Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne razumijem sto se dogadja sa njim? zasto ima nagon da kontrira...
Ne vjerujem da kontrira da bi kontrirao. Mislim da je to njegov autentični stav.
samo stvara smutnju i pomutnju. znas moj stav o ljudima u sdpu, ali vjeruj da i mene nervira ovo njegovo navodjenje vode na mlin sda.
predsjednik stranke je rekao da se ne ide, a on to moze postovati ili na stranackim organima iznijeti svoj stav i ubjedjivati ih u (ne)valjanost donesene odluke.
Navodjenje vode na mlin BIH.
Sad sto je sdp kurva a sda se potrefila na bih strani to vise nije do Denisa...
malakh wrote: ↑12/01/2020 16:25
samo stvara smutnju i pomutnju. znas moj stav o ljudima u sdpu, ali vjeruj da i mene nervira ovo njegovo navodjenje vode na mlin sda.
predsjednik stranke je rekao da se ne ide, a on to moze postovati ili na stranackim organima iznijeti svoj stav i ubjedjivati ih u (ne)valjanost donesene odluke.
Mislim da nije dobro da bilo ko ne iznosi stav radi "mira u kući", SDP ne vidim kao partiju gdje se šuti zarad "mira u kući".
Obzirom da Denis neće (niti može) konkretno djelovati protiv ove odluke, smatram da se ništa posebno loše nije desilo.
Ma za koju heftu ce se SDP ocistiti od sdaovca denisa...
Sdp samo time dobija i raste...
Leverage wrote: ↑12/01/2020 16:16
Ne vjerujem da kontrira da bi kontrirao. Mislim da je to njegov autentični stav.
ne podrzavanje koalicije, ne mora nuzno znaciti da se nece podrzati zajednicki kandidat za nacelnika.
ako sdp ima infrastrukturu u srebrenici i ako je u stanju da samostalnim djelovanjem dobije jednog ili dva vijecnika u opcinskom vijecu, onda ne vidim razlog za ljutnju zbog odbijanja koalicije, koja moze znaciti zajednicki nastup na izborima sa jednom izbornom listom. konkurencija u tom smislu je cak i potrebna.
ne podrzavanje koalicije, ne mora nuzno znaciti da se nece podrzati zajednicki kandidat za nacelnika.
ako sdp ima infrastrukturu u srebrenici i ako je u stanju da samostalnim djelovanjem dobije jednog ili dva vijecnika u opcinskom vijecu, onda ne vidim razlog za ljutnju zbog odbijanja koalicije, koja moze znaciti zajednicki nastup na izborima sa jednom izbornom listom. konkurencija u tom smislu je cak i potrebna.
samo netko zlonamjeran moze ovo napisati. covjek je lijepo pojasnio da ce sdp u sklopu bh bloka izaci na izbore i u srebrenici, sto nuzno ne znaci da nece podrzati zajednickog, neovisnog, kandidata za nacelnika.
glede konkurencije, valjda je jasno da ima ljudi koji mozda nece podrzati sda i njihovu koaliciju, pa zbog toga mogu apstinirati izbore, jer nema alternative.
samo netko zlonamjeran moze ovo napisati. covjek je lijepo pojasnio da ce sdp u sklopu bh bloka izaci na izbore i u srebrenici, sto nuzno ne znaci da nece podrzati zajednickog, neovisnog, kandidata za nacelnika.
glede konkurencije, valjda je jasno da ima ljudi koji mozda nece podrzati sda i njihovu koaliciju, pa zbog toga mogu apstinirati izbore, jer nema alternative.
Tamo nema konkurencije
Ili si cetnik ili si s bih strane
Svako razvodnjavanje je bacanje glasova
Inace sdp u srebrenici je umro sa hakijom , koji je zavrsio kao SD
Koja tuga...covjek bio perjanica sdp dvaes godina i nogirashe ga...
Fgr
Tamo nema konkurencije
Ili si cetnik ili si s bih strane
Svako razvodnjavanje je bacanje glasova
Inace sdp u srebrenici je umro sa hakijom , koji je zavrsio kao SD
Koja tuga...covjek bio perjanica sdp dvaes godina i nogirashe ga...
