Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
HeyHo

#6651 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

duh_sa_sjekirom wrote: 16/01/2020 13:24
HeyHo wrote: 16/01/2020 13:20 Nemoj mi sa tom takijom, 2010 ste nam okupirali dom naroda pa ukidali mirovine pripadnicima HVO-a i uništavali hrvatske firme poput Aluminija o čemu je prije neki dan pričao Emir Suljagić koji je bio zamjenik Lagumdziji. On je tvrdio je to uništenje "institucija HRHB"
Tu je i Salmir Kaplan koji je izveo teroristički napad u Stocu sa vehabijama tako što je poslao članove izbornog povjerenstva u bolnicu i demolirao izborna mjesta, on vam je bio heroj nakon toga. Zamišljam da je se isti napad dogodio od strane Hrvata prema vama, inače tada ste izgubili i Srebrenicu jer su Srbi za micanje Kaplana tražili da ukinemo glasove iz inozemstva.
Isto vrijedi i za oslobađanje ubojica hrvatskih povratnika nakon što priznaju ubojstvo, to je bila poruka Hrvatima da se sele uz ukidanje mirovina i na isti način želite uništiti i kladionice.

Zbog toga i takijate o izbornom jer želite uništiti Hrvate i to vam je neprekidna politika i ja stvarno ne vidim čemu pretvaranje ili takija.
:thumbup: :thumbup:
Dobro se sjećam onog 'pukovnika' HVO straog 14 (četrnaest) godina, junačina bitke vodio i krv lio a onda došli islamisti i ukinuli mu zasluženu mirovinu
:lol:
Lijepo je ukidati mirovine a najslađe ako su Hrvatima koji će sutra odseliti nakon toga ili osloboditi ubojice nakon što prizna ubojstvo?
Hvala Dodiku što je odbio vlast 2010 s vama tj onim Lijanovićima i Budimirima, danas ste našli Mektića u njima ali čini se da će Mektić završiti kao i onaj Lijanović koji je se obogatio krađom stoke ili naš Živko.

To je ta "probosanska" opcija koju tražite kod Hrvata i Srba? :D

Mene ne vrijeđa što mi spominjete Dodika, meni je Dodik draži od Čovića tj pomogao nam je kad nam je bilo najteže
nehora

#6652 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by nehora »

Položaj Dragana Čovića i njegovih istomišljenika u BiH ubrzo će biti identičan položaju Miodraga Linte i njegovih sljedbenika u Hrvatskoj što je sasvim u duhu legalno-legitimne uljudbe kojoj svi težimo.Problem je samo što većina Miodragovih sljedbenika živi u Srbiji i umjesto da se ugledaju na velikog Milorada Pupovca oni srbuju.Jebiga...
HeyHo

#6653 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

nehora wrote: 16/01/2020 13:52 Položaj Dragana Čovića i njegovih istomišljenika u BiH ubrzo će biti identičan položaju Miodraga Linte i njegovih sljedbenika u Hrvatskoj što je sasvim u duhu legalno-legitimne uljudbe kojoj svi težimo.Problem je samo što većina Miodragovih sljedbenika živi u Srbiji i umjesto da se ugledaju na velikog Milorada Pupovca oni srbuju.Jebiga...
Ne slažem se s tim, pogotovo s vašim padom zadnje 2 godine.
Ukoliko se ovaj pad napadi za 14 godina nećete imati rođenih i mi nećemo imati problema tj riješit ćemo nacional socijalističku politiku. Tada ćemo i pristati na "građansku".

Nije i da imate nešto, Sarajevo najzagađeniji grad na svijetu, ne ide vas u nijednom sportu i što preostaje drugo nego seliti se?
BHCluster

#6654 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

Uljudba.
Seyfo

#6655 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Seyfo »

HejHo i ostali,

Tita mi, ispranijih mozgova nema od kamenjaraca. To stvarno misli da su druge rase, da su svi koji nisu oni mudžahedini, to misli da neko radi na njihovom istrebljenju a da to nije HDZ, to misli da je kladara crkva...

