Demokratska fronta Željko Komšić

putokaz1

#42276 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Sad za DF kazete fuj a 2015 i 2018 i pred izbore ste rekli nek nebude Cova ,ljiljan je Dobrrica...Ko vam je kriv me niste slysali,Putojaz vam bio lud
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#42277 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

zippoo87 wrote: 11/01/2020 15:39
Styling wrote: 11/01/2020 14:21 Generalno im je svima izbor kadrova da bog sacuva. Ne mogu da vjerujem da u ovoj drzavi nema mladih i sposobnih, pa ako treba i nestranackih, ljudi koji bi mogli obnasati te funkcije.
Sve nesta isluzeno i staro ili totalno nekvalifikovano.
ima naravno ali nisu mladi u tolikoj mjeri ni krimogeni a ni poltroni, pa da slijepo izvrsavaju naredbe, posebno obrazovani i strucni mladi

a kod ovakvih imenovanja je najbitnija lojalnost svojim vodjama, zato nije prolem ni imenovati osudjene ministre, kriminalce, starecpotrosene kadrove... sve dok su lojalni, za njih ima mjesta

ovog se drze sve stranke, pa vidi samo recimo iz HDZa onog Bevandu, liku se lice istopilo ali jos ministar, pa iz SDA matuzalemi, pa iz SNSDa, recimo jedna Majkicka
sve je to isti recept... sto nesposobniji=sto lojalniji, jer znaju i ti likovi koliko su suplji a da budes ulizica ne treba ti pamet, sto oni koriste
a i mladi ne znaju njihove afere, ne znaju puno o talovima i dilovima, pa nemaju cime ucjenjivati.
kritikos

#42278 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kritikos »

Porodice Foht wrote: 11/01/2020 09:48 Ne znam gdje da pitam o Martini Mlinarevic a posto ju je za ambasadoricu u Ceskoj predlozio Komso ucinit cu to ovdje.
Kako to da odjednom ispunjava uvjete za DKP a prije par mjeseci nije imala zavrsen fakultet sto ju je eliminisalo. Nije valjda sjela i zavrsila faks u Travniku? :?

Pokušaću ti odgovoriti u maniru Komše :lol:

Martina je neosporivo sposobna i odgovarajuća osoba i pun je pogodak jer ona je sistem vrijednosti i time nadoknađuje neke male nedostatke koje će u skorije vrijeme upotpuniti. Treba gledati širu državničku sliku i teško običan glasač to razumije. Ne znate vi Martinu, ma hajte molim vas. :-)
zippoo87

#42279 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

kritikos wrote: 11/01/2020 17:08
Porodice Foht wrote: 11/01/2020 09:48 Ne znam gdje da pitam o Martini Mlinarevic a posto ju je za ambasadoricu u Ceskoj predlozio Komso ucinit cu to ovdje.
Kako to da odjednom ispunjava uvjete za DKP a prije par mjeseci nije imala zavrsen fakultet sto ju je eliminisalo. Nije valjda sjela i zavrsila faks u Travniku? :?

Pokušaću ti odgovoriti u maniru Komše :lol:

Martina je neosporivo sposobna i odgovarajuća osoba i pun je pogodak jer ona je sistem vrijednosti i time nadoknađuje neke male nedostatke koje će u skorije vrijeme upotpuniti. Treba gledati širu državničku sliku i teško običan glasač to razumije. Ne znate vi Martinu, ma hajte molim vas. :-)
tacno sam pomislio da je sam Komsic dosao na forum da maksuz odgovori hahah

ne znam za je li za tu ambasadorsku poziciju kvalifikovana, nisam to pratio ali kao osoba i licnost, mislim da je Martina odlicna i da nas u najmanju ruku nece brukati, gdje god da se pojavi
kritikos

#42280 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kritikos »

zippoo87 wrote: 11/01/2020 17:19
tacno sam pomislio da je sam Komsic dosao na forum da maksuz odgovori hahah
A jes ga teško skinuti u pm. Frajko 20 godina tuši jednu te istu spiku, vrti 15-tak utabanih rečenica, nabaci pogled i stisne pesnicu, ukoči se na borbeni stav.....i prolazi mu. Povaljuje nas na isti dribling 20 godina. Trzne, skočimo i samo prođe pored nas i da gol za zelene :mrgreen:
zippoo87

