Aha, dakle u pravu su zeleni, cetvorka je opstruirala? Citav cirkus je napravljen da bi se sutra uslo u koaliciju sa sda?
Bljuje mi se.
Aha, dakle u pravu su zeleni, cetvorka je opstruirala? Citav cirkus je napravljen da bi se sutra uslo u koaliciju sa sda?
Sad vec lupas.nosara wrote: ↑20/01/2020 21:00Aha, dakle u pravu su zeleni, cetvorka je opstruirala? Citav cirkus je napravljen da bi se sutra uslo u koaliciju sa sda?
Bljuje mi se.
Nema potrebe da više bilo šta komentariše, da sam na njegovom mjestu posmatrao bi sa strane i ne bi ni riječ progovorio. Dovoljno puta je poentirao u posljednjih mjesec dana, tako da samo može pokvariti dojam.
Da je samo 10. Hajd recimo da je rat bio neizbjezan i ono poraće, ali od 2005 nekako sve ide na gore (dugo e).Banksy wrote: ↑20/01/2020 20:56... kako su nam ukrali 10 godina._BataZiv_0809 wrote: ↑20/01/2020 20:49Tek sad vidimo kakvu su historijsku sansu imali te nesretne 2010. i kako smo izgubili 10 godina...ultima_palabra wrote: ↑25/01/2019 22:02 NS i NiP su sve ono sto je SDP trebao biti zadnjih 20 godina, ali nije imao muda.
Prije toga Prliceva, ratnog zločinca.
imali iko da ovu polovnjacu nije taro...last mohicans wrote: ↑21/01/2020 00:09Prije toga Prliceva, ratnog zločinca.
Nikšić je, koliko se sjećam, tada bio premijer FBiH.Bosanski_kralj wrote: ↑20/01/2020 20:59
SDP je 2010 bio pokret. I mlado i staro, i lijevo i desno, i seljak i građanin su dali povjerenje SDP-u, vjerujući da tako idu u bolje sutra.
Tek danas se vidi ko su ustvari bili Željko, Zlatko...Poslije njihovog zajeba u ovoj zemlji je prestala postojati nada da će biti bolje, a želja za borbom i napretkom je zamijenjena željom da se što brže napusti BiH.
Sta ce mucenica, opet je single, valja se nekome uvaliti.pici wrote: ↑21/01/2020 02:53imali iko da ovu polovnjacu nije taro...
Ima li iko od zabrinutih i ljubopitljivih forumaša da objasni ovo gore?