Halo, dozovite se više ! Kladare ne plaćaju porez ! Mudžahedini, kada bi ih i bilo u BiH, ne bave se vama! Budala ima uvijek na svim stranama, narkomana i psihopata, ali to ne predstavlja nikakvu politiku i nije dio nje! Na vašem istrebljenju najviše radi Čović, pa svi po zaslugama iza njega, niste druge rase, nikome niste zanimljivi, ko vas jebe uostalom ! To što se zaklinjete u Dodika dokaz je na kojem ste dnu dna, pa u PC entitetu ste genetski očišćeni!Tamo je danas više Ukrajinaca nego vas.

Pa koliko se vas stide građani RH i šta o vama misle, najbolje su pokazali izbori od neki dan! Izašli su u većem broju na izbore samo da vas sjebu.Vas se stide i Sarajevski Hrvati.

Bošnjačka politika prema BH Hrvatima NE POSTOJI, NE POSTOJI shvatite to već jednom. Niko se vama ne bavi, ne možete doći na red ! A naslađivati se time što Bošnjaci iseljavaju???? Pa Hrvati u BiH za 10.g idu na PET JEBENIH POSTO. Shvatate li?

Najbolji ste primjer koliko neko može biti sam sebi najveći neprijatelj, koliko može biti zatucan, zaostao, ispranog mozga, primitivan i beznadežan!
spreca

#6656 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

duh_sa_sjekirom wrote: 16/01/2020 13:24
HeyHo wrote: 16/01/2020 13:20 Nemoj mi sa tom takijom, 2010 ste nam okupirali dom naroda pa ukidali mirovine pripadnicima HVO-a i uništavali hrvatske firme poput Aluminija o čemu je prije neki dan pričao Emir Suljagić koji je bio zamjenik Lagumdziji. On je tvrdio je to uništenje "institucija HRHB"
Tu je i Salmir Kaplan koji je izveo teroristički napad u Stocu sa vehabijama tako što je poslao članove izbornog povjerenstva u bolnicu i demolirao izborna mjesta, on vam je bio heroj nakon toga. Zamišljam da je se isti napad dogodio od strane Hrvata prema vama, inače tada ste izgubili i Srebrenicu jer su Srbi za micanje Kaplana tražili da ukinemo glasove iz inozemstva.
Isto vrijedi i za oslobađanje ubojica hrvatskih povratnika nakon što priznaju ubojstvo, to je bila poruka Hrvatima da se sele uz ukidanje mirovina i na isti način želite uništiti i kladionice.

Zbog toga i takijate o izbornom jer želite uništiti Hrvate i to vam je neprekidna politika i ja stvarno ne vidim čemu pretvaranje ili takija.
:thumbup: :thumbup:
Dobro se sjećam onog 'pukovnika' HVO straog 14 (četrnaest) godina, junačina bitke vodio i krv lio a onda došli islamisti i ukinuli mu zasluženu mirovinu
:lol:
Ovaj je zhestok...zhesci od Hafiza :lol: :lol:
Last edited by spreca on 16/01/2020 14:17, edited 1 time in total.
512MB

#6657 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by 512MB »

HeyHo wrote: 16/01/2020 14:05 Ne slažem se s tim, pogotovo s vašim padom zadnje 2 godine.
Ukoliko se ovaj pad napadi za 14 godina nećete imati rođenih i mi nećemo imati problema tj riješit ćemo nacional socijalističku politiku. Tada ćemo i pristati na "građansku".

Nije i da imate nešto, Sarajevo najzagađeniji grad na svijetu, ne ide vas u nijednom sportu i što preostaje drugo nego seliti se?
E bajo moj, Bošnjaci se dijelom sele u EU, uostalom kao i Albanci sa Kosova, jer je posao u BiH završen i jer su zaokružili svoj nacionalni projekat stoljeća: Zastava BiH se vijori pred UN, NATO instaliran.

