Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

grozdana

#4876 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by grozdana »

Zavisna novinarka ,zavisnog medija Avaza postavlja neprofesaionalna pitanja Vladi KS
Takva aroganciju još nisam vidjela.
voljela bih da sljedeće press konferencije počinjete ovako
prvo da se novinarka predstavi a tek onda da postavi pitanja.
Avaz je pun AMATERA koji po nalogu dragog im vođe ili ti magnata usmjeravaju priče kako bi voljenog gazdu stavili u prvi plan makar i pri tome koristili spinove .laži----
Sunculish

#4877 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Sunculish »

aj sta je ono...ne znam je li imao 15-20 stranica teksta,ostalo reklame,citulje i tako to
pa
junace,kupovao avaz 2009,2010...svaki dan...bilo puno vise teksta,autorskih tekstova,vijesti,bilo vise i reklama,bilo vise i onih dodataka uz novine
ne znam za tebe da li si i kada si kupovao...ali nebitno,ti si tu da trolas
btw. idi na drugu temu pa mi odgovori na pitanje :run:
[/quote]

Cijena novinskog papira bila dosta niža pa se moglo. Sada se smanjila potražnja za novinom, cijene sirovina skočile u nebo i šta je lijek?? Naravno, smanjivanje gramature papira i smanjivanje broja strana kao i vijesti u korist marketinga i reklama-što mu donosi novac.
RunnerX

#4878 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by RunnerX »

Je li realno da ovi tuže profesoricu Duraković. :roll:
grozdana

#4879 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by grozdana »

Evo informacije za Avazove novinare
Najbolje da stave naslov ZAGREB nema Vladu KS a ima zagađen zrak -KAKO
Dobro bi bilo da ovi polupismeni "novinari odgonetnu kako.
iz Stranke za Brzo Bogaćenje imaju rješenje za smog ,Sagradiće njoš jedan toranj ,pa kad puhne između njih možda odnese ove prljave čestice .,al prljave "odlive mozaka" neće
grozdana

#4880 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by grozdana »

ISTRAŽUJEMO Kako je Dževad Mahmutović dobivao poslove

Bakirov savjetnik preko FDS-a i Ramića izvukao milione KM
K. KEŠMER - E. TRAKO
24.02.2018 17:10
- Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Porodice Foht

#4881 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Porodice Foht »

Sunculish wrote: 17/01/2020 15:50 aj sta je ono...ne znam je li imao 15-20 stranica teksta,ostalo reklame,citulje i tako to
pa
junace,kupovao avaz 2009,2010...svaki dan...bilo puno vise teksta,autorskih tekstova,vijesti,bilo vise i reklama,bilo vise i onih dodataka uz novine
ne znam za tebe da li si i kada si kupovao...ali nebitno,ti si tu da trolas
btw. idi na drugu temu pa mi odgovori na pitanje :run:
Cijena novinskog papira bila dosta niža pa se moglo. Sada se smanjila potražnja za novinom, cijene sirovina skočile u nebo i šta je lijek?? Naravno, smanjivanje gramature papira i smanjivanje broja strana kao i vijesti u korist marketinga i reklama-što mu donosi novac.
[/quote]

Za pocetak, kad ljudi ne bi smrtovnice nosili u Toranj nego se recimo zadrzali na Oslobodjenju, to bi bio ubrzani pocetak kraja Scepine tiskovine. Za sada ga one drze i stranacki iznudjeni oglasivaci preko direktora iz SBB i SDA. Bez toga ne vjerujem da bi dugo mogao trpiti finansijske minuse koje donosi skupa dnevna novina.
°u°

#4882 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by °u° »

Sav ovaj Avazov cirkus oko Durakovićke me podsjeća na nekadašnji slučaj tužiteljice Dijane Milić kada su je ovi zajedno s FTV doslovno otjerali u smrt.
Hajde Avaz, u životu sam ga 2 puta kupio, isto toliko puta čitao. Web možda nešto više. Niko te ne tjera da to smeće kupuješ. Ali me žulja što me tjeraju da dajem pare za federalnu

https://zurnal.info/novost/8827/kako-je ... ela-desiti
RunnerX

#4883 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by RunnerX »

Porodice Foht wrote: 18/01/2020 10:50Za pocetak, kad ljudi ne bi smrtovnice nosili u Toranj nego se recimo zadrzali na Oslobodjenju, to bi bio ubrzani pocetak kraja Scepine tiskovine. Za sada ga one drze i stranacki iznudjeni oglasivaci preko direktora iz SBB i SDA. Bez toga ne vjerujem da bi dugo mogao trpiti finansijske minuse koje donosi skupa dnevna novina.
Priča je malo kompleksnija od smrtovnice.

