Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cendlerbing wrote: ↑19/01/2020 07:41
Nikad ni s jednim muškarcem nisam bila sretnija niti sam bolje funkcionisala, a i on pokazuje slične znakove, tako da je meni to dovoljno.
Ne želim po forumu objašnjavati zašto nisam s njim svaki dan povazdan, niti šta on radi dok ja pišem.
Ma OK, drago mi je da si srećna jer djeluješ kao fina djevojka. Ali znaj da uvijek ima bolje, kao što i od lošeg uvijek ima gore. Ako je taj momak prava osoba, potrudi se da ga ne izgubiš, jer na današnjem vaktu se parovi razilaze zbog sitnica. Obično tome kumuje neka treća strana.
Nikad ni s jednim muškarcem nisam bila sretnija niti sam bolje funkcionisala, a i on pokazuje slične znakove, tako da je meni to dovoljno.
Ne želim po forumu objašnjavati zašto nisam s njim svaki dan povazdan, niti šta on radi dok ja pišem.
Ma OK, drago mi je da si srećna jer djeluješ kao fina djevojka. Ali znaj da uvijek ima bolje, kao što i od lošeg uvijek ima gore. Ako je taj momak prava osoba, potrudi se da ga ne izgubiš, jer na današnjem vaktu se parovi razilaze zbog sitnica. Obično tome kumuje neka treća strana.
Hvala ti, i u pravu si.
Zar ne vjeruješ u ljubav na prvi pogled?
Ja se mogu zaljubiti momentalno, ali na "volim te" sam teška ko crna zemlja.
Je li tebi to dvoje isto?
Hvala ti, i u pravu si.
Zar ne vjeruješ u ljubav na prvi pogled?
Ja se mogu zaljubiti momentalno, ali na "volim te" sam teška ko crna zemlja.
Je li tebi to dvoje isto?
Nema na čemu, iskreno tako mislim.
Ja sam jedan isluženi vojnik koji je rat pregrmio, ja sam mornar sa Titanika, vatrogasac iz Černobila... Ne vjerujem više ni u ono što vidim.
A za ovo zadnje sam ti isti. Zaljubim se, ali nikad nikome nisam rekao te čarobne riječi. Mislim da je to nepotrebno. To treba da pokažeš djelima, a ne izgovarajući. Čuvaj se tih što ti nakon mjesec dana kažu da te vole.
strucnjakdemagog wrote: ↑19/01/2020 13:19
Zaljubim se, ali nikad nikome nisam rekao te čarobne riječi. Mislim da je to nepotrebno. To treba da pokažeš djelima, a ne izgovarajući. Čuvaj se tih što ti nakon mjesec dana kažu da te vole.
hm.. ne mozes sve djelima pokazati- ima rijeci, kojima to mozes priblicno dotaci a ne reci -- volim te....
.mjesec dana je dovoljni i za to-
. smeksaj malo- nece ti ubiti muskost..
Ja sam jedan isluženi vojnik koji je rat pregrmio, ja sam mornar sa Titanika, vatrogasac iz Černobila... Ne vjerujem više ni u ono što vidim.
A za ovo zadnje sam ti isti. Zaljubim se, ali nikad nikome nisam rekao te čarobne riječi. Mislim da je to nepotrebno. To treba da pokažeš djelima, a ne izgovarajući. Čuvaj se tih što ti nakon mjesec dana kažu da te vole.
Au, that's deep.
Možda me nisi fino razumio, zaljubljenost i ljubav meni su dva različita osjećaja: zaljubljenost kao grozničavo stanje ushićenosti nekim i ljubav kao voljeti nekoga kad upoznaš i njegove mane i njegove vrline, i nekih hrpu stvari koje se ne vide na prvi pogled.
Ne slažem se za to da je nepotrebno reći nekome da ga voliš. Samo to trebaš stvarno misliti ako već govoriš.
Zašto uopšte misliš da je nepotrebno? Bojiß li se izgovoriti te riječi? Jesi li ikad?
Zaljubim se, ali nikad nikome nisam rekao te čarobne riječi. Mislim da je to nepotrebno. To treba da pokažeš djelima, a ne izgovarajući. Čuvaj se tih što ti nakon mjesec dana kažu da te vole.
hm.. ne mozes sve djelima pokazati- ima rijeci, kojima to mozes priblicno dotaci a ne reci -- volim te....
.mjesec dana je dovoljni i za to-
. smeksaj malo- nece ti ubiti muskost..
Najbolje se naći u vrtlogu postojanosti što ljubav pruža i sumanutosti od zaljubljenosti, pa gdje jedno zakaže, tu izvuče ovo drugo i kontra. Ljubav i zaljubljenost su korektivni faktori jedno drugom.
Au, that's deep.
Možda me nisi fino razumio, zaljubljenost i ljubav meni su dva različita osjećaja: zaljubljenost kao grozničavo stanje ushićenosti nekim i ljubav kao voljeti nekoga kad upoznaš i njegove mane i njegove vrline, i nekih hrpu stvari koje se ne vide na prvi pogled.
Ne slažem se za to da je nepotrebno reći nekome da ga voliš. Samo to trebaš stvarno misliti ako već govoriš.
Zašto uopšte misliš da je nepotrebno? Bojiß li se izgovoriti te riječi? Jesi li ikad?
Nisam nikad, niti mislim da ću. 90% muškaraca koji to govore - lažu. Samo su neke žene toliko samouvjerene ili naivne, pa im povjeruju.
Moze li covjek voliti zenu..
e na to pitanje ne bi znao odgovoriti..
postoji sexualna privlacnost, i kad to prestane..
ne bi znao reci..
ostaje onda prijateljstvo, nesto kao dobar prijatelj--
Nisam nikad, niti mislim da ću. 90% muškaraca koji to govore - lažu. Samo su neke žene toliko samouvjerene ili naivne, pa im povjeruju.
Razumijem te...(po sebi, kaze ,trebalo ti je tri godine ) ali -- nisu ni zene toliko slijepe- znaju i one dokuciti da li muskarac voli ili 'voli' ...
..
strucnjakdemagog wrote: ↑19/01/2020 14:54
Dobro, ali pazi, jedno je tvrditi nešto za sebe a drugo za 90% cijelog jednog roda. Pripadanje istom ne daje ti za pravo da generališeš.
Nisi nikad niti misliš da ćeš - voljeti ili izjaviti ljubav?
animals wrote: ↑19/01/2020 15:04
ne bi znao reci..
ma jok ba. cuj da covjek voli zenu
e jesi vala animals
animals wrote: ↑19/01/2020 15:04
ne bi znao reci..
ma jok ba. cuj da covjek voli zenu
e jesi vala animals