#42281 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

nije on dobar napadac, nego je odbrana losa :)

ja recimo nikada nisam glasao za ovu karikaturu a najvise iz razloga sto sam davno shvatio da on nema kapaciteta ni za sta, obicni populista
sjecam mu se populistickog govora iz kampanje u mom gradu, dok je jos bio SDP, 2006. ili 2010.god ne znam tacno, lokalni SDP dovukao sve svoje sa selq, iz grada, ispred bine zastave, ljudi skicu,ushicena masa a on govori istu pricu koju i sada govori, tih par fraza i tako mase rukama, pesnicama a ljudi u transu
tada sam vidio da tu nema sadrzaja, samo cisti populizam i evo, nisam pogrijesio
nazalost, neki su tek sada skontali njegove i moralne i intelektualne kapacitete

p. s.
ovo sto sam napisao kao fol Komsic dosao na forum je sprdancija 😁
Lopov-eliminator

#42282 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Lopov-eliminator »

Styling wrote: 06/01/2020 13:47
Lopov-eliminator wrote: 05/01/2020 21:09 Zanimljivo kako niko od Zeljkovih fanova ne zna objasniti vezu izmedju njegovih prica o "borbi za drzavu" i rusenja Vlade KS. Zar se za drzavu nije mogao boriti bez rusenja Vlade?

Takodjer, nema Zeljkovih fanova ni kad se krene pricati o mutnim tenderima njegovih koalicionih partnera koji, iako se u javnosti predstavljaju kao ljuti neprijatelji, zajednickim snagama isisavaju novac iz budzeta cime se jos jednom pokazalo kakve ljude Zeljko podrzava i koliko je njegova prica o "odbrani drzave" prazna. I tome naravno suti i Zeljko.

Neko spomenu Dom naroda, Zeljko je dao podrsku tim istim kriminalnim organizacijama koje sebe zovu strankama, a koje su prethodno omogucile takvu situaciju u Domu naroda.

Covjek je javno slagao xy puta, rekao je da DF nece uci sam u vlast s SDA na visim nivoima od kantonalnog i tom prilikom otvoreno priznao da DF nema kapacitet i da bi tu bili samo privjesak. Danas taj isti Zeljko Komsic sve sto je rekao mnozi s nulom i drzi se za suknju SDA.

No, to bunku i ostalim DF botovima nije dovoljno i sve ce uciniti da odbrane Zeljka i DF jer od istih imaju ili ocekuju odredjene koristi.
Naravno da je moglo. Zeljko je imao poziciju koju je trebao iskoristiti. Pisala sam vec o tome. On je trebao SDA-u a ne obratno. Mogao je sta je htio. Glup i bezobrazan. Mislim da se sve svelo na licnu osvetu Dini. To je njegov MO. Prizemno i mahalski.
Naravno. Samo sto na ovo Zeljkove i SDA-ove pristalice trebaju odgovoriti i naravno da ne smiju odgovoriti.
putokaz1

#42283 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

''dovukao sve svoje sa selq, iz grada, ispred bine zastave, ljudi skicu,ushicena masa a on govori istu pricu koju i sada govori, tih par fraza i tako mase rukama, pesnicama a ljudi u transu''
Rečenica koja se može odnositi na Komšića ali i na ostale:Radončić,Nikšić,Delić,Lagumdžija,Ajanović Mirnes,Lijanović,Sefer Halilović,pa čak i Nermin Nikšić i Konaković mene podsjeća na to
Ponavljaju se i uvjek isto
Npr SDP osvoji 8 načelnika i prezadovoljni,sljedeci put 7-10 i opet VUK SITA A OVCA NA BROJU
Promjene u Opoziciji su neophodne treba nam Orginal a ne BivšiSDA ovac
Određene kvalitete iako MALE vidim u Našoj stranci,imaju Talent,Napreduju
zippoo87

#42284 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

utihnula dijasporska brigada a od domacih ga niko i ne brani... samo ovi iz koalicije ga trenutno brane, SDA botovi
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#42285 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

