stranacc wrote: ↑12/01/2020 16:34
MUNAFIK wrote: ↑12/01/2020 16:27
stranacc wrote: ↑12/01/2020 15:13
Mogu li se osoba A i osoba B neslagati u necemu a da automatski nebudu neprijatelji, stranacki botovi, itd...
Ubi nas iskljucivost. Argumente niko ne sljivi ni 2%
A tvoj argument je koji tacno?
Silovanje demokratije... Pa ako ovo sto su DF i SBB novcen i uslugama SDA uradili nije silovanje demokratije onda ne znam šta je. I mislim na sve od lažne Skupštine, lažnog presjedavajuceg pa do lažnih izbornih kampanja NIKAD SA SDA!!!
Jah eto
I dino ti kaze da bi on sutra sa tom sda , samo fol da se malo ocisti..tj da se njegova vise pika.
Treba biti glup pa reci neces s nekim a tehnicki ako hoces u vlast moras praviti kompromise.
Vidi ko je u vlasti u Austriji....
Sad dok baris glasace pricas im sve ono sto bi zeljeli cuti.
Ono nes sa sda hosh sa kiflom
Nes sa begom guticem hoces sa kukicem
Ko koga ovdje yebe u mozak.?
Politika je kurva , tako je i posmatrajmo.
Tko god da skupi skupstinsku vecinu i potpise treba mu automatski prepustiti vlast.
Svaka druga varijanta je cirkus. Mani se emocija.
Karadzic ako sutra obesbijedi vecinu u skupstini SK i to se treba ispostovati.
Izbori su gdje se odlucuje raspored snaga...
Sad sto se stranke poslije izbora ciste je drugi par opanaka....
znas kako ti razmisljas
kada su izbori i kada treba glasova,onda molis,kumis,ljubis ruku za glas,kupijes i dijelis tops iža kada dobijes glasove,onda ebes te svoje glasace,ko njih ebe,onda mijenjaj pricu,radi sve suprotno od predizborne price,udji u koaliciju sa onim protiv kojih si se borio 15 dana prije
e to je SDA model politike i demokratije ali zaboravljas da nisu bas svi kao SDA,iako je malo tqkvih,ima ih
ako ti ovako razmisljas,mozes li mi pojasniti onda cemu sluze izbori ?
i da li u glavi vas SDA sumnjaka,postoji neka odgovornost prema biracima,prema drzavi,prema bilo cemu ?