Edi tasks 115 eur sat
Sap bw unzerstützung, hana itd 135 eur sat
Sap pi/po berater 135 sat
Itd
Pu hebem ti život, šta sam ja studirao 6 godina.vjesticanametli wrote: ↑15/01/2020 14:58 Ev malo![]()
Edi tasks 115 eur sat
Itd
Da pokušam, menaĐment?P.Starck wrote: ↑17/01/2020 09:41Pu hebem ti život, šta sam ja studirao 6 godina.vjesticanametli wrote: ↑15/01/2020 14:58 Ev malo![]()
Edi tasks 115 eur sat
Itd![]()
204 eur u hamburgubje djec. Dopl.sabanss wrote: ↑17/01/2020 21:29 Hajmo jedno konkretno pitanje da mi bude lakše odlučiti idem li... Koliko je ovaj calculator tačan:
https://www.brutto-netto-rechner.info/g ... ermany.php
Ne morate mi reći platu samo usporedite bruto i neto da vidim ako je tačan![]()
Koliki je dječiji dodatak u Bavarskoj? Ne može se više ovdje![]()
To je zahvalan fax ali nije ni blizu. Arhitektura da prostiš
Veoma je tacan, taj svi i koriste prilikom bilo kakve kalkulacije.sabanss wrote: ↑17/01/2020 21:29 Hajmo jedno konkretno pitanje da mi bude lakše odlučiti idem li... Koliko je ovaj calculator tačan:
https://www.brutto-netto-rechner.info/g ... ermany.php
Ne morate mi reći platu samo usporedite bruto i neto da vidim ako je tačan![]()
Koliki je dječiji dodatak u Bavarskoj? Ne može se više ovdje![]()
Po tome smo rekorderi
Al zato nam je u BiH zdravstvo u istom rangu kao u Njemačkoj, oh wait....
Ako se deklarises kao pripadnik neke od crkava.
pa jaro moj samo ti se kaze MNOGI... tako da dalabu ti ostaje epitet...ŽIVOTNA PRIČA
Nedžmin Ambešković: Mnogi misle da sam budala jer sam se vratio u Bosnu
yesyesyesyes e taj... dalabu... a mozda i nije
vidJo cojk da more vodzena s guza na guz il sa kaHva na kaHvu i klepat novce s budjeta a tamo se mora raditNedžmin je bosanski Thor: Razmišljam o povratku u BiH osam dana u sedmici. Ovdje nema socijalnog života, nema prijatelja, nema kafa kao kod nas
Ima
U Bosni privatno mislis?vjesticanametli wrote: ↑22/01/2020 15:03Imaxekas termin dok ne crknes...nema odo vadit nako nalaze...placas opet skoro sve...ja jutros bila na gastroskopiji ja sta mi doktor naprica .....npr bolnice to nece da rade vise prebacili na praxe...ovim skupo ukida ko moze
drugi x cu u bosni zavrsit i dat osiguranju racun i takooo ko ih jebe