Vratili se sa praznika :lol:
Nespin

#42286 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 13/02/2022 18:40, edited 1 time in total.
putokaz1

#42287 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Brane DF:
Sda ovci
Sbb ovci
ZK,Kerla,Vesna Topuz,Zlatan Begic i Kompletan SD...cak je i Lagumdzija na strani DF
zippoo87

#42288 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

mislio sam na forumu
opet si promasio cijeli fudbal 😁
drug_profi

#42289 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Prije sam vidjao ovog ublehasa na mjesecnoj bazi ili cesce. Sad kako je postao smrad, ne vidjam ga nikakao, a bas bi imao merak da mu se onako proderem SMRAAAADUUU!
Styling

#42290 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Lopov-eliminator wrote: 11/01/2020 17:51
Styling wrote: 06/01/2020 13:47
Lopov-eliminator wrote: 05/01/2020 21:09 Zanimljivo kako niko od Zeljkovih fanova ne zna objasniti vezu izmedju njegovih prica o "borbi za drzavu" i rusenja Vlade KS. Zar se za drzavu nije mogao boriti bez rusenja Vlade?

Takodjer, nema Zeljkovih fanova ni kad se krene pricati o mutnim tenderima njegovih koalicionih partnera koji, iako se u javnosti predstavljaju kao ljuti neprijatelji, zajednickim snagama isisavaju novac iz budzeta cime se jos jednom pokazalo kakve ljude Zeljko podrzava i koliko je njegova prica o "odbrani drzave" prazna. I tome naravno suti i Zeljko.

Neko spomenu Dom naroda, Zeljko je dao podrsku tim istim kriminalnim organizacijama koje sebe zovu strankama, a koje su prethodno omogucile takvu situaciju u Domu naroda.

Covjek je javno slagao xy puta, rekao je da DF nece uci sam u vlast s SDA na visim nivoima od kantonalnog i tom prilikom otvoreno priznao da DF nema kapacitet i da bi tu bili samo privjesak. Danas taj isti Zeljko Komsic sve sto je rekao mnozi s nulom i drzi se za suknju SDA.

No, to bunku i ostalim DF botovima nije dovoljno i sve ce uciniti da odbrane Zeljka i DF jer od istih imaju ili ocekuju odredjene koristi.
Naravno da je moglo. Zeljko je imao poziciju koju je trebao iskoristiti. Pisala sam vec o tome. On je trebao SDA-u a ne obratno. Mogao je sta je htio. Glup i bezobrazan. Mislim da se sve svelo na licnu osvetu Dini. To je njegov MO. Prizemno i mahalski.
Naravno. Samo sto na ovo Zeljkove i SDA-ove pristalice trebaju odgovoriti i naravno da ne smiju odgovoriti.
Nije da ne smiju, nego ne znaju.Nemaju suvislog odgovora na ovo pitanje. Ogroman broj njih je svjestan kakav je ovo promasaj i izdaja. A zasto je to uradio znaju samo ZK i Bakir. Mada, mislim da ni ZK nije do kraja jasno.
strucnjakdemagog

#42291 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by strucnjakdemagog »

zippoo87 wrote: 11/01/2020 17:39 nije on dobar napadac, nego je odbrana losa :)

ja recimo nikada nisam glasao za ovu karikaturu a najvise iz razloga sto sam davno shvatio da on nema kapaciteta ni za sta, obicni populista
sjecam mu se populistickog govora iz kampanje u mom gradu, dok je jos bio SDP, 2006. ili 2010.god ne znam tacno, lokalni SDP dovukao sve svoje sa selq, iz grada, ispred bine zastave, ljudi skicu,ushicena masa a on govori istu pricu koju i sada govori, tih par fraza i tako mase rukama, pesnicama a ljudi u transu
tada sam vidio da tu nema sadrzaja, samo cisti populizam i evo, nisam pogrijesio
nazalost, neki su tek sada skontali njegove i moralne i intelektualne kapacitete

p. s.
ovo sto sam napisao kao fol Komsic dosao na forum je sprdancija 😁

Isto. Nikad za ovu gnjidu ne glasah, niti sam ikad pomišljao. Od starta provaljen. A neki ga i danas podržavaju, nakon svega što je narodu priredio.
Treba ukinuti pravo glasa onome ko nema najmanje SSS. Mislim da bi se DF ugasio, a SDA prepolovila.
bunk