Fgr
hajde da sacekamo makar ime kandidata za nacelnika i reakciju sdpa. ovo tvoje je samo presipanje iz supljeg u prazno... i ne da mi se raspravljati, sve sam vec napisao i nista nemam za dodati.
zippoo87 wrote: ↑12/01/2020 16:55
pa mogu za nacelnika glasati i bez koalicije a za vijece da izadju sa svojom listom
Bosnjaci su politicki levati..
Zadnje izbore za podpresjednika rs imas tri kandidata iz dvije opstine...
Tako ce biti i za nacelnika srebrenice svi bili u sda ..i onda se osamostale i kazu oni ce bolje
Tamo imas 20 bosnjackih stranaka na listi svaka uzme 50-100 glasova i niko ne udje u skupstinu.
Propadne 10%
Leverage wrote: ↑12/01/2020 16:16
Kada je Srebrenica u pitanju svi moramo biti na istoj strani. To treba biti nacionalni projekat.
Leverage wrote: ↑12/01/2020 17:49
Nema i ne treba biti nikakvog zajedništva sa SDA i njihovim satelitima. Nigdje i nikad.
Srebrenica je nasa zajednicka tragedija. Tu moramo nastupati jedinstveno.
Srebrenica nije tragedija nego biznis SDA, koliko pokradenih donacija i koliko bolesnih junica da to kompenzuje?
Ma ti si komad......
Nista sdp ne nanosi vecu stetu kao osobe tvog mentalnog sklopa.
Takve kao ti je sramota sto su bosnjaci i svim silama se trude da budu drugaciji.....
Idi samoubij se
Politički nepismeni dunđeru, to što je SDP-u nuđena koalicija sa SDA ne znači ni na koji način da bi bila zaobiđena koalicija sa pomenutim strankama.
Ja se kao Bošnjak stidim takvih poput tebe, dijasporskih patriot-verglača na baterije, ratnih stratega koji su od rata pobjegli čim se zapucalo i koji bi u nekom novom ratu zdušno pružali podršku glasom i dlanovima. Nemam riječi kojima bih opisao gađenje i prijezir prema vama. Prema takvim kao ti.
Leverage wrote: ↑12/01/2020 18:11
Politički nepismeni dunđeru, to što je SDP-u nuđena koalicija sa SDA ne znači ni na koji način da bi bila zaobiđena koalicija sa pomenutim strankama.
Ja se kao Bošnjak stidim takvih poput tebe, dijasporskih patriot-verglača na baterije, ratnih stratega koji su od rata pobjegli čim se zapucalo i koji bi u nekom novom ratu zdušno pružali podršku glasom i dlanovima. Nemam riječi kojima bih opisao gađenje i prijezir prema vama. Prema takvim kao ti.
Kao i obicno ..ne kontas
Glupo je baviti se politikom a ne htjeti s nekim... onda nemoj ni u parlament.
Nemoj o ratu ziv bio..nije ti to poznata materija.
Cuj moze sds a nemoze sda...halooo
Ima da vas nema sdp
Za 2-3 izborna ciklusa u Bosni će biti jednostavnije pronaći ljude guštere nego li glasače sdp...kada treba pljuvati po zelenim fekalijama tu su prvi,međutim kada treba jesti crvene fekalije opet su prvi u redu.inače današnji vrh sdp je rijetko vidjena grupa nesposobnih ljudi zaostalih u vremenu i prostoru i to je za ideju socijaldemokratije žalosno i poražavajuće.
Ma ublehas obicni. Da ima obraza ne bi se petljao jer ocigledno niti zna, niti razumije, a i ne tice ga se...
Kao i obicno ..ne kontas
Glupo je baviti se politikom a ne htjeti s nekim... onda nemoj ni u parlament.
Nemoj o ratu ziv bio..nije ti to poznata materija.
Cuj moze sds a nemoze sda...halooo
Ima da vas nema sdp
Tebi je poznata materija, gled'o si na CNN-u. Meni nije, ja sam samo bio tu za vrijeme rata.