Demokratska fronta Željko Komšić
- Prpa.ba
#42476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je li ko provjerio ove informacije iz uvijek nepouzdanog i mahalskog The Bosnia Timesa da nam je Prva dama Komsic svjeza diplomantica cijenjenog pravnog fakulteta na Sokocu?

- nosara
#42477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ono: Ne dam izborni zakon
Dragan Čović: Izborni zakon do kraja marta

Dragan Čović: Izborni zakon do kraja marta
- Banksy
- Bosanski_kralj
-
kritikos
#42480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

- RunnerX
#42481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema smučka, propao u zemlju, nedostupan medijima, valjda zna šta će ga prvo pitati.
Evo mu je i izborni zakon ponovo goruća tema, ali nema šanse namamiti ga da izađe iz rupe.
Evo mu je i izborni zakon ponovo goruća tema, ali nema šanse namamiti ga da izađe iz rupe.
- ultima_palabra
#42482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cuj pita gdje je Bajic, a da je ostao u NS bio bi proglasen za vojvodu...
- BHCluster
#42483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I u takvoj kulturnoj, civilizovanoj i makimalno koreknoj stranci da nema takvih kadrova.RunnerX wrote: ↑19/01/2020 08:40Neki nisu tu zbog privatnih obaveza, neki jer se ne slažu sa politikom stranke, neki su izbačeni jer su počeli raditi suprotno stranačkoj ideologiji, itd... Što je sasvim normalno u životu, a posebno u politici.
Međutim, niko od njih nije popljuvan, izvrijeđan, niti je vrijeđao onu drugu stranu. Sve kulturno, civilizovano i maksimalno korektno.
Lekcija koju tvoji nikada nisu naučili.
- BHCluster
#42484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Zajedno i tacka.
- BHCluster
#42485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poenta mog pitanja je bila kako je moguce da kadrovi NS koje sam naveo odu iz stranke a sve tuti fruti multi kulti bajno. Za ovo u DF kao ni za druge stranke jer dosta ih je tu samo da ostvare svoje licne interese.kritikos wrote: ↑19/01/2020 10:30Može li jedno kontra pitanje?
E sad ti meni reci od 4 gradske opštine i 18 vijećnika DF ostalo ih samo 4 do 6 u DF a čak 12 izašlo iz DF. Za 2 nisam našao podatak (pala web stranica Novog Grada). Dovoljno je da baratamo sa cifrom od sigurnih 12 tj. preko 65% vijećnika koji su nakon izbora 2016 u roku mjesec napustili DF i time dali doprinos odabiru u konačnici i Gradonačelnika Skake i forme opštinskih vijeća. Zanimljiv podatak, zar ne?Uvod:
Stari Grad - DF
1. Denis Stojnić (nezavisni)
2. Dado Stojnić (nezavisni)
3. Sanel Dragolovčanin (nezavisni)
Centar - DF
4. Denis Challenger (SDP)
5. Edin Abdurahmanović
6. Dževad Topić (nezavisni)
7. Sead Srna (nezavisni)
8. Karolina Karačić (nezavisna)
Novo Sarajevo - DF
9. Amir Sadžak
10. Srđan Srdić (nezavisni)
11. Elvedin Korora (nezavisni)
12. Snežana Omukić (nezavnisna)
13. Adem Olovčić (nezavisni)
14. Fikreta Nevesinjac (nezavisna)
Novi Grad - DF
15. Adnan Podžo (?)
16. Mirza Trhulj (?)
17. Lana Velić
18. Mirza Memišević
Dolazimo na kraju i na moje kontra pitanje za egzodus vijećnika iz DF a to je: A ŠTO IH NEMA?
- Banksy
- BHCluster
#42487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno izostavljaju se sve one stranke HNS-a koje daju podrsku HDZ-u i DNS SNSD-u al to su manji detalji.
-
zippoo87
#42488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sta zna dijaspora sta se desava u BiH
gori ste vi sto uopste pisete sa ovim svemircom,vidite da je liku dosadno i zamislio sebe da bi on bio idealan da brani ZK od njegovih gradjana,sa kojima zajedno dijele drzavu

