Ponukalo me da otvorim ovu temu jedna druga tema sa podforuma Filmovi, koja se bavi ovom tematikom, pa rekoh da nabacim na volej mnogim forumašima spremnim da daju svoj usud ovoj tematici i da svoje cijenjeno mišljenje i pamet pokažu ostalima ..
Dakle, tema o eventualno realnom vremenu/doagađaju/stanju post apokalipse sa kojem bi se susrelo čovječanstvo/ljudi/pojedinci a i druge vrste. Ne mislim na sudnji dan i slične religijske ideje i misli, nego na dogadaj i stanje koje bi moglo nastati usljed udara komete, nuklearnog pustošenja planete, nekog virusa ili bilo čega što bi dovelo čovjećanstvo na ivicu izumiranja i ljude u vrlo tešku i nezahvalnu situaciju življenja i opstanka.
S obzirom da smo zatrpani serijama i filmovima koji obiluju ovim idejama i vizijama, a ja zastupam mišljenje da to nije slučajno i da sve ima svoju pozadinu, koliko je po vama ovo realna opasnost i izazov.
Kuda ide čovjećanstvo da se ne bi završilo tragično za mnoge ili da li mislite da je sve ok i da čovječanstvo ima budučnost, perspektivu ili mislite da se ovo ne može drugačije završiti nego recimo sa WWIII , gdje bi se kao što je netko rekao, nakon njega sljedeči ww, radije sukobi, pošto ne smatram da bi to bio sljedeći ww, pošto večina ne bi preživjela, odigravao sa lukom i strijelom.
Čovjek na ovu temu može da piše i piše ili piša i piša .. mislim široko je polje vizija, manipulacije, slatkih snova, ljudskih egoizama, ružnih karaktera i priroda, umišljenosti i tko zna čega sve.
Dosta od mene za cijelu temu, manje više ... I Sretno.