Vama i vašom braćom po krstu preostaje kmečanje, i lagano curenje prema matici 🙋‍♂️
balks

#6658 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by balks »

Sad bi te molio da mi samo rastumačiš kako će Hrvati pasti na 5% za 10 godina?
Last edited by balks on 16/01/2020 14:24, edited 1 time in total.
HeyHo

#6659 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

512MB wrote: 16/01/2020 14:14
HeyHo wrote: 16/01/2020 14:05 Ne slažem se s tim, pogotovo s vašim padom zadnje 2 godine.

E bajo moj, Bošnjaci se dijelom sele u EU, uostalom kao i Albanci sa Kosova, jer je posao u BiH završen i jer su zaokružili svoj nacionalni projekat stoljeća: Zastava BiH se vijori pred UN, NATO instaliran.

Vama i vašom braćom po krstu preostaje kmečanje, i lagano curenje prema matici 🙋‍♂️
Drug čitam tebe i vidim da si aktivan i da si iz "Krajine"?
Kako je? Sviđa li ti se s braćom sa BI u polumjesecu :)?

Čemu rahat patnja i blokiranje BiH ako vam je završen nacionalni program?
Hafis

#6660 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Nas ovoj temi samo još samo pokoji iscurjeli bošnjački dijasporac.
Jebote, u onoj furuni od metropole ne zna ni sami Bog hoće li se i kada usvojiti budžet, tko je predsjedavajući skupštine, gje je moćni Mario, maske s duplim filterom prodaju se k'o konopare iz Trsta birvaktile, brat brata u onom olovnom smogu ne vidi s dva metra, a ono s njemačke socijale raspravlja o demografskoj politici s posebnim osvrtom na ''južne srbe''. :zzzz:
HeyHo

#6661 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

Seyfo wrote: 16/01/2020 14:12 HejHo i ostali,

Tita mi, ispranijih mozgova nema od kamenjaraca. To stvarno misli da su druge rase, da su svi koji nisu oni mudžahedini, to misli da neko radi na njihovom istrebljenju a da to nije HDZ, to misli da je kladara crkva...

Halo, dozovite se više ! Kladare ne plaćaju porez ! Mudžahedini, kada bi ih i bilo u BiH, ne bave se vama! Budala ima uvijek na svim stranama, narkomana i psihopata, ali to ne predstavlja nikakvu politiku i nije dio nje! Na vašem istrebljenju najviše radi Čović, pa svi po zaslugama iza njega, niste druge rase, nikome niste zanimljivi, ko vas jebe uostalom ! To što se zaklinjete u Dodika dokaz je na kojem ste dnu dna, pa u PC entitetu ste genetski očišćeni!Tamo je danas više Ukrajinaca nego vas.

Pa koliko se vas stide građani RH i šta o vama misle, najbolje su pokazali izbori od neki dan! Izašli su u većem broju na izbore samo da vas sjebu.Vas se stide i Sarajevski Hrvati.

Bošnjačka politika prema BH Hrvatima NE POSTOJI, NE POSTOJI shvatite to već jednom. Niko se vama ne bavi, ne možete doći na red ! A naslađivati se time što Bošnjaci iseljavaju???? Pa Hrvati u BiH za 10.g idu na PET JEBENIH POSTO. Shvatate li?

Najbolji ste primjer koliko neko može biti sam sebi najveći neprijatelj, koliko može biti zatucan, zaostao, ispranog mozga, primitivan i beznadežan!
Ne postoji? Nije vam bio cilj izaći na Neum? Neki su spominjali Makarsku a oni koji su bili najviše optimistički i Dubrovnik.

Ako vam to nije cilj zašto ste 2010-2014 stvarali sa Inzkom platformicu i uništavali hrvatske firme? Zašto ne prihvate izborni i zašto vas više glasa za Komšića koji prijeti mitraljezom nego Dzaferovića? Spominjali ste čak ovdje na ovoj temi uništavanje hrvatskih poljoprivrednika dok je drugi čovjek SDP-a iz tog vremena pričao o "uništenju institucija HRHB" što je se odnosilo na Aluminij.