Tri firme (za koje se zna) koje su u vlasniku Radončića, Avaz d.o.o., GIK OKO d.d. i Avaz-roto press d.o.o. zapošljavaju oko 290 ljudi i posluju čisto, u suprotnom bi ih Bakir masakrirao u vremenu dok je bio politički kreten, dok je ovaj drugi skakao sa tornja, itd...

Ne pada takva imperija zbog manjka smrtovnica ili reklama.
Styling

#4884 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Styling »

RunnerX wrote: 18/01/2020 11:12
Porodice Foht wrote: 18/01/2020 10:50Za pocetak, kad ljudi ne bi smrtovnice nosili u Toranj nego se recimo zadrzali na Oslobodjenju, to bi bio ubrzani pocetak kraja Scepine tiskovine. Za sada ga one drze i stranacki iznudjeni oglasivaci preko direktora iz SBB i SDA. Bez toga ne vjerujem da bi dugo mogao trpiti finansijske minuse koje donosi skupa dnevna novina.
Priča je malo kompleksnija od smrtovnice.

Tri firme (za koje se zna) koje su u vlasniku Radončića, Avaz d.o.o., GIK OKO d.d. i Avaz-roto press d.o.o. zapošljavaju oko 290 ljudi i posluju čisto, u suprotnom bi ih Bakir masakrirao u vremenu dok je bio politički kreten, dok je ovaj drugi skakao sa tornja, itd...

Ne pada takva imperija zbog manjka smrtovnica ili reklama.
Ali ako ih narod prestane kupovati i citati, kome ce se stampati?
Porodice Foht

#4885 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Porodice Foht »

°u° wrote: 18/01/2020 10:57 Sav ovaj Avazov cirkus oko Durakovićke me podsjeća na nekadašnji slučaj tužiteljice Dijane Milić kada su je ovi zajedno s FTV doslovno otjerali u smrt.
Hajde Avaz, u životu sam ga 2 puta kupio, isto toliko puta čitao. Web možda nešto više. Niko te ne tjera da to smeće kupuješ. Ali me žulja što me tjeraju da dajem pare za federalnu

https://zurnal.info/novost/8827/kako-je ... ela-desiti
I meni malo lici iako sam skoro pa zaboravio na slucaj Dijane Milic. :sad:
´´Uoči komemoracije, Dijanina majka Haza zamolila je prisutne „da pomen ne daju u Avaz. Avaz i FTV su je i dotjerali do ovoga.“
Ne treba vise. A devet godina poslije je sve isto.
RunnerX

#4886 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by RunnerX »

Styling wrote: 18/01/2020 11:17Ali ako ih narod prestane kupovati i citati, kome ce se stampati?
Tako možemo u nedogled, ako narod prestane piti Coca Colu i Fantu, The Coca-Cola Company će propasti.

Oni će uvijek imati svoju publiku, mislim na Avaz kao novinu, jer ne čitaju svi politiku. Ljudi ih kupuju zbog sporta, estrade, tv programa, vremenske prognoze, kiča, i ostale zabave za sirotinju.

Prije svega, nemaju konkurenciju, bar ne ozbiljnu, tako da je neke stvari lako reći, ali daleko teže ih je ostvariti.
Styling

#4887 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Styling »

RunnerX wrote: 18/01/2020 11:36
Styling wrote: 18/01/2020 11:17Ali ako ih narod prestane kupovati i citati, kome ce se stampati?
Tako možemo u nedogled, ako narod prestane piti Coca Colu i Fantu, The Coca-Cola Company će propasti.

Oni će uvijek imati svoju publiku, mislim na Avaz kao novinu, jer ne čitaju svi politiku. Ljudi ih kupuju zbog sporta, estrade, tv programa, vremenske prognoze, kiča, i ostale zabave za sirotinju.

