sve je dokumentovano i prijavljeno organima gonjenja u vise navrata. Sto se ti isti organi prave blesavi i ne rade svoj posao to je drugi par cipela.

Da rezimiram, nikakav dug Zeljo nema prema Amaru Osimu vec taj isti Amar hoce da otme od Zelje kao sto je vec u nekoliko navrata oteo, ukrao.
Razloge zasto odlaze Ustamujic i Becircic zna cijeli grad. Neces moci nikog ubjediti u suprotno. A nisu jedini koji ce otici zbog trenera.
Sada izvoli :lol:
Sultanahmed

#82824 Re: FK Željezničar

Post by Sultanahmed »

Uh sad si me zayebo :kiss: :kiss:
BHF_Manijak

#82825 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Sultanahmed wrote: 22/01/2020 18:02
Gdje sam ja napisao da se ja trebam pitati?
Ako nisi znao ovo je forum i ovdje se komentarisu stvari :D
Toliko je to "dobro" sto se amar pita,da su nam jamak od 34 godine i kosoric od 33 velika pojacanja :mrgreen:
Mozda bi on doveo i bolje igrace,ali sta ces draze mu je da klub daje pare za njegove kamate :lol:
Jok, ja bih prije Roka Elsnera i najvece pojacanje u historiji lige - Jervasa. Da nema stenadi po gradi, bio bi nas Coutinho. Hajd srecom smo zaradili na njima. :oops:
Post Reply