Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- ferratilis
#29901 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Malo motivacije dok ne izadje RE3. Nemojte otvarat ako su vam zene blizu
jos nekoliko NSFW
Spoiler
Show

Last edited by ferratilis on 14/01/2020 22:38, edited 3 times in total.
-
DonieBrasco
#29902 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Postavi link ili posalji na poruke.
Predobro ove slike izgledaju strasan nivo detalja, neka su izazovne i prenaglasene.
Predobro ove slike izgledaju strasan nivo detalja, neka su izazovne i prenaglasene.
- REDDEVILS
#29903 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako može PP da mi pošalješferratilis wrote: ↑14/01/2020 21:58 Malo motivacije dok ne izadje RE3. Nemojte otvarat ako su vam zene blizu
Imam jos nekoliko dobrih, ali ne smijem ovdje postavit, banovace me
SpoilerShow
- ferratilis
#29904 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eto apdejtovan je post, otvarajte na sopstvenu odgovornost 
- Ultraviolent
#29905 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne zalazite duboko u rule34 
Doom
Doom
- aditon
#29907 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jučer sam malo gledao cijene RE 2, obzirom da nijedna narodna verzija mi ne radi, ali igra i dalje drži dosta visoku cijenu
A sad bi bilo pravo vrijeme za RE, ništa nemam drugo za igrati
- derion
#29908 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako nisi probao, najtoplije preporučujem Alien Isolation. Nemoguće je da se igrač ne utopi u atmosferu ove sjajne igre, koja je na više nego na vjerodostojan način prikazala sav užas i dramu originalnih Alien filmova.
- aditon
#29909 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
joj ova mi je igra u planu 5 godina, ali nikad da je zaista i pokrenem...mnogi je hvala, naročito atmosferu..
- typeOnegative
#29910 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma igra je vrh , atmosfera je nenadjebiva .. da sad ne opisujem i ne spoilam
- House
#29911 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
strašna igra 
alien isolation
soma
outlast
layers of fear
...
alien isolation
soma
outlast
layers of fear
...
- ferratilis
#29912 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Must have mod za Alien Isolation, jer je native anti aliasing totalno sranje.
https://github.com/aliasIsolation/alias ... n/releases
Vjerovatno je najbolji horror ikad i tesko da ce biti prevazidjena. Svidja mi se onaj DLC koji prati kraj prvog filma.
https://github.com/aliasIsolation/alias ... n/releases
Vjerovatno je najbolji horror ikad i tesko da ce biti prevazidjena. Svidja mi se onaj DLC koji prati kraj prvog filma.
- aditon
#29913 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kad smo kod aliena isolationa, jel istina da u igri nema nikakvog oružja već se smo sakrivaš po rupama?
-
DonieBrasco
#29914 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima koliko se sjecam pajser ili neki veliki alat, revolver i bacaca plamena. Također neke krafting stvari imaju tipa nesto da odvratis paznju i jos neke stvari.
Steta sto igra nikad nije dobila nastavak, ziasta fantasticna atmosfera, prica, mehanika.
Steta sto igra nikad nije dobila nastavak, ziasta fantasticna atmosfera, prica, mehanika.
- ferratilis
#29915 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Amnesia je igra gdje se sakrivas po rupama, Isolation ima dosta napredniji AI gdje ne mozes cijelu igru preci sa istom taktikom. Npr. ako se stalno skrivas u ventilaciji Alien pocne trazit sve redom, vremenom uci vise o tebi
Zato i jest tako strasan jer je nepredvidiv 
- typeOnegative
#29916 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
je hahah , sjecam se da sam se par puta sakrio u neki ormarić . prvi put je prosao samo , drugi put je stao i gledali smo se kroz one proreze , al me nije skont`o . Treci put je otvorio vrata i istrišč`o me 
- ferratilis
#29917 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma genijalno su ga odradili. Cak ni RE2 prosle godine nije uspio nadmasit AI iz Aliena. Npr. Tyrant stalno hoda po stanici i trazi te, ali se s vremena na vrijeme teleportuje radi skriptovanih momenata i postoje sobe u kojima te ne moze pronaci. Alien nema skriptovanih momenata. Nakon sto ga prvi put sretnes, ponasa se "organski" i sistematski te trazi, nikad nisi siguran osim u par kljucnih momenata. 
