EDIT:
Bas mi je drago da si dobio bolje resivere kad su te vec ona 2 jebavala.
Moderator: Benq
Dok si na staroj platformi i kesiras (ili ko afan dobijes dzaba) Mag 351/352 imas Nasu TV UHD. Ako si na novoj platformi onda imas Nasu u SD formatu ali taj kanal nije isti kao onaj UHD. Ne znam sto ne uvrste Nasu HD koji ima malo zanimljiviji program. Bolje rec sto ne uvrste ostale HD kanale koje sada imamo samo u SD.semirsar wrote: ↑13/01/2020 21:59 sad bas pogledah na gugletu... razocaravajuce, malojerec'... jel' 'to nije UHD, nije to oto, znaci definitivno zadugo nece bit' UHD kanala u ponudi![]()
nego, dje su ti silni oti korisnici sto ga dobise, di su utisci, impresije, jebade... dedera, da vaske cujemo...
nije valjda toliko dobar hepek da ste bez slovceta ostali![]()
![]()

ma nasa ko nasa, bitan je pocetak, oni poceli i utulili isto ko vlada KSMTV wrote: ↑13/01/2020 22:08Dok si na staroj platformi i kesiras (ili ko afan dobijes dzaba) Mag 351/352 imas Nasu TV UHD. Ako si na novoj platformi onda imas Nasu u SD formatu ali taj kanal nije isti kao onaj UHD. Ne znam sto ne uvrste Nasu HD koji ima malo zanimljiviji program. Bolje rec sto ne uvrste ostale HD kanale koje sada imamo samo u SD.semirsar wrote: ↑13/01/2020 21:59 sad bas pogledah na gugletu... razocaravajuce, malojerec'... jel' 'to nije UHD, nije to oto, znaci definitivno zadugo nece bit' UHD kanala u ponudi![]()
nego, dje su ti silni oti korisnici sto ga dobise, di su utisci, impresije, jebade... dedera, da vaske cujemo...
nije valjda toliko dobar hepek da ste bez slovceta ostali![]()
![]()
A Nasa UHD je zivi smor od kanala pa i bolje da ga nema...
Po cijele dane ovo:
Ima na youtube ovakvih klipova al link nikako sada naci...
Sto se tice 4K kanala tu ima mnogo bolji izbor:
Fast and FunBox 4K UHD
Musseum UHD
Fashion 4K
LUXE 4K
Travel xp 4K
arte UHD...
"UDH"MTV wrote: ↑14/01/2020 00:25 I ova Nasa UHD ce da zivi dok je Mag u upotrebi i stara platforma. Vec je davno ukinut Hotbird 4K UHD
racunari-i-tehnologija-f121/logosoft-al ... #p14928793
Mi kukako da sto vise kanala iz prastarog SD prebace u HD a poceli se prodavati i 8K televizori![]()
Ukinuse lajkove na forumu...crnivrag wrote: ↑14/01/2020 00:26"UDH"MTV wrote: ↑14/01/2020 00:25 I ova Nasa UHD ce da zivi dok je Mag u upotrebi i stara platforma. Vec je davno ukinut Hotbird 4K UHD
racunari-i-tehnologija-f121/logosoft-al ... #p14928793
Mi kukako da sto vise kanala iz prastarog SD prebace u HD a poceli se prodavati i 8K televizori![]()
![]()
![]()
![]()