Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma dobro to što je šetao okolo i pričao da je Napoleon ili već šta - time se trebaju pozabaviti neke druge institucije, ali lik je mrtav hladan "donosio zvanične akte" i "stavljao odluke van snage"...
E time se već trebaju baviti istražni organi.
Također, Čelik je poslao obavijest i Službi za skupštinske poslove KS, da se van snage stavljaju obavijesti od 27. decembra 2019.
Je li stvarno ovo tačno? Nisam znao za ovo, ali ako je tako ne znam kako ima obraza bilo kome šta reći
Jok kakav Prlić, njega je odmah nakon Dejtona vodala po Sarajevu Senka Kurt,ljudi se ibretili, no čisto sumnjam da mu je bila ljubavnica, više je ispipavala materijal za optužnicu koja se pisala.
Sanela je nagazila na Neleta Brankovića, slagao je da mu se privodi kraju brakorazvodna, ev samo što papiri nisu gotovi, poslaće nekog na portirnicu po njih...kad onoooo
Kad ono drama ispred osnovne skole "Risala" koju su im djeca pohadjala. To je trebalo vidjeti.
Pričajte dalje, šta ste se ušutili... Čekam sa kokicama nastavak
Control panel wrote: ↑21/01/2020 13:25
Ma ja. Bolje je 0 (NULA) km Autoputa nego +100 km autoputa.
Ma ja bolje je da SDA godinam krade nego da je sestorka na vlasti i razotkriva kriminal i kradju.
Ti misliš da je neko duduk, i ne zna šta priča?
Ko je bio na čelu A-C u doba Nikšićeve vlasti?
Erdal Trhulj. SDA.
Znam dobro šta pričam. Nikšić nije uradio ništa ni po pitanju socijalnih, ni ekonomskih mjera za koje tvrdio da će biti provedene za njegova mandata.
Osim onih afera sa zemljakom Bećirevićem iz Konjica po pitanju tendera oko izgradnje pojedinih dionica.
Ma dobro to što je šetao okolo i pričao da je Napoleon ili već šta - time se trebaju pozabaviti neke druge institucije, ali lik je mrtav hladan "donosio zvanične akte" i "stavljao odluke van snage"...
E time se već trebaju baviti istražni organi.
Također, Čelik je poslao obavijest i Službi za skupštinske poslove KS, da se van snage stavljaju obavijesti od 27. decembra 2019.
Ne zaboravimo da mu je to omogućila Smiljana Viteskic sazivanjem nelegalne sjednice, kao i 18 zastupnika koji su ga osokolili (namjerno neću da kažem izabrali) da bude ilegalni predsjedavajući i time pokuša na nelegalan način preuzeti predsjedavanje zakonodavnim organom.
Kasnije su poduzeli još niz radnji u ovom smjeru.
Control panel wrote: ↑21/01/2020 13:25
Ma ja. Bolje je 0 (NULA) km Autoputa nego +100 km autoputa.
Ma ja bolje je da SDA godinam krade nego da je sestorka na vlasti i razotkriva kriminal i kradju.
Ti misliš da je neko duduk, i ne zna šta priča?
Ko je bio na čelu A-C u doba Nikšićeve vlasti?
Erdal Trhulj. SDA.
Znam dobro šta pričam. Nikšić nije uradio ništa ni po pitanju socijalnih, ni ekonomskih mjera za koje tvrdio da će biti provedene za njegova mandata.
Osim onih afera sa zemljakom Bećirevićem iz Konjica po pitanju tendera oko izgradnje pojedinih dionica.
Polupo si lončiće prijatelju. Trhulj je bio Ministar FMERI. A direktor JPAC FBiH je bio SDP-ov Ensad Karić.
A Novalićeva vlada je šprdačina u odnosu na Nikšićevu, a Nikšić je sam od sebe ništica, pa ti skontaj...
Banksy wrote: ↑21/01/2020 12:13
Malo je gadnijih stvari od žena koje skrivene pod nickovima mahalaju druge žene, i to isključivo jer im se ne uklapaju u politički koncept.
I svaki put kad krene primitvno njušenje tuđeg, privatnog veša - pogotovo ženskog, i pogotovo ako je lažno, a svi znamo je li ili nije - ako sam tu, dohvatiću se privatnog detalja prljavštine vašeg muškog političkog saveznika. Pa vi samo naprijed.
Hvala i pozdrav.
Jedno je kada se neko ne uklapa u politicki koncept, pa drzi do sebe i integriteta. Takve mozda ne volim ali ih postujem zbog stavova. Drugo je kad se asicare prodas, pa i kada nesto neces moras jer si i dusu prodao za poziciju. Takve ljigavce ne mogu ocima gledati. Oni mi se ni u sta ne uklapaju.
drug_profi wrote: ↑21/01/2020 14:01
Polupo si lončiće prijatelju. Trhulj je bio Ministar FMERI. A direktor JPAC FBiH je bio SDP-ov Ensad Karić.
A Novalićeva vlada je šprdačina u odnosu na Nikšićevu, a Nikšić je sam od sebe ništica, pa ti skontaj...
U pravu si. Moja greška.
Teško se više i sjetiti koje bio ko u toj SDP-ovsko-SDA-ovskoj strukturi vlasti.
kluz franjo wrote: ↑21/01/2020 13:11
Kolega @kmirsad,
kakva je trenutna cijena Čelika na tržištu sekundarnih sirovina?
Stabilna s blagim rastom. Sirovine su dobroj cijeni. Zavisi od klase...Extra klasa oko 400 km/t... žlj klasa, kalaje i sl 200... ali i ona je na cjeni...
Last edited by kmirsad on 21/01/2020 15:15, edited 1 time in total.
Otkud ovakav tekst na ovom smrdljivom portalu na kojem je, u zadnje vrijeme, i Fahro respektabilan politicar a Celik kantonalni guru? Mozda znaju nesto sto mi ne znamo? Uostalom, cemu uopste jedan ovakav tekst ciji sadrzaj je opstepoznat vec mjesec dana?
Sjednicom zakazanom za 29. januar predsjedavat će Kristić do izglasavanja nepovjerenja Vladi.
Ako bude podrške za smjenu Vlade KS onda će rukovodstvo Skupštine Kristić, Čelik, Viteškić i Vibor Handžić između sebe izabrati predsjedavajućeg iz nove skupštinske većine. To mogu biti ili Čelik ili Viteškić.
Za izglasavanje odluke u Skupštini KS potrebno je 18 zastupnika.
Nova skupštinska većina SDA (10), SBB (4), DF (3) i BOSS (1) ima 18 zastupnika. Narod i pravda ima šest, Naša stranka četiri, SDP BiH tri, NBL jedan, dok su samostalni ili nezavisni zastupnici Damir Marjanović, Damir Nikšić i Jasna Duraković.
Dovoljno je da samo jedan zastupnik nove većine ne dođe na sjednicu i neće biti izglasano nepovjerenje Vladi Kantona Sarajevo.
A s obzirom da je aktuelna Skupština KS puna iznenađenja moguće je očekivati i ovakav rasplet događaja.