gori ste vi sto uopste pisete sa ovim svemircom,vidite da je liku dosadno i zamislio sebe da bi on bio idealan da brani ZK od njegovih gradjana,sa kojima zajedno dijele drzavu
-
putokaz1
#42489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sestra jest po Zakonu ali naš Zakon dozvoljava čak i propagira stranački Nepotizam.
-
Škobo Habu
- Kolinda
#42491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedino važno je da je DF pristao biti dio BOŠNJAČKE reprezentacije, ništa multikulti ništa bosanska ništa folovi golovi.
Hrvatska reprezentacija- HDZ plus HNS ali se prvima nitko ne miješa u pozicije
Srpska reprezentacija- SNSD plus par stranaka s kojima dijele pozicije
Bošnjačka reprezentacija- SDA, DF, SBB koji uredno dijele pozicije.
-
Škobo Habu
#42492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Podsjećamo, Bajić je dao ostavku na mjestu predsjednika Naše stranke u oktobru 2010. godine, uz obrazloženje da se osjeća odgovornim za neispunjena očekivanja stranke spram izbornog rezultata.
To sam i učinio javnom podrškom jednom kandidatu za načelnika, za kojeg smatram da može pobijediti (Samer Rešidat) i listi Naše stranke. Za neke je to možda zbunjujuće, za mene je to pitanje političke kulture i moj izbor da budem dosljedan glasač građanskih partija u BiH. Na ovim izborima nam treba savez za koji još uvijek nije kasno da se dogovore lideri opozicije”. Dino Mustafić.
Podsjetimo, nakon jako slabih rezultata na Opštim izborima 2010. godine, predsjednik Naše stranke Bojan Bajić podnio je ostavku. Isto je postupio i generalni sekretar stranke Fadil Šero.
Bojim se da NS, u odnosu na SDA, nija stranka koja propagira lažni moral.Nakon jednog mandata kao predsjednik stranke sam donio odluku da ne ostanem predsjednik u drugom mandatu koji mi je statut omogućio jer mislim da se politika na našim prostorima mora mijenjati. Mislim da sam to pokazao i da smo to u Našoj stranci pokazali. Ako osjećate lični zamor i određenu razočaranost u vlastite ljude i ako odnosi nisu na nivou na kojem bi trebali biti da bi se čovjek osjećao ugodnim. Važno je da postoji jedinstvo, sklad i sloga", izjavio je Gratz u jutarnjem programu N1 televizije.
- RunnerX
#42493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A nemojte ga više. 
- BHCluster
#42494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ni blizu, HDZ zajedno sa HNS-om mozes komotno staviti u "srpsku reprezentaciju".Kolinda wrote: ↑20/01/2020 09:44Jedino važno je da je DF pristao biti dio BOŠNJAČKE reprezentacije, ništa multikulti ništa bosanska ništa folovi golovi.
- BHCluster
#42495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Liba me neka stvar za SDA, i ovo sto si napisao stoji samo gdje su sto se tice stranke? Gdje je politicar u pokusaju Falatar a tako bombasticno najvljivan? A sto se tice morala u politici...Škobo Habu wrote: ↑20/01/2020 09:57Podsjećamo, Bajić je dao ostavku na mjestu predsjednika Naše stranke u oktobru 2010. godine, uz obrazloženje da se osjeća odgovornim za neispunjena očekivanja stranke spram izbornog rezultata.To sam i učinio javnom podrškom jednom kandidatu za načelnika, za kojeg smatram da može pobijediti (Samer Rešidat) i listi Naše stranke. Za neke je to možda zbunjujuće, za mene je to pitanje političke kulture i moj izbor da budem dosljedan glasač građanskih partija u BiH. Na ovim izborima nam treba savez za koji još uvijek nije kasno da se dogovore lideri opozicije”. Dino Mustafić.Podsjetimo, nakon jako slabih rezultata na Opštim izborima 2010. godine, predsjednik Naše stranke Bojan Bajić podnio je ostavku. Isto je postupio i generalni sekretar stranke Fadil Šero.Bojim se da NS, u odnosu na SDA, nija stranka koja propagira lažni moral.Nakon jednog mandata kao predsjednik stranke sam donio odluku da ne ostanem predsjednik u drugom mandatu koji mi je statut omogućio jer mislim da se politika na našim prostorima mora mijenjati. Mislim da sam to pokazao i da smo to u Našoj stranci pokazali. Ako osjećate lični zamor i određenu razočaranost u vlastite ljude i ako odnosi nisu na nivou na kojem bi trebali biti da bi se čovjek osjećao ugodnim. Važno je da postoji jedinstvo, sklad i sloga", izjavio je Gratz u jutarnjem programu N1 televizije.