Dovoljno nam govori i temica o Aluminiju kako se nadate da uništite Hrvate ili o rahat patnjici. Zašto blokirate BiH na putu prema EU? Odustali ste od rahat patnjice?

Od Jedne i Jedine?
balks

#6662 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by balks »

Hafis wrote: 16/01/2020 14:25 Nas ovoj temi samo još samo pokoji iscurjeli bošnjački dijasporac.
Jebote, u onoj furuni od metropole ne zna ni sami Bog hoće li se i kada usvojiti budžet, tko je predsjedavajući skupštine, gje je moćni Mario, maske s duplim filterom prodaju se k'o konopare iz Trsta birvaktile, brat brata u onom olovnom smogu ne vidi s dva metra, a ono s njemačke socijale raspravlja o demografskoj politici s posebnim osvrtom na ''južne srbe''. :zzzz:
Mislim da je za sve navedeno Čović kriv.
Hafis

#6663 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

balks wrote: 16/01/2020 14:31
Hafis wrote: 16/01/2020 14:25 Nas ovoj temi samo još samo pokoji iscurjeli bošnjački dijasporac.
Mislim da je za sve navedeno Čović kriv.
Ja sam ga svojim ušima čuo da je rekao da dvoji u legitimnost Nenadića i općenito u taj njegov koncept.
HeyHo

#6664 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

Nadam se da su naši sugrađani Bošnjaci svjesni da je paljenje guma štetno po zdravlje kao i paljenje namještaja.

Naime to je otrov živi
SaraFina

#6665 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Čitam procjene upravo, kaže 320 000 Hrvata u FBiH zaključno sa srpnjom 2019. I oko 5000 u tkz RS. Plus Brčko distrikt nešto sitno.
Bošnjaka 1600 000 tačnije 1 530 000. Plus tkz RS 55/60 000 i Brčko Distrikt oko 35/40 000.
Srba preko 800 000 u cijeloj BiH (nešto u FBiH, plus Distrikt). Ali nema 900 000.
A ti gangaj o zagađenju u Sarajevu i lošem zraku. A ljepoti u Posušju i Ljubuškom.
Dovede vas HDZ u položaj nacionalne manjine u Zapadnoj Hercegovini.

Prije će treći niknuti u Švabiji negdje kod Dortmunda ili Hanovera ili u Irakoj po svim pokazateljima.
Point.

#6666 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

HeyHo wrote: 16/01/2020 13:20
Point. wrote: 16/01/2020 12:51
HeyHo wrote: 16/01/2020 12:30

Upravo je suprotno, hrvatsko-srpsko prijateljstvo je posljedica vaše želje za političkim i biološkim uništenjem Hrvata.
Komšića birate od 2006 a dom naroda ste okupirali 2001 i 2010, 2010 nam je Dodik pomogao kada je odbio vlast sa islamistima tj Kaplanom, Lagumdzijom, Suljagićem i sličnima.

Zbog Kaplana ste izgubili vlast u Srebrenici a i Komšić će vam se vratiti na isti način kako trenutno demografski pucate na isti način koji ste željeli Hrvatima. Sanjali ste nekad o Neumu, neki su išli i do Makarske ili Dubrovnika
Kakva gomila gluposti. Čije želje za političkim i biološkim uništenjem, jesi li ti sav svoj? Koja stranka ima u svojoj agendi program o bilo kakvom uništenju?

Lagumdžija islamista? Znaš li ti uopšte šta znači biti islamista? Biti u SDP sigurno ne. Ko od bošnjačkih bitnih političara zagovara islamsku BiH, pa da ga zajedno svi proglasimo islamistom? Znam da vas u kamenjaru filuju na dnevnoj bazi da ko god ne misli kao vi da su islamisti. Puna vam usta islamista i Kolindi i svima no gdje su?

Politika je igra kompromisa a ne političke ucjene kakvu HDZ zagovara.