-
DonieBrasco
#29918 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Oni koji nisu igrali RE u devedesetim nemaju isto iskustvo sa RE 2 remakom, kao sto nece imati ni sa RE 3, nemaju osjecaj kontrole i mehanike kako je nekad davno bilo, izludili bi da probaju skorz je druga prica i osjecaj, pozicija kamere igraca, lokacija, nisanjenje, same puzle, generalno sve.
- Averus
#29919 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da hoće uraditi Blood remake
Legendarna fora dinamit i zippo upaljač
Legendarna fora dinamit i zippo upaljač
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
DonieBrasco
#29921 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad se toga sjetim, bila je jos neka igra na slicnu foru, pa i onaj Postal 2.
Ne znam za te, ali mislim da ce Capcom nastaviti sa ovim RE Remake-ovima, četvorka, pa onda Veronica Code, petica je vec modernija mozda tu stanu.
Ne znam za te, ali mislim da ce Capcom nastaviti sa ovim RE Remake-ovima, četvorka, pa onda Veronica Code, petica je vec modernija mozda tu stanu.
- ferratilis
#29922 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tank controlsDonieBrasco wrote: ↑16/01/2020 11:43 Oni koji nisu igrali RE u devedesetim nemaju isto iskustvo sa RE 2 remakom, kao sto nece imati ni sa RE 3, nemaju osjecaj kontrole i mehanike kako je nekad davno bilo, izludili bi da probaju skorz je druga prica i osjecaj, pozicija kamere igraca, lokacija, nisanjenje, same puzle, generalno sve.
Meni je RE1 Remake najbolja igra u serijalu jer nisu nista mijenjali u gameplayu, samo unaprijedili grafiku, zvuk i glumce. Doduse dodali su alternativne kontrole, ali su sranje. Smijesno je kad vidis na Steam forumu kako se ljudi zale na tenk kontrole, a meni su ove nove deset puta gore.
-
djuzepee
#29923 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
eh ovako.. helem ne znam ni sam koji mi vrag bi, znam da je shroud prešao na mixer od nove godine, međutim u pretrazi na twitch.tv u kategoriji pubg se pojavio ne znam sad tacno nick shoudEr ovako nesto, i uđem na stream, i izbaci mi da ukucam !skins u chatu kao dobije se besplatan skin u pubgu.. vidim raja kuca dobija link, i ja ko na k.... nikad inace ne klikam na takve linkove i ulogujem se preko steam acc.
uglavnom, čim sam klikno vidim kanal nestade i kao ne može da se uloguje na steam acc.
dolazi mail obavijesti da je mail adresa na steamu zamjenjena uglavnom s ruske teritorije..
prijavim odmah da mi je "ukraden" acc i evo sad čekam ishod.. btw. nekad prije sam kupio cs go i imam uplate ovako nesto oko 5€ koliko sam skontao da bi mi to mogli tražiti...
znam da sam ispo levat na kvadrat, al jebiga..
je li neko imao sl iskustvo?
uglavnom, čim sam klikno vidim kanal nestade i kao ne može da se uloguje na steam acc.
dolazi mail obavijesti da je mail adresa na steamu zamjenjena uglavnom s ruske teritorije..
prijavim odmah da mi je "ukraden" acc i evo sad čekam ishod.. btw. nekad prije sam kupio cs go i imam uplate ovako nesto oko 5€ koliko sam skontao da bi mi to mogli tražiti...
znam da sam ispo levat na kvadrat, al jebiga..
je li neko imao sl iskustvo?
- Veigar
#29924 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Auu brate, ukratko najebo si.djuzepee wrote: ↑16/01/2020 12:33 eh ovako.. helem ne znam ni sam koji mi vrag bi, znam da je shroud prešao na mixer od nove godine, međutim u pretrazi na twitch.tv u kategoriji pubg se pojavio ne znam sad tacno nick shoudEr ovako nesto, i uđem na stream, i izbaci mi da ukucam !skins u chatu kao dobije se besplatan skin u pubgu.. vidim raja kuca dobija link, i ja ko na k.... nikad inace ne klikam na takve linkove i ulogujem se preko steam acc.
znam da sam ispo levat na kvadrat, al jebiga..![]()
![]()
je li neko imao sl iskustvo?![]()
- Veigar
#29925 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako imaš registrovane podatke o plaćanju na tom steam accountu, mijenjaj karticu pod hitno ili sifru za pay-pal ili kako već plaćaš.