-
kluz franjo
#42496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kada ŽK-Fanaticosi drugima "propituju moral"...
Sreća živa, pa Željkovi kandidati nisu npr. uzimali budžetska sredstva da obilaze Blajburg i nisu proslavljali obljetnice osnivanja HVO...
Ili ono biješe jesu?

Sreća živa, pa Željkovi kandidati nisu npr. uzimali budžetska sredstva da obilaze Blajburg i nisu proslavljali obljetnice osnivanja HVO...
Ili ono biješe jesu?
- BHCluster
#42497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci Nasa Stranka nije nista bolja. Tako reci.kluz franjo wrote: ↑20/01/2020 10:17 Kada ŽK-Fanaticosi drugima "propituju moral"...
Ili ono biješe jesu?
![]()
- 512MB
#42498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Te nekakve imaginarne reprezentacije postoje samo u vašim tikvama, vlast prave stranke iz entineta RS i FBiH (ne nužno pobjednici izbora) TOčka.Kolinda wrote: ↑20/01/2020 09:44 Jedino važno je da je DF pristao biti dio BOŠNJAČKE reprezentacije, ništa multikulti ništa bosanska ništa folovi golovi.
Kad smo kod reprezentacije, fino je bilo gledat kako u bosanskoj rukometnoj reprezentaciji bosanski Hrvati zajedno sa Bošnjacima i Srbima slave uz originalnu BiH zastavu sa ljiljanima u publici. Što znači da nisu svi bosanski Hrvati kao ti
-
kluz franjo
#42499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hvala na pitanju.BHCluster wrote: ↑20/01/2020 10:23Znaci Nasa Stranka nije nista bolja. Tako reci.kluz franjo wrote: ↑20/01/2020 10:17 Kada ŽK-Fanaticosi drugima "propituju moral"...
Ili ono biješe jesu?
![]()
![]()
Evo i na ovim konkretnim primjerima je evidentno koliko je NS bolja od DF-a.
To i nije toliko teško. Od DF-a je moralno gori samo Željko.
- 512MB
#42500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ništa onda, budite moralni i dalje u hladovini opozicije sljedećih sto godina ako želite. Samo ne kontam otkud poriv da se na temi o DFu i Komšiću palamudi, đe je tema o NS i Kojoviću?kluz franjo wrote: ↑20/01/2020 10:27Hvala na pitanju.BHCluster wrote: ↑20/01/2020 10:23Znaci Nasa Stranka nije nista bolja. Tako reci.kluz franjo wrote: ↑20/01/2020 10:17 Kada ŽK-Fanaticosi drugima "propituju moral"...
Ili ono biješe jesu?
![]()
![]()
Evo i na ovim konkretnim primjerima je evidentno koliko je NS bolja od DF-a.
To i nije toliko teško. Od DF-a je moralno gori samo Željko.