Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za filmove koristim torrentday i IPTorrents...ovaj drugi je dosta zahtjevan u svojim pravilima, stoga ga ne preporučujem...torrentday je dosta relaksiraniji...za njega treba mislim pozivnica..mogu ti poslati u toku dana nekad...ostavi mail
Da li Vi mozete pristupiti crnoj berzi? Ja ne mogu vec danima, izbaci mi kao neki error da ne moze ucitati stranicu, a aktivan sam i postujem pravila, cak nekoliko torenata mi na seedu bilo kad sam zadnji put pristupao...
dzeko1 wrote: ↑20/12/2019 11:19
Da li Vi mozete pristupiti crnoj berzi? Ja ne mogu vec danima, izbaci mi kao neki error da ne moze ucitati stranicu, a aktivan sam i postujem pravila, cak nekoliko torenata mi na seedu bilo kad sam zadnji put pristupao...
This site can’t be reachedwww.crnaberza.com refused to connect.
Try:
Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
ERR_CONNECTION_REFUSED
Potpuno sam bio regularan, nikakvih ni opomena, ni niceg, ovaj error izbacuje, semirsar zna da sam i na THR-u potpuno regularan, jos jednom mu zahvaljujem na invitu jos prije tri godine
Edit: Usao na neki drugi nacin, valjda firewall/defender i slicna smeca blokiraju
dzeko1 wrote: ↑20/12/2019 23:49This site can’t be reachedwww.crnaberza.com refused to connect.
Try:
Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
ERR_CONNECTION_REFUSED
Potpuno sam bio regularan, nikakvih ni opomena, ni niceg, ovaj error izbacuje, semirsar zna da sam i na THR-u potpuno regularan, jos jednom mu zahvaljujem na invitu jos prije tri godine
Edit: Usao na neki drugi nacin, valjda firewall/defender i slicna smeca blokiraju
furaj mali sam sredinom
furaj mali tom dolinom
Bog te cuva, ti pazi ljude
pa sta bude neka bude
da li su obustavili dijeljenje pozivnica svima ili samo meni, zahvaljujuci ovom gore vise tebe sto je dobio pozivnicu od mene, a koji je banovan na CB, do daljnjeg od mene nema pozivnica za CB
typeOnegative wrote: ↑28/03/2020 21:39
na partis.si i torrenthr.org imas hebet domacih filmova..za thr treba pozivnica,za partis ne
Ma Crnu berzu su mi preporucivali jer mi je bitno da ima dosta nasih domacih filmova i da su u HD kvalitetu (valjda, cak i imaju ove nove restaurirane verzije).