Kako da nam nije poznat!? Ono sto je Risto Djogo bio Karadjicu i Mladicu, Hadi je Muhejsinu i kompaniji.sarajevoxxxx wrote: ↑17/01/2020 17:32
Video i izvještaj Hadi Abdela - nama dobro pozvati sirijski heroj i ratni reporter

Kako da nam nije poznat!? Ono sto je Risto Djogo bio Karadjicu i Mladicu, Hadi je Muhejsinu i kompaniji.sarajevoxxxx wrote: ↑17/01/2020 17:32
Video i izvještaj Hadi Abdela - nama dobro pozvati sirijski heroj i ratni reporter

Koji je ovaj lijevi , vidim rat ga je bas pogodiosalik79 wrote: ↑17/01/2020 19:27Kako da nam nije poznat!? Ono sto je Risto Djogo bio Karadjicu i Mladicu, Hadi je Muhejsinu i kompaniji.sarajevoxxxx wrote: ↑17/01/2020 17:32
![]()
Eh, ako je al-Arabya potvrdila, onda nema sumnje.
Odavno nije ali nema veze, zgodno je za dehumanizaciju protivnika i pravdanje ratnih zlocina nad civilnim stanovnistvom.Challenger_ wrote: ↑19/01/2020 18:34 Za one koji ne znaju, tzv. "HTŠ" (Hajat Tahrir al-Šam) je rebredinarna, preimenovana Al-Nusra, ogranak AQ za Siriju. Dakle, Al Qaeda.
Bili AQ, ostali AQ, znaju svi koji prate tu problematiku, nprThe 51st State wrote: ↑19/01/2020 19:09Odavno nije ali nema veze, zgodno je za dehumanizaciju protivnika i pravdanje ratnih zlocina nad civilnim stanovnistvom.
Distancirali su se od al kaide al haj.Challenger_ wrote: ↑19/01/2020 19:21Bili AQ, ostali AQ, znaju svi koji prate tu problematiku, nprThe 51st State wrote: ↑19/01/2020 19:09Odavno nije ali nema veze, zgodno je za dehumanizaciju protivnika i pravdanje ratnih zlocina nad civilnim stanovnistvom.LINK
Civili, njih nekoliko desetina je poginulo i ranjeno u bombardovanju Alepa od strane AQ AKA "HTŠ" ali ti to i i Savo ne pišete.
Kako god, ratom opustošena zemlja, taoc međunardnih odnosa, neka je tim nesrtenim ljudima Bog na pomoći.
_______
Jok eto nije..dedera prosvijetli nas da i mi znamo..neupuceni kakvi jesmo sigurno smo nesto pobrkali..veli ljudina "dehumanizacija"..placenicke teroristicke bagre..malo li je..The 51st State wrote: ↑19/01/2020 19:09Odavno nije ali nema veze, zgodno je za dehumanizaciju protivnika i pravdanje ratnih zlocina nad civilnim stanovnistvom.Challenger_ wrote: ↑19/01/2020 18:34 Za one koji ne znaju, tzv. "HTŠ" (Hajat Tahrir al-Šam) je rebredinarna, preimenovana Al-Nusra, ogranak AQ za Siriju. Dakle, Al Qaeda.
Pa, "sirijska" oružana "revolucija" je i počela kada je nekoliko NATO članica počelo da prebacuje libijsku grupu, u osnovi franšize AQ, nakon likvidacije Gadafija, u Siriju. Preko Jordana, Iraka, sjevera Libana i Turske.husein_kapetan wrote: ↑19/01/2020 20:31 Nego..)
Koliko inih primata poslase u Libiju da "sire demokratiju"..ko' da im je njihove (libijske) malo..
Nije valjda da su u "sirijskoj misiji" odradili zadato..
Ili ne daj Boze da ovi dole bolje placaju..
Ruzne mi se slike vracaju..vele "proljece" nanovo..iako zima je..mada mi je sve ovo nabas mrsavo..a onaj Haftar za..ban mescini..zamisli svu naftu blokir'o..Velahavle..Challenger_ wrote: ↑19/01/2020 20:37Pa, "sirijska" oružana "revolucija" je i počela kada je nekoliko NATO članica počelo da prebacuje libijsku grupu, u osnovi franšize AQ, nakon likvidacije Gadafija, u Siriju. Preko Jordana, Iraka, sjevera Libana i Turske.husein_kapetan wrote: ↑19/01/2020 20:31 Nego..)
Koliko inih primata poslase u Libiju da "sire demokratiju"..ko' da im je njihove (libijske) malo..
Nije valjda da su u "sirijskoj misiji" odradili zadato..
Ili ne daj Boze da ovi dole bolje placaju..
Sve ostalo je historija i statistika smrti.
Sada se vraćaju na početno mjesto inicijalnog zločina, Libiju.
Pa sad....husein_kapetan wrote: ↑19/01/2020 21:33
Ako sam makar i za momenat uspio svoje stanoviste pojasniti na razborit nacin za mene je dovljno..