Nemoj kupovati već samljeveno meso.
Lagano u mesnicu, pokažeš na koji komad šnicle želiš da ti samelju i to je to.
Moderator: anex
Nemoj kupovati već samljeveno meso.
ja znala kupit i ok je to meso skroz, neusporedivo bolje od onih u centrima i kod mesara gotovo, i ćevapi su sasvim ok, nisu sama mast
Par puta sam ga uzimao, kvalitetno meso nema sta, samo je patnja kad ga moras isitnito tokom przenja (ovisno za sta ti treba) zbog nacina kako je samljeveno (poput glistica
Ja vidjeh da je prva iz Bosne...e svastajednonogi_Jack wrote: ↑27/01/2020 10:53
Ni jedna ni druga nema veze sa bh proizvodima.
Probaj AQUA VITA. Možda je ona bolja. Domaća.![]()
Bas, najmeksa voda koju sam probao ilitiga najbljutavija
Kakvi ba seljački i šovinistički komentari?
Godine konzumiranja su učinile svoje.
Ne znam kako onda koju god vodu da kupim, ne odgovara mi nikako- osim Rose, i doslovno me zaboli zeludac i bljutavog mi okusa...sa cesme ne pijem osim kod roditelja- oni imaju preciscivace...u Njemackoj isto vecina voda mi nikako nije sjela...ja vodu ne volim, a ne volim ni sokove, pijem samo jer moram i eto Prolom prolazi, mada mi bude zao placati 1-15KM...definitivno cu potraziti Bijelu vodu jos!Naslovnica wrote: ↑28/01/2020 10:17
Godine konzumiranja su učinile svoje.
Evo, nisam ja jedini koji je ovdje rekao da je Prolom voza bljutava, a postoji i razlog za tu bljutavost (nizak sadržaj minerala i visok alkali broj).
Neupitno je da je Prolom fantastična za ono kome je namijenjena, ali tvrditi da nije bljutava naprosto nije tačno. Manje je bljutava destilovana voda.
![]()