msm zauzelo je to vise maha od online trgovina i kozmetičarki.. al bas mi čudno i smiješno...
a ovo Allahi mi bas nekako neukusno, ali et, što je netko napisao baš uzrečica postala... i ne misle ljudi šta govore
Ocam je najpopularnije.Edin H. wrote: ↑17/01/2020 01:52Zar nije sada ubjedljivo najpopularnije Alaha i dzamije mi,koje je zamijenilo Tita mi mrtvog.Logovan wrote: ↑17/01/2020 00:27Džanele mi, Alme mi mojecendlerbing wrote: ↑16/01/2020 23:48 To me podsjeti...ne kontam sleng generacija godišta 98+, kad nekog zovu sa "sine" ili kad kaže "djecemi"![]()
Prije je izuzetno popularno "sviju mi mrtvih", ne znam da li odgovara danasnjim ukusima.
teuta06 wrote: ↑17/01/2020 10:01 meni je smiješno kako sve djevojke koje prodaju nešto online ili su kozmetičarke govore "draga", a ono s curom se prvi put dopisujem/vidim...
msm zauzelo je to vise maha od online trgovina i kozmetičarki.. al bas mi čudno i smiješno...otkud to da se pojavi?
a ovo Allahi mi bas nekako neukusno, ali et, što je netko napisao baš uzrečica postala... i ne misle ljudi šta govore
Pazi kakvo meso pokazujes da sta drugo mesar ne upitaKatarinaKosaca wrote: ↑17/01/2020 15:21 Kad u mesnici pokažem komad mesa, a mesar me pita "Štaš to pravit"![]()
Meni je ovo ok- vjerujem da ih ima i da znaju, za koje jelo i koji dio kupiti...Kad u mesnici pokažem komad mesa, a mesar me pita "Štaš to pravit"
Eh ta. Vidi, i zaboravio da sam je ja otvorio. Jebo te dan
To on od srece sta je nasao temu.malwarebyte wrote: ↑17/01/2020 23:09Nemoj psovat![]()