Prije svega, nemaju konkurenciju, bar ne ozbiljnu, tako da je neke stvari lako reći, ali daleko teže ih je ostvariti.
Avaz je lokalna novina, koja se cita samo u jedno dijelu Federacije i apsurdno je porediti ih sa jednim medjunarodnim gigantom kao sto je Coca Cola.

Voljela bih vidjeti kolika im je stvarna prodaja. Mogu oni puhati tiraz ali je itekako vazno oolika ima je remitenta. Mislim da vec odavno zive jedva.
saabsa

#4888 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by saabsa »

Ljudi žive od reketa velikih kompanija i banki, ili plati reklame ili te pljujemo do kraja.
Tiraž im je najmanji problem.
convict

#4889 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by convict »

Styling wrote: 18/01/2020 12:56
RunnerX wrote: 18/01/2020 11:36

Avaz je lokalna novina, koja se cita samo u jedno dijelu Federacije i apsurdno je porediti ih sa jednim medjunarodnim gigantom kao sto je Coca Cola.

Voljela bih vidjeti kolika im je stvarna prodaja. Mogu oni puhati tiraz ali je itekako vazno oolika ima je remitenta. Mislim da vec odavno zive jedva.
ja zapravo i ne znam nikoga ko kupuje avaz. mislim da zive od toga sto imaju na hiljade pretplata raznih drzavnih sluzbi, preduzeca (zbog tendera i sl.) i kafica (navika iz perioda od prije pojave wi-fi).
al-em

#4890 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by al-em »

Tiraz im je manji od 5 hiljada dnevno, prije 3,
4 godine je bio duplo veci. Za par godina ce se svesti na milju pa ce morati motati kablove i uci u neki drugi biznis.
tovarish

#4891 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by tovarish »

al-em wrote: 18/01/2020 14:07 Tiraz im je manji od 5 hiljada dnevno, prije 3,
4 godine je bio duplo veci. Za par godina ce se svesti na milju pa ce morati motati kablove i uci u neki drugi biznis.
Edit: greška
tovarish

#4892 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by tovarish »

convict wrote: 18/01/2020 13:33
ja zapravo i ne znam nikoga ko kupuje avaz. mislim da zive od toga sto imaju na hiljade pretplata raznih drzavnih sluzbi, preduzeca (zbog tendera i sl.) i kafica (navika iz perioda od prije pojave wi-fi).
Ima ih koji ga kupe da imaju čime naložiti vatru.
shbc

#4893 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by shbc »

Scepoooo. Utece ti Arnaut.

Jos ako mu Jusko ode, moze i prije izbora zakljucati prostorije. Bezveze da ne trosi lovu na kampanju.
cadburry

#4894 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by cadburry »

al-em wrote: 18/01/2020 14:07 Tiraz im je manji od 5 hiljada dnevno, prije 3,
Ali mislim da im je online čitanost nažalost velika. Mislim da su odmah iza Klixa po online čitanosti.
Bancho

#4895 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Bancho »

shbc wrote: 20/01/2020 13:50 Scepoooo. Utece ti Arnaut.

Jos ako mu Jusko ode, moze i prije izbora zakljucati prostorije. Bezveze da ne trosi lovu na kampanju.
Jusko da ode iz SSB-a? Prije ce Zvonko Maric ponovo promjeniti ime nego sto ce Jusko otici iz stranke.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4896 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pici »

ode josH jedan :( baČi se sa tornja kepecu...
Roccohljup

#4897 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

pici wrote: 20/01/2020 13:56 ode josH jedan :( baČi se sa tornja kepecu...
čekaj da napravi novi...još visočiji :)

Nego ne čujem vec poodavno onog đonlagića i fahrinog zeta Škaljića? Da nisu i oni gluho bilo napustili UZP? :D :D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4898 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pici »

Roccohljup

#4899 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

ccccc koje govno od partije....prava zločinačka organizacija. Dobro nisu silili da im žene i djecu daju u zalog :D :D :D
Maraschino

#4900 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

ako sada ne skoci sa tornja stvarno ne znam kad ce :izet:
Post Reply