I kad mi već nabijaš o mojoj želji, da ti kažem. Moja želja je da bh Hrvati konačno shvate da im je BiH jedina domovina, da odustanu od propale ideje o nekakvoj HRHB koja je svoj pečat dobila od Haškog Tribunala kao zločinačka ideja osuđena na propast i da prestanu pitati Zagreb za sve te da krenu sa politikom koja će se krearirati u BiH a ne u Zagrebu tj da gledaju šta je najbolje za BiH i na koncu njih same a ne šta je najbolje za Hrvatsku. Eto, to je moja želja.

I ovo neprirodno prijateljstvo HDZ sa srpskom politikom koja ih je otjerala sa prostora na kojemnsu vijekovima živjeli je uvreda za sve pale žrtve hrvstskog naroda od strane srpske ruke. Jebote u Vukovaru im ne daju tablu na ćirilici a 30 km odatle ruka ruku mije.

I ono se našlo pričati o licemjerstvu.
Nemoj mi sa tom takijom, 2010 ste nam okupirali dom naroda pa ukidali mirovine pripadnicima HVO-a i uništavali hrvatske firme poput Aluminija o čemu je prije neki dan pričao Emir Suljagić koji je bio zamjenik Lagumdziji. On je tvrdio je to uništenje "institucija HRHB"

Čime vas hrane u kamenjaru? Ozbiljno pitam, jer ovoliko odstupanje od stvarnosti nije dobro za zdravlje.

Sam sebe izbacuješ iz daljne diskusije sa tvrdnjom da su Bošnjaci uništili Aluminij. To je ono kad si ćorav pored očiju i za sve okrivljuješ druge. Otiđi pa reci radnicima Aluminija da ih HDZ nije sahranio, džaba su se derali na Čovića. I čuj hrvatska firma, kakva je to diskriminacija, Aluminij se nalazi na teritoriji BiH i može samo biti bosanskohercegovačka firma.

I žao mi je što ću te razočarati ali ja nisam 2010 ništa okupirao, čak šta više mislim da nisam te godine dolazio u BiH. Morat ću provjeriti u kalendaru.
SaraFina

#6667 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Point ne hrani trola. Ignore. Neće dugo. :D
Hafis

#6668 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Ne radi se o tome. Mislim da je tu zajebao netko iz prostornog. Samo da je onu Tebru u nacrtu pomakao dvadeset metara desno, i sad bi im hava u gradu bila čista k'o na Jahorini. A ostalo je ok. Tu i tamo se zapali po koja guma, provoza poneki golf dvojka, ali ništa pretjerano.
Hafis

#6669 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Hajmo mi na temu o skupštini i vladi KS.
O ljutu ih jadu zabavi naš Želja. Ne kaže džaba stara južnosudanska: u maloj boci je otrov.
SaraFina

#6670 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

320 000 voda u ušima. 2022 HDZ je na političkoj margini. A DN popunjavaju Hrvati koji nemaju nikakve veze sa HDZ-om.

Živi bili pa vidjeli!
Point.

#6671 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

HeyHo wrote: 16/01/2020 14:30

Ne postoji? Nije vam bio cilj izaći na Neum? Neki su spominjali Makarsku a oni koji su bili najviše optimistički i Dubrovnik.

Ako vam to nije cilj zašto ste 2010-2014 stvarali sa Inzkom platformicu i uništavali hrvatske firme? Zašto ne prihvate izborni i zašto vas više glasa za Komšića koji prijeti mitraljezom nego Dzaferovića? Spominjali ste čak ovdje na ovoj temi uništavanje hrvatskih poljoprivrednika dok je drugi čovjek SDP-a iz tog vremena pričao o "uništenju institucija HRHB" što je se odnosilo na Aluminij.

Dovoljno nam govori i temica o Aluminiju kako se nadate da uništite Hrvate ili o rahat patnjici. Zašto blokirate BiH na putu prema EU? Odustali ste od rahat patnjice?