#42292 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Ako cemo bit tako agresivni onda bih zabranio i difovcima,islamskim pedagoskim akademcima i 99% svrsenika privatnih faksova..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#42293 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

bunk wrote: 12/01/2020 12:21 Ako cemo bit tako agresivni onda bih zabranio i difovcima,islamskim pedagoskim akademcima i 99% svrsenika privatnih faksova..
A i te sa glasom SSS bi se trebalo provjeriti jesu li u Širokom kupljene :D

Nego, ne reče nam nitko šta bi bilo da je Čović u Predsjedništvu? Kanton bi bio spašen, ali BIH već vrlo upitna :D
Tnjikspu

#42294 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Tnjikspu »

Styling wrote: 11/01/2020 14:21 Generalno im je svima izbor kadrova da bog sacuva. Ne mogu da vjerujem da u ovoj drzavi nema mladih i sposobnih, pa ako treba i nestranackih, ljudi koji bi mogli obnasati te funkcije.
Sve nesta isluzeno i staro ili totalno nekvalifikovano.
:thumbup:
drug_profi

#42295 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Image

Jel ovo pocela medijska kampanja preko FB da se malo podrzi "neznam senade - sistem vrijednosti"?
Lijepo je sto u sve tri grupe imam NULA prijatelja uclanjenih.
Škobo Habu

#42296 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

KatarinaKosaca wrote: 12/01/2020 12:24
Nego, ne reče nam nitko šta bi bilo da je Čović u Predsjedništvu? Kanton bi bio spašen, ali BIH već vrlo upitna :D
Baš je sarajevski kanton Čoviću meta njegova političkog interesovanja. :roll:

Čoviću je bitan federalni i državni nivo, kantoni od nacionalnog značaja su neupitni, a što se tiče NATO puta, pa i on bi pristao na onako revidirani dokument, samo što mu ne bi trebalo godinu dana za pristanak.
Last edited by Škobo Habu on 15/01/2020 11:39, edited 1 time in total.
Styling

#42297 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Škobo Habu wrote: 15/01/2020 10:42
KatarinaKosaca wrote: 12/01/2020 12:24
Baš je sarajevski kanton Čoviću meta njegova političkog interesovanja. :roll:

Čoviću je bitan federalni i državni novo, kantoni od nacionalnog značaja su neupitni, a što se tiče NATO puta, pa i on bi pristao na onako revidirani dokument, samo što mu ne bi trebalo godinu dana za pristanak.
Covicu je bitan njegov kotar a bakiru njegov begovat (SA-ZE-TZ) u kojem bi on monarhisticki vladao. U tom smjeru idu i cilj je doci do ovoga za jedno 15-20 godina. Ni Evropa ni svijet se ne otimaju ovoj ideji jer bi onda imali usred Evrope jednu malu muslimansku enklavu koju bi bilo lako kontrolisati i kriviti za sva sranja. Tamo nas Bakir vodi.
drug_profi

#42298 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Da BiH granici sa Turskom odavno bi se ovo podijelilo na 3 dijela i pripojilo "maticama".
bunk

#42299 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Kamo srece.
Stotine hiljada bi bile zive
A fasisti bi samo uz gusle mrmljali o zlu koje bi nanijeli da mogu svojim komsijama.
Kakva podjela,onda bi bi BiH bila garant da su susjedi suverene drzave ...
kritikos

#42300 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kritikos »

Aktivnosti u 2020:

Komšić čestitao Milanoviću
Komšić čestitao skijašici
Komšić podržao Bećirevića za Srebrenicu
Komšić posjetio radnike Zenicatransa
Komšić brani Džaferovića

Uglavnom, teške državničke obaveze punih 15 dana, a coolira opasno oko priče za Kanton Sarajevo jer eto kao nema vremena jadan da se bavi kojekakvom Republikom Sarajevo, hajte molim vas! :lol:
Post Reply