Od Jedne i Jedine?
Jarane, ti si pukao. Ozbiljno ti kažem. Potraži pomoć dok nije kasno. Ili već možda jest.
BHCluster

#6672 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

Hafis wrote: 16/01/2020 14:39 Ne radi se o tome. Mislim da je tu zajebao netko iz prostornog. Samo da je onu Tebru u nacrtu pomakao dvadeset metara desno, i sad bi im hava u gradu bila čista k'o na Jahorini. A ostalo je ok. Tu i tamo se zapali po koja guma, provoza poneki golf dvojka, ali ništa pretjerano.
Tko je ovdje zajebo?
#JoshJedanFishek
HeyHo

#6673 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

SaraFina wrote: 16/01/2020 14:35
Čitam procjene upravo, kaže 320 000 Hrvata u FBiH zaključno sa srpnjom 2019. I oko 5000 u tkz RS. Plus Brčko distrikt nešto sitno.
Bošnjaka 1600 000 tačnije 1 530 000. Plus tkz RS 55/60 000 i Brčko Distrikt oko 35/40 000.
Srba preko 800 000 u cijeloj BiH (nešto u FBiH, plus Distrikt). Ali nema 900 000.
A ti gangaj o zagađenju u Sarajevu i lošem zraku. A ljepoti u Posušju i Ljubuškom.
Dovede vas HDZ u položaj nacionalne manjine u Zapadnoj Hercegovini.

Prije će treći niknuti u Švabiji negdje kod Dortmunda ili Hanovera ili u Irakoj po svim pokazateljima.
:D To ti je Jack izvukao podatke?
Pitam jer vidim da je na aparatima
HeyHo

#6674 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by HeyHo »

SaraFina wrote: 16/01/2020 14:42 320 000 voda u ušima. 2022 HDZ je na političkoj margini. A DN popunjavaju Hrvati koji nemaju nikakve veze sa HDZ-om.

Živi bili pa vidjeli!
USK vam je gotov, odsjećen od trokuta i gotov kao i Tuzla, počeli ste padati u srednjoj Bosni a i praznite se u Sarajevu dok vas u Srpskoj ima oko 30 000.
Seyfo

#6675 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Seyfo »

HeyHo wrote: 16/01/2020 14:30

Od Jedne i Jedine?
Moram priznati da nisam upućen u priču o Neumu, koliko znam Neum je u državi Bosni i Hercegovini, kad ideš u Hr, pokažeš pasoš, kad ideš iz Hr, opet pasoš. Šta je tu nejasno?Komplikovano?
Takođe, za priču o Makarskoj i Dubrovniku takođe nikad nisam čuo. Volim tamo ljetovati, ali u zadnje vrijeme su digli cijene, pa računica kaže da idem drugdje. To je sve.
Komšić je izabran isključivo zato da se spriječi dvojac Čović-Dodik, koji bi preglasavanjem uništili sve što je moguće. Kako neko reče, da se moglo izgurati Dodika, uzeo bi Čović drugi mandat.To je činjenica, niko to nije usmjerio protiv Hrvata u BIH, niti oni ikoga interesuju.Kada je Čović 2014.ušao u Predsjedništvo, niko se nije njim bavio niti očekivao da će on postati veći Dodikov igrač od samog Dodika.Čović lično i personalno, glavom i frizurom, je za to kriv. Shvati to već jednom, ako je moguće da to useli u tvoj isprani mozak!
Aluminij niko drugi osim Čovića i HDZ-a nije uništio, i to je činenica i to ne može osporiti niko ! Bilo ko, ko je imalo upućen će se s tim složiti ! Da ne spominjem sada natpise kome "...i psima" je bio zabranjen ulaz i zaposlenje tamo, kao i gdje se išlo po zaposlenje. Možda ispran mozak to ne želi prihvatiti ali je TAKO!
HRHB je presuđena u Hagu, čime je razriješena svaka dilema o karakteru te ideje, što bi takođe trebao da prihvati svaki isprani mozak, ako se potrudi.
Rahat patnja nam je svima a blokiranje puta prema EU ne radi bošnjačka strana, to je opet neki spin made in kamenjar.
Na žalost, isprani mozgovi sve to prihvataju bez pogovora.
Post Reply